• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stålsandblæsning - stål og metaller

Resultater for

Stålsandblæsning - stål og metaller - Import eksport

 1. BF BLAST MACHINERY INDUSTRY AND TRADE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  BF BLAST er en anerkendt tyrkisk producent af sandblæsningsmaskiner som blev grundlagt i 2019, med sammenlagt mere end 15 års erfaring fra branchen. Vores produktportefølje omfatter nyskabende løsninger som dækker forskellige applikationer, hvilket garantere en enestående kundetilfredshed gennem innovative teknologiske udviklinger. Som et anerkendt globalt brand, er vi særdeles stolte over at kunne levere sandblæsningsmaskiner af den højeste kvalitet. Vores portefølje: •Rum til sandblæsning •Bærbare sandblæsningstanke •Sandblæsningskabinet •Marmor og natursten blæsningsmaskiner •Sandblæsningsmaskine af hangertypen •Sandblæsningsmaskine af tromletypen •Sandblæsningsmaskine med drejende bord •Metal og profil sandblæsningsmaskine •Kontinuerligt system med sandblæsningsmaskine af hangertypen •Rør og slange sandblæsningsmaskine Vores vej ud på det internationale marked fortsætter med at se vækst, idet vi fortsætter med at stadfæste de højeste industristandarder. Kontakt os for flere oplysninger!

 2. OSK-KIEFER GMBH

  Tyskland

  OSK-Kiefer GmbH i Oberhausen er en pålidelig partner som underleverandør af kugleblæsningsarbejde (Shot peening). Uanset om det er special-, enkelt- eller seriedele. Uafhængigt af længerevarende eller spontane opgaver med kort varsel. Vores program indeholder bl.a.: Hærdningsblæsning, kugleblæsning og glasperleblæsning. Formålet med kugleblæsning er øgning af vibrationsstyrken og levetiden. For os er kvalitetskontroller i overensstemmelse med standarder en selvfølge.

 3. BASUYAU METAL SOLUTIONS

  Frankrig

  Virksomheden BASUYAU METAL SOLUTIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Spåntagning - stål og metaller, Stålsandblæsning - stål og metaller, Plasmaskæring, Spåntagning - stål og metaller, autogenskæring, og Stålsandblæsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Solesmes, Frankrig.

 4. CHORRO NAVAL

  Spanien

  Virksomheden CHORRO NAVAL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stålsandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Vigo-Pontevedra, Spanien.

 5. MCI

  Frankrig

  Virksomheden MCI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Maling - maskiner og udstyr, Ovne til varmehærdning af maling, Stålsandblæsning - stål og metaller, Maling - maskiner og udstyr, malekabiner, Ovne til varmehærdning af maling, og Stålsandblæsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Dompierre Les Ormes, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. WINOA / W ABRASIVES

  Frankrig

  Virksomheden WINOA / W ABRASIVES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålsandblæsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Naturlige slibemidler, og Naturlige slibemidler brancherne. Den er baseret i Le Cheylas, Frankrig.

 2. E2TN

  Frankrig

  Virksomheden E2TN, er en Multi-Category, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Stålsandblæsning - stål og metaller, korrosionshæmmende coating til metal, Stålsandblæsning - stål og metaller, Kryogen rengøring, og industriel belægning i harpiks brancherne. Den er baseret i Lapeyrouse-Mornay, Frankrig.

 3. ENDUSTRI GM

  Tyrkiet

  Virksomheden ENDUSTRI GM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålsandblæsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for fugtfjernere til industriel brug, rustbeskyttelse af tanke, sandblæsning, og afstøvning jernindustrien brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. UKRMINGLASS LLC

  Ukraine

  Virksomheden UKRMINGLASS LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålsandblæsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for satinering af metal, og manuel sandblæsning brancherne. Den er baseret i Brovary, Ukraine.

 5. JGP DIENSTLEISTUNGEN AG

  Schweiz

  Virksomheden JGP DIENSTLEISTUNGEN AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stålsandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Schmidigen-Mühleweg, Schweiz.

 1. CORROSION PROTECTION

  Ungarn

  Virksomheden CORROSION PROTECTION, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stålsandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Hodmezovasarhely, Ungarn.

 2. GIRARDET-POLYAK-PEINTURE INDUSTRIELLE SARL

  Frankrig

  Virksomheden GIRARDET-POLYAK-PEINTURE INDUSTRIELLE SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Stålsandblæsning - stål og metaller, sandblæsning af metal, Stålsandblæsning - stål og metaller, industrimaling, og lakeringer brancherne. Den er baseret i Dannemarie-Sur-Crete, Frankrig.

 1. WOLFSWERKE SACHSEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WOLFSWERKE SACHSEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stålsandblæsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Delrengøring, og lasermærkning brancherne. Den er baseret i Lengenfeld, Tyskland.

 2. RÖCHLING RODING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RÖCHLING RODING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålsandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Roding, Tyskland.

 3. BERND STODOLNY OBERFLÄCHENBEARBEITUNG

  Tyskland

  Virksomheden BERND STODOLNY OBERFLÄCHENBEARBEITUNG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metallisering branchen. Den opererer også inden for Sandblæsning - stål og metaller, Stålsandblæsning - stål og metaller, Skotblæsningsmaterialer, Korrosionsbeskyttende produkter, Sandblæsning - stål og metaller, Stålsandblæsning - stål og metaller, Skotblæsningsmaterialer, og Korrosionsbeskyttende produkter brancherne. Den er baseret i Kloster Lehnin, Tyskland.

 4. TURBOTECNICA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TURBOTECNICA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålsandblæsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Sandblæsningsudstyr, Højtryksrengøringsmaskiner, Sandblæsning - stål og metaller, Sandblæsningsudstyr, Højtryksrengøringsmaskiner, sandblæsningsmaskiner, og Sandblæsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Legnano, Italien.

 5. MR ENTREPRISE

  Frankrig

  Virksomheden MR ENTREPRISE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Sandblæsning - stål og metaller, Stålsandblæsning - stål og metaller, Sandblæsning - stål og metaller, og Stålsandblæsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Istres, Frankrig.

 6. SAMEP SAS

  Frankrig

  Virksomheden SAMEP SAS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Stålsandblæsning - stål og metaller, metallisering af plastmaterialer, Stålsandblæsning - stål og metaller, og maling brancherne. Den er baseret i Saint-Berthevin, Frankrig.

 7. SONOPOL

  Frankrig

  Virksomheden SONOPOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Stålsandblæsning - stål og metaller, og Stålsandblæsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Vendome Cedex, Frankrig.

 8. MECAMOB

  Frankrig

  Virksomheden MECAMOB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålsandblæsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for isolerende lak, og metallisering brancherne. Den er baseret i Coarraze, Frankrig.

 1. DAMA DECOLLETAGE

  Frankrig

  Virksomheden DAMA DECOLLETAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Stålsandblæsning - stål og metaller, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Gevindskæring i stål og metaller, Stålsandblæsning - stål og metaller, og sandblæsning brancherne. Den er baseret i Cluses, Frankrig.

 2. BRETON INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden BRETON INDUSTRIE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Stålsandblæsning - stål og metaller, Stålsandblæsning - stål og metaller, og bearbejdning af stål brancherne. Den er baseret i Laneuveville Devant Nancy, Frankrig.

 3. PROTEC METAL - SABLAGE ET PEINTURE INDUSTRIELLE

  Frankrig

  Virksomheden PROTEC METAL - SABLAGE ET PEINTURE INDUSTRIELLE, er en Underleverandør, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Stålsandblæsning - stål og metaller, Metallisering, Stålsandblæsning - stål og metaller, sandblæsning med mikrokugler af metaller, Metallisering, og industrimaling brancherne. Den er baseret i Ecouflant, Frankrig.

 4. SARL HAMON CLAUDE

  Frankrig

  Virksomheden SARL HAMON CLAUDE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Stålsandblæsning - stål og metaller, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, overfladebehandling af træ, og Stålsandblæsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Tinchebray, Frankrig.

 5. OSK-KIEFER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OSK-KIEFER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stålsandblæsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Sandblæsning - stål og metaller, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Sandblæsning - stål og metaller, og overfladefinish af metaller - maskiner brancherne. Den er baseret i Oppurg, Tyskland.

 6. SAYGILI MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden SAYGILI MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålsandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 7. MELCHIOR FRÈRES

  Frankrig

  Virksomheden MELCHIOR FRÈRES, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Stålsandblæsning - stål og metaller, udstyr til skrotblæsning, sandblæsningsmaskiner med stålkis til metal, Stålsandblæsning - stål og metaller, og sandblæsningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Metz, Frankrig.

 8. KLEIN LUX

  Luxembourg

  Virksomheden KLEIN LUX, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Stålsandblæsning - stål og metaller, Metallisering, Stålsandblæsning - stål og metaller, Metallisering, og industrimaling brancherne. Den er baseret i Differdange, Luxembourg.

 9. BV SRL SHOT BLASTING AND WASHING MACHINES

  Italien

  Virksomheden BV SRL SHOT BLASTING AND WASHING MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålsandblæsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for sandblæsningsmaskiner med stålkis til metal, og sandblæsning af metal brancherne. Den er baseret i Legnano, Italien.

 10. GM FINISHING SRL

  Italien

  Virksomheden GM FINISHING SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålsandblæsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for sandblæsning, vibrering af metal, og mekaniske bearbejdninger brancherne. Den er baseret i Sarezzo, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Stålsandblæsning - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

30.680 Virksomheder