• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stål og metaller - overfladebehandling og -belægning

Resultater for

Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning - Import eksport

 1. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  CAD-CAM Engineering Solution tilbyder metalbearbejdningsydelser inden for prototyper, mindre og serieproduktioner af maskindele med meget små tolerancer og kompleks form. Vores specialitet er CNC-fræsning og drejning: 3 akse, 4 akse, 5 akse inden for industrier som luftfart, olie og gas, farmaceutisk og formel 1. Type af bearbejdede dele: Komponenter til luftfartsstrukturer, ventiler og komponenter, undervandsstik, hydrauliske komponenter. Materialer: Aluminiumslegering, stål, rustfrit stål, inconel, titanium. Særlige processer: anodisering, hård anodisering, kemisk polering, varmebehandling, brunebehandling. Produktionstype: små serier (10-100 stk.), mellem (100-5.000 stk.), masse (5.000-30.000 stk.). Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 2. OT-TORNESCH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med over 25 års erfaring og viden, har vi som et DIN ISO 9001 certificeret firma, specialiseret os i overfladebehandling af aluminium. Vi tilbyder forskellige teknologier, såsom farveløs anodisering, og en dybfarvning i en konstant tilgængelig bred vifte af farver. Vores ydelser inkluderer også den delvise forfining af aluminiumskomponenter som en kombineret proces med forkromning og anodisering. Samt forkromning i gul samt udvalget af kompatibel farveløs passivering af aluminium med SurTec 650. Vores tjenester inkluderer også bejdsning, passivering og elektropolering af rustfrit stål. På vores moderne system kan vi bearbejde dele med dimensioner på 2000 mm længde, 600 mm bredde og 1000 mm dybde. Høj overholdelse af leveringsdatoer, fleksibilitet og kvalitet adskiller os fra konkurrenterne, og har givet os vores gode omdømme hos vores nationale og internationale kunder. Nedenfor er de procedurer, vi bruger

 3. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA er din kompetente partner for mekanisk behandling af diverse slagger til sandblæsning (slaggeblæsemidler) og af andre granulater til forskellige anvendelser. Særlige silikosefri engangsblæsemidler kan CHEMEGRA producere i din ønskede kornstørrelse og foretrukne emballage. Disse er f.eks. egnede til brorenovering inden for korrosionsbeskyttelse, overfladebehandling af karosserier, betonrenovering, restaurering af facader osv. Stålemiddel, fremstilling af forskellige kortstørrelser, glansgrus og universalstrålemiddel samt byggematerialer til underlagsforbedring og opfyldninger. Vi pakker dine egne bulkgods eller støvede materialer individuelt inden for få dage som en del af kontraktudfyldning/kontraktoverførsel, big bags (fleksible store sække) på dit sted (mobilsystem).

 4. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  EZM Edelstahlzieherei Mark fremstiller ved koldbearbejdning trukket, slebet, poleret blankstål, standardprofiler og tegningsbundne specialprofiler i stort set alle stålmaterialer. Kvalitetsprodukterne anvendes først og fremmest i anlægs- og maskinkonstruktion, på området automotive og inden for energi- og medicinalteknik. På fabrikken i Werdohl, som hører til EZM Edelstahlzieherei Mark, fremstilles tromlefarvemaskiner og fjederfremstillingsmaskiner af mærket Proll & Lohmann samt anlæg til varme- & kemisk overfladebehandling af mærket BAK. EZM Metallbearbeitung og Service GmbH bygger bl.a. spindellejringer, rettemaskiner til rund- & profilmateriale med drevne retteruller samt i udførelser efter kundeønske. Den innovative kombination af gløde-, sandblæsnings-, rette-, fræse- og høvleprocesser hos EZM Profil Bearbeitung i Rohr/Thüringen er et billigt og konkurrencedygtigt alternativ til traditionelle produktionsteknologier.

 5. MECANOR SA

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Mecanor er din specialist på området højpræcise stanseprodukter til mikroteknologi via innovative processer og førsteklasses progressive sammensatte værktøjer. Siden grundlæggelsen i 1948 har Mecanor hele tiden fornyet sine produkter og evner for at reagerer på de skiftende udfordringer inden for mikroteknik på de forskellige markeder, først næsten udelukkende til urindustrien op til en diversificeret portefølje af komponenter til medicinalteknik, bilindustri og mikroudstyr.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Metalliseringsfabrikken Peter Schreiber KG blev grundlagt i 1923. Indtil 1940'erne beskæftigede virksomheden sig hovedsageligt med dekorativ overfladebehandling. Efter 1950 blev funktionelle overflader stadig vigtigere. Fra denne tid af, har Peter Schreiber KG specialiseret sig i hårdforkromning samt mekanisk bearbejdning af hårdforkromede og metalliserede overflader. I dag er virksomheden en af de mest effektive i sin branche, hvis knowhow finder anvendelse inden for de forskellige industrigrene. Den patenterede Tfe-Lok® belægning resulterede i 1988 til grundlæggelsen af Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH. Udviklingen af adskillige procesvarianter førte til løsninger inden for en lang række anvendelsesområder over hele verden.

 2. ECKARDT SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Grundstenen for vores nuværende mellemstore familievirksomhed blev lagt af de to direktører Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. I år 2002 fejrede vores mangeårige virksomhed sit 25 års jubilæum, som står for pålidelighed, god service, kontinuitet og vækst. I midten af 2001 døde vores direktør Manfred Eckardt. Kort efter i marts 2002 døde også hans søn Thomas Eckardt ganske pludselig, hvorefter vi i midten af 2002 fik en ny ledelse. Derefter var fru Beate Eckardt den nye direktør for firmaet (marts 2002 til maj 2005). Siden 01.06.2005 har hr. Axel Eckardt været direktør for fa. Eckardt & Sohn GmbH, og han skal føre firmaet videre på samme måde, som kunderne hidtil har været vant til. Firmaet Eckardt & Sohn er aktivt både på lokalt og på globalt plan. På grund af det meget omfattende sortiment og den mangeårige erfaring kan firmaet altid imødekomme de kundespecifikke ønsker.

 3. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores selskab blev grundlagt i 1864 som F. Ossenberg & Co. KG og er nu desuden familieejet af 5. generation. Siden overtagelsen af Julius Grefe KG 1997 har vi heddet "Ossenberg & Grefe". Vi er naturligvis også certificeret iht. EN ISO 9001! Begge firmaers oprindelige produktionsprogram bestod af spænder, ringe og kroge til tekstil- og læderforarbejdning. I tidens løb blev der tilføjet varer til andre anvendelsesområder. I dag består vores produktionsprogram ikke kun af de klassiske varer, men især også af tekniske trådbukke-, stanse- og monteringsdele til mere end 1000 kunder fra mange forskellige brancher. I den forbindelse producerer vores 60 medarbejdere på vores mere end 5.000 m² store produktionsareal dagligt ca. 500.000 dele. I kraft af vores forarbejdningsmuligheder, fremstillingen af vores egne værktøjer samt vores egne galvaniseringsteknikker kan vi løse komplekse opgaver på en hurtig og prisgunstig måde.

 4. YALCIN GROUP

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1987 hvor Yalcin Group startede sin rejse som en af de første forhandlere af elektrogalvaniserede additiver i Tyrkiet. Med en rig historie som dækker tre årtier, har vi kontinuerligt været i front når det kommer til løsninger inden for elektrogalvanisering, både i Tyrkiet og i udlandet. Fremstilling af galvaniseringsanlæg og ensrettere siden 2006, har vores forpligtelse til innovation betydet, at vi har grundlagt to anerkendte mærker inden for vores gruppe: Alphatech, som specialiserer sig i et omfattende udvalg af produkter som spænder fra produktion af anlæg til tumblerkabinetbade, samt Alphaworld, som fokuserer på fremstilling af førsteklasses galvaniserede ensrettere, batteriopladede ensrettere og mere. Vores flagskibsprodukter omfatter: •Produktionsudstyr til anlæg •Belægningsbade •Ventilationssystemer •Tilbehør til faciliteter Vi har skabt en omfattende tilstedeværelse på tværs af forskellige industrier, hvor vi leverer til velkendte kunder såsom Turkish Airlines, Aselsan, Autoliv og Ford. Fra luftfartsbranchen og telekommunikation til automobil og dekorativ belægning, omfatter vores erfaring et bredt udvalg af applikationer. Vi er stolte over vores tyrkiske / tyske partnerskab inden for teknologi, hvilket er baggrunden for vores drift. Vores mål er at levere omfattende løsninger inden for elektrogalvanisering, fra konstruktion af anlæg til spildevandsbehandling og skræddersyede kemikalier. Vi tilbyder en fuld supportservice fra projektplanlægning til produktion, hvilket garanterer en gnidningsfri oplevelse for vores kunder. Spørg os !

 5. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Hos os er der god kemi: Et blik i vores virksomhed Vores virksomhedsfilosofi baserer på den betingelsesløse orientering ved kunden, hvilket har gjort en kontinuerlig vækst i over 30 år og udviklingen af globale produktinnovationer muligt for os. Vores værdier former ikke kun vores virksomhedskultur, de er også årsagen til vores højtmotiverede team af mangeårige medarbejdere, som hver dag yder toppræstationer. Team Vores hengivenhed til mottoet "Excellence inden for galvaniseringsløsninger" præger vores daglige handlinger. Som team garanterer vi i fællesskab, at vores kunder altid modtager optimale produkter og ydelser. Værdier Vi skaber fremtiden i fællesskab Kreativitet og innovation bestemmer vores handlinger. Ved at lytte opmærksom identificerer vi behov. Vi handler i øjenhøjde og baserende på tillid. At byde på chancer - At kræve ærlighed og respekt danner fundamentet for vores succeskultur. Vi fremmer og kræver potentialer. Fairness og klarhed er hjørnestenene i vores kommunikation. At tillade idéer- at omsætte dem modigt Vi ser nysgerrighed som et udgangspunkt for fremskridt. Vi realiserer i dag og sikrer morgendagens succes. Vi lærer af fejl. Glæde ved succesen Ambitiøse mål realiserer vi med begejstring. Med lidenskab stræber vi efter at være fremragende. Vi er stolte over vores succeser og taler om dem. At tage ansvar Vores samfunds grundværdier overholder og respekterer vi.

 1. POHL METALL GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Fremstilling af stansedele, trådbøjedele, fjedre, rørdele samt overflader og varmebehandling, ingeniørbureau for maskinbyggeri - materialeanalyse – med røntgenspektrometer og gnistspektrometer. Firmaet Pohl Metall med sæde i Ötztal-Bahnhof i Tyrol / Østrig tilbyder en stor fabrikationskompetence og producerer metalvarer, der fremstilles i processerne stansning, bukning, presning og rørbearbejdning. Vi er din kompetente partner for fremstilling af små metaldele til industri og håndværk. Der produceres stansedele, bukkedele, fjedre, rørdele, wiretilbehør og monterede moduler. Fra prototypefremstillingen til den store serieproduktion understøtter vi vores kunder. Vores serviceydelser omkring metalbearbejdning på vores afdeling i Østrig omfatter også overflade- og varmebehandling, emballering og kvalitetssikring.

 2. ANTWERPSE STAAL SERVICES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANTWERPSE STAAL SERVICES, er en Engrossalg, der opererer inden for Stålplader og båndstål branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, stål til skibskonstruktion, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, og bundplader i stål brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 1. SURCOTEC SA

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden SURCOTEC SA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Varmebehandling af stål og metaller, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Varmebehandling af stål og metaller, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Plan-Les-Ouates Ge, Schweiz.

 2. AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI., er en Distributør, der opererer inden for Støbning af specialstål og ædelstål branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Gear, mikrofusion med voksudsmeltning, aluminiumsstøbning, varmebehandling, Sandformning, Laserskæring, og stål til smedning på matricer brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 3. GSO OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GSO OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den er baseret i Olching, Tyskland.

 4. AMMER & KADUK OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AMMER & KADUK OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den er baseret i Mengkofen, Tyskland.

 5. NANOGATE GFO SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NANOGATE GFO SYSTEMS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den er baseret i Schwäbisch Gmünd, Tyskland.

 6. REINMUTH GALVANIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden REINMUTH GALVANIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den er baseret i Bürgstadt, Tyskland.

 7. FISCHER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FISCHER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den er baseret i Witten, Tyskland.

 8. KARL KAMPKA

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KARL KAMPKA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den er baseret i Fürth, Tyskland.

 1. ENVIRAL OBERFLÄCHENVEREDELUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ENVIRAL OBERFLÄCHENVEREDELUNG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den er baseret i Niemegk, Tyskland.

 2. KLAUS MÜLLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KLAUS MÜLLER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den er baseret i Neuenbürg, Tyskland.

 3. PICKHARDT & GERLACH GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PICKHARDT & GERLACH GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den er baseret i Balve, Tyskland.

 4. WALTER LEMMEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WALTER LEMMEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den er baseret i Kreuzwertheim, Tyskland.

 5. COATEC GESELLSCHAFT FÜR OBERFLÄCHENVEREDELUNG MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden COATEC GESELLSCHAFT FÜR OBERFLÄCHENVEREDELUNG MBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den er baseret i Schlüchtern, Tyskland.

 6. RIMMLER METALLVEREDELUNG GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RIMMLER METALLVEREDELUNG GMBH & CO.KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den er baseret i Walldorf, Tyskland.

 7. ALFRED KRUSE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALFRED KRUSE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den er baseret i Langenfeld, Tyskland.

 8. RÜMMELE & CO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RÜMMELE & CO GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den er baseret i Erlenbach, Tyskland.

 9. HL-TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HL-TECHNOLOGY GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den er baseret i Herford, Tyskland.

 10. OFTECH OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OFTECH OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den er baseret i Troisdorf, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning - Import eksport

Antal resultater

26.869 Virksomheder