• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stål og metaller - formgivning og spåntagning

Resultater for

Stål og metaller - formgivning og spåntagning - Import eksport

 1. TEKNIK CIZGI KESIM BUKUM METAL SAN VE TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Teknik Çizgi Kesim Büküm er forpligtet til at levere en service til vores værdifulde kunder, som ikke ses andre steder. Grundlagt på teknisk ekspertise og tillidsfulde samarbejder, prioriterer vi kundetilfredshed gennem innovative løsninger. Med en omfattende viden og erfaring opnået gennem mange år, er vi fremragende inden for produktionsprocesser som omfatter laserskæring, guillotine skæring, kantbænksbøjning, svejsning, montering og malet produktion. Vores kerneprincipper ligger ved rettidige løsninger samt en garanti for problemfrie leveringer af de bedste produkter. Vi er stolte over at skabe en kultur af pålidelig og kundecentreret tilgang hos Teknik Çizgi Kesim Büküm, ved at tilbyde vores kunder den bedste service excellence. Vores dedikation til kvalitet understøttes af vores ISO 9001-2015-, ISO 14001- og ISO 45001-certifikater. Med vores højteknologiske kvalitetslaboratorium anvender vi det seneste udstyr til processer som skæring, stansning, polering og mere! Vi opretholder særdeles strenge kvalitetskontroller under den fulde produktionsproces. Hos Teknik Çizgi Kesim Büküm afspejler vores certifikater og avancerede laboratorieegenskaber vores urokkelige engagement til at levere produkter og tjenester som kontinuerligt overstiger de højeste branchestandarder. Kontakt os i dag for at få excellence på ethvert område!

 2. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  På vores virksomhed HFP Bandstahl i Bad Salzungen har vi mere end 100 års erfaring inden for koldvalsning og mere end 150 års erfaring fra metalbranchen. Med mere end 250 medarbejdere er det samtidig også vores største afdeling. Båndstål koldvalset iht. EN 10139/10140 i de gængse kvaliteter, valset til enhver styrketilstand, tykkelser 0, 20 - 2, 50 mm, bredder 4 - 525 mm indsætningsstål, sejhærdet stål og fjederstål koldvalset iht. EN 10132 T1-4/10140 i gængse kvaliteter, styrketilstand G hhv. G + K, tykkelser 0, 20 - 1, 80 mm, bredder 10 - 370 mm overfladeudførelse: Normal blank glødet, specielt opruet eller skinnende samt revne- og porefri, lagviklede kraver, superplant strukket og/eller affedtet.

 3. FÖRSTER GMBH METALLWARENFABRIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Årtiers erfaring gør os til eksperter i alle metaller. Ved konventionel dybtrækning og hydromekanisk omformning går vi lige til grænsen for derformerbarheden. Men ikke nok med det: I samarbejde med klassificerede partnere tilbyder vi dig hele spektret af viderebearbejdning og forædling af dine produkter. Fra klassikeren til lasersvejsning ... spørg os til råds. Vi kan også hjælpe med erfaring, knowhow og kreativitet i et produkts tidlige udviklingsfase. Vores anlæg: Stanseautomater og excenterpresser: 6 til 250 t dybtrækningspresning: 25 til 400 t, trinpresning: 100 t.

 4. WILH. KÄMPER GMBH U. CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Familievirksomheden Wilh. Kämper er en specialist inden for trådomformningsteknik og har produceret i Lüdenscheid, Tyskland siden 1888. Wilh. Kämper er din tekniske problemløser. Fra udviklingen, prototypefremstillingen og den lille serie til serieproduktionen løser vi alle tekniske problemer inden for alt hvad der har med tråd at gøre. Eksempler på vores teknologier: - Bøjning i 3 niveauer - Prægning - Fasning - Rifling - Gevindvalsning - Reduktion - Gevindskæring - Svejsning- Kapning - Stansning - Fladgøring - Stukning Vi forarbejder alle materialer, der kan omformes (bl.a. ståltråd, fjedertråd, tråd af rustfrit stål, NE-metaltråd) inden for målene 1, 5 mm til 10 mm Ø og på anmodning realiserer vi alle overflader

 5. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  EZM Edelstahlzieherei Mark fremstiller ved koldbearbejdning trukket, slebet, poleret blankstål, standardprofiler og tegningsbundne specialprofiler i stort set alle stålmaterialer. Kvalitetsprodukterne anvendes først og fremmest i anlægs- og maskinkonstruktion, på området automotive og inden for energi- og medicinalteknik. På fabrikken i Werdohl, som hører til EZM Edelstahlzieherei Mark, fremstilles tromlefarvemaskiner og fjederfremstillingsmaskiner af mærket Proll & Lohmann samt anlæg til varme- & kemisk overfladebehandling af mærket BAK. EZM Metallbearbeitung og Service GmbH bygger bl.a. spindellejringer, rettemaskiner til rund- & profilmateriale med drevne retteruller samt i udførelser efter kundeønske. Den innovative kombination af gløde-, sandblæsnings-, rette-, fræse- og høvleprocesser hos EZM Profil Bearbeitung i Rohr/Thüringen er et billigt og konkurrencedygtigt alternativ til traditionelle produktionsteknologier.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. WALTER SCHNEIDER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores familievirksomhed blev grundlagt i 1954 og kan se tilbage på mange års succesfuld udvikling og fremstilling af ekstruderingsdele. Ved hjælp af de mest moderne teknologier tilbyder vi i dag omkostningseffektive koldformdele af højeste kvalitet og med stor holdbarhed. Dermed er vi kendetegnet ved høj fremstillingskompetence, innovative udviklinger samt et effektivt og tæt samarbejde med vores oftest mangeårige kunder. Grundlaget for vores kunders tillid er den problemfrie kvalitet, driftssikkerhed og intensive, løsningsorienterede rådgivning, vi yder. Kundetilfredsheden kombineret med et tillidsfuldt samarbejde med vores højtkvalificerede personale er grundlaget for vores virksomheds langsigtede succes. Vi forarbejder aluminium, kobber, messing, specialstål og stål i forskellige legeringer samt rent jern og specialemner i jern-nikkelforbindelser som vacodil, vacon, permenorm.

 2. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en mellemstor producent af tekniske fjedre fra Schwabach nær Nürnberg, og præsenterer os i dag med ca. 50 ansatte, som en traditionel og kompetent producent af tekniske fjedre og bøjede dele af stål, rustfrit stål og ikke-jernholdige metaller, fra specielle problemløsninger til storskala produktion. Innovation er hvad du finder hos Löhr GmbH & Co. Præcisionsfjedre KG sikret med vores omfattende viden. Viden er baggrunden for ​​erfaring, og forventning til den seneste udvikling. Vi har alle brug for innovative løsninger. Så brug vores erfaring, vores viden, vores kvalitet og vores leveringssikkerhed.

 3. GEORG MARTIN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Martin – din partner for præcision. I mere end 60 år har vi produceret metalliske mellemlag samt stansede og dybtrukne dele til maskin- og anlægskonstruktion. Vores referencespektrum omfatter alle væsentlige dele af industrien, især trykkemaskine- og bilindustrien samt luft- og rumfartsvirksomheder. Pålidelighed er i den forbindelse afgørende for selvforståelsen hos vores mere end 100 medarbejdere, der med stort engagement, mange års erfaring og teknisk knowhow dagligt opfylder de højeste krav om præcisionsnøjagtighed og kvalitet. Vores produkter omfatter: Afstandsskiver, metalmellemlæg til maskinindustrien, spændeskiver, præcisionsstansedele, stansedele, metalfolier, selvklæbende stålfolier, ordreproduktion af mekaniske moduler, motorunderlag, skrælbare paselementer, 2D-laserbearbejdning, præcisionsmoduler af plademateriale

 4. MECANOR SA

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Mecanor er din specialist på området højpræcise stanseprodukter til mikroteknologi via innovative processer og førsteklasses progressive sammensatte værktøjer. Siden grundlæggelsen i 1948 har Mecanor hele tiden fornyet sine produkter og evner for at reagerer på de skiftende udfordringer inden for mikroteknik på de forskellige markeder, først næsten udelukkende til urindustrien op til en diversificeret portefølje af komponenter til medicinalteknik, bilindustri og mikroudstyr.

 5. POHL METALL GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Fremstilling af stansedele, trådbøjedele, fjedre, rørdele samt overflader og varmebehandling, ingeniørbureau for maskinbyggeri - materialeanalyse – med røntgenspektrometer og gnistspektrometer. Firmaet Pohl Metall med sæde i Ötztal-Bahnhof i Tyrol / Østrig tilbyder en stor fabrikationskompetence og producerer metalvarer, der fremstilles i processerne stansning, bukning, presning og rørbearbejdning. Vi er din kompetente partner for fremstilling af små metaldele til industri og håndværk. Der produceres stansedele, bukkedele, fjedre, rørdele, wiretilbehør og monterede moduler. Fra prototypefremstillingen til den store serieproduktion understøtter vi vores kunder. Vores serviceydelser omkring metalbearbejdning på vores afdeling i Østrig omfatter også overflade- og varmebehandling, emballering og kvalitetssikring.

 1. BOHEMIA METAL PARTS

  Tjekkiet

  Verified by europages badge
 2. SEFINE TEKNIK MAKINE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Sefine Teknik specialiserer sig inden for bimetal båndsave, og levering af aluminiumsave, stål- og aluminiumsprodukter, bolte, skinner, ankre og spærbomme. Vi betjener enhver region i Tyrkiet med et team af tekniske specialister som kan sendes til projektimplementering i landet. Vi kan også eksportere til udlandet (Kina, Europa, Afrika). Vores mission er at tilfredsstille vores kunders behov. Vi er stolte over at være certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 og ISO 21500 standarderne.

 1. NET D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  NET Ltd. er en familiedrevet virksomhed med mere end 30 års erfaring inden for design, udvikling og fremstilling af metalprodukter. Vi er specialiseret i CNC-prægning, stansning og perforering; bøjning og svejsning af stål, aluminium, rustfrit stål; slibning, boring, forskellige andre finishaktiviteter, inklusive men ikke begrænset til polering, pulverlakering eller samling. Vi er forpligtet til høje kvalitetsstandarder, bekræftet med vores certifikation ift. ISO 9001: 2015 standarden.

 2. AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Stål og metaller - bearbejdning, CNC-drejedele, Præcisionsbearbejdning, præcisionsfræsning, Præcisionsdrejning, CNC-formning, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, og bearbejdning af metal brancherne. Den er baseret i Gondomar, Portugal.

 3. BLANCHARD OXYCOUPAGE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BLANCHARD OXYCOUPAGE, er en Underleverandør, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Specialstål, slidstærkt stål, Specialstål, slidstærkt stål, og Handel stål brancherne. Den er baseret i Sainte Luce Sur Loire Cedex, Frankrig.

 4. L'ATELIER ASBL ELECTROMECANIQUE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden L'ATELIER ASBL ELECTROMECANIQUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Elektromekaniske samlinger brancherne. Den er baseret i Naninne, Belgien.

 5. AXINAR SMPC

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AXINAR SMPC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Valsning - stål og metaller, Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, Centralvarmesystemer, formning af metal, skæring af metaller, pladeforarbejdning, bukning af metaller, Laserskæring, og arbejdning af rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Thessaloniki, Grækenland.

 6. SCHWEIGERT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHWEIGERT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den er baseret i Eisingen, Tyskland.

 7. RIETHO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RIETHO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den er baseret i Steinach, Tyskland.

 8. HOBERG INDUSTRIETECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HOBERG INDUSTRIETECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den er baseret i Attendorn, Tyskland.

 1. CARL AUGUST WIRTH GMBH - MEMBER OF CAWI GROUP

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CARL AUGUST WIRTH GMBH - MEMBER OF CAWI GROUP, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den er baseret i Kierspe, Tyskland.

 2. HANS HEDRICH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HANS HEDRICH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den er baseret i Schenefeld, Tyskland.

 3. HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Metalgravure - værktøjsmaskiner, Stansedele, Mekaniske donkrafte, stempelfjedre, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, og Forsænkere og bor brancherne. Den er baseret i Triberg, Tyskland.

 4. BUERSTÄTTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BUERSTÄTTE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den er baseret i Wetter, Tyskland.

 5. EDUARD KRONENBERG GMBH STANZ- UND KUNSTSTOFFTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EDUARD KRONENBERG GMBH STANZ- UND KUNSTSTOFFTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den er baseret i Haan, Tyskland.

 6. MSM HÄNEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MSM HÄNEL GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den er baseret i Schwarzenberg, Tyskland.

 7. ENGELBERT SELLMAIER FEINWERKTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ENGELBERT SELLMAIER FEINWERKTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den er baseret i Bischofswiesen, Tyskland.

 8. GEORG FETSCHER GMBH & CO. SPEZIALFABRIK FÜR DRAHTVERARBEITUNG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEORG FETSCHER GMBH & CO. SPEZIALFABRIK FÜR DRAHTVERARBEITUNG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den er baseret i Freudenstadt, Tyskland.

 9. GERB SCHWINGUNGSISOLIERUNGEN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GERB SCHWINGUNGSISOLIERUNGEN GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 10. GEHRIG STANZTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEHRIG STANZTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den er baseret i Efringen-Kirchen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Stål og metaller - formgivning og spåntagning - Import eksport

Antal resultater

6.298 Virksomheder