• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • støberier - kobber- bronze og messing

Resultater for

Støberier - kobber- bronze og messing - Import eksport

 1. KIGEMA SP. Z.O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi er et hold af ingeniører, teknikere og anerkendte eksperter med 30 års erfaring inden for støbning og maskinbearbejdning. Vores mål er at opbygge langvarige samarbejder og forhold baseret på gensidig respekt, og vi ønsker at være den bedste leverandør. Vi arbejder på at tilbyde førsteklasses produkter og tjenester til konkurrencedygtige priser. BRONZESTØBERI: KIGEMA specialiserer sig i centrifugal støbning til produktion af bøsninger, ringe og muffer med et omfattende udvalg af kobberlegeringer som overholder internationale og lokale støbestandarder (såsom DIN EN 1982: 1998-12, PN-EN 1982, DIN 1705, 1709, 1714, PN 91/H-87026, ASTM B271, BS 1400) og speciallegeringer. De materialer vi tilbyder omfatter bronze, aluminiumbronze, blybronze, specialbronze, messing og skræddersyede legeringer. CNC-MASKINBEARBEJDNING: Komplette maskinbearbejdningsløsninger i stål, støbejern, ikke jernholdige metaller og teknisk plast. Vi udfører højpræcisionsordrer, mellem og små serier i et omfattende udvalg af dimensioner. Vi overholder kvalitetssikringssystemer som 9001: 2009, iso 18001-2004 og iso 14001-2005. IGEMA har et laboratorie, så vi kan teste de mekaniske egenskaber af produkterne som hårdhed, forlængelse og mikrometer. KIGEMA udfører også indtrængenstest og ultrasoniske test, og udsteder overensstemmelseserklæringer i henhold til EN 10204-2.2, 2.3, 3.1B. Derudover har virksomheden et målerum med klimaanlæg, som er udstyret med måleudstyr af den højeste kvalitet.

 2. LBI

  Frankrig

  Verified by europages badge

  LBI (Les Bronzes d’Industrie) ) er et støberi der udfører centrifugalstøbning. Vores kapacitet med hensyn til dimensioner dækker en bred vifte af diameter fra 80 til 5000 mm op til 20 tons i legeringer udviklet af os. Vores katalog indeholder kobberlegeringer, rustfrit stål, aluminium og specielle. Vi fremstiller og bearbejder runde stykker (ringe, kædeled, rør eller muffer) ved hjælp teknikken centrifugalstøbning. Vi levere både emner og færdige dele.

 3. VALVOMEC SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Valvomec har 85 års erfaring inden for sektoren for industrihaner i bronze. Det er en moderne virksomhed med stor produktionskapacitet beliggende i Valsesia i industrizonen Roccapietra (Vercelli), unge og dynamiske medarbejdere og stor erfaring.

 4. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  La Fonderie SRI, som ligger i Commentry, fremstiller alle typer emner til alle aktivitetssektorer, sandstøbning selvhærdende i ren kobber, kobber strukturel hærdning, cuproaluminium, bronze med tin, bronze med bly, bronze. HRSaint Rémy Industrie (SRI) har et bearbejdningsværksted, som er under konstant udvikling. Virksomheden er således i stand til at levere færdige og testede produkter til vores kunder, som har en og samme kontakt og en reference

 5. INOXYDA SA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Inoxyda er et sandstøberi til tekniske emner i store størrelser (5m x 5m – 50 To) i korrosionsbestandige legeringer: cuproaluminium eller -bronze. Inoxyda fremstiller normaliserede legeringer samt specifikke cuproaluminiumslegeringer: Inoxyda 53H / 3P: støbte emner, Inoxyda 53 AMA: umagnetiske anvendelser-Inoxyda 154: høj modstandsdygtighed. Inoxydas ekspertise inden for store størrelser gør det muligt at fremstille alle tekniske emner til armatur, pumper, turbiner osv

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HENKEL MODELLBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HENKEL MODELLBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for CAD/CAM-tjenester og fremstilling, kunstgenstande, Komplet bearbejdning af emner fremstillet ved spåntagende bearbejdning, Bearbejdning af støbeemner, underleverance, forarbejdning af rustfrit stål., CNC-fræsedele af rustfrit stål, Simuleringsservices, c.n.c. fræsning, og CAD design brancherne. Den er baseret i Biedenkopf, Tyskland.

 2. VALFOND SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VALFOND SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Støberier - kobber, bronze og messing, smeltning af metal, Sandstøbning, og Støberier - kobber, bronze og messing brancherne. Den er baseret i Varallo, Italien.

 3. PRANDELLI PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRANDELLI PRESSOFUSIONI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for præcisionsstøbning brancherne. Den er baseret i Bione, Italien.

 4. MODENA METALLI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MODENA METALLI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for Bronze, bronzestænger, aluminiumbronze, Bronze, og tinbronze brancherne. Den er baseret i Torrile, Italien.

 5. FONDERIA E. RIPAMONTI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FONDERIA E. RIPAMONTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for smeltning i kokille, Sandstøbning, mekanisk bearbejdning efter tegning, og aluminiumbronze brancherne. Den er baseret i Sesto San Giovanni, Italien.

 1. FONDERIA METAL LEGHE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FONDERIA METAL LEGHE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for smeltning af metal, rustfrit stål, Forbedring af metal, kapillærrør, bronzeaffald, smeltning ved strengstøbning, sølv og legeringer, smedning af kobber, og hvidmetal brancherne. Den er baseret i Urgnano, Italien.

 2. CTEKO TOB BOPOTA

  Ukraine

  LLC FOMALGАUT-POLIMIN er en af de førende eksportvirksomheder i Ukraine med erfaring fra engroshandel på landbrugsmarkedet. Vi producerer og eksporterer mange slags ukrainske naturprodukter af bedste kvalitet til hele verden. Vores kontor er beliggende i Odessa - den grundlæggende ukrainske havn og det kommercielle handelsområde. Vi tilbyder vores egne produktionslinjer for solsikkeolie og hvedemel med den bedste kvalitet og effektiv logistikløsning. I lyset af den nuværende situation med coronavirus (#COVID19) bedes du også tage notits af vores nye position af vitaminiseret raffineret solsikkeolie. En sådan olie bidrager til berigelse af fødevarer ved at tilsætte næringsstoffer og vitaminer, hvilket gør det muligt at mætte den menneskelige krop med de manglende næringsstoffer og vitaminer. Vi er også en regelmæssig producent og leverandør til eksport af solsikkefrømel og -kage af høj kvalitet til dyrefoder i pellets 8 mm. Vores eksportpriser er altid optimeret til de seneste markedstendenser, derfor hjælper det os med at opbygge meget effektive relationer og levere en omkostningseffektiv service. Prøv med os! Vi giver vores kunder fuld eksportservice for korn og støtteberettigede olieprodukter fra Ukraine.

 1. ZWIEBEL

  Frankrig

  ZWIEBEL er en førende producent af præcise vægtlodder. Laboratorium godkendt af COFRAC. Støbning af kobberlegeringer. Erfaring og produkter af høj teknisk kvalitet har gjort os til Frankrigs førende virksomhed inden for vægtlodder og standardmåleenheder. Vi er desuden specialiseret i fremstilling af særlige vægte, testvægte og kontrolvægte, vægte på mellem 1 mg og 2 t i alle præcisionskategorier: E0-E1-E2-F1-F2-M1-M2-M3. ZWIEBEL følger kunden i udviklingen, studiet og udførelsen af dennes projekter. Zwiebel tilbyder kunden sin erfaring og kompetence ved at afholde kurser i metrologi. Vi kan også hjælpe med igangsætning af et laboratorie for kalibrering. Særlige projekter via computerstøttede styreværktøjer, visuel støtte med 2D eller 3D. ZWIEBEL leverer til mange forskellige sektorer såsom flyveteknik, fødevareindustri, kemi og medicinalindustri.

 2. COMERCIAL DE FUNDICIONES GALIPORT

  Spanien

  Comercial de Fundiciones Galiport S.L.U. er en virksomhed, som fremstiller produkter af eget design. Produkterne er fremstillet i ædle materialer som f.eks. jern, aluminium, bronze, sølv, guld og harpiks. Elegant, tilpasset og personliggjort færdigbehandling.

 3. MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Støberier inden for strengstøbegods og centrifugalstøbegods i alle kobberstøbegods- og aluminiumstøbegodslegeringer iht. DIN EN 1982 og DIN EN 1706, ikke-jernholdige metaller. Som formateriale i rør, ringe, bøsninger, fladstænger, firkant- og sekskantstænger, plader til maskinfremstilling, den kemiske industri, skibsbyggeri og maskinfabrikker. Den QS-certificerede virksomhed har eget laboratorium til alle emneprøvninger samt yderligere godkendelser og påbygningsmuligheder som emneproducent.

 4. FORELLI PIETRO SRL DI FORELLI GIACOMO & C.

  Italien

  Fosforbronze, kobbernikkel, emner støbt via centrifugal- og kokillestøbning, forarbejdning af kobber, nikkel og legeringer, kobberblokke, raffinering af metaller, skrot af bronze, uægte guld, tin, bronzerør og zirkonium.

 5. FONDERIA RAVAZZOLO

  Italien

  Vores støberi er i stand til at levere alle former for gods støbt i formsand, der vejer fra 100 gram til 1 kilo; Vi arbejder udelukkende efter kundens modeller og tegninger og har specialproduktion af alle typer legeringer. Vores firma er udstyret så vi kan opfylde en lang række af behov.

 6. MODELISTAS CODINA

  Spanien

  Alle typer træforme til støberi.

 7. STG1 UG

  Tyskland

  Virksomheden STG1 UG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for sojabønner, og brændstof brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 8. LEBRONZE ALLOYS

  Frankrig

  Virksomheden LEBRONZE ALLOYS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Støberier - kobber, bronze og messing, Rør og slanger, kobber-, Støberier - kobber, bronze og messing, Rør og slanger, kobber-, kobberlegeringer, og messingrør brancherne. Den er baseret i Suippes, Frankrig.

 1. RAMÓN LOZANO S.L.

  Spanien

  Virksomheden RAMÓN LOZANO S.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Belysning, til boligen samt tilbehør branchen. Den opererer også inden for Støberier - kobber, bronze og messing, Støberier, aluminium, Støberier - kobber, bronze og messing, Støberier, aluminium, sprøjtestøbning, og Underentreprise støberi brancherne. Den er baseret i Monserrat (valencia), Spanien.

 2. EUROTECH GUSS SCHWÄBISCH GMÜND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EUROTECH GUSS SCHWÄBISCH GMÜND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, Støberier, aluminium, Ikke-jernholdige metalsandstøbning, Aluminium og aluminiumslegeringer, Støberier, aluminium, og hurtig fremstilling af prototyper brancherne. Den er baseret i Schwäbisch Gmünd, Tyskland.

 3. LBI FOUNDRIES

  Frankrig

  Virksomheden LBI FOUNDRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for centrifugalsmeltning, støberi, og Sandstøbning brancherne. Den er baseret i Amneville, Frankrig.

 4. IRON SALE EUROPE

  Belgien

  Virksomheden IRON SALE EUROPE, er en Engrossalg, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for Messing, bronze, af ikke-jernholdigt metal, støbejern, og Messing brancherne. Den er baseret i Huy, Belgien.

 5. SC PAJURCA METAL GROUP SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC PAJURCA METAL GROUP SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den er baseret i Oradea, Rumænien.

 6. RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A.

  Spanien

  Virksomheden RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør- og slangefittings - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Støberier - kobber, bronze og messing, Gasarmaturer, varmsmedning, Støberier - kobber, bronze og messing, bearbejdning af ikke-jernholdige metaller og legeringer, og Gasarmaturer brancherne. Den er baseret i Sant Feliu De Llobregat, Spanien.

 7. SCILLA MECCANICA SRL

  Italien

  Virksomheden SCILLA MECCANICA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for bearbejdning af ikke-jernholdige legeringer, bearbejdning af kobber, mekanisk bearbejdning efter tegning, og ringe i bronze brancherne. Den er baseret i Ghedi, Italien.

 8. BETO TOKA VE METAL AKSESUAR LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden BETO TOKA VE METAL AKSESUAR LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for Lukketøj og spænder, præcisionsstøbning, Sandformning, Lukketøj og spænder, og sprøjtning med zamak brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. METALMINOTTI - ARNO METALLURGICA DIVISION

  Italien

  Virksomheden METALMINOTTI - ARNO METALLURGICA DIVISION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for aluminiumbronze, kobbernikkel, bronzestænger, og pladevarmevekslere brancherne. Den er baseret i San Vittore Olona, Italien.

 10. TOUTALU

  Tunisien

  Virksomheden TOUTALU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for Støberier - kobber, bronze og messing, og Støberier - kobber, bronze og messing brancherne. Den er baseret i Zaghouan, Tunisien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis