• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sten og malm

Resultater for

Sten og malm - Import eksport

 1. MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden Magripedra-Preparação de Granites Lda har været på markedet i mere end 20 år, og stoler på erfaringen af deres partnere og manager, som sammenlagt har mere end 30 års erfaring i branchen. Magripedra-Preparação de Granites Lda har særdeles erfarne medarbejdere som arbejder med forvandling af natursten, hvormed de kan forvandle alle former for sten i forskellige dimensioner og finishes. Vi leverer arbejdskraft til flere miner fra nord til syd i Portugal og Spanien, og har kapacitet til at udforske nye markeder i Europa. Magripedra-Preparação de Granites Lda har også deres egen produktionsenhed i Alpendorada og Matos, Marco de Canaveses, hvor vi forvandler råmaterialer til færdige produkter i forskellige størrelser, som sælges på tværs af Europa til forskellige sektorer. Vores kunders tilfredshed er vores bevis og bekræftelse på kvaliteten af vores produkter og serviceydelser. Anerkendte virksomheder stoler på os, og vi drager fordel af vores samarbejde og kundefokus. Kontakt os!

 2. CARMEUSE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CARMEUSE, er en Multi-Category, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for Cellebeton, og kontrol af forurening brancherne. Den er baseret i Andenne, Belgien.

 3. DERELI MADEN

  Tyrkiet

  Virksomheden DERELI MADEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for Marmor og natursten, Marmor, Marmor og natursten, Marmor, hvid marmor, og calacatta marmor brancherne. Den er baseret i Balikesir, Tyrkiet.

 4. LITTLER BULK HAULAGE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LITTLER BULK HAULAGE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for Materialer til byggesektoren, overtræk til byggeri, Materialer til byggesektoren, og sten brancherne. Den er baseret i Chester., Det Forenede Kongerige.

 5. LES TRÉSORS DU BRÉSIL

  Frankrig

  Virksomheden LES TRÉSORS DU BRÉSIL, er en Detailsalg, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for Smykker og bijouteri, Smykker og bijouteri, og håndlavede stensmykker brancherne. Den er baseret i Manosque, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PRIMUS TASK ARRATIA S.L

  Spanien

  Virksomheden PRIMUS TASK ARRATIA S.L, er en Engrossalg, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for mineraler, og ametyst brancherne. Den er baseret i Dima, Spanien.

 2. KRONOS METAL TIC. VE SAN. A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden KRONOS METAL TIC. VE SAN. A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for malepistoler, granulater til sandspredning, dyser til sandblæsning, og ildfast materiel brancherne. Den er baseret i Malatya, Tyrkiet.

 3. THEIA BAZALT MADENCİLİK İNŞAT MİM MÜH PEYZ İTH İHR SAN TİC LTD ŞTİ

  Tyrkiet

  Virksomheden THEIA BAZALT MADENCİLİK İNŞAT MİM MÜH PEYZ İTH İHR SAN TİC LTD ŞTİ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for Marmor og natursten, Marmor og natursten, Fliselægning i natursten, basalt, og Marmorfliser brancherne. Den er baseret i Kayseri̇, Tyrkiet.

 4. SQUARED ENERGY & MINERALS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SQUARED ENERGY & MINERALS LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for naturligt talk, og talkumkvast brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 5. OOO ETALON-SERVIS

  Tyrkiet

  Virksomheden OOO ETALON-SERVIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for zeolit, harpikse indeholdende urinstof, og kalium og biprodukter brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. DERBYSHIRE SPECIALIST AGGREGATES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DERBYSHIRE SPECIALIST AGGREGATES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den er baseret i Derbyshire, Det Forenede Kongerige.

 2. MARCOFLEX

  Belgien

  Virksomheden MARCOFLEX, er en Distributør, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for slibemidler, og sandblæsning brancherne. Den er baseret i Merchtem, Belgien.

 1. PEDRA JARDIM

  Portugal

  Virksomheden PEDRA JARDIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for sten til belægninger, dekorative sten, kalksten, og gulv og fliselægning brancherne. Den er baseret i Serro Ventoso, Portugal.

 2. POLSEP MINING

  Tyrkiet

  Virksomheden POLSEP MINING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for merskum, og absorptionsmidler brancherne. Den er baseret i Eskişehir, Tyrkiet.

 3. ERGE KOSTKA BRUKOWA GDAŃSK

  Polen

  Virksomheden ERGE KOSTKA BRUKOWA GDAŃSK, er en Engrossalg, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for brosten, sten til byggeri, dekorative klippesten til gartneri, og indgangsporte i sten brancherne. Den er baseret i Gdańsk, Polen.

 4. P.W. STACHYRA STANISŁAW STACHYRA

  Polen

  Virksomheden P.W. STACHYRA STANISŁAW STACHYRA, er en Multi-Category, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Granulater, sand, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, og transportfirma brancherne. Den er baseret i Lublin, Polen.

 5. ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for Ædelsten og mineraler, og Ædelsten og mineraler brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 6. THM MADENCILIK ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET

  Tyrkiet

  Virksomheden THM MADENCILIK ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for Indbinding og finish, Materialer til byggesektoren, Indbinding og finish, og Materialer til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Eskisehir, Tyrkiet.

 7. X-RAY MINERAL SERVICES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden X-RAY MINERAL SERVICES LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den er baseret i Colwyn Bay, Det Forenede Kongerige.

 8. AMBER BALTIC

  Polen

  Virksomheden AMBER BALTIC, er en Detailsalg, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den er baseret i Szczecin, Polen.

 1. BERRY INTERNATIONAL COMMODITY GROUP

  Frankrig

  Virksomheden BERRY INTERNATIONAL COMMODITY GROUP, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Afgrødeservice, Sten og malm, rådgivning i trading, Afgrødeservice, og Sten og malm brancherne. Den er baseret i Cachan, Frankrig.

 2. HOMAAN CO

  Spanien

  Virksomheden HOMAAN CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for naturasfalt, og Naturbitumen brancherne. Den er baseret i Malaga, Spanien.

 3. POLSTONE MARBLE

  Tyrkiet

  Virksomheden POLSTONE MARBLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for pizzaovn branchen. Den opererer også inden for Ildfaste sten, Ildfaste materialer og produkter, Sten og malm, Ildfaste sten, Ildfaste materialer og produkter, ildfast del til ovne, og Sten og malm brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 4. KRISTAL KARTEL

  Holland

  Virksomheden KRISTAL KARTEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for Ametyster brancherne. Den er baseret i Halsteren, Holland.

 5. ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM GRANITU

  Polen

  Virksomheden ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM GRANITU, er en Multi-Category, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for Gravmonumenter, fliser, granit, Gravmonumenter, og gravmonumenter brancherne. Den er baseret i Pyrzyce, Polen.

 6. APLUS GALVANIZ

  Tyrkiet

  Virksomheden APLUS GALVANIZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for zinkjern i stænger, og aluminiumslegeringer brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. PROVENTO GROUP GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PROVENTO GROUP GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for talkumpudder til toiletbrug, bentonit, og granit brancherne. Den er baseret i Herzberg Am Harz, Tyskland.

 8. TORKAN LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden TORKAN LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for zeolit, og materialer til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. INA MINERALS

  Tyrkiet

  Virksomheden INA MINERALS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for pimpsten til toiletbrug, og zeolit brancherne. Den er baseret i Balikesir, Tyrkiet.

 10. BARITERA

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BARITERA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for tungspat brancherne. Den er baseret i Casablanca, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis