• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stålskelet- gitterværk og trådnet

Resultater for

Stålskelet- gitterværk og trådnet - Import eksport

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA er en virksomhed der forarbejder metal. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA blev grundlagt i 1997 i Águeda-regionen. Vi fremstiller metalstrukturer, metalkonstruktioner, gelændere, døre og låger. Vi konstruerer også industrielle pavilloner. Vi har også mulighed for at udføre låseprojekter såsom små og store låger, gelændere og mindre tage. Virksomheden har i mange år haft erfaring på de nationale og internationale markeder: Spanien, Frankrig, Angola, Mozambique og mere. Vi udfører alle former for arbejde i jern, svejset aluminium eller rustfrit stål. Vi har en teknisk afdeling med flere designere og ingeniører, og vi udfører 3D-modeller. Vi fokuserer på excellence ved at bruge de bedste materialer, udstyr, metoder og processer, og vi har et kompetent og motiveret team som udfører vores projekter. Vi udfører laserskæring, bøjemaskiner, skæring og boring, svejsning. Vi er en EN1090 og ISO9001 certificeret virksomhed.

 2. DRAHT-BINDER OHG

  Tyskland

  Over 60 års koncentreret videreudvikling af vores kerneforretning har i dag gjort os til din specialist. Vi producerer alle typer gitre og trådvæv, både til forhandlere og slutkunder. Virksomheden blev grundlagt som kleinsmedeværksted i 1945 med underafdelingerne hegn- og portfremstilling. Allerede i de første år opstod der en lille afdeling med maskinkonstruktion, som konstruerede trådforarbejdende maskiner til dækning af eget behov. I 70erne udviklede trådvæveriet sig til en ligeværdig afdeling. I 1978 byggede man det første fuldautomatiske produktionsanlæg til bølgegitre og stansegitre, virksomheden blev flyttet til Erkrath, og gennem virksomhedens koncentration om fremstilling af trådvæv blev nye markeder opdyrket. I 1995 blev produktsortimentet udvidet med produkterne punktsvejsede gitre og indfatningsprofiler. I dag kører fabrikationen på 4 fuldautomatiske produktionslinjer.

 3. NEGOFILTRES

  Frankrig

  Négofiltres, industrielle filtre efter mål. Négofiltres er en fransk virksomhed beliggende i Seine et Marne med speciale i produktion og handel med industrielle filtre efter mål. Dens direktør Mr Daveau besidder en erfaring på mere end 22 år på det internationale industrimarked og har mange privilegerede samarbejdsforhold med både franske og udenlandske underleverandører. Négofiltres producerer alle typer filtre til industrier, byggeri og ejendomme samt til medicinal- og plastindustrien. Tøv endelig ikke med at kontakte virksomheden, så svarer vi inden for to døgn og leverer overalt i Europa. Stort lager af industrifiltre og filtersystemer på vores fabrik i Fontainebleau. Vi tilbyder følgende produkter: Filtre, patroner og filterrør i metal, grovfiltre, gitre og filterenheder i rustfrit stål, filtre i papir og syntetiske materialer.

 4. O.M.A.F. SRL

  Italien

  Firmaet O.M.A.F. er specialiseret i fabrikation af INOXLINE hegn i rustfrit stål, forzinkede hegn, metalgitre og -hegn til industrien og byggesektoren. Alle vores hegn er fremstillet med automatiske systemer. O.M.A.F. kompletterer det store udvalg af produkter og tilbehør til byggesektoren: flade nedløbsbrønde, forseglinger, gitre og brønde i rustfrit stål.

 5. MEA METAL APPLICATIONS GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HABERKORN GMBH

  Østrig

 2. STEHDRAUF INH. THOMAS BROSZEIT

  Tyskland

 3. MM LAGERTECHNIK INHABERIN MARIA MALBASIC

  Tyskland

 4. JÄGER GMBH

  Tyskland

 5. FIBROLUX GMBH

  Tyskland

 1. FILMEC

  Italien

 2. K60 - GITTERROST SYSTEME GMBH & GMBH CO. KG

  Tyskland

 1. EUROTRAMEX

  Spanien

 2. GITTERSTAR GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. DRAHT-MÜLLER GITTERHERSTELLUNGS GMBH & CO KG

  Tyskland

 4. FENAU GMBH

  Tyskland

 5. GONDREXON INDUSTRIE

  Belgien

 6. EUROGRATE GMBH

  Tyskland

 7. ROTEX METALLBAUTEILE GMBH

  Schweiz

 8. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Vores ledemotiv består i at beskytte mennesker med vores produkter og gøre arbejdet med maskiner virkelig sikkert. Det allervigtigste for os er at yde tjenester til dem, der kan nyde godt af at bruge vores systemer og tjenesteydelser og derved opnå kundetilfredshed hos sig selv eller sin kunde. Vi ser vores kunder som individer. Derfor stræber vi efter at tilegne os vores partneres behov og forarbejde dem kooperativt. Vi tager ansvar for vores kunder, og derfor bekender vi os til et højt kvalitetskrav, for hos TIEMANN Schutz-Systeme anvendes kun råmaterialer og testede komponenter af høj kvalitet. På langt sigt viser det sig altid at være det mest økonomiske alternativ. Vi ved, at evnen til at opfylde kundens behov på den bedste måde, afhænger af vores medarbejderes kreativitet, færdigheder, forskelligheder og deres evne til teamwork.

 1. FEROPLAST D.O.O.

  Kroatien

  Virksomhedens primære aktivitet er fremstilling af trådvarer, der enten markedsføres via distributører eller fabrikanter på højere niveau (husholdningsapparater, møbler). Feroplasts produkter er designet til husholdningsbrug (grill, dørslag, stole), eller skal anvendes som udstyr (kurve, udstillingsstande, containere). Nutidens produkter og arbejdsteknologi i Feroplast er miljøvenlig. Produkterne er enten lavet efter vores egen idé eller et allerede designet projekt.

 2. ATROW

  Frankrig

  Vores speciale er design og produktion af svejsede emner med præcise former og sider til beskyttelse af belysningsudstyr, bevægelige emner og varme emner. Komponenter til medicinske apparater og laboratorieapparater samt elementer til inventar. Displays til diske, displays i hulplade, modulable displays og monoblok displays til supermarkeder, forretninger samt industrisektoren.

 3. FILTRES GUERIN

  Frankrig

  FILTRES GUÉRIN har mere end 50 års erfaring og 3 produktionssteder og er førende inden for metalfilterelementer. Kvalitet, innovation og knowhow er kerneværdier for virksomheden Guérin. Vores målsektorer er enorme; rumfart, fødevarer, bilproduktion, petrokemi, kemi, kryoteknik, energi, miljø, nuklear, farmaceutik (medicin og kosmetik), fittings og generelt industrielt udstyr.

 4. ELEMY LTD

  Det Forenede Kongerige

 5. KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 6. METALOINOX - SOLUÇÕES EM INOX À MEDIDA

  Portugal

 7. KÖLLENSPERGER STAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Østrig

 8. ASEL TEL SANAYI VE TICARET AŞ. ( BROFENCE )

  Tyrkiet

 9. GI-RO TECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

 10. AC ZAUN-CENTER GMBH

  Tyskland