• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stiger- wiener-

Resultater for

Stiger- wiener- - Import eksport

 1. ALTRAD INTERNATIONAL

  Frankrig

  Altrad International er en del af gruppen Altrad. Vi sælger alle de produkter, der fremstilles inden for gruppen verden over. Gruppen ALTRAD arbejder i dag med kunder i hele verden: EUROPA, ASIEN, AFRIKA, AMERIKA osv... Vi tilbyder et bredt udvalg af pålidelige kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser og med hurtige leveringsfrister. Blandt de produkter, der fremstilles af gruppen, kan nævnes udstyr til byggeri (trillebører, stilladser, forskallinger til afstivning, betonblandere, stampere, vibrationsplader, sprøjtemaskiner, betoncontainere, stiger...), maskiner til skæring, bearbejdning af beton (vibrationsnåle, omformere osv...) samt udstyr til offentlige institutioner (tribuner, modtagelsestelte, legepladser, scener, borde osv…). Virksomheden tilbyder desuden kunderne en vifte af services: Logistik og en købs- og eftersalgsservice, der altid står til kundens rådighed.

 2. BRANACH EUROPE BY PROTECT EVOLUTION

  Rumænien

  Branach blev grundlagt i 1990 og er en førende producent og distributør af sikkerhedsstiger i glasfiber i høj kvalitet og tilbehør til disse. Vi leverer vores produkter til forsyningsselskaber, telekommunikationsselskaber, mineselskaber, byggebranchen samt olie- og gasindustrien. Vi er specialister i enkeltstiger, trinplatforme, stigeforlængere og rustfri stiger. Via vores store netværk af engagerede distributører er Branach i en ideel position til at levere til vores klienter i hele Europa via vores officielle repræsentant Protect Evolution.

 3. ST SCALE SRL

  Italien

  St scale bliver grundlagt i 1986; Siden er virksomheden vokset og har udvidet sin markedsandel

 4. AUD'INNOV

  Frankrig

  Virksomheden AUD'INNOV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stiger, wiener- branchen. Den opererer også inden for Maskinteknik - specialarbejde, og Maskinteknik - specialarbejde brancherne. Den er baseret i Varennes-Sous-Dun, Frankrig.

 5. ECHELLES NERESSY

  Frankrig

  Virksomheden ECHELLES NERESSY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den opererer også inden for Stiger, wiener-, Stiger, wiener-, trappestiger i metal, udtrækkelige stiger, og drejestiger brancherne. Den er baseret i Ibos, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MUNDOCIES

  Spanien

  Virksomheden MUNDOCIES, er en Engrossalg, der opererer inden for Stiger, wiener- branchen. Den opererer også inden for Stillads og stiger, og Stillads og stiger brancherne. Den er baseret i Nigrán, Spanien.

 2. CATI MERDIVENI

  Tyrkiet

  Virksomheden CATI MERDIVENI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stiger, wiener- branchen. Den opererer også inden for Trapper, træ-, Trapper, nød-, Trapper, træ-, og Trapper, nød- brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 3. KROON

  Holland

  Virksomheden KROON, er en Engrossalg, der opererer inden for Stiger, wiener- branchen. Den opererer også inden for Befæstelsesindretninger, Trapper, træ-, tilbehør til rammer, Befæstelsesindretninger, og Trapper, træ- brancherne. Den er baseret i Hoogezand, Holland.

 4. MHT ENDÜSTRI METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden MHT ENDÜSTRI METAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Stiger, wiener-, Stiger, klap-, aluminium, salgsservice, Stiger, wiener-, og Stiger, klap- brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. IJZERWINKEL

  Belgien

  Virksomheden IJZERWINKEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Silikoner, Stiger, wiener-, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, udstyr til svejsning, Silikoner, og Stiger, wiener- brancherne. Den er baseret i Aarschot, Belgien.

 1. SOLIDE

  Belgien

  Virksomheden SOLIDE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stiger, wiener- branchen. Den opererer også inden for mobile stilladser brancherne. Den er baseret i Langdorp, Belgien.

 2. LOFTEASE ATTIC STAIRS & STORAGE SOLUTIONS LTD.

  Irland

  Virksomheden LOFTEASE ATTIC STAIRS & STORAGE SOLUTIONS LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stiger, wiener- branchen. Den opererer også inden for terrassestiger brancherne. Den er baseret i Tuam, Irland.

 1. ATRICK LTD

  Irland

  Virksomheden ATRICK LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stiger, wiener- branchen. Den opererer også inden for stige brancherne. Den er baseret i Dublin, Irland.

 2. GUTTERS & LADDERS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GUTTERS & LADDERS, er en Engrossalg, der opererer inden for Bagværk branchen. Den opererer også inden for Stillads og stiger, Stiger, wiener-, Stillads og stiger, og Stiger, wiener- brancherne. Den er baseret i Watford, Det Forenede Kongerige.

 3. KRAUSE SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden KRAUSE SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den opererer også inden for Stiger, wiener-, Letvægts metalstillads, Stiger, wiener-, og Letvægts metalstillads brancherne. Den er baseret i Swidnica, Polen.

 4. SOBRINO G

  Spanien

  Virksomheden SOBRINO G, er en Distributør, der opererer inden for Stiger, wiener- branchen. Den opererer også inden for Værktøj og isenkram, og Værktøj og isenkram brancherne. Den er baseret i Vilagarcía De Arousa, Spanien.

 5. ELO + , SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden ELO + , SPOL. S R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stiger, wiener- branchen. Den opererer også inden for Trykte kredsløb, og Trykte kredsløb brancherne. Den er baseret i Pisek, Tjekkiet.

 6. LIMAKSAN

  Tyrkiet

  Virksomheden LIMAKSAN, er en Engrossalg, der opererer inden for Stiger, wiener- branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. AVAYS B.V.

  Holland

  Virksomheden AVAYS B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Stiger, wiener- branchen. Den er baseret i Wateringen, Holland.

 8. LIDO PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWE

  Polen

  Virksomheden LIDO PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWE, er en Engrossalg, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den opererer også inden for Stiger, wiener-, og Stiger, wiener- brancherne. Den er baseret i Kraków, Polen.

 1. HAGO BAUTECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  HAGO har eksisteret siden 1972 som en familievirksomhed med pålidelige værdier og principper. Vi beskæftiger os med udvikling, produktion og salg af moderne byggeprodukter med en høj kvalitetsstandard. I dag er HAGO en af verdens førende leverandører inden for overvågningsluger, takket være deres HAGODECK overvågningsluge. Men også HAGOMAT indgangsmåtter, HAGO aluminiumstilladser, unikke stationære stiger, HAGOFLAG flagstænger og mobile barrierer, er en del af produktsortimentet. Fra vores moderne lokationer i Wels (hovedkvarter) og Wien, er det vores mål at opfylde kundernes ønsker, hurtigt, kompetent og serviceorienteret. En stor lagerbeholdning er en del af vores virksomhedspolitik. Dette giver os mulighed for at garantere vores kunder den størst mulige leveringskapacitet..