• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • støbeforme til glas og krystal

Resultater for

Støbeforme til glas og krystal - Import eksport

 1. DERYA M.D.M SAN. VE TIC. A.S / GLASSYMOULD®

  Tyrkiet

  Virksomheden DERYA M.D.M SAN. VE TIC. A.S / GLASSYMOULD®, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbeforme til glas og krystal branchen. Den opererer også inden for tilbehør og reservedele brancherne. Den er baseret i Pendik / Istanbul, Tyrkiet.

 2. NOVAMOULES

  Frankrig

  Virksomheden NOVAMOULES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbeforme til glas og krystal branchen. Den opererer også inden for Glasproduktion - maskiner og udstyr, Forme og modeller, Glasproduktion - maskiner og udstyr, og Forme og modeller brancherne. Den er baseret i Givors, Frankrig.

 3. RAMPF TOOLING SOLUTIONS GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden RAMPF TOOLING SOLUTIONS GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Forme, plast- og gummiindustrien, Støbeforme til glas og krystal, Håndværktøj, ikke-automatisk, Harpikse, Forme, plast- og gummiindustrien, Støbeforme til glas og krystal, Håndværktøj, ikke-automatisk, og Harpikse brancherne. Den er baseret i Grafenberg, Tyskland.

 4. ARC TOOLING

  Frankrig

  Virksomheden ARC TOOLING, er en Multi-Category, der opererer inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Støbeforme til glas og krystal, og Støbeforme til glas og krystal brancherne. Den er baseret i Aire Sur La Lys, Frankrig.

 5. MOLDES VIDRIOFUSING

  Argentina

  Virksomheden MOLDES VIDRIOFUSING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbeforme til glas og krystal branchen. Den opererer også inden for forme stål brancherne. Den er baseret i Martinez, Argentina.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MACOTEC S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MACOTEC S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Støbeforme til glas og krystal, Glasproduktion - maskiner og udstyr, Støbeforme til glas og krystal, og Glasproduktion - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Rogolo, Italien.

 2. SVEMA

  Italien

  Virksomheden SVEMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Støbeforme til glas og krystal, Glasproduktion - maskiner og udstyr, Støbeforme til glas og krystal, og Glasproduktion - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Barberino Tavarnelle, Italien.

 3. PIB ENGINEER DI BORACE GIACOMINO

  Italien

  Virksomheden PIB ENGINEER DI BORACE GIACOMINO, er en Underleverandør, der opererer inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Støbeforme til glas og krystal, Glasproduktion - maskiner og udstyr, Støbeforme til glas og krystal, og Glasproduktion - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Brusaporto, Italien.

 4. CHIPI GLASS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CHIPI GLASS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Støbeforme til glas og krystal, Glasproduktion - maskiner og udstyr, Støbeforme til glas og krystal, og Glasproduktion - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Lonate Pozzolo, Italien.

 5. BAVELLONI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden BAVELLONI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Diamantværktøj, Støbeforme til glas og krystal, Diamantværktøj, og Støbeforme til glas og krystal brancherne. Den er baseret i Lentate Sul Seveso, Italien.

 1. BOTTERO S.P.A.

  Italien

  Virksomheden BOTTERO S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ildfaste materialer og produkter, Støbeforme til glas og krystal, Ildfaste materialer og produkter, og Støbeforme til glas og krystal brancherne. Den er baseret i Cuneo, Italien.

 2. ADELIO LATTUADA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ADELIO LATTUADA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Støbeforme til glas og krystal, Glasproduktion - maskiner og udstyr, Støbeforme til glas og krystal, og Glasproduktion - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Carbonate, Italien.

 1. S.G.F. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden S.G.F. S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Støbeforme til glas og krystal, Glasproduktion - maskiner og udstyr, Støbeforme til glas og krystal, og Glasproduktion - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Villabate, Italien.

 2. KÖCKERT-FORMENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KÖCKERT-FORMENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Forme og modeller, Støbeforme til glas og krystal, Forme og modeller, og Støbeforme til glas og krystal brancherne. Den er baseret i Weiden, Tyskland.

 3. ELETTROMECCANICA BOVONE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ELETTROMECCANICA BOVONE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Støbeforme til glas og krystal, Glasproduktion - maskiner og udstyr, Støbeforme til glas og krystal, og Glasproduktion - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Ovada, Italien.

 4. REVIMAC S.R.L.

  Italien

  Virksomheden REVIMAC S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Støbeforme til glas og krystal, Glasproduktion - maskiner og udstyr, Støbeforme til glas og krystal, og Glasproduktion - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Montecchio Maggiore, Italien.

 5. SAVAM S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SAVAM S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Støbeforme til glas og krystal, Glasproduktion - maskiner og udstyr, Støbeforme til glas og krystal, og Glasproduktion - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Rozzano, Italien.

 6. TOPFINE INDUSTRY LIMITED

  Kina

  Virksomheden TOPFINE INDUSTRY LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbeforme til glas og krystal branchen. Den er baseret i Chouzhou Road Yiwu City Zhejiang, Kina.

 7. THOR INTERNATIONAL

  Colombien

  Virksomheden THOR INTERNATIONAL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Støbeforme til glas og krystal branchen. Den er baseret i La Estrella, Colombien.

 8. PUDSEY MOULD CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PUDSEY MOULD CO LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbeforme til glas og krystal branchen. Den opererer også inden for Forme, præcisions-, Forme, præcisions-, og forme til glasbeholdere brancherne. Den er baseret i Pudsey, Det Forenede Kongerige.

 1. BDF INDUSTRIES S.P.A.

  Italien

  Virksomheden BDF INDUSTRIES S.P.A., der opererer inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Støbeforme til glas og krystal, Glasproduktion - maskiner og udstyr, Støbeforme til glas og krystal, og Glasproduktion - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Vicenza, Italien.

 2. MACH S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MACH S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Støbeforme til glas og krystal, Glasproduktion - maskiner og udstyr, Støbeforme til glas og krystal, og Glasproduktion - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Morimondo, Italien.

 3. DUERED S.P.A.

  Italien

  Virksomheden DUERED S.P.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Optiske instrumenter branchen. Den opererer også inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr, Støbeforme til glas og krystal, Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr, og Støbeforme til glas og krystal brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 4. AB.TECHNOLOGIES S.R.L.

  Italien

  Virksomheden AB.TECHNOLOGIES S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Støbeforme til glas og krystal, Glasproduktion - maskiner og udstyr, Støbeforme til glas og krystal, og Glasproduktion - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Empoli, Italien.

 5. METAVIL - EMPRESA TRANSFORMADORA METALO VIDREIRA, LDA.

  Portugal

  Virksomheden METAVIL - EMPRESA TRANSFORMADORA METALO VIDREIRA, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for Støbeforme til glas og krystal, og Støbeforme til glas og krystal brancherne. Den er baseret i Benta, Portugal.

 6. CARNAGHI CARLO

  Italien

  Virksomheden CARNAGHI CARLO, er en Underleverandør, der opererer inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Støbeforme til glas og krystal, Glasproduktion - maskiner og udstyr, Støbeforme til glas og krystal, og Glasproduktion - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Samarate, Italien.

 7. DELTA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden DELTA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Støbeforme til glas og krystal, Glasproduktion - maskiner og udstyr, Støbeforme til glas og krystal, og Glasproduktion - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Abbiategrasso, Italien.

 8. FOR.EL. S.P.A.

  Italien

  Virksomheden FOR.EL. S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Støbeforme til glas og krystal, Glasproduktion - maskiner og udstyr, Støbeforme til glas og krystal, og Glasproduktion - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Roncade, Italien.

 9. ROSSELLI MACCHINE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ROSSELLI MACCHINE S.R.L., der opererer inden for Autohjælp og bugsering af lastvogne branchen. Den opererer også inden for Støbeforme til glas og krystal, Glasproduktion - maskiner og udstyr, Støbeforme til glas og krystal, og Glasproduktion - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Reggio Nell'emilia, Italien.

 10. ARCANGELI PIETRO SNC

  Italien

  Virksomheden ARCANGELI PIETRO SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbeforme til glas og krystal branchen. Den opererer også inden for forme brancherne. Den er baseret i Murano, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis