• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stål og metaller - svejsning og lodning

Resultater for

Stål og metaller - svejsning og lodning - Import eksport

 1. STELLA S.R.L.

  Italien

  STELLA srl er en italiensk virksomhed, der er specialiseret i levering af legeringer og rustbeskyttelsesmidler til kraftig, let lodning og svejsning. Vi tilbyder et komplet sortiment af produkter af høj kvalitet, i standard- eller tilpassede størrelser for at imødekomme specifikke behov: grove, belagte og fulde stænger, fulde tråde og rørtråd, fulde og trimetalliske bånd, ringe, plader, skiver, spændskiver, klemmer, buer, forhåndsformede dele. Sølv og kobber-fosforlegeringer, messing og kobberlegeringer, legeringer af aluminium og zink-aluminium, bløde legeringer, nikkellegeringer, pulvere og pastaer, rustbeskyttelsesmidler til lodning, induktion og ovne. Aluminiumlegeringer, aluminium-magnesium og kobber, lavlegeringer af rustfrit stål til gassvejsning og til TIG- og MIG-svejsning af aluminium, kobber, kulstofstål og rustfrit stål. Vi tilbyder produkter med stor merværdi, der altid garanterer kvalitet og overholdelse af internationale forskrifter, tekniske og miljømæssige standarder.

 2. ROKVELAS, UAB

  Litauen

  Rokvelas UAB er en virksomhed fra Litauen, som tilbyder forarbejdning af metal i små serier og serieproduktion. Vi har 11 års erfaring inden for eksport af vores produkter og ydelser. Vi specialiserer os i produktionen af stømstrukturer, CNC-maskinbearbejdning. Vi tilbyder en komplet pakke af ydelser i overensstemmelse med vores kunders krav og ønsker. Vi tilbyder et stort udvalg af produkter og tjenester: produktion, andre forretninger, færdiggørelse, forskellige former for belægning, logistik og meget mere. Ydelser: CNC stansning CNC bukning CNC-drejning CNC valsning, skæring med båndsav; svejsning; flad polering; rulning af ark. konstruktionen kan være: varmgalvaniseret; pulvermaling; sandblæsning og vådmaling; elektrogalvaniseret på forskellige måder. Alle vores stålstrukturer overholder kravene i EN 1090-1, 2 standarderne. Administrationsssytem ISO 9001 certificeret. Besøg vores hjemmeside for mere information.

 3. OM GLOBAL TRADE CO. LTD.

  Tyrkiet

  OM Global Trade Co. Ltd. overholder internationale markedskrav takket være lokale producenter inden for karbonstålbranchen, og sørger for en problemfri drift for internationale virksomheder. Som en voksende virksomhed er vi interesseret i at hjælpe internationale virksomheder med at opnå det rigtige produkt, med en høj kvalitet og til en god pris. En af vores primære leverandører er Erkare Metal Products Inc., som er en trådhegns- og stålproduktfabrikant med mange års erfaring i branchen. Med et omfattende udvalg af leverandører tilbyder vi vores ekspertise inden for skræddersyede stålprodukter og specialtilpassede løsninger til dine projekter inden for stålkonstruktion eller trådnetshegn. Vi har mange leverandører og adskillelige løsninger for dine behov, som er angivet herunder: •Projekter med stålstrukturer •Projekter med trådnetshegn •Midlertidige hegn •BTO og CBT pigtråd •Pigtråd •Trådnet •3D- og 2D-trådpaneler •Metalkøretøjs- og fodgængerpaneler •Monteringsdele til solpaneler •Ståltilbehør og fremstilling af vindmøller •Mobile løsninger til mængdekontrol og sikkerhed •Skinnesystemer til lagre som kan holde tung vægt •Afskærmninger til motorveje eller skræddersyede projekter. Vores netværk og integration med leverandørerne sikrer fleksibilitet inden for valg af leverandør, og tilbyder vores kunder organiserede og enkle importaktiviteter. Med vores engagerede, stabile og aktive tilgang, vil du reducere din risiko ved import fra tilfældige leverandører, og opleve nemheden ved at udføre forretninger med OM Global Trade.

 4. MECANIC SYSTEMS SA

  Belgien

  Mecanic Systems, skabt i 1978, stiller sin erfaring inden for udskæring og jernpladearbejde til rådighed for sine kunder med det eneste mål at tilbyde servicekvalitet og perfekte produkter, der imødekommer kundernes krav på bedste måde. Mecanic Systems skylder denne langvarige succes det forhold at: Der er streng kontrol i alle faser af udviklingen af et produkt. En maskinpark blandt de største i Belgien, der altid består af det mest effektive værktøj til skæring af alle typer flade materialer i små eller store serier. En permanent lager af materialer (stål, rustfrit stål, aluminium, plexiglas, PVC, etc.). Dette giver os mulighed for at tilfredsstille vores kunder i Europa, og for at producere flere forskellige typer emner om måneden! Hvis du ikke har de mest moderne produktionsfaciliteter, eller hvis mangler udstyr, brug vores.

 5. H.P. WIRTH GMBH

  Tyskland

  For os er det ikke nok at være certificeret efter kvalitetsstyringssystemet iht. DIN EN ISO 9001: 2008. For at kunne levere en konstant høj kvalitet begynder vi allerede ved sikringen af vores halvfabrikatas kvalitet og deres fremstilling og slutter ved topmoderne måleudstyr for at forenkle dit arbejde med vores produkter. Netop ved loddeprocessen er ikke kun legeringsbestanddelene udslagsgivende for en høj processikkerhed, men især også produkternes overfladerenhed. For at imødekomme vores kunders forventninger og kunne garantere en ensartet høj kvalitet satser vi på kvalificerede medarbejdere, gennemprøvede kvalitetssikringsmetoder samt topmoderne kontrolsystemer. Vi er bevidste om vores økologiske ansvar på området bæredygtighed, og derfor tager vi højde for mere end bare lovens bestemmelser vedrørende miljøbeskyttelse.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ALSEN SERVICES LDA.

  Portugal

  Grundlagt i 2020 er Alsen Services Ltd. en international udliciteringsvirksomhed fra Portugal. Vi leverer udliciteringstjenester inden for forskellige områder såsom metalproduktion, svejsearbejde og metalmontering. Vores produktion inkluderer metalstrukturer såsom kedler, skibsbygning, opbevaringstanke og svejsearbejde til MIG-MAG 135-136, TIG 141 og MMAW 111. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Portugal

 3. ALFA-ROTEC GMBH

  Tyskland

 4. FRONIUS DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 5. BESUCH SCHWEISSTECHNIK HANDELS GMBH

  Tyskland

 1. NELKE GMBH - PIPELINE EQUIPMENT

  Tyskland

 2. CMS 3 GMBH

  Tyskland

 1. MARKEFKA & WITTIG SCHWEISSEREI U. ROHRLEITUNGSBAU GMBH

  Tyskland

 2. PEUKER SPORTGERÄTEBAU & METALLVERARBEITUNG ERHARD PEUKER GMBH

  Tyskland

 3. OCO ORTENAUER GASE GMBH

  Tyskland

 4. CARL CLOOS SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 5. HSF INDUSTRIETECHNIK GMBH DIAMANTTECHNIK - EDELSTAHLTECHNIK

  Tyskland

 6. THERMACUT GMBH

  Tyskland

 7. FZF FÜGETECHNIK GMBH

  Tyskland

 8. JOACHIM ZENS WIDERSTANDSCHWEISSTECHNIK GMBH & CO KG

  Tyskland

 1. BERNHARD MEHLER ANLAGENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. M. MÜTZE GMBH

  Tyskland

 3. FORSTHOFF GMBH HEISSLUFT-SCHWEISSGERÄTE

  Tyskland

 4. WERNER BRIESEMEISTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. MÜHLMEIER SCHWEISSTECHNIK

  Tyskland

 6. CARL BENSON & SOHN GMBH

  Tyskland

 7. SONIKKS® ULTRASONICS TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

 8. HARRIS DEUTSCHLAND EINE BETRIEBSSTÄTTE DER LINCOLN ELECTRIC GMBH

  Tyskland

 9. TECHNISCHE GASE & SCHWEISSTECHNIK SCHWANIG

  Tyskland

 10. FASA - FONDERIE ET ATELIERS MÉCANIQUES D'ARDON SA

  Schweiz

Filtre

Resultater for

Stål og metaller - svejsning og lodning - Import eksport

Antal resultater

1.412 virksomheder