• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stillads og stiger

Resultater for

Stillads og stiger - Import eksport

 1. KRAUSE-WERK GMBH & CO KG

  Tyskland

  KRAUSE-fabrikken i Alsfeld/Hessen blev grundlagt i 1900 og har således mere end 100 års tradition inden for produktion og salg af stige- og stilladssystemer. I denne periode har den dynamisk voksende virksomhed udviklet sig til en internationalt agerende virksomhedsgruppe. Yderligere produktions- og. salgssteder er inden for de seneste år blevet etableret og udvidet i Polen, Ungarn, Rusland og Schweiz. Med vores produkter sætter vi standarder med henblik på funktionalitet, ulykkessikkerhed og brugervenlighed. Vi lægger især vægt på praksisorienterede innovationer - navnet KRAUSE står for produkter af høj kvalitet. Strenge kvalitets- og sikkerhedskontroller på fabrikkens eget laboratorium samt kontinuerlige materiale- og TÜV-prøver er en selvfølge for KRAUSE-produkter.

 2. PROMSTROIKONTRAKT

  Rusland

  "PromStroiKontrakt "har specialiseret sig i design, integration, konstruktionsmæssig og teknisk support i forbindelse med den monolitiske konstruktion af bygninger og strukturer i varierende kompleksitet, herunder forskalling af vægge, plader og kolonner, forstærkning af stål, beton, isolering, teknik og efterbehandling. Virksomhedens hovedaktivitet er forskallingsteknologier. Vores udvalg omfatter blandt andet: træplader, store paneler og lette formningssystemer, afstivningstårne, stilladser, teleskopiske props, hydrauliske selvklatrende forskalling. Passende og tidsmæssig implementering af avancerede teknologier, en forbedring af produktionskapaciteten, livslang viden der leverer høj kvalitet og pålidelige produkter – hvilket alt sammen har gjort det muligt for PromStroyKontrakt Group virksomhederne at blive en af de førende inden for mange segmenter på konstruktionsmarkedet, ved at kombinere produktion, logistik og teknologiske egenskaber. Blandt vores kunder finder du: Konstruktion af atomkraftværker, konstruktion af hydrauliske kraftværker, broer, tunneller veje.

 3. BATISCAFF

  Luxembourg

  Echo-Mat beskæftiger sig hovedsagelig med salg af stilladser og tilbehør til stilladser. EchoMat kan tilbyde et stort udvalg af produkter til stilladser til fagfolk eller private. Stilladser med og uden hjul i galvaniseret stål eller aluminium af forskellige mærker og alt tilbehør. Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål om vore produkter. Kvaliteten og vores korte leveringstid er vores største styrker.

 4. ROBUSTA-GAUKEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. MAX POSER OHG

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JOSEF STANGLMEIER BAUUNTERNEHMUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. FEIG GERÜSTE GMBH

  Tyskland

 3. GÜNZBURGER STEIGTECHNIK GMBH

  Tyskland

 4. GERÜST-WELT.DE GMBH

  Tyskland

 5. GITTER-PROFI.DE | WONO GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. WERNER HOLDING GMBH

  Tyskland

 2. PERI GMBH | NIEDERLASSUNG HAMBURG

  Tyskland

 1. AVV ARBEITSBÜHNEN-VERTRIEBS- UND -VERMIETUNGS GMBH

  Tyskland

 2. EUROPONTON GMBH

  Tyskland

 3. MYSCUFF

  Tyskland

 4. GROSSHANDEL SCHIRKOW

  Tyskland

 5. ALTRAD INTERNATIONAL

  Frankrig

  Altrad International er en del af gruppen Altrad. Vi sælger alle de produkter, der fremstilles inden for gruppen verden over. Gruppen ALTRAD arbejder i dag med kunder i hele verden: EUROPA, ASIEN, AFRIKA, AMERIKA osv... Vi tilbyder et bredt udvalg af pålidelige kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser og med hurtige leveringsfrister. Blandt de produkter, der fremstilles af gruppen, kan nævnes udstyr til byggeri (trillebører, stilladser, forskallinger til afstivning, betonblandere, stampere, vibrationsplader, sprøjtemaskiner, betoncontainere, stiger...), maskiner til skæring, bearbejdning af beton (vibrationsnåle, omformere osv...) samt udstyr til offentlige institutioner (tribuner, modtagelsestelte, legepladser, scener, borde osv…). Virksomheden tilbyder desuden kunderne en vifte af services: Logistik og en købs- og eftersalgsservice, der altid står til kundens rådighed.

 6. BAUMAK LLC

  Rusland

  Baumak virksomheden er en af Ruslands største producenter af formningsarbejde, og relaterede komponenter. Fabrikken til hovedproduktionen er placeret i Stavropol. Baumak er en familievirksomhed som blev grundlagt i 2001. I de 20 år siden vores start, er vi kommet langt, fra at være en almindelig handelsvirksomhed, til producent af formarbejdningskomponenter. Dette har givet os en enorm viden inden for handel og produktion af materialer og udstyr til formarbejde og ensartet konstruktion. Vi fremstiller fjederklemmer, teleskopiske propper, tripod, gaffelhoveder, skub/træk propper, hule skruedonkrafte, beskyttelsessystemer og afskærmningsstolper under vores eget YAKBIZON brand, og lamineret krydsfiner under vores eget SUNBIRCH brand. På nuværende tidspunkt eksporterer vi til Hviderusland, Armenien, Georgien, Aserbajdsjan, Kazakhstan, Uzbekistan, Bulgarien osv. Vi garanterer førsteklasses produkter til vores kunder; professionel rådgivning og hjælp under udvælgelse af udstyr; servicehjælp og en kundeorienteret tilgang.

 7. LAYHER SAS

  Frankrig

  Layher, der er verdensførende inden for stilladser, er en tysk virksomhed der designer, sælger og udlejer stilladser i stål og aluminium. Layher Frankrig har 10 filialer over hele landet og kan opfylde alle behov inden for byggeri, industri, rumfart, events... Vores lager med materiel, der er til salg er på 4 000 tons og vores udlejningflåde består af 40 000 tons materiel der overholder gældende lovgivning. Vi har integreret tegnestue med eksperter og vores ingeniørafdeling tilbyder teknisk support til dine projekter - fra de mest enkle til de komplekse. Layher har etableret et datterselskab, Layher uddannelse, der tilbyder undervisning inden for stilladsfaget og er godkendt og anerkendt af de franske fagforeninger og præventive organisationer i branchen. Layher-koncernen har afdelinger på 5 kontinenter, hvor der er 36 selskaber, der kan imødekomme alle dine krav.

 8. THE SCAFFOLDS PLANT CO. LTD.

  Rusland

  Virksomheden "NOVAYA VYSOTA" ("Ny højde") har været aktive siden 2010. Salget i Rusland, i GUS og Europa foregår under varemærkenavnene VIRA, KROFT og NOVAYA VYSOTA. Vi udvikler og producerer stiger, skydestiger, multifunktionsstiger, arbejdsplatforme og stilladstårne (i alt mere end 700 varenumre), også efter mål. Vores yderst professionelle konstruktører, "5S-arbejdsmetoden" samt kvalitetssikringssystemer iht. ISO 9001: 2015 sikrer en konstant høj kvalitet.

 1. NOR-ESTE

  Spanien

  Maskiner til hejsning, salg og udlejning af nye og brugte maskiner. Leverandør af: stilladser, elektriske løfteplatforme. Byggekraner. Tårnkraner. Automatiske kraner. Lifte. Elevatorer og lifte til konstruktion. Teleskopvogne. Udlejning og slag af elektriske stilladser.

 2. FTG

  Belgien

  Virksomheden F.T.G Sprl har siden 1992 været specialiseret i salg af arbejdstøj til professionelle og private. Vi tilbyder et stort udvalg af tøj inden for følgende kategorier: Uniformsbluser / Arbejdsjakker, Arbejdspolos / Sweats, Arbejdsbukser, Sikkerhedssko, Beskyttelsestilbehør (handsker, briller, hjelme mv.). Besøg vores onlinebutik og se vores forskellige produkter.

 3. ALTREX MAKROS

  Polen

  Vores firma blev oprettet i 1989. Vi er førende fabrikant af specialiserede aluminiumsstiger. Ved at kombinere passion og professionalisme, har vi skabt et brand, som har kundernes tillid og sikret produkter af høj kvalitet siden begyndelsen. Vi forhandler redningsstiger til blandt andet: NATO, brandvæsenet, det frivillige brandvæsen, specialstyrker, energianlæg, toldvæsen, skovbrug og de polske jernbaner (PKP).

 4. YAGMUR SCAFFOLDING SYSTEM

  Tyrkiet

 5. PLABELL

  Spanien

 6. CASALINE IC VE DIS TICARET PAZARLAMA LTD.STI:

  Tyrkiet

 7. ESCALERAS SUBE, S.L.

  Spanien

 8. LITAN - ESTANTES METÁLICAS, LDA

  Portugal

 9. SEBASTIAN RIEDL

  Tyskland

 10. AGB ALSTER GERÜSTBAU GMBH

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Stillads og stiger - Import eksport

Antal resultater

8.197 virksomheder