• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stål og metaller

Resultater for

Stål og metaller - Import eksport

 1. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  For 15 år siden – i år 2002 – grundlagde vi handelsselskabet Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH i Düsseldorf. I dag nyder vi stor anseelse i ind- og udland, da vi med vores omfattende viden om det internationale marked er i stand til at opfylde vores kunders behov, eftersom vi kun leverer materialer af høj kvalitet kombineret med konkurrencedygtige priser og hurtig behandling af forespørgsler. Når det gælder særlige ønsker, er vi yderst fleksible, og når det gælder afvikling af ordrerne, er det vores mål at levere den højeste præcision. Og i øvrigt ....... Ved du, hvordan man løser problemer? Meget nemt: Ved at man finder nogen, der løser problemer! Og du har fundet os!

 2. IWD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Firmaet I W D er en certificeret, effektiv og moderne producent af CNC drejeemner. Leverandør til skummateriale- og plastindustrien samt til ortopædi. Individuelle løsninger, planlægning, udvikling og fabrikation internt i egne lokaler hjælper kunden med at finde løsninger hurtigt. Medarbejdernes årtier lange erfaring og faglige knowhow gør hvert produkt unikt. Det altid aktuelle, tekniske vidensniveau i I W D - teamet og den tætte kontakt til kunden fører os til stadig nye, innovative forandringer. Kvalitet, fleksibilitet, leverancer til aftalt tid og rådgivning på stedet er vores styrke.

 3. GRIMM AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Individuelle og kundespecifikke løsninger inden for: Aksler , tandhjulsdele, hjulkombinationer og komponenter. Som en højteknologisk virksomhed inden for bearbejdningsindustrien er vi længe siden vokset fra rollen som ren leverandør. Vi ser os selv som et fungerende tandhjul i en stadig mere kompleks, netværksbaseret produktionsverden. For Grimm er den respektive del for længst ophørt med at være i fokus. Alle ydelser skal være rigtige, fra prøveudtagning til levering til vores kunder. Og det er netop denne sammenhængende samlede præstation, der giver den merværdi for dig, som du helt klart vil føle - i hvert projekt, vi foretager sammen. Ren fremstilling. Omhyggelig montering. Og levering af den bedste kvalitet. Frem for alt betyder større værdi fra Grimm også en perfekt integration. Fordi vi tilbyder komplet bearbejdning fra en enkelt kilde - med intern drejeteknologi, gearteknologi og slibeteknologi.

 4. ILK IHRACAT AS.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  ILK IHRACAT AS specialiserer sig i fælles markedsføringsaktiviteter inden for den tyrkiske metalbranche. Vi tilbyder stort set alle former for metalmaterialer, bearbejdningsservices og produkter. Vi tilbyder metalbearbejdningssservices såsom laserskæring, plasmaskæring, vandstråleskæring, gearproduktion, CNC-bøjning, maskinbearbejdning, møbeldesign. Vi arbejder med stort set enhver form for metal, især kulstofstål, rustfrit stål eller aluminium. Vi tilbyder også et omfattende udvalg af produkter såsom dele i metal, rør, profiler, møbelbeslag osv. Vores mission er at bygge bro mellem virksomheder som bruger metalprodukter over hele verden, samt tyrkiske producenter. Hvis du leder efter pålidelige producenter for metalprodukter af høj kvalitet, på længere sigt, er ILK IHRACAT AS det rigtige valg! Vores indkøbsmærke Steeling.net er den bedste måde at komme i kontakt med producenter af metalprodukter og services; det giver dig mulighed for at købe alle vores produkter og services fra ét sted. Hvis et metalprodukt endnu ikke findes på Steeling.net, kan du være sikker på at vi leder efter den bedste producent, så vil hurtigt kan tilføje det! ILK IHRACAT AS er det eneste sted for alle dine metalbehov! Vi hjælper dig med at finde den rigtige producent, og dermed garantere din tilfredshed. Vi hjælper tyrkiske SMEer med at blive eksportører, og vi tester dem på dine vegne, helt gratis. Kontakt os eller gå til vores hjemmeside for flere oplysninger! Vi vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål som du måtte have.

 5. NLMK-EUROPE-PLATE

  Belgien

  Verified by europages badge

  NLMK Europe - Plate fabrikerer et stort udvalg af stærke metalplader og barrer. Fabrikkens produktionskapacitet er 1, 75 millioner ton stål om året, og dens portefølje af stålrelaterede produkter inkluderer produkter med høj merværdi, såsom hærdet og hærdet stål, værktøjsstål og offshore kvaliteter. NLMK Plate er specialiseret i VALSET OG FORSTÆRKET STÅL: Byggestål, stål til skibsbyggeri, stål til offshoreindustri, stål til vindmøller, stål til kedler og trykbeholdere, rørstål, stål med højt kulstofindhold, stål med høj elastisk styrke, slidstærkt stål QUARD® (korrosionsbestandigt stål), QUEND® (stål med meget høj elasticitet), værktøjsstål, stænger og støbeblokke, firkantede stænger og støbte stænger.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SHAKUNT ENTREPRISES PVT LTD

  Indien

  Verified by europages badge

  Shakunt Enterprises Pvt. Ltd. er Indiens største producent af MIG-tråde under mærket SANWALKA. Vi er en ISO-9001: 2015 certificeret virksomhed, udstyret med certifikationer fra Lloyd’s Register London, CE-certificering, ABS, IRS og RDSO & BHEL. Vi leverer fleksible pakkeløsninger med private mærker og OEM-mærker. Standardtråd diameter 0, 60 mm, 0, 80 mm, 1, 00 mm, 1, 20 mm, 1, 60 mm, 2, 00 mm og 2, 40 mm. Standardpakke: 1 kg, 5 kg, 12, 5 kg og 15 kg i spoler, og maratontromler med 100 kg og 250 kg

 2. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 3. TECNOLUSITO - CABOS DE AÇO E ESPIRAIS

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECNOLUSITO - CABOS DE AÇO E ESPIRAIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler, stål- branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller, kabel, stålkabler, Udvidelige kabler, Stål og metaller, kæder af stål, metalkabler, og riste med kabel brancherne. Den er baseret i Borralha, Portugal.

 4. DH LUX RECYCLING

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  Virksomheden DH LUX RECYCLING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den opererer også inden for opkøb af gammelt jern, Metal, behandling af metal, og udstyr til genbrug af metal brancherne. Den er baseret i Kopstal, Luxembourg.

 5. HEIDENREICH GEHÄUSETECHNIK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEIDENREICH GEHÄUSETECHNIK GMBH & CO KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den er baseret i Straßberg, Tyskland.

 1. CBA METALLVERARBEITUNG E. K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CBA METALLVERARBEITUNG E. K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den er baseret i Abenberg, Tyskland.

 2. LANDOLT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LANDOLT GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den er baseret i Gosheim, Tyskland.

 1. ARTUR FARR GMBH + CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARTUR FARR GMBH + CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Drejedele med indvendig sekskant, CNC-drejedele, Rillet stift, præcisionsmekanik, Drejedele af rustfrit materiale, Præcisionsdele af metal, og Drejede dele af forskellige materialer brancherne. Den er baseret i Keltern, Tyskland.

 2. BOMA MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BOMA MASCHINENBAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den er baseret i Borken, Tyskland.

 3. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASSOCIATED NORM+DREH GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den er baseret i Velbert, Tyskland.

 4. IB METALLBEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IB METALLBEARBEITUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

 5. METPON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden METPON GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den er baseret i Bietigheim-Bissingen, Tyskland.

 6. METATEC-PENIG SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden METATEC-PENIG SCHWEISSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den er baseret i Penig, Tyskland.

 7. MASCHINENBAU RESSEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MASCHINENBAU RESSEL GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den er baseret i Bad Endorf, Tyskland.

 8. BÜHLER METALLBEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BÜHLER METALLBEARBEITUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den er baseret i Seitingen-Oberflacht, Tyskland.

 1. BOGAZICI LASER AND STEEL SERVICE CENTER

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden BOGAZICI LASER AND STEEL SERVICE CENTER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Laser - skære- og svejsemaskiner, Stål og metaller, industrielle skeletter, plader, metal, bøjning af galvaniserede plader, laseranlæg og -maskiner til skæring i metal, falsning af metal, og plader - handel brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 2. RESCHTEC

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden RESCHTEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den er baseret i Sollenau, Østrig.

 3. KALMBACH TECHNOLOGIE E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KALMBACH TECHNOLOGIE E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den er baseret i Tübingen, Tyskland.

 4. SEEBATECH GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SEEBATECH GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den er baseret i Rhönblick-Seeba, Tyskland.

 5. GGT GLEIT-TECHNIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden GGT GLEIT-TECHNIK AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den er baseret i Küssnacht Am Rigi, Schweiz.

 6. KABELBAUMFERTIGUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KABELBAUMFERTIGUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den er baseret i Berg Im Gau, Tyskland.

 7. ALUMINIUM-WERKE WUTÖSCHINGEN AG & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALUMINIUM-WERKE WUTÖSCHINGEN AG & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den er baseret i Wutöschingen, Tyskland.

 8. LANDESVATTER CNC-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LANDESVATTER CNC-TECHNIK GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den er baseret i Eppingen, Tyskland.

 9. TITTEL FEINGERÄTETECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TITTEL FEINGERÄTETECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den er baseret i Frauenstein, Tyskland.

 10. RUMPEL & CIE

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden RUMPEL & CIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den er baseret i Niederdorf, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

66.830 Virksomheder