Tilføj min profil Log på
 • europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • støberier - kobber- bronze og messing

Resultater for

Støberier - kobber- bronze og messing - Import eksport

 1. VALVOMEC SRL

  Italien

  Valvomec har 85 års erfaring inden for sektoren for industrihaner i bronze. Det er en moderne virksomhed med stor produktionskapacitet beliggende i Valsesia i industrizonen Roccapietra (Vercelli), unge og dynamiske medarbejdere og stor erfaring.

 2. LBI

  Frankrig

  LBI (Les Bronzes d’Industrie) ) er et støberi der udfører centrifugalstøbning. Vores kapacitet med hensyn til dimensioner dækker en bred vifte af diameter fra 80 til 5000 mm op til 20 tons i legeringer udviklet af os. Vores katalog indeholder kobberlegeringer, rustfrit stål, aluminium og specielle. Vi fremstiller og bearbejder runde stykker (ringe, kædeled, rør eller muffer) ved hjælp teknikken centrifugalstøbning. Vi levere både emner og færdige dele.

 3. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Frankrig

  La Fonderie SRI, som ligger i Commentry, fremstiller alle typer emner til alle aktivitetssektorer, sandstøbning selvhærdende i ren kobber, kobber strukturel hærdning, cuproaluminium, bronze med tin, bronze med bly, bronze. HRSaint Rémy Industrie (SRI) har et bearbejdningsværksted, som er under konstant udvikling. Virksomheden er således i stand til at levere færdige og testede produkter til vores kunder, som har en og samme kontakt og en reference

 4. INOXYDA SA

  Frankrig

  Inoxyda er et sandstøberi til tekniske emner i store størrelser (5m x 5m – 50 To) i korrosionsbestandige legeringer: cuproaluminium eller -bronze. Inoxyda fremstiller normaliserede legeringer samt specifikke cuproaluminiumslegeringer: Inoxyda 53H / 3P: støbte emner, Inoxyda 53 AMA: umagnetiske anvendelser-Inoxyda 154: høj modstandsdygtighed. Inoxydas ekspertise inden for store størrelser gør det muligt at fremstille alle tekniske emner til armatur, pumper, turbiner osv

 5. HENKEL MODELLBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HENKEL MODELLBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for CAD/CAM-tjenester og fremstilling, kunstgenstande, Komplet bearbejdning af emner fremstillet ved spåntagende bearbejdning, Bearbejdning af støbeemner, underleverance, forarbejdning af rustfrit stål., CNC-fræsedele af rustfrit stål, Simuleringsservices, c.n.c. fræsning, og CAD design brancherne. Den er baseret i Biedenkopf, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VALFOND SRL

  Italien

  Virksomheden VALFOND SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Støberier - kobber, bronze og messing, smeltning af metal, Sandstøbning, og Støberier - kobber, bronze og messing brancherne. Den er baseret i Varallo, Italien.

 2. PRANDELLI PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PRANDELLI PRESSOFUSIONI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for præcisionsstøbning brancherne. Den er baseret i Bione, Italien.

 3. MODENA METALLI SRL

  Italien

  Virksomheden MODENA METALLI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for Bronze, bronzestænger, aluminiumbronze, Bronze, og tinbronze brancherne. Den er baseret i Torrile, Italien.

 4. FONDERIA E. RIPAMONTI

  Italien

  Virksomheden FONDERIA E. RIPAMONTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for smeltning i kokille, Sandstøbning, mekanisk bearbejdning efter tegning, og aluminiumbronze brancherne. Den er baseret i Sesto San Giovanni, Italien.

 5. FONDERIA METAL LEGHE SRL

  Italien

  Virksomheden FONDERIA METAL LEGHE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for smeltning af metal, rustfrit stål, Forbedring af metal, kapillærrør, bronzeaffald, smeltning ved strengstøbning, sølv og legeringer, smedning af kobber, og hvidmetal brancherne. Den er baseret i Urgnano, Italien.

 1. CTEKO TOB BOPOTA

  Ukraine

  LLC FOMALGАUT-POLIMIN er en af de førende eksportvirksomheder i Ukraine med erfaring fra engroshandel på landbrugsmarkedet. Vi producerer og eksporterer mange slags ukrainske naturprodukter af bedste kvalitet til hele verden. Vores kontor er beliggende i Odessa - den grundlæggende ukrainske havn og det kommercielle handelsområde. Vi tilbyder vores egne produktionslinjer for solsikkeolie og hvedemel med den bedste kvalitet og effektiv logistikløsning. I lyset af den nuværende situation med coronavirus (#COVID19) bedes du også tage notits af vores nye position af vitaminiseret raffineret solsikkeolie. En sådan olie bidrager til berigelse af fødevarer ved at tilsætte næringsstoffer og vitaminer, hvilket gør det muligt at mætte den menneskelige krop med de manglende næringsstoffer og vitaminer. Vi er også en regelmæssig producent og leverandør til eksport af solsikkefrømel og -kage af høj kvalitet til dyrefoder i pellets 8 mm. Vores eksportpriser er altid optimeret til de seneste markedstendenser, derfor hjælper det os med at opbygge meget effektive relationer og levere en omkostningseffektiv service. Prøv med os! Vi giver vores kunder fuld eksportservice for korn og støtteberettigede olieprodukter fra Ukraine.

  Alle produkter for "støberier - kobber- bronze og messing"

 2. ZWIEBEL

  Frankrig

  ZWIEBEL er en førende producent af præcise vægtlodder. Laboratorium godkendt af COFRAC. Støbning af kobberlegeringer. Erfaring og produkter af høj teknisk kvalitet har gjort os til Frankrigs førende virksomhed inden for vægtlodder og standardmåleenheder. Vi er desuden specialiseret i fremstilling af særlige vægte, testvægte og kontrolvægte, vægte på mellem 1 mg og 2 t i alle præcisionskategorier: E0-E1-E2-F1-F2-M1-M2-M3. ZWIEBEL følger kunden i udviklingen, studiet og udførelsen af dennes projekter. Zwiebel tilbyder kunden sin erfaring og kompetence ved at afholde kurser i metrologi. Vi kan også hjælpe med igangsætning af et laboratorie for kalibrering. Særlige projekter via computerstøttede styreværktøjer, visuel støtte med 2D eller 3D. ZWIEBEL leverer til mange forskellige sektorer såsom flyveteknik, fødevareindustri, kemi og medicinalindustri.

 1. COMERCIAL DE FUNDICIONES GALIPORT

  Spanien

  Comercial de Fundiciones Galiport S.L.U. er en virksomhed, som fremstiller produkter af eget design. Produkterne er fremstillet i ædle materialer som f.eks. jern, aluminium, bronze, sølv, guld og harpiks. Elegant, tilpasset og personliggjort færdigbehandling.

 2. MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Støberier inden for strengstøbegods og centrifugalstøbegods i alle kobberstøbegods- og aluminiumstøbegodslegeringer iht. DIN EN 1982 og DIN EN 1706, ikke-jernholdige metaller. Som formateriale i rør, ringe, bøsninger, fladstænger, firkant- og sekskantstænger, plader til maskinfremstilling, den kemiske industri, skibsbyggeri og maskinfabrikker. Den QS-certificerede virksomhed har eget laboratorium til alle emneprøvninger samt yderligere godkendelser og påbygningsmuligheder som emneproducent.

 3. FORELLI PIETRO SRL DI FORELLI GIACOMO & C.

  Italien

  Fosforbronze, kobbernikkel, emner støbt via centrifugal- og kokillestøbning, forarbejdning af kobber, nikkel og legeringer, kobberblokke, raffinering af metaller, skrot af bronze, uægte guld, tin, bronzerør og zirkonium.

 4. FONDERIA RAVAZZOLO

  Italien

  Vores støberi er i stand til at levere alle former for gods støbt i formsand, der vejer fra 100 gram til 1 kilo; Vi arbejder udelukkende efter kundens modeller og tegninger og har specialproduktion af alle typer legeringer. Vores firma er udstyret så vi kan opfylde en lang række af behov.

 5. RAMÓN LOZANO S.L.

  Spanien

 6. STG1 UG

  Tyskland

 7. LEBRONZE ALLOYS

  Frankrig

 8. IRON SALE EUROPE

  Belgien

 1. LBI FOUNDRIES

  Frankrig

 2. SC PAJURCA METAL GROUP SRL

  Rumænien

 3. SCILLA MECCANICA SRL

  Italien

 4. RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A.

  Spanien

 5. BETO TOKA VE METAL AKSESUAR LTD STI

  Tyrkiet

 6. METALMINOTTI - ARNO METALLURGICA DIVISION

  Italien

 7. COPPER COM

  Serbien

 8. TOUTALU

  Tunisien

 9. PROMET

  Ukraine

 10. ARAB METALS SPA

  Algerien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis