• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stempelkompressorer

Resultater for

Stempelkompressorer - Import eksport

 1. OMEGA AIR

  Slovenien

  Verified by europages badge

  OMEGA AIR d.o.o. Ljubljana blev grundlagt i 1998 og er en privat ført, teknologisk drevet virksomhed i Ljubljana, Sloveniens hovedstad. I dag beskæftiger OMEGA AIR d.o.o. næsten 400 medarbejdere. Som specialist inden for gasfiltrering og oparbejdning er vi repræsenteret i hele verden. Den brede vifte af vores produktsortiment kan anvendes inden for den almene industri, elektronikindustrien, levnedsmiddel- og drikkevareindustrien, den kemiske industri, petrokemiske industri, plastindustrien, farmaindustrien, medicin samt bilindustrien. Vores kvalitetsmanagementsystem er certificeret i overensstemmelse med ISO og ASME: Et højkvalificeret og motiveret team af R&D ingeniører udfører grundforskning, produktdesign, elektronik-design, udviking af prototyper, værktøjsbygning og prøvekørsler. Det gør os til en af de førende producenter af trykluftsfiltre i verden.

 2. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  NITTO KOHKI Europe GmbH er en verdensberømt japansk konstruktør og producent af pumper og kompressorer, lynkoblinger og værktøj. Trykluftskompressorer, vakuumpumper og væskepumper er velegnede til f.eks. analyse, medicinteknik og måleteknik. Vores patenterede ventilationskompressorer anvendes i små renseanlæg og biogasanlæg. Lynkoblingerne til middelhøjt tryk, lavtryk og højtryk samt vores multikoblinger (manuelle og automatiske) dækker næsten alle tænkelige anvendelsesområder: f.eks. renrumsteknik, tæthedsprøvning inden for kulde- og klimateknik, hydraulik og pneumatik. De transporterer olie, vand, luft og gas. Desuden tilbyder vi trykluftværktøj til den maritime- og stålbearbejdende industri som f.eks. pneumatiske sømrustfjernere, rundslibere, vinkelslibere, overfladeslibere, kantfræsere, excenterslibere, bærbare boremaskiner osv.

 3. LENHARDT & WAGNER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Allerede i 1980 så L&W-grundlæggeren Bernd Wagner det stigende behov for højtryksløsninger, og begyndte at reparere og vedligeholde højtrykssystemer samt handle med højtrykskompressorer. Dette resulterede i tekniske forbedringer af eksisterende systemer fra andre producenter, og udvikling af vores egne kompressormodeller. I dag er Lenhardt & Wagner GmbH en af de førende og mest anerkendte virksomheder globalt inden for højtryksanvendelser. Takket være vores årtiers erfaring med kompressorkonstruktion, er vi blevet en af de førende virksomheder inden for højtryksapplikationer. Uanset om det er kompressorer, filtersystemer, opbevaringsløsninger, påfyldningsstrimler eller overvågning, så tilbyder vi dig de rigtige løsninger af høj kvalitet.

 4. AF COMPRESSORS

  Belgien

  Verified by europages badge

  AF COMPRESSORS er førende producent på verdensplan af tredobbelte oliefri stempelkompressor-anlæg til formblæsning af PET.AF-flasker med mere end 6.700 PET-kompressorer i verden. Vores mange afdelinger garanterer både optimal service og god teknisk assistance. Vores innovative R&D-afdeling sørger for, at produkterne altid har en høj energieffektivitet og de laveste vedligeholdelsesomkostninger på markedet.

 5. TECNIFLON SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  Tecniflon SAS fra Sesto Fiorentino er en industriel virkelighed, der beskæftiger sig med produktion af maskiner, komponenter og tilbehør til kompressorer, samt andre løsninger til den mekaniske, energi- og petrokemiske industri. Virksomheden har også specialiseret sig i mekanisk bearbejdning på vegne af tredjeparter og tilbyder design, konstruktion og distribution af sine produkter i hele Italien, inklusive øerne.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AERZEN FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AERZEN FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stempelkompressorer branchen. Den opererer også inden for Luftkompressorer, reparation luftkompressorer, roterende kompressorer, Luftkompressorer, og luft- og gaskompressorer brancherne. Den er baseret i Antony Cedex, Frankrig.

 2. JOSEF SCHMIDLEITNER KOMPRESSORENBAU

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden JOSEF SCHMIDLEITNER KOMPRESSORENBAU, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Stempelkompressorer branchen. Den er baseret i Salzburg, Østrig.

 3. T.C. ARIA COMPRESSA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden T.C. ARIA COMPRESSA S.R.L., er en Detailsalg, der opererer inden for Luftkompressorer - værktøj og tilbehør branchen. Den opererer også inden for tilbehør til kompressorer, kompressorer, vingekompressorer, og stempelkompressorer brancherne. Den er baseret i Calenzano, Italien.

 4. AERZENER MASCHINENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AERZENER MASCHINENFABRIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stempelkompressorer branchen. Den er baseret i Aerzen, Tyskland.

 5. ROTAIR SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROTAIR SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Oliedynamiske anlæg og udstyr, Nedrivning - maskiner og udstyr, stempelkompressorer, RAMPICAR, tilbehør til kompressorer, Oliedynamiske anlæg og udstyr, udstyr, mekanisk, pneumatisk og hydraulisk, Nedrivning - maskiner og udstyr, og hydrauliske pumper brancherne. Den er baseret i Caraglio, Italien.

 1. AIRE Y VACÍO MARTINCUCALON S.L.

  Spanien

  Virksomheden AIRE Y VACÍO MARTINCUCALON S.L., er en Distributør, der opererer inden for Stempelkompressorer branchen. Den er baseret i Zaragoza, Spanien.

 2. DRUCKLUFT ENGINEERING DIEHL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DRUCKLUFT ENGINEERING DIEHL GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Stempelkompressorer branchen. Den er baseret i Unterensingen, Tyskland.

 1. ARIA COMPRESSA GENTILIN

  Italien

  Virksomheden ARIA COMPRESSA GENTILIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykluftsredskaber og systemer branchen. Den opererer også inden for pumper og kompressorer, stempelkompressorer, og tilbehør til kompressorer brancherne. Den er baseret i Trissino, Italien.

 2. JUN-AIR / GAST GROUP LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden JUN-AIR / GAST GROUP LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Luftkompressorer, stempelkompressorer, og Luftkompressorer brancherne. Den er baseret i Redditch, Det Forenede Kongerige.

 3. YUEQING FUBANG INDUSTRY CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden YUEQING FUBANG INDUSTRY CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftkompressorer branchen. Den opererer også inden for Trykkoblere, Trykkoblere, og stempelkompressorer brancherne. Den er baseret i Zhejiang, Kina.

 4. EL-MA SRL

  Italien

  Virksomheden EL-MA SRL, er en Distributør, der opererer inden for Stempelkompressorer branchen. Den er baseret i Pozzuolo Martesana, Italien.

 5. SYNAIRGIES

  Frankrig

  Virksomheden SYNAIRGIES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stempelkompressorer branchen. Den opererer også inden for tilbehør til kompressorer brancherne. Den er baseret i Valenciennes, Frankrig.

 6. SENSI LTD

  Ukraine

  Virksomheden SENSI LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stempelkompressorer branchen. Den er baseret i Sumy, Ukraine.

 7. ESCOMP KOMPRESOR MAK. SAN. TIC. LTD. STI

  Tyrkiet

  Virksomheden ESCOMP KOMPRESOR MAK. SAN. TIC. LTD. STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftkompressorer branchen. Den opererer også inden for lufkompressorer, skruekompressorer, roterende kompressorer, og stempelkompressorer brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. GECOMSUR

  Spanien

  Virksomheden GECOMSUR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stempelkompressorer branchen. Den opererer også inden for vedligeholdelse og reparation af kompressorer brancherne. Den er baseret i Sevilla, Spanien.

 1. ATLANTIQUE MAINTENANCE ISOLATION

  Frankrig

  Virksomheden ATLANTIQUE MAINTENANCE ISOLATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftkompressorer - værktøj og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Stempelkompressorer, klimakompressorer til industriel brug, Stempelkompressorer, kondensudskilningsanlæg og -maskiner, og vedligeholdelse af støjsvage kompressorer brancherne. Den er baseret i Aigrefeuille Sur Maine, Frankrig.

 2. NORDPARTS

  Luxembourg

  Virksomheden NORDPARTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Donkrafte, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for stempelkompressorer, inventar til værksteder, hydraulikslanger, og indretning af varevogne brancherne. Den er baseret i Oberfeulen, Luxembourg.

 3. BOGE FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden BOGE FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykluftsredskaber og systemer branchen. Den opererer også inden for skruekompressorer, og stempelkompressorer brancherne. Den er baseret i Cergy Saint-Christophe, Frankrig.

 4. MAPRO INTERNATIONAL S.P.A.

  Italien

  Virksomheden MAPRO INTERNATIONAL S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Stempelkompressorer, Membrankompressorer, Stempelkompressorer, Membrankompressorer, centrifugalblæsere, og vakuumpumpe brancherne. Den er baseret i Nova Milanese, Italien.

 5. SIAD MACCHINE IMPIANTI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden SIAD MACCHINE IMPIANTI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Kompressorer, barografer, stempelkompressorer, Kompressorer, og stempelkompressorer brancherne. Den er baseret i Bergamo, Italien.

 6. TECNOMASTER

  Italien

  Virksomheden TECNOMASTER, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Varmevekslere branchen. Den opererer også inden for skruekompressorer, stempelkompressorer, og fordampningsapparater brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 7. GEA REFRIGERATION TECHNOLOGIES GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GEA REFRIGERATION TECHNOLOGIES GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri branchen. Den opererer også inden for stempelkompressorer, og kompressorer brancherne. Den er baseret i Bochum, Tyskland.

 8. SARMAK COMPRESSOR

  Tyrkiet

  Virksomheden SARMAK COMPRESSOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftkompressorer - værktøj og tilbehør branchen. Den opererer også inden for skruekompressorer, stempelkompressorer, trykluftsanlæg og -udstyr, og vedligeholdelse af skruekompressorer brancherne. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 9. F-DGS

  Frankrig

  Virksomheden F-DGS, der opererer inden for Udluftningstap branchen. Den opererer også inden for Kompressorer, Stempelkompressorer, Membrankompressorer, gaskompressorer, Kompressorer, Stempelkompressorer, og Membrankompressorer brancherne. Den er baseret i EVRY CEDEX, Frankrig.

 10. GIRODIN SAUER - COMPRESSEURS

  Frankrig

  Virksomheden GIRODIN SAUER - COMPRESSEURS, er en Engrossalg, der opererer inden for Stempelkompressorer branchen. Den opererer også inden for Kompressorer, Kompressorer, og alternative højtrykskompressorer brancherne. Den er baseret i Cormeilles En Parisis, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis