• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • støbning af specialstål og ædelstål

Resultater for

Støbning af specialstål og ædelstål - Import eksport

 1. KLAUS KUHN EDELSTAHLGIESSEREI GMBH

  Tyskland

  Siden 1960 har vi i Radevormwald produceret kvalitetskomponenter af rustfrit stål. Vores familievirksomhed er i mellemtiden vokset til godt 300 medarbejdere. Med succes har vi specialiseret os i rotationssymmetriske komponenter, der fremstilles ved centrifugalstøbning. På grund af de bredt etablerede fabrikationsmuligheder kan vi slutbearbejde alle komponenter individuelt efter kundeønske. På grundlag af vores fælles definerede firmaværdier fabrikerer vi sammen med vores medarbejdere enkeltdele eller små serier, og vi udmærker os især ved vores høje kvalitet, fleksibilitet og pålidelighed. Innovativ materialeudvikling og førsteklasses service er en selvfølge for os. Komponenterne anvendes globalt i 40 brancher under ekstreme betingelser i den daglige drift – økonomisk og sikkert.

 2. LBI

  Frankrig

  LBI (Les Bronzes d’Industrie) ) er et støberi der udfører centrifugalstøbning. Vores kapacitet med hensyn til dimensioner dækker en bred vifte af diameter fra 80 til 5000 mm op til 20 tons i legeringer udviklet af os. Vores katalog indeholder kobberlegeringer, rustfrit stål, aluminium og specielle. Vi fremstiller og bearbejder runde stykker (ringe, kædeled, rør eller muffer) ved hjælp teknikken centrifugalstøbning. Vi levere både emner og færdige dele.

 3. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Belgien

  Din leverandør af støbte emner i specialstål og støbejern. Virksomheden har stor erfaring i kundeservice. Vores mere end 50 års erfaring gør os i stand til at tilbyde løsninger inden for mekanisk påvirkning, modstandsdygtighed over for stød, slid, høje temperaturer og kemisk ætsning. JADOT Castings er din leverandør af støbte og bearbejdede emner i alle typer støbejern, stål og legeringer i nikkel, krom og cobalt.

 4. FONDERIE PENA

  Frankrig

 5. AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PINCZOLITSCH GES.M.B.H.

  Østrig

 2. STADLER STAHLGUSS AG

  Schweiz

 3. BÖHMER GUSSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. I.C.I. SRL - INVESTMENT CASTING

  Italien

  Ici srl INVESTMENT CASTING er et præcisionsstøberi baseret i Leini, i regionen Torino, som har siden 1980 har specialiseret sig i bearbejdning af stål, med en produktionskapacitet, der kan tilfredsstille de mest forskelligartede ønsker. Virksomheden arbejder især med: støbning af elementer i voks og samling af disse elementer efter standardformer, keramisk formgivning, fusion, afgratning, efterbehandling, kvalitetskontrol.

 5. IRAZINC SL

  Spanien

  Den nye virksomhed IRAZINC, S.L. hed oprindeligt Fundiciones Irazu. Det forklarer, at vi har mange års samlet erfaring inden for fremstillingen af katodebeskyttelse og zinkanoder. Vi befinder os i provinsen Biscaya i Erandio og er specialiseret i produktionen af zinkanoder og katodebeskyttelse.

 1. LUOYANG SUNRUI SPECIAL EQUIPMENT CO., LTD.

  Kina

  Luoyang Sunrui Special Equipment Co., Ltd., der blev grundlagt i november 2005 fremstiller udstyr der er godkendt af Luoyang Ship Material Research Institute(No.725 Research Institute of CSIC). Virksomheden har specialiseret sig i fremstilling af ekspansionsled i metal, trykbeholdere, brolejer, støbegods og smedematerialer og komponenter af specialmetal og højtrykscylindere. Virksomheden har mere end 1040 ansatte og dækker et areal på næsten 100.000 m2 i Luoyang High- Tech Development Zone.

 2. SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA

  Polen

 1. GRINDING SOLUTIONS PORTUGAL

  Portugal

 2. SOCIETE DE TRADING METALLURGIQUE IMPORT EXPORT

  Frankrig

 3. ACIERIE ET FONDERIE DE LA HAUTE SAMBRE SA - VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Tyskland

 4. FONDERIA AUGUSTA S.R.L.

  Italien

 5. SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA

  Polen

 6. FCMD GMBH

  Tyskland

 7. ACTECH GMBH

  Tyskland

 8. FONDERIE SCHLUMBERGER

  Frankrig

 1. METALLGUSS SEIFERT GMBH

  Tyskland

 2. KUHN SPECIAL STEEL

  Tyskland

 3. GROUP METALLURGY & ENGINEERING LTD.

  Tyrkiet

 4. SAHANDZOB FOUNDRY

  Iran

 5. FONDERIE RENOUARD

  Frankrig

 6. FONDAX

  Frankrig

 7. INOX NAPARRA, S.A.

  Spanien

 8. TASKMETAL METALLURGY AND ENGINEERING

  Tyrkiet

 9. MAFODER

  Marokko

 10. CASTINOX

  Spanien