• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • støvudsugningsinstallationer og -udstyr

Resultater for

Støvudsugningsinstallationer og -udstyr - Import eksport

 1. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores mål er ikke kun at se på de enkelte tekniske opgaver, men at udarbejde samlede løsninger, hvor der er fokus på rentabilitet, investeringsafkast, sikkerhed og miljøhensyn. Du drager fordel af vores hurtighed. Firmaet ELT blev grundlagt i 1996 af to ingeniører, som har 30 års erfaring inden for luft- og støvfjernelsesteknik.Ved hjælp af fleksibilitet og teknisk knowhow kunne anlæg i forskellige størrelser i ind- og udland realiseres.Vores styrke ligger i firmaets smidige arbejdsgange med kort afstand mellem rådgivning, detaljeret planlægning, klargøring og professionel montering.

 2. AIR-FRESH-SERVICE INDUSTRIEFILTER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en mellemstor, certificeret, indehaverledet virksomhed med over 20 års erfaring inden for fremstilling af førsteklasses industrielle udsugnings- og filteranlæg. Lige fra begyndelsen har udsugnings- og filteranlæg og fremstilling af disse været det dominerende tema hos os. På dette erfaringsgrundlag betragter vi os ikke kun som leverandør af udsugnings- og filteranlæg på OEM-området, men også som kompetent partner for vores slutkunder på det teknisk krævende område "ren luft på arbejdspladsen". Vi forudsætter kvalitet, tillid og vores knowhow som grundlag for et forretningsforhold, der kan være interessant for dig.

 3. ELCOWA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELCOWA leverer specialiserede løsninger til processer, der nødvendiggør en kvalitetskontrol, problemer knyttet til elektrostatik, sporing af forurenende stoffer, vejning og legal metrologi. Vi leverer værktøjsmaskiner såsom detektorer af metalpartikler, magnetiske separatorer - generatorer og elektrostatiske stænger, afstøvning - inspektion og påvisning af fremmedlegemer i fødevareprodukter og medicinalprodukter.

 4. INSTAL-FILTER SA

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden INSTAL-FILTER SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Luftfiltreringsudstyr, Luftrensning - udstyr og systemer, Luftdekontaminering - maskiner og udstyr, Luftforureningsbekæmpelse - tjenester, filterposer, røgkanaler til pejse, industrielle støvsugere, Luftfiltreringsudstyr, og Luftrensning - udstyr og systemer brancherne. Den er baseret i Kościan, Polen.

 5. ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udstyr til industriel udsugning branchen. Den opererer også inden for Luftrensning - udstyr og systemer, Luftfiltreringsudstyr, Støvudsugningsinstallationer og -udstyr, Udsugningsanlæg, gas og røg - udstyr, Ventilatorer og blæsere - industrielle, Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø, Støvsugere - industrielle, Luftrensning - udstyr og systemer, og Luftfiltreringsudstyr brancherne. Den er baseret i Diemoz, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CORAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CORAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Udsugningsanlæg, gas og røg - udstyr, Luftrensning - udstyr og systemer, Støvudsugningsinstallationer og -udstyr, Ventilatorer og blæsere - industrielle, Udsugningsanlæg, gas og røg - udstyr, Luftrensning - udstyr og systemer, Støvudsugningsinstallationer og -udstyr, Ventilatorer og blæsere - industrielle, og støvsugere industrielle brancherne. Den er baseret i Bondoufle, Frankrig.

 2. IFSINDUSTRIEFILTER-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IFSINDUSTRIEFILTER-SERVICE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr branchen. Den er baseret i Bad Honnef, Tyskland.

 3. DINNOVATIVE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DINNOVATIVE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr branchen. Den er baseret i Kaiserslautern, Tyskland.

 4. SCHNICK SYSTEMTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHNICK SYSTEMTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr branchen. Den er baseret i Heiligenhaus, Tyskland.

 5. FDM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FDM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr branchen. Den er baseret i Troisdorf, Tyskland.

 1. EVO-PRODUCTS BLANKENBURG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EVO-PRODUCTS BLANKENBURG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr branchen. Den er baseret i Remagen, Tyskland.

 2. ATON SERVICE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden ATON SERVICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Udsugningsanlæg, gas og røg - udstyr, Luftrensning - udstyr og systemer, Ventilatorer og blæsere - industrielle, Støvudsugningsinstallationer og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Filtreringsudstyr og materiel, Udstyr til industriel udsugning, Miljøsanering - maskiner og udstyr, og Udsugningsanlæg, gas og røg - udstyr brancherne. Den er baseret i Kolchyno, Ukraine.

 1. SCITEEX RME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCITEEX RME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr branchen. Den er baseret i Naumburg, Tyskland.

 2. TECLINEA

  Frankrig

  Firmaet TECLINEA er specialiseret i fjernelse af støv i miner og stenbrud. Industrielt støv, kontrol og behandling af støv, vores teams opererer i over 100 lande. Bekæmpelse af støv, tilintetgørelse af støv, mere end 300 projekter rundt om i verden med vores deltagelse i forbedringen af luftkvaliteten. TECLINEA kunder nyder godt af en anerkendt ekspertise. De tekniske teams hos TECLINEA er specialiseret i fjernelse af industrielt støv og sørger for installation, teknisk support og vedligeholdelse af kvaliteten af ​​sine produkter i Frankrig og i udlandet. TECLINEA er din partner i fjernelse af støv, behandling af industristøv, fjernelse af støv i miner og stenbrud.

 3. ISS INDUSTRIESERVICE SCHLAGER INH. UDO SCHLAGER

  Tyskland

  Enkeltmandsvirksomheden ISS Industrieservice Schlager i Leipzig er aktiv i tjenesteydelsessektoren for industrien. Vi har specialiseret os i udlejning og salg af støvfjernelses- og diamantteknik. Vi rådgiver dig og planlægger den rigtige brug af teknikken sammen med dig. Til udsugning af potentielt cancerogent finstøv kan vi især anbefale vores udsugningsanlæg med HEPA-filter. Yderligere maskiner, apparater og elartikler, også apparater med beskyttelseslavspænding hører til vores udlejningstilbud. Vores specialmaskiner er særligt velegnede til områderne byggeri af pejse og ildsteder, industriovne osv. Endvidere fremstiller vi også forskallingskomponenter af hårdskum – hårdskumsplader. Specielle forskallingsdele fremstilles maskinelt efter dine tegninger ved hjælp af en varmetrådsmetode. Forskellige komponenter som konusser, kegler, ellipser, cylindere, rør, forskallinger til røggaskanaler med forgreninger m.m. er mulige.

 4. MOLDOW A/S

  Danmark

  Moldow er en af de førende producenter og eksportører på verdensplan af: - Filteranlæg til træ-, papir, pap-, karton- og fiberindustrierne. - Maleanlæg til industriel maling af emner i plast, metal og træ. Moldows anlæg, systemer og produkter er så energieffektive og sikre som muligt. Hovedkontoret er beliggende i Danmark, hvorfra anlæggene eksporteres til hele verden. Moldow er også repræsenteret i Rusland og USA samt via distributører over hele verden.

 5. LET MESCHEDE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LET MESCHEDE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr branchen. Den opererer også inden for kabiner til afstøvning, industrielle sugningsanlæg, luftfiltreringsanlæg, og separatorer brancherne. Den er baseret i Meschede, Tyskland.

 6. AC-UMWELTTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden AC-UMWELTTECHNIK, er en Engrossalg, der opererer inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Ioniseringsudstyr - luft-, Luftrensning - udstyr og systemer, Luftfiltreringsudstyr, Støvudsugningsinstallationer og -udstyr, Ioniseringsudstyr - luft-, Luftrensning - udstyr og systemer, Luftfiltreringsudstyr, og Støvudsugningsinstallationer og -udstyr brancherne. Den er baseret i Lechbruck Am See, Tyskland.

 7. BG FILTRATION

  Tyskland

  Virksomheden BG FILTRATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr, separatorer, Trykluftstransportsystemer, Filtre og filterelementer, og Støvudsugningsinstallationer og -udstyr brancherne. Den er baseret i Renningen, Tyskland.

 8. BRISTOL FILTER DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BRISTOL FILTER DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr branchen. Den er baseret i Dombühl, Tyskland.

 1. HÖCKER POLYTECHNIK AG

  Schweiz

  Virksomheden HÖCKER POLYTECHNIK AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr branchen. Den er baseret i Rothenburg, Schweiz.

 2. ILT INDUSTRIE-LUFTFILTERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ILT INDUSTRIE-LUFTFILTERTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr, Udsugningsanlæg, gas og røg - udstyr, elektrofiltre, luftfiltreringsanlæg, Støvudsugningsinstallationer og -udstyr, og Udsugningsanlæg, gas og røg - udstyr brancherne. Den er baseret i Ruppichteroth, Tyskland.

 3. BLASTCOR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Virksomheden BLASTCOR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr branchen. Den er baseret i Emsdetten, Tyskland.

 4. L+M ENTSTAUBUNG NL ARBON

  Schweiz

  Virksomheden L+M ENTSTAUBUNG NL ARBON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr branchen. Den er baseret i Arbon, Schweiz.

 5. R.W. UMWELT- UND FILTERTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden R.W. UMWELT- UND FILTERTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr branchen. Den er baseret i Warstein, Tyskland.

 6. DELFIN DEUTSCHLAND INDUSTRIESAUGER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DELFIN DEUTSCHLAND INDUSTRIESAUGER GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr branchen. Den er baseret i Osnabrück, Tyskland.

 7. TECNOSIDA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TECNOSIDA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr branchen. Den opererer også inden for ingeniørkontor miljø, luftrensningsanlæg, industrielle sugningsanlæg, og slangefiltre brancherne. Den er baseret i Carate Brianza, Italien.

 8. ERIC CENTRE

  Frankrig

  Virksomheden ERIC CENTRE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Luftfiltreringsudstyr, industrielle støvsugere, industriventilation, og Luftfiltreringsudstyr brancherne. Den er baseret i Riom, Frankrig.

 9. FILTRATION CONSEIL

  Frankrig

  Virksomheden FILTRATION CONSEIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr branchen. Den er baseret i Chereng, Frankrig.

 10. IONITEC ANLAGENBAU GMBH

  Østrig

  Virksomheden IONITEC ANLAGENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr branchen. Den er baseret i Salzburg, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis