• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stillads og stiger

Resultater for

Stillads og stiger - Import eksport

 1. KRAUSE-WERK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  KRAUSE-fabrikken i Alsfeld/Hessen blev grundlagt i 1900 og har således mere end 100 års tradition inden for produktion og salg af stige- og stilladssystemer. I denne periode har den dynamisk voksende virksomhed udviklet sig til en internationalt agerende virksomhedsgruppe. Yderligere produktions- og. salgssteder er inden for de seneste år blevet etableret og udvidet i Polen, Ungarn, Rusland og Schweiz. Med vores produkter sætter vi standarder med henblik på funktionalitet, ulykkessikkerhed og brugervenlighed. Vi lægger især vægt på praksisorienterede innovationer - navnet KRAUSE står for produkter af høj kvalitet. Strenge kvalitets- og sikkerhedskontroller på fabrikkens eget laboratorium samt kontinuerlige materiale- og TÜV-prøver er en selvfølge for KRAUSE-produkter.

 2. BATISCAFF

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  Echo-Mat beskæftiger sig hovedsagelig med salg af stilladser og tilbehør til stilladser. EchoMat kan tilbyde et stort udvalg af produkter til stilladser til fagfolk eller private. Stilladser med og uden hjul i galvaniseret stål eller aluminium af forskellige mærker og alt tilbehør. Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål om vore produkter. Kvaliteten og vores korte leveringstid er vores største styrker.

 3. LITAN - ESTANTES METÁLICAS, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden LITAN - ESTANTES METÁLICAS, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hylder, opmagasinering branchen. Den opererer også inden for Bogkasser og hylder, Stillads og stiger, aluminiumsstiger, Bogkasser og hylder, metalstiger, Stillads og stiger, reoler til industrien, metalhylde, og metalreoler til lagre brancherne. Den er baseret i Águeda, Portugal.

 4. JOSEF STANGLMEIER BAUUNTERNEHMUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JOSEF STANGLMEIER BAUUNTERNEHMUNG GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den er baseret i Abensberg, Tyskland.

 5. ROBUSTA-GAUKEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROBUSTA-GAUKEL GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den er baseret i Weil Der Stadt, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GITTER-PROFI.DE | WONO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GITTER-PROFI.DE | WONO GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den er baseret i Mechernich, Tyskland.

 2. WERNER HOLDING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WERNER HOLDING GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den er baseret i Fulda, Tyskland.

 3. PERI GMBH | NIEDERLASSUNG HAMBURG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PERI GMBH | NIEDERLASSUNG HAMBURG, er en Engrossalg, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den er baseret i Garstedt, Tyskland.

 4. AVV ARBEITSBÜHNEN-VERTRIEBS- UND -VERMIETUNGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AVV ARBEITSBÜHNEN-VERTRIEBS- UND -VERMIETUNGS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den er baseret i Schwäbisch Hall, Tyskland.

 5. EUROPONTON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROPONTON GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 1. GROSSHANDEL SCHIRKOW

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GROSSHANDEL SCHIRKOW, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den er baseret i Eschenburg, Tyskland.

 2. LA DROUAISE ECHAFAUDAGE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA DROUAISE ECHAFAUDAGE, er en Multi-Category, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den opererer også inden for montering af støttestilladser til byggesektoren, stilladser, og metalstilladser brancherne. Den er baseret i Dreux, Frankrig.

 1. ALTRAD INTERNATIONAL

  Frankrig

  Altrad International er en del af gruppen Altrad. Vi sælger alle de produkter, der fremstilles inden for gruppen verden over. Gruppen ALTRAD arbejder i dag med kunder i hele verden: EUROPA, ASIEN, AFRIKA, AMERIKA osv... Vi tilbyder et bredt udvalg af pålidelige kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser og med hurtige leveringsfrister. Blandt de produkter, der fremstilles af gruppen, kan nævnes udstyr til byggeri (trillebører, stilladser, forskallinger til afstivning, betonblandere, stampere, vibrationsplader, sprøjtemaskiner, betoncontainere, stiger...), maskiner til skæring, bearbejdning af beton (vibrationsnåle, omformere osv...) samt udstyr til offentlige institutioner (tribuner, modtagelsestelte, legepladser, scener, borde osv…). Virksomheden tilbyder desuden kunderne en vifte af services: Logistik og en købs- og eftersalgsservice, der altid står til kundens rådighed.

 2. BRANACH EUROPE BY PROTECT EVOLUTION

  Rumænien

  Branach blev grundlagt i 1990 og er en førende producent og distributør af sikkerhedsstiger i glasfiber i høj kvalitet og tilbehør til disse. Vi leverer vores produkter til forsyningsselskaber, telekommunikationsselskaber, mineselskaber, byggebranchen samt olie- og gasindustrien. Vi er specialister i enkeltstiger, trinplatforme, stigeforlængere og rustfri stiger. Via vores store netværk af engagerede distributører er Branach i en ideel position til at levere til vores klienter i hele Europa via vores officielle repræsentant Protect Evolution.

 3. LAYHER SAS

  Frankrig

  Layher, der er verdensførende inden for stilladser, er en tysk virksomhed der designer, sælger og udlejer stilladser i stål og aluminium. Layher Frankrig har 10 filialer over hele landet og kan opfylde alle behov inden for byggeri, industri, rumfart, events... Vores lager med materiel, der er til salg er på 4 000 tons og vores udlejningflåde består af 40 000 tons materiel der overholder gældende lovgivning. Vi har integreret tegnestue med eksperter og vores ingeniørafdeling tilbyder teknisk support til dine projekter - fra de mest enkle til de komplekse. Layher har etableret et datterselskab, Layher uddannelse, der tilbyder undervisning inden for stilladsfaget og er godkendt og anerkendt af de franske fagforeninger og præventive organisationer i branchen. Layher-koncernen har afdelinger på 5 kontinenter, hvor der er 36 selskaber, der kan imødekomme alle dine krav.

 4. PROMSTROIKONTRAKT

  Rusland

  "PromStroiKontrakt "har specialiseret sig i design, integration, konstruktionsmæssig og teknisk support i forbindelse med den monolitiske konstruktion af bygninger og strukturer i varierende kompleksitet, herunder forskalling af vægge, plader og kolonner, forstærkning af stål, beton, isolering, teknik og efterbehandling. Virksomhedens hovedaktivitet er forskallingsteknologier. Vores udvalg omfatter blandt andet: træplader, store paneler og lette formningssystemer, afstivningstårne, stilladser, teleskopiske props, hydrauliske selvklatrende forskalling. Passende og tidsmæssig implementering af avancerede teknologier, en forbedring af produktionskapaciteten, livslang viden der leverer høj kvalitet og pålidelige produkter – hvilket alt sammen har gjort det muligt for PromStroyKontrakt Group virksomhederne at blive en af de førende inden for mange segmenter på konstruktionsmarkedet, ved at kombinere produktion, logistik og teknologiske egenskaber. Blandt vores kunder finder du: Konstruktion af atomkraftværker, konstruktion af hydrauliske kraftværker, broer, tunneller veje.

 5. NOR-ESTE

  Spanien

  Maskiner til hejsning, salg og udlejning af nye og brugte maskiner. Leverandør af: stilladser, elektriske løfteplatforme. Byggekraner. Tårnkraner. Automatiske kraner. Lifte. Elevatorer og lifte til konstruktion. Teleskopvogne. Udlejning og slag af elektriske stilladser.

 6. FTG

  Belgien

  Virksomheden F.T.G Sprl har siden 1992 været specialiseret i salg af arbejdstøj til professionelle og private. Vi tilbyder et stort udvalg af tøj inden for følgende kategorier: Uniformsbluser / Arbejdsjakker, Arbejdspolos / Sweats, Arbejdsbukser, Sikkerhedssko, Beskyttelsestilbehør (handsker, briller, hjelme mv.). Besøg vores onlinebutik og se vores forskellige produkter.

 7. ALTREX MAKROS

  Polen

  Vores firma blev oprettet i 1989. Vi er førende fabrikant af specialiserede aluminiumsstiger. Ved at kombinere passion og professionalisme, har vi skabt et brand, som har kundernes tillid og sikret produkter af høj kvalitet siden begyndelsen. Vi forhandler redningsstiger til blandt andet: NATO, brandvæsenet, det frivillige brandvæsen, specialstyrker, energianlæg, toldvæsen, skovbrug og de polske jernbaner (PKP).

 8. ESCALERAS SUBE, S.L.

  Spanien

  Virksomheden ESCALERAS SUBE, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den er baseret i Les Franqueses Del Vallés, Spanien.

 1. YAGMUR ISKELE SISTEMLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden YAGMUR ISKELE SISTEMLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forskallingsarbejde entreprenører branchen. Den opererer også inden for Stillads og stiger, Sammenskydeligt stillads, Stålstillads, tilbehør til stilladser, Stillads og stiger, Sammenskydeligt stillads, og Stålstillads brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 2. GRC SRL

  Italien

  Virksomheden GRC SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den opererer også inden for Hængestillads, elektrisk stillads, Hængestillads, elevatorer og godselevatorer til byggesektoren, og udlejning og salg af elektriske broer brancherne. Den er baseret i San'antimo, Italien.

 3. L'ECHELLE EUROPEENNE

  Belgien

  Virksomheden L'ECHELLE EUROPEENNE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den opererer også inden for Trapper, spiral-, trætrapper, vindeltrapper til byggesektoren, og Trapper, spiral- brancherne. Den er baseret i Jambes, Belgien.

 4. YAGMUR SCAFFOLDING SYSTEM

  Tyrkiet

  Virksomheden YAGMUR SCAFFOLDING SYSTEM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sammenskydeligt stillads branchen. Den opererer også inden for Stillads og stiger, beskyttende anordninger til stilladser, tilbehør til stilladser, Stillads og stiger, og beskyttelsespresenninger til stilladser brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 5. CASALINE IC VE DIS TICARET PAZARLAMA LTD.STI:

  Tyrkiet

  Virksomheden CASALINE IC VE DIS TICARET PAZARLAMA LTD.STI:, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den opererer også inden for strygebrætter, ekspanderet polyurethan, aluminiumsstiger, og silikone brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 6. PLABELL

  Spanien

  Virksomheden PLABELL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den opererer også inden for mobile stilladser, og metaltrapper, brandsikre, til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Alcarrás, Spanien.

 7. OUTLET DE ESCALERAS

  Spanien

  Virksomheden OUTLET DE ESCALERAS, er en Distributør, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den opererer også inden for aluminiumsstiger, og trætrapper brancherne. Den er baseret i Parets Del Vallès, Spanien.

 8. AGB ALSTER GERÜSTBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AGB ALSTER GERÜSTBAU GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 9. SEBASTIAN RIEDL

  Tyskland

  Virksomheden SEBASTIAN RIEDL, er en Engrossalg, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den er baseret i Ramerberg, Tyskland.

 10. FEIG GERÜSTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FEIG GERÜSTE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den er baseret i Kösching, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis