• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stativer og holdere til tegninger

Resultater for

Stativer og holdere til tegninger - Import eksport

 1. STECKO MEBLE S.J.

  Polen

  Verified by europages badge

  Stecko Meble er en anerkendt produktionsvirksomhed af møbler som tilbyder højkvalitets og stilfulde møbelløsninger som forvandler leve- og kontorområder. Vores produktudvalg er omfattende og alsidigt, som imødeser forskellige behov og præferencer. Hvad enten du leder efter elegante sæt til dagligstuen, ergonomiske kontormøbler, moderne møbler til soveværelset eller funktionelle køkkenløsninger, tilbyder vi et omfattende udvalg af løsninger som passer til enhver stil og krav. Fra klassiske design til moderne trends, udvikler vi kontinuerligt vores produktsortiment for at være på forkant og møde de udviklende kundekrav. Med vores hold af erfarne designere og håndværkere, er vi stolte over at skabe skræddersyede møbler som passer til individuelle specifikationer. Fra konceptudvikling til montering sørger vi for en problemfri og tilfredsstillende oplevelse for alle vores kunder. Vi søger aktivt efter miljøvenlige materialer og produktionsprocesser, minimerer vores CO2-fodprint og bidrager til en grønnere fremtid. Med vores anerkendte omdømme som er opbygget på pålidelighed og excellence, har vi med succes hjulpet et omfattende udvalg af klienter, inklusive privatkunder, interiørdesignere og kommercielle forretninger. Hvad enten der er tale om et enkelt møbelstykke eller et omfattende indretningsprojekt, tilgår vi hvert projekt med professionalisme og en dedikation til at overgå alles forventninger.

 2. ARTERIOR KOMPLEX KFT

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Arterior Komplex Kft. har siden 2014 været specialiseret inden for skræddersyet interiørdesign, konstruktion, produktion og design af møbler. Vi er en del af Linea Group, som har været på det ungarske marked i mere end 30 år, med mere end 150 ansatte og en årlig omsætning på 22 millioner EUR. Arterior bringer ekspertise til dine tekniske og dekorative behov, for at kunne levere den bedste løsning for dit projekt og dermed etablere en præcis beregning. Vi kan rådgive vores klienter om tekniske problemer, materialevalg og tidsstyring. Vi har design og teknisk udviklingskontorer som giver os den nødvendige viden til at imødese alle krav, som er skræddersyet til dine standarder. Takket være vores produktionsfaciliteter, kan vi fremstille skræddersyede projekter til hotel-, detail- og beboelsesbrancherne. Vi anvender den seneste teknologi til at udføre vores projekter, og vores maskiner er leveret af verdens førende producenter. Afhængigt af behovene kan vi tilbyde prototyper, produktion af store serier og skræddersyede produkter. Vores kvalificerede personale omfatter arkitekter, ingeniører inden for træbranchen og interiørdesignere. Vi er aktive inden for B2B-branchen, og vores klienter er hovedsageligt: regeringer og offentlige institutioner / multinationale virksomheder / ejendomsmæglere / arkitekter, designere og interiørdesignere. Vi hjælper vores partnere fra den tekniske studiefase til den endelige installation på stedet, og vores flersprogede team (fransk, engelsk, tysk, italiensk) kan besvare anmodninger fra hele Europa.

 3. CIMES HOME

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Cimes Home er en producent- og distributionsvirksomhed med et ungt, dynamisk og innovativt team, som er placeret i Tyrkiet. Vores mål er at være synlig inden for eksport af forskellige domæner. For os er tilbuddet om kvalitetsmaterialer til en rimelig pris inden for møbelindustrien vores fokus. Vi bringer vores kunder til det højeste niveau, ved at søge efter de mest passende løsninger i forhold til deres forventninger. Vores princip er at tilbyde kvalitetsmaterialer til rimelige priser inden for hardware, møbler, landbrugsprodukter, international forsendelse og international handelsrådgivning, samt holde vores kunders tilfredshed på det højeste niveau, ved at fremstille de mest passende løsninger i forhold til deres forventninger. Vores hovedmål er at nå en førende position inden for hardware- og konstruktionsektoren, og være et af de mest respekterede virksomheder i vores land baseret på filosofien om et hundrede procent kundetilfredshed. Hos Cimes Home arbejder vi inden for forskellige områder såsom hotel møbleringsprojekter og projekter med møblering af hjemmet. Vi har et omfattende produktsortiment, såsom: •Møbler, •Tekstiler til hjemmet, •Produkter til senge, •Træmøbler og meget mere som kan findes på vores hjemmeside! Inden for møbler og tekstiler til hjemmet fremstiller vi lænestole, håndklæder, puder, dyner, sofaer, sofagrupper, børnemøbler, madrasser, bord og stole, hjørnesæt og mere! Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

 4. MOZAN

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi er en erfaren producent som specialiserer os i at fremstille førsteklasses træelementer til møbelbranchen. Med en tilstedeværelse i mere end to årtier, har vi fremvist vores ekspertise inden for produktion af træben og forskellige møbelkomponenter i en høj kvalitet. Vores omfattende brancheerfaring har været en vigtig del af fremhævelsen af vores håndværk. Ved kontinuerligt at udvikle os, er vi forpligtet til at forbedre vores virksomhed ved at integrere banebrydende teknologier. Vores udvalg af maskiner omfatter et højteknologisk CNC-maskincenter, hvilket skaber præcise og effektive produktionsprocesser. Vi specialiserer os i at fremstille holdbare produktserier, vi tilbyder et udvalg af rammer samt fødder, som omhyggeligt er designet til specifikke anvendelser. Vores alsidige katalog fremviser et omfattende udvalg af proprietære designs, som alle afspejler vores forpligtelse til innovation og funktionalitet. Vi fremstiller til møbelbranchens behov, leverer komponenter af en enestående kvalitet hvilket er nødvendigt når det kommer til fremstilling af enestående møbler. Derudover er vi fremragende når det kommer til levering af skræddersyede designs som er tilpasset vores kunders unikke krav. Vores evne til at tilpasse design adskiller os fra andre, hvilket garanterer kundetilfredshed og en overholdelse af forskellige projektbehov på en effektiv måde.

 5. GLADIUS - CUSTOM HOTEL FURNITURE

  Polen

  Verified by europages badge

  Som en virksomhed har GLADIUS mere end 20 års erfaring med alle former for projekter, fra de mindre komplekse, såsom design og fremstilling af hotelmøbler, til mere vanskelige som skabelsen af omfattende design af hotelinteriør, inklusive receptionsområder, barer, restauranter og konferencerum. Vi fremstiller, leverer og samler også møbler og yderligere tilbehør baseret på design fra eksterne designstudier. Vores produkter er kendetegnet af deres høje kvalitet, fantastiske ergonomi, rige design, unikke stil og varierede farver. Vi anvender beviselige tømmermetoder og moderne materialer og teknologi i vores design og produktionspraksis, såsom: melaminplader, træfinér, HPL, MDF, solidt træ, lakerede overflader, glas, stål, sammensatte materialer, naturlig sten, 3D-folie. Vi tilbyder en omfattende service på alle faser af projektet. Specialiserede teams er ansvarlige for at levere og samle vores produkter, hvilket garanterer det højeste servicekvalitet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ARTEZO FURNITURE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Opdag ARTEZO: Din globale kilde til skræddersyede møbelløsninger. Fra Tyrkiet til verden tilbyder vi skræddersyede møbler, inklusive køkkenskabe, TV-enheder, knagerækker, garderober, badeværelsesskabe og borde. Skræddersyet til forretninger verden over, omfatter vores ekspertise kontorer, restauranter og hoteller. Oplev håndværk og service der bryder grænserne med ARTEZO.

 2. SUREN SPACE

  Indien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SUREN SPACE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sofaer branchen. Den opererer også inden for Møbler - hoteller, barer, caféer og restauranter, Værkstedsinventar, Inventar til hotelværelser, Hoteller - møbler, Inventar, hospitals-, Møbler, designer-, Stativer og holdere til tegninger, rustikke møbler, og møbler i læder brancherne. Den er baseret i Jodhpur, Indien.

 3. MP MEBLE POPLAWSCY

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden MP MEBLE POPLAWSCY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sofaer branchen. Den opererer også inden for Lænestole, Møblement - dagligstue, Sofasenge, Hotelmøbler, Stativer og holdere til tegninger, Møbler til hjemmet, møbler fremstillet i hånden, kontormøbler og -stole, og møbeldesign brancherne. Den er baseret i Nidzica, Polen.

 4. TRENIN GROUP LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRENIN GROUP LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hotelmøbler branchen. Den opererer også inden for Møbler til hjemmet, Møbler, bolig-, Stativer og holdere til tegninger, Møbler - hoteller, barer, caféer og restauranter, Møbler - entre og forhal, kontormøbler, Møbler til hjemmet, indretning af caféer, og møbeldesign brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 5. ANTARTE

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANTARTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler, designer- branchen. Den opererer også inden for Soveværelsesmøbler, Stativer og holdere til tegninger, Værkstedsinventar, Møbler til erhverv, Sofaer, håndværksmøbler, badeværelsesmøbler, Soveværelsesmøbler, og samlermøbler brancherne. Den er baseret i Rebordosa, Portugal.

 1. CROSSLINE FURNITURE- PORTUGAL MANUFACTURER

  Portugal

  Virksomheden CROSSLINE FURNITURE- PORTUGAL MANUFACTURER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møblering - tilbehør og pyntegenstande branchen. Den opererer også inden for Stativer og holdere til tegninger, træ, metal, Stativer og holdere til tegninger, og indretning af caféer brancherne. Den er baseret i Carvalhosa, Portugal.

 2. ROFI - MOBILIÁRIO

  Portugal

  Virksomheden ROFI - MOBILIÁRIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stativer og holdere til tegninger branchen. Den opererer også inden for Værkstedsinventar, snedkerarbejde, køkkener, skabe og små skabe, og Værkstedsinventar brancherne. Den er baseret i Gaia, Portugal.

 1. ESERHOM INTERIOR SOFA COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden ESERHOM INTERIOR SOFA COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stativer og holdere til tegninger branchen. Den opererer også inden for divaner efter mål, polstring til sofa, og skærmbræt brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. TEAKEA

  Holland

  Virksomheden TEAKEA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træprodukter branchen. Den opererer også inden for Stativer og holdere til tegninger, Stativer og holdere til tegninger, stuemøbler i stof, møbler til badeværelser efter mål, og havemøbler i træ brancherne. Den er baseret i Tolbert, Holland.

 3. LOGOS CORPORATE

  Rumænien

  Virksomheden LOGOS CORPORATE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Salgssted - messer og udstillinger branchen. Den opererer også inden for Stativer og holdere til tegninger, Stativer og holdere til tegninger, udstillingshylder i træ, og reklamestativer brancherne. Den er baseret i Voluntari, Rumænien.

 4. INSTYLE

  Ukraine

  Virksomheden INSTYLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skabe branchen. Den opererer også inden for Stativer og holdere til tegninger, Stativer og holdere til tegninger, og køkken efter mål brancherne. Den er baseret i Kharkiv, Ukraine.

 5. TURADI

  Frankrig

  Virksomheden TURADI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stativer og holdere til tegninger branchen. Den opererer også inden for konferenceborde, borde til mødelokaler, og konferencecenter brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 6. PENDULAR STUDIOS

  Luxembourg

  Virksomheden PENDULAR STUDIOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stativer og holdere til tegninger branchen. Den er baseret i Oetrange, Luxembourg.

 7. ISTEK HOME FURNITURES

  Tyrkiet

  Virksomheden ISTEK HOME FURNITURES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler til hjemmet branchen. Den opererer også inden for Sofasenge, Stativer og holdere til tegninger, Sofasenge, spiseborde, møbler til soveværelser, og Stativer og holdere til tegninger brancherne. Den er baseret i Melikgazi/kayseri, Tyrkiet.

 8. ALMA DE LUCE

  Portugal

  Virksomheden ALMA DE LUCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stativer og holdere til tegninger branchen. Den opererer også inden for kunsthåndværk, og design af møbler til indendørs brug brancherne. Den er baseret i Joane, Portugal.

 1. PROTINGI BALDAI

  Litauen

  Virksomheden PROTINGI BALDAI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stativer og holdere til tegninger branchen. Den er baseret i Vilnius, Litauen.

 2. MEUBITREND

  Holland

  Virksomheden MEUBITREND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stativer og holdere til tegninger branchen. Den opererer også inden for møbelfabrik, køb og salg af møbler, værksted stuemøbler, og håndværksmøbler brancherne. Den er baseret i Oss, Holland.

 3. DAVOS ENTERIJER

  Serbien

  Virksomheden DAVOS ENTERIJER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stativer og holdere til tegninger branchen. Den opererer også inden for køkken efter mål, værelse efter mål, og butiksinventar brancherne. Den er baseret i Beograd, Serbien.

 4. XYLOFORMS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden XYLOFORMS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stativer og holdere til tegninger branchen. Den opererer også inden for håndværksmøbler, møbler efter mål, og indbyggede møbler brancherne. Den er baseret i Horsham, Det Forenede Kongerige.

 5. KAN UCHTECHSPORT BULGARIA LTD.

  Bulgarien

  Virksomheden KAN UCHTECHSPORT BULGARIA LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler, skoler branchen. Den opererer også inden for Stativer og holdere til tegninger, seriefabrikation af møbler, møbler i metal, og Stativer og holdere til tegninger brancherne. Den er baseret i Koukorevo, Bulgarien.

 6. INTERBIURO SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden INTERBIURO SP. Z O.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Stativer og holdere til tegninger branchen. Den opererer også inden for Møbler og hylder, kontor-, Arkitekter - konsulenter, Møbler og hylder, kontor-, Arkitekter - konsulenter, skillevæg, og arkitektkontor brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 7. GREGSPOL LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GREGSPOL LTD, er en Distributør, der opererer inden for Stativer og holdere til tegninger branchen. Den er baseret i Oldbury, Det Forenede Kongerige.

 8. UNIK DESIGN

  Rumænien

  Virksomheden UNIK DESIGN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stativer og holdere til tegninger branchen. Den er baseret i Brasov, Rumænien.

 9. NIZIO

  Polen

  Virksomheden NIZIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møblering, træ- branchen. Den opererer også inden for Stativer og holdere til tegninger, Møbler til hjemmet, møbler i træ, møblering, Stativer og holdere til tegninger, og Møbler til hjemmet brancherne. Den er baseret i Biłgoraj, Polen.

 10. BRAVO LONDON LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BRAVO LONDON LTD, er en Distributør, der opererer inden for Stativer og holdere til tegninger branchen. Den er baseret i Park Royal, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis