• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stål og metaller

Resultater for

Stål og metaller - Import eksport

 1. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Tyskland

  For 15 år siden – i år 2002 – grundlagde vi handelsselskabet Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH i Düsseldorf. I dag nyder vi stor anseelse i ind- og udland, da vi med vores omfattende viden om det internationale marked er i stand til at opfylde vores kunders behov, eftersom vi kun leverer materialer af høj kvalitet kombineret med konkurrencedygtige priser og hurtig behandling af forespørgsler. Når det gælder særlige ønsker, er vi yderst fleksible, og når det gælder afvikling af ordrerne, er det vores mål at levere den højeste præcision. Og i øvrigt ....... Ved du, hvordan man løser problemer? Meget nemt: Ved at man finder nogen, der løser problemer! Og du har fundet os!

 2. GRIMM AG

  Tyskland

  Individuelle og kundespecifikke løsninger inden for: Aksler , tandhjulsdele, hjulkombinationer og komponenter. Som en højteknologisk virksomhed inden for bearbejdningsindustrien er vi længe siden vokset fra rollen som ren leverandør. Vi ser os selv som et fungerende tandhjul i en stadig mere kompleks, netværksbaseret produktionsverden. For Grimm er den respektive del for længst ophørt med at være i fokus. Alle ydelser skal være rigtige, fra prøveudtagning til levering til vores kunder. Og det er netop denne sammenhængende samlede præstation, der giver den merværdi for dig, som du helt klart vil føle - i hvert projekt, vi foretager sammen. Ren fremstilling. Omhyggelig montering. Og levering af den bedste kvalitet. Frem for alt betyder større værdi fra Grimm også en perfekt integration. Fordi vi tilbyder komplet bearbejdning fra en enkelt kilde - med intern drejeteknologi, gearteknologi og slibeteknologi.

 3. IWD GMBH

  Tyskland

  Firmaet I W D er en certificeret, effektiv og moderne producent af CNC drejeemner. Leverandør til skummateriale- og plastindustrien samt til ortopædi. Individuelle løsninger, planlægning, udvikling og fabrikation internt i egne lokaler hjælper kunden med at finde løsninger hurtigt. Medarbejdernes årtier lange erfaring og faglige knowhow gør hvert produkt unikt. Det altid aktuelle, tekniske vidensniveau i I W D - teamet og den tætte kontakt til kunden fører os til stadig nye, innovative forandringer. Kvalitet, fleksibilitet, leverancer til aftalt tid og rådgivning på stedet er vores styrke.

 4. KAYGUN STEEL METAL IND. TRADE CO. LTD.

  Tyrkiet

  Etableret i 1983 er Kaygun Metal en tyrkisk stålkonstruktionsproducent og monteringsvirksomhed fra Kayseri. Vi har et omfattende produktudvalg såsom: Sikkerhedsbarrierer, panelhegnsystemer, stålkonstruktioner, forarbejdet jern og barrierer og meget mere som kan ses på vores hjemmeside! Vores produktudvalg er hovedsageligt inden for konstruktionsfremstilling og montering, skræddersyede industrielle bygninger, oliestationer, skinneprodukter, panelhegnsystemer, sikkerhedsbarrierer og sportsbaner. Vi eksporterer vores produkter til Mellemøsten og forskellige lande i Europa. Kaygun Steel Metal Ind. Trade Co. Ltd. har opnået følgende anerkendte administrationssystemcertifikater TS EN 13374, EN 1090, EN 3834, ISO 9001, ISO 10002, ISO 14001, ISO 45001, OHSAS 18001 inden for produktion og eksport. Siden vores grundlæggelse har vi arbejdet på at forbedre vores produktionsvilkår, vilkår og politikker for at opnå positiv og fremragende feedback fra vores kunder. Vi kan designe og fremstille ethvert produkt i henhold til vores kunders behov. Vores R&D og eksportteam er her for at støtte og fremstille alle de detaljer som vores kunder ønsker! Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 5. MICRO TECH METAL LTD

  Polen

  MICRO-TECH er en polsk virksomhed, som ligger i Suwalki. Vi er specialiseret inden for produktion af koldformede stålemner til internationale markeder. Med moderne maskinudstyr, veluddannede medarbejdere og omfattende erfaring kan vi udføre de mest krævende ordre. Resultatet er en hurtig og nøjagtig udførelse af en ordre, kombineret med professionel kundeservice, professionel rådgivning og konkurrencedygtige priser på markedet. Vi har været på markedet i over 25 år og er specialiseret i produktionen af: •MASKINER OG ENHEDER: Manuelle, halvautomatiske og automatiske maskiner til at starte din egen produktion. Fuld adaptation af producerede maskiner til kundespecifikke behov. •PRODUKTER: Koldformet ståltilbehør og forskellige produkter iht. kundeordrer: - Tilbehør til fotorammer - Metalklammer, skruer, fastgørelser- Metalkabinetter- Metaltilbehør - Metalhegn og -gelændere - Metalpotter - Grill og pejse. •TJENESTER: På betroede materialer fx laserbrænding af logoer på metalgenstande, pulvercoating af detaljer, bøjning af metalplader, udformning af møbelrammer til hylder og displays. - Laserskæring - Pulvermaling - Cnc-fræsning - Reparation af maskinudstyr - Dele-genvinding - Maskinteknik - Svejsning - Drejning - Møbelrammer - Bøjning af metalplader - Fremstilling af forme - Slibning. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NLMK-EUROPE-PLATE

  Belgien

  NLMK Europe - Plate fabrikerer et stort udvalg af stærke metalplader og barrer. Fabrikkens produktionskapacitet er 1, 75 millioner ton stål om året, og dens portefølje af stålrelaterede produkter inkluderer produkter med høj merværdi, såsom hærdet og hærdet stål, værktøjsstål og offshore kvaliteter. NLMK Plate er specialiseret i VALSET OG FORSTÆRKET STÅL: Byggestål, stål til skibsbyggeri, stål til offshoreindustri, stål til vindmøller, stål til kedler og trykbeholdere, rørstål, stål med højt kulstofindhold, stål med høj elastisk styrke, slidstærkt stål QUARD® (korrosionsbestandigt stål), QUEND® (stål med meget høj elasticitet), værktøjsstål, stænger og støbeblokke, firkantede stænger og støbte stænger.

 2. SHAKUNT ENTREPRISES PVT LTD

  Indien

  Shakunt Enterprises Pvt. Ltd. er Indiens største producent af MIG-tråde under mærket SANWALKA. Vi er en ISO-9001: 2015 certificeret virksomhed, udstyret med certifikationer fra Lloyd’s Register London, CE-certificering, ABS, IRS og RDSO & BHEL. Vi leverer fleksible pakkeløsninger med private mærker og OEM-mærker. Standardtråd diameter 0, 60 mm, 0, 80 mm, 1, 00 mm, 1, 20 mm, 1, 60 mm, 2, 00 mm og 2, 40 mm. Standardpakke: 1 kg, 5 kg, 12, 5 kg og 15 kg i spoler, og maratontromler med 100 kg og 250 kg

 3. SHANDONG HUACHEN CONNECTING ROD CO., LTD.

  Kina

  Vores virksomhed er specialiseret i R&D og produktion af emner til ståltryk og sænksmedning samt plejlstænger med IATF16949: 2016 certificering. Virksomheden, der ligger i Kina, leverer sænksmedningsprodukter af høj kvalitet og plejlstænger til kunder i mange industrier såsom bilmotorer, byggemaskiner, landbrugsmaskiner, pumper og kompressorer til lokomotiver. Vi opretholder vores ry ved løbende at investere i nyskabende teknologi og forblive tro mod vores engagement i kvalitet og præcision.

 4. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

 5. DH LUX RECYCLING

  Luxembourg

 1. DIPL.-ING. BRECHT GMBH

  Tyskland

 2. INOX ARREDO

  Italien

 1. RESCHTEC

  Østrig

 2. RUMPEL & CIE

  Schweiz

 3. KW-HOLDING GMBH

  Østrig

 4. MASCHINENBAU RESSEL GMBH

  Tyskland

 5. KALMBACH TECHNOLOGIE E.K.

  Tyskland

 6. BRECHTKEN & SCHUMACHER GMBH

  Tyskland

 7. PROTEC GMBH

  Tyskland

 8. TROB TRÖSTLER & OBERBAUER GMBH

  Tyskland

 1. BOMA MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

 2. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Tyskland

 3. ALUMINIUM-WERKE WUTÖSCHINGEN AG & CO. KG

  Tyskland

 4. BLISTA-BRAILLETEC GEMEINNÜTZIGE GMBH

  Tyskland

 5. WILKENING GMBH & CO. KG

  Tyskland

 6. MIB TECHNOLOGY GMBH

  Østrig

 7. WÜRZ ALUMINIUMTECHNIK GMBH

  Tyskland

 8. BIEGETECHNIK STEINRÜCKEN GBR

  Tyskland

 9. ALU-PROFIL-TEAM BERATUNG- UND VERKAUFS GMBH

  Tyskland

 10. THIERBACH GMBH

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

66.514 virksomheder