• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stiger- wiener-

Resultater for

Stiger- wiener- - Import eksport

 1. ALTRAD INTERNATIONAL

  Frankrig

  Altrad International er en del af gruppen Altrad. Vi sælger alle de produkter, der fremstilles inden for gruppen verden over. Gruppen ALTRAD arbejder i dag med kunder i hele verden: EUROPA, ASIEN, AFRIKA, AMERIKA osv... Vi tilbyder et bredt udvalg af pålidelige kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser og med hurtige leveringsfrister. Blandt de produkter, der fremstilles af gruppen, kan nævnes udstyr til byggeri (trillebører, stilladser, forskallinger til afstivning, betonblandere, stampere, vibrationsplader, sprøjtemaskiner, betoncontainere, stiger...), maskiner til skæring, bearbejdning af beton (vibrationsnåle, omformere osv...) samt udstyr til offentlige institutioner (tribuner, modtagelsestelte, legepladser, scener, borde osv…). Virksomheden tilbyder desuden kunderne en vifte af services: Logistik og en købs- og eftersalgsservice, der altid står til kundens rådighed.

 2. ST SCALE SRL

  Italien

  St scale bliver grundlagt i 1986; Siden er virksomheden vokset og har udvidet sin markedsandel

 3. LITAN - ESTANTES METÁLICAS, LDA

  Portugal

 4. ECHELLES NERESSY

  Frankrig

 5. MUNDOCIES

  Spanien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MHT ENDÜSTRI METAL

  Tyrkiet

 2. IJZERWINKEL

  Belgien

 3. LOFTEASE ATTIC STAIRS & STORAGE SOLUTIONS LTD.

  Irland

 4. KRAUSE SP. Z O.O.

  Polen

 5. SOBRINO G

  Spanien

 1. LIMAKSAN

  Tyrkiet

 2. ELO + , SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

 1. LIDO PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWE

  Polen

 2. BRANACH EUROPE BY PROTECT EVOLUTION

  Rumænien

  Branach blev grundlagt i 1990 og er en førende producent og distributør af sikkerhedsstiger i glasfiber i høj kvalitet og tilbehør til disse. Vi leverer vores produkter til forsyningsselskaber, telekommunikationsselskaber, mineselskaber, byggebranchen samt olie- og gasindustrien. Vi er specialister i enkeltstiger, trinplatforme, stigeforlængere og rustfri stiger. Via vores store netværk af engagerede distributører er Branach i en ideel position til at levere til vores klienter i hele Europa via vores officielle repræsentant Protect Evolution.

 3. ZHEJIANG JADDAR TOOLS CO.LTD

  Kina

 4. SUZHOU DONGRUN LADDER CO.,LTD.

  Kina

 5. ATRICK LTD

  Irland

 6. GUTTERS & LADDERS

  Det Forenede Kongerige

 7. AUD'INNOV

  Frankrig

 8. SOLIDE

  Belgien

 1. KROON

  Holland

 2. CATI MERDIVENI

  Tyrkiet

 3. HAGO BAUTECHNIK GMBH

  Østrig

  HAGO har eksisteret siden 1972 som en familievirksomhed med pålidelige værdier og principper. Vi beskæftiger os med udvikling, produktion og salg af moderne byggeprodukter med en høj kvalitetsstandard. I dag er HAGO en af verdens førende leverandører inden for overvågningsluger, takket være deres HAGODECK overvågningsluge. Men også HAGOMAT indgangsmåtter, HAGO aluminiumstilladser, unikke stationære stiger, HAGOFLAG flagstænger og mobile barrierer, er en del af produktsortimentet. Fra vores moderne lokationer i Wels (hovedkvarter) og Wien, er det vores mål at opfylde kundernes ønsker, hurtigt, kompetent og serviceorienteret. En stor lagerbeholdning er en del af vores virksomhedspolitik. Dette giver os mulighed for at garantere vores kunder den størst mulige leveringskapacitet..