• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • støbning af specialstål og ædelstål

Resultater for

Støbning af specialstål og ædelstål - Import eksport

 1. TEMA METALURJI SAN TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Oplev excellence med TEMA METALÜRJI, en anerkendt tyrkisk virksomhed grundlagt i 1969. Ved at revolutionere banebrydende støbeteknikker i smidigt jern, støbejern, stållegering og stål, adskiller vi os globalt ved at tilbyde støbeløsninger og enestående reservedele skræddersyet til forskellige brancher, hvilket sikrer de højeste standarder af kvalitet og innovation. Placeret i Konya Organized industrielle zone, dækker vores produktionsfacilitet et lukket område på 4.500 m2, med en årlig kapacitet på 2.000 ton siden 2000. Hos TEMA METALÜRJI skyldes vores succes et erfarent hold og enestående teknologi, hvilket afspejler vores forpligtelse til en kundecentreret tilgang, hvor kvalitet og pålidelighed er i fokus. Som en respekteret brancheleder, med en historie som kan spores tilbage til 1969 i Tyrkiet, overstiger vi kontinuerligt forventningerne, ved at bruge vores omfattende erfaring for at garantere en succesfuld realisering af dine projekter. Fra sfærisk støbning, gråstøbning til stålstøbning af reservedele, ligger vores fokus i at levere et alsidigt udvalg af støbeprodukter til globale industrier, som omfatter konstruktion, automobil, energi, landbrug og mere. For detaljerede indblik i hvordan vi kan skræddersy dit tilbud, så det imødeser dine specifikke støbebehov, er du velkommen til at kontakte os. Din tilfredshed forbliver vores topprioritet!

 2. KLAUS KUHN EDELSTAHLGIESSEREI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1960 har vi i Radevormwald produceret kvalitetskomponenter af rustfrit stål. Vores familievirksomhed er i mellemtiden vokset til godt 300 medarbejdere. Med succes har vi specialiseret os i rotationssymmetriske komponenter, der fremstilles ved centrifugalstøbning. På grund af de bredt etablerede fabrikationsmuligheder kan vi slutbearbejde alle komponenter individuelt efter kundeønske. På grundlag af vores fælles definerede firmaværdier fabrikerer vi sammen med vores medarbejdere enkeltdele eller små serier, og vi udmærker os især ved vores høje kvalitet, fleksibilitet og pålidelighed. Innovativ materialeudvikling og førsteklasses service er en selvfølge for os. Komponenterne anvendes globalt i 40 brancher under ekstreme betingelser i den daglige drift – økonomisk og sikkert.

 3. LBI

  Frankrig

  Verified by europages badge

  LBI (Les Bronzes d’Industrie) ) er et støberi der udfører centrifugalstøbning. Vores kapacitet med hensyn til dimensioner dækker en bred vifte af diameter fra 80 til 5000 mm op til 20 tons i legeringer udviklet af os. Vores katalog indeholder kobberlegeringer, rustfrit stål, aluminium og specielle. Vi fremstiller og bearbejder runde stykker (ringe, kædeled, rør eller muffer) ved hjælp teknikken centrifugalstøbning. Vi levere både emner og færdige dele.

 4. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Din leverandør af støbte emner i specialstål og støbejern. Virksomheden har stor erfaring i kundeservice. Vores mere end 50 års erfaring gør os i stand til at tilbyde løsninger inden for mekanisk påvirkning, modstandsdygtighed over for stød, slid, høje temperaturer og kemisk ætsning. JADOT Castings er din leverandør af støbte og bearbejdede emner i alle typer støbejern, stål og legeringer i nikkel, krom og cobalt.

 5. ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning, stål branchen. Den opererer også inden for Støbning af specialstål og ædelstål, Færdigvarer i metal, smeltning af metal, produktion for tredjepart af støbejernsstøbninger, råjern, Støbning af specialstål og ædelstål, smeltning af rustfrit stål, Færdigvarer i metal, og Kokillestøbning af aluminium brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FONDERIE PENA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FONDERIE PENA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning, stål branchen. Den opererer også inden for Støbning af specialstål og ædelstål, Specialstål, støberier letmetallegering, støbning af ikke-jernholdige metaller, Støbning af specialstål og ædelstål, Sandformning, presning aluminium, formning af træskabelon, og Bronzestøberi brancherne. Den er baseret i Mérignac, Frankrig.

 2. AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI., er en Distributør, der opererer inden for Støbning af specialstål og ædelstål branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Gear, mikrofusion med voksudsmeltning, aluminiumsstøbning, varmebehandling, Sandformning, Laserskæring, og stål til smedning på matricer brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 3. PINCZOLITSCH GES.M.B.H.

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PINCZOLITSCH GES.M.B.H., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Støbning af specialstål og ædelstål branchen. Den er baseret i Großhöflein, Østrig.

 4. STADLER STAHLGUSS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden STADLER STAHLGUSS AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning af specialstål og ædelstål branchen. Den er baseret i Biel, Schweiz.

 5. BÖHMER GUSSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BÖHMER GUSSTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning af specialstål og ædelstål branchen. Den er baseret i Witten, Tyskland.

 1. I.C.I. SRL - INVESTMENT CASTING

  Italien

  Ici srl INVESTMENT CASTING er et præcisionsstøberi baseret i Leini, i regionen Torino, som har siden 1980 har specialiseret sig i bearbejdning af stål, med en produktionskapacitet, der kan tilfredsstille de mest forskelligartede ønsker. Virksomheden arbejder især med: støbning af elementer i voks og samling af disse elementer efter standardformer, keramisk formgivning, fusion, afgratning, efterbehandling, kvalitetskontrol.

 2. IRAZINC SL

  Spanien

  Den nye virksomhed IRAZINC, S.L. hed oprindeligt Fundiciones Irazu. Det forklarer, at vi har mange års samlet erfaring inden for fremstillingen af katodebeskyttelse og zinkanoder. Vi befinder os i provinsen Biscaya i Erandio og er specialiseret i produktionen af zinkanoder og katodebeskyttelse.

 1. LUOYANG SUNRUI SPECIAL EQUIPMENT CO., LTD.

  Kina

  Luoyang Sunrui Special Equipment Co., Ltd., der blev grundlagt i november 2005 fremstiller udstyr der er godkendt af Luoyang Ship Material Research Institute(No.725 Research Institute of CSIC). Virksomheden har specialiseret sig i fremstilling af ekspansionsled i metal, trykbeholdere, brolejer, støbegods og smedematerialer og komponenter af specialmetal og højtrykscylindere. Virksomheden har mere end 1040 ansatte og dækker et areal på næsten 100.000 m2 i Luoyang High- Tech Development Zone.

 2. SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA

  Polen

  Virksomheden SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning af specialstål og ædelstål branchen. Den opererer også inden for kedel til biobrændsel, Legeret støbejern, ringe i ikke-jernholdige legeringer, og stål og varmeresistent støbejern brancherne. Den er baseret i Gdansk, Polen.

 3. SOCIETE DE TRADING METALLURGIQUE IMPORT EXPORT

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE DE TRADING METALLURGIQUE IMPORT EXPORT, er en Multi-Category, der opererer inden for Støbning af specialstål og ædelstål branchen. Den opererer også inden for Knuse- og formalingsmaskiner, betonstationer, Knuse- og formalingsmaskiner, og maskiner til fremstilling af belægningssten brancherne. Den er baseret i CINTRE, Frankrig.

 4. ACIERIE ET FONDERIE DE LA HAUTE SAMBRE SA - VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Virksomheden ACIERIE ET FONDERIE DE LA HAUTE SAMBRE SA - VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning af specialstål og ædelstål branchen. Den er baseret i Saarbrücken, Tyskland.

 5. FONDERIA AUGUSTA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FONDERIA AUGUSTA S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Støbning, stål, Støbning af specialstål og ædelstål, Støbning, stål, og Støbning af specialstål og ædelstål brancherne. Den er baseret i Costa Di Mezzate, Italien.

 6. FONDERIE GIROUD INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden FONDERIE GIROUD INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for Støbning af specialstål og ædelstål, produkter til støberi, trykformning, præcisionsstøbning, og Støbning af specialstål og ædelstål brancherne. Den er baseret i Barraux, Frankrig.

 7. ACTECH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ACTECH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Specialstål branchen. Den opererer også inden for Støbning af specialstål og ædelstål, Støbning af specialstål og ædelstål, prototyper, industrielle prototyper, og hurtig fremstilling af prototyper brancherne. Den er baseret i Freiberg, Tyskland.

 8. SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA

  Polen

  Virksomheden SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning af specialstål og ædelstål branchen. Den opererer også inden for automatiske fyringsanlæg til biomasse, kedel til biobrændsel, Legeret støbejern, og ringe i ikke-jernholdige legeringer brancherne. Den er baseret i Gdansk, Polen.

 1. FCMD GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FCMD GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning af specialstål og ædelstål branchen. Den er baseret i Hattingen, Tyskland.

 2. LLC DNEPROPROMLIT (LLC DPL)

  Ukraine

  Virksomheden LLC DNEPROPROMLIT (LLC DPL), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, støbe- branchen. Den opererer også inden for Støbejernselementer, Støbning af specialstål og ædelstål, Rør- og slangefittings - jernholdigt metal, Stål og metaller - bearbejdning, Støbejernselementer, Støbning af specialstål og ædelstål, Rør- og slangefittings - jernholdigt metal, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Dnipropetrovsk, Ukraine.

 3. SAHANDZOB FOUNDRY

  Iran

  Virksomheden SAHANDZOB FOUNDRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning af specialstål og ædelstål branchen. Den opererer også inden for udløbning brancherne. Den er baseret i Tabriz, Iran.

 4. CASTINOX

  Spanien

  Virksomheden CASTINOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning af specialstål og ædelstål branchen. Den opererer også inden for Rustfrit stål, og Rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Amurrio, Spanien.

 5. INOX NAPARRA, S.A.

  Spanien

  Virksomheden INOX NAPARRA, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning af specialstål og ædelstål branchen. Den opererer også inden for superlegeringer, og centrifugalsmeltning brancherne. Den er baseret i Etxarri-Aranatz, Spanien.

 6. MAFODER

  Marokko

  Virksomheden MAFODER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning, stål branchen. Den opererer også inden for Forstadsarmaturer og installationer, Støbning af specialstål og ædelstål, Industrien for præfabrikeret beton, Forstadsarmaturer og installationer, Støbning af specialstål og ædelstål, og produkter til støberi, trykformning brancherne. Den er baseret i Casablanca, Marokko.

 7. OUTILLAGE PROGRESS

  Frankrig

  Virksomheden OUTILLAGE PROGRESS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning af specialstål og ædelstål branchen. Den er baseret i Nazelles Negron, Frankrig.

 8. KUHN SPECIAL STEEL

  Tyskland

  Virksomheden KUHN SPECIAL STEEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning af specialstål og ædelstål branchen. Den opererer også inden for støbt ved centrifugering, stål i speciallegering, superdupleks stål, og Metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Radevormwald, Tyskland.

 9. ETS G FALSIMAGNE

  Frankrig

  Virksomheden ETS G FALSIMAGNE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Specialstål branchen. Den opererer også inden for Støbning af specialstål og ædelstål, Kobber og kobberlegeringer, Støbning af specialstål og ædelstål, Kobber og kobberlegeringer, Efterbehandling af metaller, og metallegering brancherne. Den er baseret i Woignarue, Frankrig.

 10. WOIT

  Belgien

  Virksomheden WOIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Specialstål branchen. Den opererer også inden for Støbning af specialstål og ædelstål, Stål og metaller - bearbejdning, Støbning af specialstål og ædelstål, støbning i kokille, Stål og metaller - bearbejdning, og præcisionsstøbning brancherne. Den er baseret i Herstal, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis