• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ståluld

Resultater for

Ståluld - Import eksport

 1. DEUTSCHES METALLFASERWERK DR. SCHWABBAUER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi som TYSK METALFIBERFABRIK har været en veldrevet familevirksomhed siden 1951 – nu efterhånden i tredje generation. Vores erfaring med udvikling og fremstilling af STAX metalfibre spænder over mange forskellige materialer og leveringsformer som f.eks. endeløse fibre, korte fibre eller fleece. Som specialister hører vi i dag til de globalt førende virksomheder i branchen. På vores afdelinger Neidenstein i Tyskland og Dasnice i Tjekkiet fremstiller vi STAX metalfibre af ulegeret stål, rustfrit stål 1.4113 og 1.4841, kobber Cu99, messing MS67 og aluminium AlMg5. Et nyt materiale til din anvendelse kan føjes til listen.

 2. ELOONA GMBH

  Tyskland

  eloona drahtgestrick GmbH er en innovativ, dynamisk og økologisk orienteret virksomhed, der udmærker sig ved sin målsætning om at beskytte miljøet og arbejde miljø- og menneskevenligt inden for alle områder. Topmoderne teknologi og optimal ordre- og projektafvikling udgør ledetråden i vores filosofi. Vores konstante videreudvikling sikrer, at vi kan imødekomme de stigende teknologiske krav. Inden for området filter-, miljø- og procesteknik arbejder vi som producent af tekniske strikkede filtre samt demistere og komplette udskillelseskassetter til stort set alle udskillelsesteknologier og filtrering. Hovedanvendelsesområderne er støvfjernelse, filtrering af til- og afgangsluft, klimaanlæg, røggasudskillelse, dråbeudskiller, olie- og emulsionstågeudskillelse samt fedtfangfiltre, prelplader / flammebeskyttelsesfiltre til storkøkkener.

 3. DHD TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden DHD TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ståluld branchen. Den er baseret i Spalt, Tyskland.

 4. GREEN STEEL SOLANA SRL

  Italien

  Green Steel Solana srl er specialiseret i fremstilling af uld og fibre i kobber, messing, bronze, zink, aluminium, stål og rustfrit stål. Vores produkter anvendes af de største dækproducenter i verden. Vi er engageret i forskning og udvikling.

 5. GUVEN METAL SAN VE TIC LTD STI

  Tyrkiet

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LLC TD BLESK

  Ukraine

 2. BARLESA S.L. AKRON

  Spanien

 3. EKKSOL V.O.F.

  Holland

 4. NSG NAKAGAWA + SAUER & CO. GMBH

  Tyskland

 5. PIWEL

  Luxembourg

 1. GÉFI-RAAB KFT.

  Ungarn

 2. RUNO-COMMERCE LTD

  Bulgarien

 1. OVERBECK & CO. GMBH

  Tyskland

 2. ERNST HAISS, EISEN- UND METALL-BETRIEBS-GMBH

  Tyskland

 3. KARL BAUMANN & SÖHNE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Tyskland

 4. FABRICA DE PLASTICOS FAVIR, LDA

  Portugal

 5. ERNST HAISS EISEN- UND METALL BETRIEBS-GMBH

  Tyskland

 6. INM PARTNER KFT.

  Ungarn

 7. ACEROS DEL TEA SA

  Spanien

 8. LUNIK STAR S.R.L.

  Italien

 1. KILLEEN (STEEL WOOL) LTD

  Irland

 2. STRAHL- UND FASERTECHNIK E. MIKSCH

  Tyskland

 3. BARLESA SL

  Spanien

 4. CHIRCU PROD-IMPEX COMPANY S.R.L.

  Rumænien

 5. OKUB LTD

  Det Forenede Kongerige

 6. STAX METAL FIBERS S.R.O.

  Tjekkiet

 7. SMAG PÅ THY - 3 GRATIS TILBUD

  Danmark

  Behøver du hjælp til en eller flere håndværkeropgaver? På smagpaathy.dk kan du læse om, hvordan du gratis og uforpligtende kan indhente 2-3 100% valide tilbud fra firmaer i nærheden af dig, der gerne vil løse din håndværkeropgave. De firmaer vi anvender, udfører deres job med stor glæde fordi de vil det - ikke fordi de skal. Høj faglig stolthed kendetegner alle disse professionelle håndværkerfirmaer, som alle har adskillige års erfaring og ekspertise i at benytte de bedste materialer til hver enkelt job. Du vælger selv, hvilket håndværkerfirma du ønsker at benytte til jobbet. Råd om montering Rendejernene skal være monteret med maksimalt 60 cm indbyrdes afstand, og de yderste jern bør sidde 15 cm fra vindskeden. Tagrenden skal have et lille men jævnt fald mod nedløbsrøret. At det er tilfældet, kan man kontrollere ved at fastgøre to snore stramt mellem henholdsvis bund og forkant af det højeste rendejern (ved vindskeden) og det laveste rendejern (ved nedløbets tudstykke). Snorene skal have et fald mod nedløbet på mindst 3 cm for hver 10 m. Juster om nødvendigt højden af de mellemliggende rendejern. Rendejernene skal være bukket så meget, at tagrendens forkant ligger ca. 2 mm lavere end bagkanten. Til afkortning og tilpasning af tagrender og nedløbsrør bruges en fintandet sav med bred klinge eller en nedstryger. Benyt en skærekasse for at få lige og rene snit. Smergellærred eller ståluld benyttes til at fjerne grater efter oversavning.

 8. BENZ GMBH WERKZEUGSYSTEME

  Tyskland

  BENZ producerer komponenter og systemer inden for værktøjs- og maskinteknik. Vores produktportefølje omfatter f.eks. værktøjssystemer til drejemaskiner, bearbejdningscentre og transferlinjer.

 9. MECCANICA ARNES

  Italien

  Virksomheden MECCANICA ARNES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Opspændingsdorne og pinoldokke, gevindskæremaskiner, patroner til drejebænk, Opspændingsdorne og pinoldokke, Fræsedorne, selvcentrende dorne, patroner til maskinværktøj, stålholdere, og indsatspatroner til stempler brancherne. Den er baseret i Cavriago, Italien.

 10. BRUNS-GERÄTEHALTER, EINZELFIRMA

  Tyskland

  Siden 1986 har firmaet Bruns med sæde i Harsewinkel produceret "Bruns-Gerätehalter" (udstyrsholder) . Et ordenssystem til husholdninger, garager, haver og virksomheder.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis