• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stål og metaller - svejsning og lodning

Resultater for

Stål og metaller - svejsning og lodning - Import eksport

 1. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA er en portugisisk virksomhed grundlagt i 1996, som specialiserer sig som den bedste outsourcingpartner inden for produktion og fremstilling af præcisionsmekanik – 3, 4 eller 5 skårede stykker (aluminium, stål eller rustfrit stål). Vi leverer CNC-præcisionsmaskinbearbejdning til Central- og Nordeuropa, svejsning, projekter fremstillet til mål, skræddersyet outsourcing, produktion af mellemserier, CNC-præscisionsbehandling af komponenter i legering, projektudvikling og montering. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO har et teknisk hold af eksperter som giver din virksomhed hurtig levering og kundesupport under hele rejsen. Kontakt os i dag for at lære mere!

 2. H.P. WIRTH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  For os er det ikke nok at være certificeret efter kvalitetsstyringssystemet iht. DIN EN ISO 9001: 2008. For at kunne levere en konstant høj kvalitet begynder vi allerede ved sikringen af vores halvfabrikatas kvalitet og deres fremstilling og slutter ved topmoderne måleudstyr for at forenkle dit arbejde med vores produkter. Netop ved loddeprocessen er ikke kun legeringsbestanddelene udslagsgivende for en høj processikkerhed, men især også produkternes overfladerenhed. For at imødekomme vores kunders forventninger og kunne garantere en ensartet høj kvalitet satser vi på kvalificerede medarbejdere, gennemprøvede kvalitetssikringsmetoder samt topmoderne kontrolsystemer. Vi er bevidste om vores økologiske ansvar på området bæredygtighed, og derfor tager vi højde for mere end bare lovens bestemmelser vedrørende miljøbeskyttelse.

 3. MR INDUSTRIES

  Danmark

  Verified by europages badge

  MR INDUSTRIES er en privatejet virksomhed som specialiserer sig i at udleve CNC-maskinbearbejdningstjenester til produktion af førsteklasses drejede og fræsede komponenter. Over tiden har vi etableret os selv som en førsteklasses underkontraktleverandører af maskinforarbejdede komponenter til forskellige industrisektorer. Vores omfattende færdigheder giver os mulighed for at fremstille komponenter i enhver mængde, fra prototyper til ordrer af høj volumen. Med en glidende kapacitet fra hovedbommen fra 1 mm til 32 mm i diameter, kan vi imødekomme et omfattende udvalg af krav. Hos MR Industries har vi opnået et omfattende omdømme for at levere præcisionsforarbejdede komponenter og dele, med fokus på omkostningseffektivitet og effektivitet. Vores anvendelse af avanceret Citizen-teknologi giver os mulighed for at håndtere alt, fra prototyper og mindre projekter til store produktioner af præcisionsforarbejdede komponenter og dele. Udstyret med de seneste CNC-maskincentre, betjener vi fuldt ud automatiske indføringsbomme, hvilket garanterer en kontinuerlig produktion. Denne færdighed giver os mulighed for at levere de mest effektive leveringstider, og en enestående service af førsteklasses præcisionsforarbejdede komponenter. Vi ser frem til muligheden for at have dig som vores værdsatte forretningspartner. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger eller spørgsmål.

 4. MECANIC SYSTEMS SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Mecanic Systems, skabt i 1978, stiller sin erfaring inden for udskæring og jernpladearbejde til rådighed for sine kunder med det eneste mål at tilbyde servicekvalitet og perfekte produkter, der imødekommer kundernes krav på bedste måde. Mecanic Systems skylder denne langvarige succes det forhold at: Der er streng kontrol i alle faser af udviklingen af et produkt. En maskinpark blandt de største i Belgien, der altid består af det mest effektive værktøj til skæring af alle typer flade materialer i små eller store serier. En permanent lager af materialer (stål, rustfrit stål, aluminium, plexiglas, PVC, etc.). Dette giver os mulighed for at tilfredsstille vores kunder i Europa, og for at producere flere forskellige typer emner om måneden! Hvis du ikke har de mest moderne produktionsfaciliteter, eller hvis mangler udstyr, brug vores.

 5. ALSEN SERVICES LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. OPTREL AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden OPTREL AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - svejsning og lodning branchen. Den opererer også inden for svejsehjelme, arbejdshjelm, svejsemasker, artikler til forebyggelse af ulykker, anordning til individuel beskyttelse, og beskyttelseshjelm brancherne. Den er baseret i Wattwil, Schweiz.

 2. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalskelet branchen. Den opererer også inden for Gitterværk, metal, Smedejern, Stål og metaller - svejsning og lodning, Trapper og gelændre, bærende metalstrukturer til byggeri, Gitterværk, metal, industrielle skeletter, Smedejern, og rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Gavião-V.n. De Famalicão, Portugal.

 3. ALFA-ROTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALFA-ROTEC GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - svejsning og lodning branchen. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 4. CARL CLOOS SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CARL CLOOS SCHWEISSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - svejsning og lodning branchen. Den er baseret i Haiger, Tyskland.

 5. NELKE GMBH - PIPELINE EQUIPMENT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NELKE GMBH - PIPELINE EQUIPMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - svejsning og lodning branchen. Den er baseret i Bad Dürkheim, Tyskland.

 1. PEUKER SPORTGERÄTEBAU & METALLVERARBEITUNG ERHARD PEUKER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PEUKER SPORTGERÄTEBAU & METALLVERARBEITUNG ERHARD PEUKER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - svejsning og lodning branchen. Den er baseret i Arnsberg, Tyskland.

 2. BESUCH SCHWEISSTECHNIK HANDELS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BESUCH SCHWEISSTECHNIK HANDELS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - svejsning og lodning branchen. Den er baseret i Gerlingen, Tyskland.

 1. CMS 3 GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CMS 3 GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - svejsning og lodning branchen. Den er baseret i Kaiserslautern, Tyskland.

 2. FRONIUS DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRONIUS DEUTSCHLAND GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - svejsning og lodning branchen. Den er baseret i Neuhof, Tyskland.

 3. OREMUS S.R.O.

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden OREMUS S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Retning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Slibning - stål og metaller, Stål og metaller - svejsning og lodning, Svejsning - stål og metal, Industripladearbejde, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Tvinding og spinding - maskiner og udstyr, og Maskinteknik - specialarbejde brancherne. Den er baseret i Pribram, Tjekkiet.

 4. HSF INDUSTRIETECHNIK GMBH DIAMANTTECHNIK - EDELSTAHLTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HSF INDUSTRIETECHNIK GMBH DIAMANTTECHNIK - EDELSTAHLTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - svejsning og lodning branchen. Den er baseret i Bad Endbach, Tyskland.

 5. THERMACUT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden THERMACUT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - svejsning og lodning branchen. Den er baseret i Wilnsdorf, Tyskland.

 6. FZF FÜGETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FZF FÜGETECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - svejsning og lodning branchen. Den er baseret i Freiberg, Tyskland.

 7. JOACHIM ZENS WIDERSTANDSCHWEISSTECHNIK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JOACHIM ZENS WIDERSTANDSCHWEISSTECHNIK GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - svejsning og lodning branchen. Den er baseret i Kalletal, Tyskland.

 8. FORSTHOFF GMBH HEISSLUFT-SCHWEISSGERÄTE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FORSTHOFF GMBH HEISSLUFT-SCHWEISSGERÄTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - svejsning og lodning branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 1. M. MÜTZE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden M. MÜTZE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - svejsning og lodning branchen. Den er baseret i Medebach, Tyskland.

 2. WERNER BRIESEMEISTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WERNER BRIESEMEISTER GMBH & CO. KG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Stål og metaller - svejsning og lodning branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 3. MÜHLMEIER SCHWEISSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MÜHLMEIER SCHWEISSTECHNIK, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - svejsning og lodning branchen. Den er baseret i Bärnau, Tyskland.

 4. FASA - FONDERIE ET ATELIERS MÉCANIQUES D'ARDON SA

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden FASA - FONDERIE ET ATELIERS MÉCANIQUES D'ARDON SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - svejsning og lodning branchen. Den er baseret i Ardon, Schweiz.

 5. ESCHMANN SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ESCHMANN SCHWEISSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - svejsning og lodning branchen. Den er baseret i Trier, Tyskland.

 6. CARL BENSON & SOHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CARL BENSON & SOHN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - svejsning og lodning branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 7. TECHNISCHE GASE & SCHWEISSTECHNIK SCHWANIG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECHNISCHE GASE & SCHWEISSTECHNIK SCHWANIG, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - svejsning og lodning branchen. Den er baseret i Cottbus, Tyskland.

 8. ST.AN MECHANICS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ST.AN MECHANICS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - svejsning og lodning, udboring af metal, maskinteknik, Stål og metaller - svejsning og lodning, og fræsning brancherne. Den er baseret i Spilamberto, Italien.

 9. ROKVELAS, UAB

  Litauen

  Rokvelas UAB er en virksomhed fra Litauen, som tilbyder forarbejdning af metal i små serier og serieproduktion. Vi har 11 års erfaring inden for eksport af vores produkter og ydelser. Vi specialiserer os i produktionen af stømstrukturer, CNC-maskinbearbejdning. Vi tilbyder en komplet pakke af ydelser i overensstemmelse med vores kunders krav og ønsker. Vi tilbyder et stort udvalg af produkter og tjenester: produktion, andre forretninger, færdiggørelse, forskellige former for belægning, logistik og meget mere. Ydelser: CNC stansning CNC bukning CNC-drejning CNC valsning, skæring med båndsav; svejsning; flad polering; rulning af ark. konstruktionen kan være: varmgalvaniseret; pulvermaling; sandblæsning og vådmaling; elektrogalvaniseret på forskellige måder. Alle vores stålstrukturer overholder kravene i EN 1090-1, 2 standarderne. Administrationsssytem ISO 9001 certificeret. Besøg vores hjemmeside for mere information.

 10. AB SVEJSETEKNIK APS

  Danmark

  Vi udfører reparationssvejsning. Vi sælger specielle svejsetråde til reparation. Da vi selv bruger de produkter vi sælger, mener vi selv at vi er de bedste til at kunne yde vor kunder råd og vejledning. Desuden sælger vi følgende. AB Svejsematerialer. AB Svejsemaskiner. Petro Canada smøremidler. Kraftwerk. Værktøj Usag Værktøj. Momento slagnøgler og Slagtoppe. Prøv os det eneste du risikerer er at spare tid og penge.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Stål og metaller - svejsning og lodning - Import eksport

Antal resultater

1.443 Virksomheder