• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stålbånd- metal-

Resultater for

Stålbånd- metal- - Import eksport

 1. DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålbånd, metal- branchen. Den er baseret i Haßloch, Tyskland.

 2. BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålbånd, metal- branchen. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 3. AC DECOGROUP GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AC DECOGROUP GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålbånd, metal- branchen. Den er baseret i Würselen, Tyskland.

 4. REFACOM

  Belgien

  Virksomheden REFACOM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålbånd, metal- branchen. Den opererer også inden for maskiner til påsætning af spændebånd til emballering, maskiner og udstyr til emballering og indpakning, Strækfolie, og stretchfolie brancherne. Den er baseret i Lot, Belgien.

 5. TECHNIQUES ET INNOVATIONS

  Frankrig

  Virksomheden TECHNIQUES ET INNOVATIONS, er en Engrossalg, der opererer inden for Banderolering - maskiner branchen. Den opererer også inden for Stålbånd, metal-, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, båndstrammere, Stålbånd, metal-, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, og Mærke- og etiketteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Muttersholtz, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GAPADOS E.K.

  Tyskland

  Virksomheden GAPADOS E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålbånd, metal- branchen. Den er baseret i Sörgenloch, Tyskland.

 2. STAALBAND - BANDSTAAL

  Holland

  Virksomheden STAALBAND - BANDSTAAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Stålbånd, metal- branchen. Den opererer også inden for Båndstål brancherne. Den er baseret i Spijkenisse, Holland.

 3. ISOPACK MACHINERY SA

  Luxembourg

  Virksomheden ISOPACK MACHINERY SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Stålbånd, metal-, og Stålbånd, metal- brancherne. Den er baseret i Luxembourg, Luxembourg.

 4. DE LAMA

  Frankrig

  Virksomheden DE LAMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålbånd, metal- branchen. Den opererer også inden for Slynger, hejsning og stuvning, Stropper, vævede - industrielle, Slynger, hejsning og stuvning, og Stropper, vævede - industrielle brancherne. Den er baseret i Sarlat, Frankrig.

 5. TOUTEMBAL

  Frankrig

  Virksomheden TOUTEMBAL, er en Distributør, der opererer inden for Stålbånd, metal- branchen. Den opererer også inden for Emballage - virksomheder, Πλαστικές συσκευασίες, Emballage - virksomheder, og emballagemaskine plast brancherne. Den er baseret i Octeville-Sur-Mer, Frankrig.

 1. AJ PACKAGING LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AJ PACKAGING LTD, er en Distributør, der opererer inden for Stålbånd, metal- branchen. Den er baseret i Bolton, Det Forenede Kongerige.

 2. FROMM FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden FROMM FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Stålbånd, metal-, Stålbånd, metal-, og luftpuder til emballering brancherne. Den er baseret i Darois, Frankrig.

 1. LA CROIX NOBLE

  Frankrig

  Virksomheden LA CROIX NOBLE, er en Engrossalg, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Stålbånd, metal-, automatismer, luftpuder til emballering, Stålbånd, metal-, og båndstrammere brancherne. Den er baseret i Chaingy, Frankrig.

 2. FROMM PACKAGING SYSTEMS

  Belgien

  Virksomheden FROMM PACKAGING SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Stålbånd, metal-, Stålbånd, metal-, og banderoleringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Marquain, Belgien.

 3. DE BO

  Belgien

  Virksomheden DE BO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobbertråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Stålbånd, metal-, afvikling af ledning, Stålbånd, metal-, snore, og rosetter brancherne. Den er baseret i Waregem, Belgien.

 4. FRANCE FEUILLARD

  Frankrig

  Virksomheden FRANCE FEUILLARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålbånd, metal- branchen. Den opererer også inden for automatiske båndstrammere, og båndstrammere brancherne. Den er baseret i Elne, Frankrig.

 5. SAS MIL-TEK SUD-OUEST

  Frankrig

  Virksomheden SAS MIL-TEK SUD-OUEST, er en Distributør, der opererer inden for Stålbånd, metal- branchen. Den opererer også inden for Kompaktorer og knusemaskiner, Genbrug - maskiner og installationer, Kompaktorer og knusemaskiner, Genbrug - maskiner og installationer, Ballepresser til affaldsbortskaffelse, og knusere til polystyren brancherne. Den er baseret i Gaillac, Frankrig.

 6. ASTIC GROUPE

  Frankrig

  Virksomheden ASTIC GROUPE, er en Multi-Category, der opererer inden for Stålbånd, metal- branchen. Den opererer også inden for Båndstål brancherne. Den er baseret i Andrezieux-Boutheon, Frankrig.

 7. ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålbånd, metal- branchen. Den opererer også inden for båndstrammere brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 8. FORMSCHLUSS

  Tyskland

  Virksomheden FORMSCHLUSS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålbånd, metal- branchen. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

 1. QUADRI GRUPI AS

  Estland

  Virksomheden QUADRI GRUPI AS, er en Engrossalg, der opererer inden for Træ - emballering branchen. Den opererer også inden for Emballering, glas-, Emballerings- og pakkematerialer, metal, Stålbånd, metal-, Bakker og skåle, aluminium-, Emballering, glas-, Emballerings- og pakkematerialer, metal, Stålbånd, metal-, og Bakker og skåle, aluminium- brancherne. Den er baseret i Tallinn, Estland.

 2. OCM S.P.A.

  Italien

  Virksomheden OCM S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Hætter, metal-, Stålbånd, metal-, Hætter, metal-, og Stålbånd, metal- brancherne. Den er baseret i Gruaro, Italien.

 3. MPS METAL PLASTIK SANAYI A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden MPS METAL PLASTIK SANAYI A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Stålbånd, metal-, og Stålbånd, metal- brancherne. Den er baseret i Dilovasi Kocaeli, Tyrkiet.

 4. CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA.

  Portugal

  Virksomheden CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bakker og skåle, aluminium- branchen. Den opererer også inden for Stålbånd, metal-, Flasker, metal-, Stålbånd, metal-, og Flasker, metal- brancherne. Den er baseret i Vale Fetal, Portugal.

 5. P & M REGINA, SPOL S R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden P & M REGINA, SPOL S R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballeringsmaterialer - papir og karton branchen. Den opererer også inden for Plast - industrielle produkter, Stålbånd, metal-, Plast - industrielle produkter, og Stålbånd, metal- brancherne. Den er baseret i Nepomuk, Tjekkiet.

 6. KEMAPACK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KEMAPACK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålbånd, metal- branchen. Den opererer også inden for Plast - emballering, og Plast - emballering brancherne. Den er baseret i Landsberg am Lech, Tyskland.

 7. BULMETAL OOD

  Bulgarien

  Virksomheden BULMETAL OOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Stålbånd, metal-, og Stålbånd, metal- brancherne. Den er baseret i Stara Zagora, Bulgarien.

 8. INVER GMBH TEPPICH - TEPPICHBODEN

  Tyskland

  Virksomheden INVER GMBH TEPPICH - TEPPICHBODEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Stålbånd, metal-, og Stålbånd, metal- brancherne. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 9. SIEPE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SIEPE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Stålbånd, metal-, og Stålbånd, metal- brancherne. Den er baseret i Kerpen, Tyskland.

 10. MÁTRAMETÁL FÉMCSOMAGOLÓESZKÖZ GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÕ KFT.

  Ungarn

  Virksomheden MÁTRAMETÁL FÉMCSOMAGOLÓESZKÖZ GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÕ KFT., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Stålbånd, metal-, og Stålbånd, metal- brancherne. Den er baseret i Sirok, Ungarn.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis