• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stålskelet- gitterværk og trådnet

Resultater for

Stålskelet- gitterværk og trådnet - Import eksport

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA er en virksomhed der forarbejder metal. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA blev grundlagt i 1997 i Águeda-regionen. Vi fremstiller metalstrukturer, metalkonstruktioner, gelændere, døre og låger. Vi konstruerer også industrielle pavilloner. Vi har også mulighed for at udføre låseprojekter såsom små og store låger, gelændere og mindre tage. Virksomheden har i mange år haft erfaring på de nationale og internationale markeder: Spanien, Frankrig, Angola, Mozambique og mere. Vi udfører alle former for arbejde i jern, svejset aluminium eller rustfrit stål. Vi har en teknisk afdeling med flere designere og ingeniører, og vi udfører 3D-modeller. Vi fokuserer på excellence ved at bruge de bedste materialer, udstyr, metoder og processer, og vi har et kompetent og motiveret team som udfører vores projekter. Vi udfører laserskæring, bøjemaskiner, skæring og boring, svejsning. Vi er en EN1090 og ISO9001 certificeret virksomhed.

 2. DRAHT-BINDER OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Over 60 års koncentreret videreudvikling af vores kerneforretning har i dag gjort os til din specialist. Vi producerer alle typer gitre og trådvæv, både til forhandlere og slutkunder. Virksomheden blev grundlagt som kleinsmedeværksted i 1945 med underafdelingerne hegn- og portfremstilling. Allerede i de første år opstod der en lille afdeling med maskinkonstruktion, som konstruerede trådforarbejdende maskiner til dækning af eget behov. I 70erne udviklede trådvæveriet sig til en ligeværdig afdeling. I 1978 byggede man det første fuldautomatiske produktionsanlæg til bølgegitre og stansegitre, virksomheden blev flyttet til Erkrath, og gennem virksomhedens koncentration om fremstilling af trådvæv blev nye markeder opdyrket. I 1995 blev produktsortimentet udvidet med produkterne punktsvejsede gitre og indfatningsprofiler. I dag kører fabrikationen på 4 fuldautomatiske produktionslinjer.

 3. O.M.A.F. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Firmaet O.M.A.F. er specialiseret i fabrikation af INOXLINE hegn i rustfrit stål, forzinkede hegn, metalgitre og -hegn til industrien og byggesektoren. Alle vores hegn er fremstillet med automatiske systemer. O.M.A.F. kompletterer det store udvalg af produkter og tilbehør til byggesektoren: flade nedløbsbrønde, forseglinger, gitre og brønde i rustfrit stål.

 4. STEHDRAUF INH. THOMAS BROSZEIT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STEHDRAUF INH. THOMAS BROSZEIT, er en Distributør, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den er baseret i Baindt-Schachen, Tyskland.

 5. FIBROLUX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FIBROLUX GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den er baseret i Hofheim-Wallau, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FILMEC

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FILMEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Metalcontainere, metalkasser, og Metalcontainere brancherne. Den er baseret i Lezzeno, Italien.

 2. MEA METAL APPLICATIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MEA METAL APPLICATIONS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den er baseret i Aichach, Tyskland.

 3. GITTERSTAR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GITTERSTAR GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den er baseret i Emsdetten, Tyskland.

 4. EUROTRAMEX

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROTRAMEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for hegn, metalgitre, TRAMEX, gulv, gitre i polyester, galvanisering, og trådnet og gitre brancherne. Den er baseret i Sant Celoni-Barcelona, Spanien.

 5. K60 - GITTERROST SYSTEME GMBH & GMBH CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden K60 - GITTERROST SYSTEME GMBH & GMBH CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den er baseret i Langenberg, Tyskland.

 1. DRAHT-MÜLLER GITTERHERSTELLUNGS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DRAHT-MÜLLER GITTERHERSTELLUNGS GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Gitterværk, metal, Kabelrør, punktsvejsning, Gitterværk, metal, metalgitre, riste i rustfrit stål, beklædninger, beskyttelsesgitre, og gittercontainere brancherne. Den er baseret i Dülmen, Tyskland.

 2. GONDREXON INDUSTRIE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GONDREXON INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Båndtransportører branchen. Den opererer også inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet, rystesigter, Kedelarbejde, pladekæder med huller, Stålskelet, gitterværk og trådnet, Trådgitter, punktsvejset, og Stansegitter brancherne. Den er baseret i Zaventem, Belgien.

 1. ROTEX METALLBAUTEILE GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROTEX METALLBAUTEILE GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den er baseret i Zuzwil, Schweiz.

 2. EUROGRATE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROGRATE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den er baseret i Bensheim, Tyskland.

 3. FENAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FENAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den er baseret i Fürth, Tyskland.

 4. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Vores ledemotiv består i at beskytte mennesker med vores produkter og gøre arbejdet med maskiner virkelig sikkert. Det allervigtigste for os er at yde tjenester til dem, der kan nyde godt af at bruge vores systemer og tjenesteydelser og derved opnå kundetilfredshed hos sig selv eller sin kunde. Vi ser vores kunder som individer. Derfor stræber vi efter at tilegne os vores partneres behov og forarbejde dem kooperativt. Vi tager ansvar for vores kunder, og derfor bekender vi os til et højt kvalitetskrav, for hos TIEMANN Schutz-Systeme anvendes kun råmaterialer og testede komponenter af høj kvalitet. På langt sigt viser det sig altid at være det mest økonomiske alternativ. Vi ved, at evnen til at opfylde kundens behov på den bedste måde, afhænger af vores medarbejderes kreativitet, færdigheder, forskelligheder og deres evne til teamwork.

 5. ATROW

  Frankrig

  Vores speciale er design og produktion af svejsede emner med præcise former og sider til beskyttelse af belysningsudstyr, bevægelige emner og varme emner. Komponenter til medicinske apparater og laboratorieapparater samt elementer til inventar. Displays til diske, displays i hulplade, modulable displays og monoblok displays til supermarkeder, forretninger samt industrisektoren.

 6. FEROPLAST D.O.O.

  Kroatien

  Virksomhedens primære aktivitet er fremstilling af trådvarer, der enten markedsføres via distributører eller fabrikanter på højere niveau (husholdningsapparater, møbler). Feroplasts produkter er designet til husholdningsbrug (grill, dørslag, stole), eller skal anvendes som udstyr (kurve, udstillingsstande, containere). Nutidens produkter og arbejdsteknologi i Feroplast er miljøvenlig. Produkterne er enten lavet efter vores egen idé eller et allerede designet projekt.

 7. FILTRES GUERIN

  Frankrig

  FILTRES GUÉRIN har mere end 50 års erfaring og 3 produktionssteder og er førende inden for metalfilterelementer. Kvalitet, innovation og knowhow er kerneværdier for virksomheden Guérin. Vores målsektorer er enorme; rumfart, fødevarer, bilproduktion, petrokemi, kemi, kryoteknik, energi, miljø, nuklear, farmaceutik (medicin og kosmetik), fittings og generelt industrielt udstyr.

 8. TESSITURA TELE METALLICHE ROSSI OLIVIERO & C. SRL

  Italien

  Virksomheden TESSITURA TELE METALLICHE ROSSI OLIVIERO & C. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for trådnet, trådnet til filtre, elektrisk svejset netværk, og metalstoffer brancherne. Den er baseret i Villa Guardia, Italien.

 1. KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Tråd og kabler, stål-, Tråd, pig-, jernholdigt metal, Tråd og kabler, stål-, Tråd, pig-, jernholdigt metal, og tøjringssystemer til vinmarker brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. METALOINOX - SOLUÇÕES EM INOX À MEDIDA

  Portugal

  Virksomheden METALOINOX - SOLUÇÕES EM INOX À MEDIDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet, Vinduer, aluminiums-, Trapper, metal-, Stålskelet, gitterværk og trådnet, Vinduer, aluminiums-, Trapper, metal-, og metaldragere i rustfrit stål. brancherne. Den er baseret i Vagos, Portugal.

 3. ELEMY LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ELEMY LTD, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for riste af glasklar plast, pressede og svejsede riste, stålskeletter i metal til stier, og riste i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Redcar, Det Forenede Kongerige.

 4. TIANJIN QUANYOU STEEL ROPE CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden TIANJIN QUANYOU STEEL ROPE CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den er baseret i Tianjin, Kina.

 5. KÖLLENSPERGER STAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Østrig

  Virksomheden KÖLLENSPERGER STAHLHANDEL GMBH & CO KG, er en Distributør, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den er baseret i Thaur, Østrig.

 6. GI-RO TECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden GI-RO TECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den er baseret i Vreden, Tyskland.

 7. HABERKORN GMBH

  Østrig

  Virksomheden HABERKORN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den er baseret i Wolfurt, Østrig.

 8. MM LAGERTECHNIK INHABERIN MARIA MALBASIC

  Tyskland

  Virksomheden MM LAGERTECHNIK INHABERIN MARIA MALBASIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den er baseret i Halver, Tyskland.

 9. ASEL TEL SANAYI VE TICARET AŞ. ( BROFENCE )

  Tyrkiet

  Virksomheden ASEL TEL SANAYI VE TICARET AŞ. ( BROFENCE ), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den er baseret i Kahramankazan, Tyrkiet.

 10. ZHXR (BEIJING) TECHNOLOGY CO., LTD

  Kina

  Virksomheden ZHXR (BEIJING) TECHNOLOGY CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet branchen. Den opererer også inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet, og Stålskelet, gitterværk og trådnet brancherne. Den er baseret i Beijing, Kina.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis