• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ståluld

Resultater for

Ståluld - Import eksport

 1. ELOONA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  eloona drahtgestrick GmbH er en innovativ, dynamisk og økologisk orienteret virksomhed, der udmærker sig ved sin målsætning om at beskytte miljøet og arbejde miljø- og menneskevenligt inden for alle områder. Topmoderne teknologi og optimal ordre- og projektafvikling udgør ledetråden i vores filosofi. Vores konstante videreudvikling sikrer, at vi kan imødekomme de stigende teknologiske krav. Inden for området filter-, miljø- og procesteknik arbejder vi som producent af tekniske strikkede filtre samt demistere og komplette udskillelseskassetter til stort set alle udskillelsesteknologier og filtrering. Hovedanvendelsesområderne er støvfjernelse, filtrering af til- og afgangsluft, klimaanlæg, røggasudskillelse, dråbeudskiller, olie- og emulsionstågeudskillelse samt fedtfangfiltre, prelplader / flammebeskyttelsesfiltre til storkøkkener.

 2. DEUTSCHES METALLFASERWERK DR. SCHWABBAUER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi som TYSK METALFIBERFABRIK har været en veldrevet familevirksomhed siden 1951 – nu efterhånden i tredje generation. Vores erfaring med udvikling og fremstilling af STAX metalfibre spænder over mange forskellige materialer og leveringsformer som f.eks. endeløse fibre, korte fibre eller fleece. Som specialister hører vi i dag til de globalt førende virksomheder i branchen. På vores afdelinger Neidenstein i Tyskland og Dasnice i Tjekkiet fremstiller vi STAX metalfibre af ulegeret stål, rustfrit stål 1.4113 og 1.4841, kobber Cu99, messing MS67 og aluminium AlMg5. Et nyt materiale til din anvendelse kan føjes til listen.

 3. DHD TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DHD TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ståluld branchen. Den er baseret i Spalt, Tyskland.

 4. GREEN STEEL SOLANA SRL

  Italien

  Green Steel Solana srl er specialiseret i fremstilling af uld og fibre i kobber, messing, bronze, zink, aluminium, stål og rustfrit stål. Vores produkter anvendes af de største dækproducenter i verden. Vi er engageret i forskning og udvikling.

 5. GUVEN METAL SAN VE TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden GUVEN METAL SAN VE TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ståluld branchen. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LLC TD BLESK

  Ukraine

  Virksomheden LLC TD BLESK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ståluld branchen. Den er baseret i Kherson, Ukraine.

 2. BARLESA S.L. AKRON

  Spanien

  Virksomheden BARLESA S.L. AKRON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibeskiver branchen. Den opererer også inden for ståluld, hobbyarbejde, og skiver til poleremaskiner brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 3. STRAHL- UND FASERTECHNIK E. MIKSCH

  Tyskland

  Virksomheden STRAHL- UND FASERTECHNIK E. MIKSCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Ståluld, Vvs-installationer, industriel, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Ståluld, og Vvs-installationer, industriel brancherne. Den er baseret i Arnsberg, Tyskland.

 4. OVERBECK & CO. GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OVERBECK & CO. GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Ståluld, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, Ståluld, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, og Indbinding - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Langwedel, Tyskland.

 5. ERNST HAISS EISEN- UND METALL BETRIEBS-GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ERNST HAISS EISEN- UND METALL BETRIEBS-GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ståluld branchen. Den opererer også inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, og Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Haslach, Tyskland.

 1. EKKSOL V.O.F.

  Holland

  Virksomheden EKKSOL V.O.F., er en Multi-Category, der opererer inden for Ståluld branchen. Den opererer også inden for Anti-parasitprodukter, polering, og Anti-parasitprodukter brancherne. Den er baseret i Hardenberg, Holland.

 2. PIWEL

  Luxembourg

  Virksomheden PIWEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Ståluld, Ståluld, og Slibesvampe brancherne. Den er baseret i Bertrange, Luxembourg.

 1. NSG NAKAGAWA + SAUER & CO. GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NSG NAKAGAWA + SAUER & CO. GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lydisoleringsmaterialer branchen. Den opererer også inden for Ståluld, Stoffer, uvævede, Ståluld, Stoffer, uvævede, Glasfibernålemåtter, og lyddæmpere til køretøjer brancherne. Den er baseret i Waibstadt, Tyskland.

 2. FABRICA DE PLASTICOS FAVIR, LDA

  Portugal

  Virksomheden FABRICA DE PLASTICOS FAVIR, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Ståluld, Rengøring og vedligeholdelse - udstyr og materiel, Ståluld, og Rengøring og vedligeholdelse - udstyr og materiel brancherne. Den er baseret i Vimieiro Scd, Portugal.

 3. KARL BAUMANN & SÖHNE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Tyskland

  Virksomheden KARL BAUMANN & SÖHNE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Ståluld, Tråd og kabler - jernholdigt metal, Ståluld, og Tråd og kabler - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Malsch, Tyskland.

 4. GÉFI-RAAB KFT.

  Ungarn

  Virksomheden GÉFI-RAAB KFT., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Ståluld, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, og Ståluld brancherne. Den er baseret i Gyor, Ungarn.

 5. CHIRCU PROD-IMPEX COMPANY S.R.L.

  Rumænien

  Virksomheden CHIRCU PROD-IMPEX COMPANY S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ståluld branchen. Den opererer også inden for Skotblæsningsmaterialer, og Skotblæsningsmaterialer brancherne. Den er baseret i Bucharest, Rumænien.

 6. INM PARTNER KFT.

  Ungarn

  Virksomheden INM PARTNER KFT., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Ståluld, og Ståluld brancherne. Den er baseret i Debrecen, Ungarn.

 7. ACEROS DEL TEA SA

  Spanien

  Virksomheden ACEROS DEL TEA SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Ståluld, og Ståluld brancherne. Den er baseret i Ponteareas, Spanien.

 8. STAX METAL FIBERS S.R.O.

  Tjekkiet

 1. ERNST HAISS, EISEN- UND METALL-BETRIEBS-GMBH

  Tyskland

 2. BARLESA SL

  Spanien

 3. LUNIK STAR S.R.L.

  Italien

 4. OKUB LTD

  Det Forenede Kongerige

 5. KILLEEN (STEEL WOOL) LTD

  Irland

 6. RUNO-COMMERCE LTD

  Bulgarien

 7. SMAG PÅ THY - 3 GRATIS TILBUD

  Danmark

  Behøver du hjælp til en eller flere håndværkeropgaver? På smagpaathy.dk kan du læse om, hvordan du gratis og uforpligtende kan indhente 2-3 100% valide tilbud fra firmaer i nærheden af dig, der gerne vil løse din håndværkeropgave. De firmaer vi anvender, udfører deres job med stor glæde fordi de vil det - ikke fordi de skal. Høj faglig stolthed kendetegner alle disse professionelle håndværkerfirmaer, som alle har adskillige års erfaring og ekspertise i at benytte de bedste materialer til hver enkelt job. Du vælger selv, hvilket håndværkerfirma du ønsker at benytte til jobbet. Råd om montering Rendejernene skal være monteret med maksimalt 60 cm indbyrdes afstand, og de yderste jern bør sidde 15 cm fra vindskeden. Tagrenden skal have et lille men jævnt fald mod nedløbsrøret. At det er tilfældet, kan man kontrollere ved at fastgøre to snore stramt mellem henholdsvis bund og forkant af det højeste rendejern (ved vindskeden) og det laveste rendejern (ved nedløbets tudstykke). Snorene skal have et fald mod nedløbet på mindst 3 cm for hver 10 m. Juster om nødvendigt højden af de mellemliggende rendejern. Rendejernene skal være bukket så meget, at tagrendens forkant ligger ca. 2 mm lavere end bagkanten. Til afkortning og tilpasning af tagrender og nedløbsrør bruges en fintandet sav med bred klinge eller en nedstryger. Benyt en skærekasse for at få lige og rene snit. Smergellærred eller ståluld benyttes til at fjerne grater efter oversavning.

 8. MECCANICA ARNES

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MECCANICA ARNES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Opspændingsdorne og pinoldokke, gevindskæremaskiner, patroner til drejebænk, Opspændingsdorne og pinoldokke, Fræsedorne, selvcentrende dorne, patroner til maskinværktøj, stålholdere, og indsatspatroner til stempler brancherne. Den er baseret i Cavriago, Italien.

 9. BRUNS-GERÄTEHALTER, EINZELFIRMA

  Tyskland

  Siden 1986 har firmaet Bruns med sæde i Harsewinkel produceret "Bruns-Gerätehalter" (udstyrsholder) . Et ordenssystem til husholdninger, garager, haver og virksomheder.

 10. BARANOVICHI MACHINE TOOL ACCESSORIES PLANT. JSC

  Belarus

  Virksomheden BARANOVICHI MACHINE TOOL ACCESSORIES PLANT. JSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den opererer også inden for skruestikker til fastspænding, patroner til maskinværktøj, og stålholdere brancherne. Den er baseret i Baranovichi, Belarus.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis