• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sprinkleranlæg

Resultater for

Sprinkleranlæg - Import eksport

 1. RAESA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Vanding ved stænkning. Profiler i aluminium. Vanding: Anlæg og materialer. Vanding. Ekstruderet aluminium. Rør og rørledninger i aluminium.

 2. ACARMAKSAN LTD CO.

  Tyrkiet

  Vores firma blev oprettet som produktionsvirksomhed i 1994 i Mersin i Tyrkiet. Det har fremstillet maskiner og reservedele til maskiner til både indenlandske og udenlandske industrianlæg under navnet Acarsan siden oprettelsen. Ligesom andre virksomheder i Acarsan-koncernen fremstiller Acar-Lazer pladeprodukter (såsom opskæring, bøjning, svejsning, elektrostatiske, maling, etc.). For at vise sin produktion og teknologiske erfaring inden for landbrugssektoren har Acarsan-koncernen etableret Acar-Mak -San. Ltd. Co. in 2009.Acar-Mak-San. Ltd. Co bruge tidligere sin 16 års erfaring til at designe og producerer landbrugsmaskiner og metaludstyr under mærket "Flower®", senere var der fokus på filtersystemer og kunstvanding. Acar-Mak-San. Ltd.Co. fremstiller filtreringssystemer under navnet ACRV Filter® og er certificeret med TS EN ISO 9001: 2008 Quality Management System.

 3. RIEGOS RUIZ

  Spanien

  Riegos Ruiz: Vi er et kompetent og effektivt team med omfattende teknisk viden. Over 30 års erfaring. Vi tilbyder et stort udvalg kvalitetsprodukter til yderst konkurrencedygtige priser. Overrislings- og vandingsanlæg. Sprinklervanding. Dråbevandingsanlæg. Aksialsøjle. Motorpumper. Vandingskanoner. Sprinkler-filtreringssystemer. Projekter til ejere. Topografi. Pumpeudstyr. Filtre. Hævning.

 4. IBEROGARDEN

  Spanien

  Virksomheden IBEROGARDEN, er en Distributør, der opererer inden for Sprinkleranlæg branchen. Den er baseret i Sevilla, Spanien.

 5. OZDOGAN PLASTIK SAN TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden OZDOGAN PLASTIK SAN TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for dråbevanding, Sprinkler vandingssystem, og vanding med oversprøjtning brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FIREGUARD SAFETY EQUIPMENT CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FIREGUARD SAFETY EQUIPMENT CO LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for røgalarmer, og curtain valves brancherne. Den er baseret i Willenhall, Det Forenede Kongerige.

 2. BRAEKEN EDDY

  Belgien

  Virksomheden BRAEKEN EDDY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Have- og skovbrug, Havevandingssystemer, Landskabsarkitektur - konsulenter, Havetilbehør, Have- og skovbrug, Havevandingssystemer, Landskabsarkitektur - konsulenter, og Havetilbehør brancherne. Den er baseret i Overpelt, Belgien.

 3. ARTS TUINEN

  Belgien

  Virksomheden ARTS TUINEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, havebrugsarbejde, Plantning, og gartneri brancherne. Den er baseret i Maldegem, Belgien.

 4. HELITENE, LDA

  Portugal

  Virksomheden HELITENE, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slanger og rør i plast branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, og Sprinkleranlæg brancherne. Den er baseret i Albergaria-A-Velha, Portugal.

 5. PRILUX

  Portugal

  Virksomheden PRILUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, vanding med oversprøjtning, og vandingsanlæg brancherne. Den er baseret i Ponte De Vagos, Portugal.

 1. ZUPAN D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden ZUPAN D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sprinkleranlæg branchen. Den er baseret i Male?nik, Slovenien.

 2. GREENERY CREATIONS

  Belgien

  Virksomheden GREENERY CREATIONS, er en Multi-Category, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, og Sprinkleranlæg brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 1. RIEGOS DEL DUERO SA

  Spanien

  Virksomheden RIEGOS DEL DUERO SA, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Vanding og overrisling, Sprinkleranlæg, montering af overrislingsanlæg, automatik til vandingssnlæg, Vanding og overrisling, og Sprinkleranlæg brancherne. Den er baseret i Olmedo-Valladolid, Spanien.

 2. IRRILAND S.R.L.

  Italien

  Virksomheden IRRILAND S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, Kunstvandingssystemer, Sprinkleranlæg, Kunstvandingssystemer, automatiske irrigatorer, og vandingsapparater brancherne. Den er baseret i Guastalla, Italien.

 3. WWW.TZATOOLS.GR

  Grækenland

  Virksomheden WWW.TZATOOLS.GR, er en Detailsalg, der opererer inden for Sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Dykpumper, omformeraggregater, spoling, Dykpumper, og haveredskaber brancherne. Den er baseret i Farsala, Grækenland.

 4. HYDOR

  Belgien

  Virksomheden HYDOR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, vandingsanlæg til parker, Sprøjteapparater, og pumper brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 5. SPHERAG

  Spanien

  Virksomheden SPHERAG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for automatisk vanding, fjernstyring, fjernstyringssystem, og optimering af vanding brancherne. Den er baseret i Zaragoza, Spanien.

 6. ALFAFLEX

  Frankrig

  Virksomheden ALFAFLEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger i gummi branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, fleksible rør til tryk, vandslanger, fittings og isenkram i messing til slanger, og Sprinkleranlæg brancherne. Den er baseret i Sermaize Les Bains, Frankrig.

 7. AQUA DEWULF

  Belgien

  Virksomheden AQUA DEWULF, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, Boring af brønde, Pumper, Sprinkleranlæg, Boring af brønde, Pumper, og rensning og behandling af vand brancherne. Den er baseret i Loppem, Belgien.

 8. BOUTE STEPHAN

  Belgien

  Virksomheden BOUTE STEPHAN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, Landskabsarkitektur - konsulenter, Havetilbehør, Gartneri og havebrug - udstyr og materiel, Sprinkleranlæg, Landskabsarkitektur - konsulenter, Havetilbehør, og Gartneri og havebrug - udstyr og materiel brancherne. Den er baseret i Zedelgem, Belgien.

 1. STOCK BEREGNUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden STOCK BEREGNUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, og Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Mommenheim, Tyskland.

 2. RICHARD HARDER

  Tyskland

  Virksomheden RICHARD HARDER, er en Engrossalg, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Hydraulisk udstyr, Sprinkleranlæg, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og Hydraulisk udstyr brancherne. Den er baseret i Seevetal, Tyskland.

 3. WENINGER GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG

  Østrig

  Virksomheden WENINGER GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Planteskoler og skovbrug, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, og Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Telfs, Østrig.

 4. B. NAAKTGEBOREN B.V.

  Holland

  Virksomheden B. NAAKTGEBOREN B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Kunstvandingssystemer, Vaskemaskiner og slynger, industrielle, Løftning - køretøjer, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Kunstvandingssystemer, Vaskemaskiner og slynger, industrielle, Løftning - køretøjer, og Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Tollebeek, Holland.

 5. WALTER CORDES

  Tyskland

  Virksomheden WALTER CORDES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Planteskoler og skovbrug, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, og Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Wriedel, Tyskland.

 6. BEREGNUNGTECHNIK E. SCHÖPPLER

  Tyskland

  Virksomheden BEREGNUNGTECHNIK E. SCHÖPPLER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, og Sprinkleranlæg brancherne. Den er baseret i Lehrberg, Tyskland.

 7. BAMBACH GBR

  Tyskland

  Virksomheden BAMBACH GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Planteskoler og skovbrug, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, og Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Geisenheim, Tyskland.

 8. A.F.T. BIRIBAUER GSTETTNER GMBH

  Østrig

  Virksomheden A.F.T. BIRIBAUER GSTETTNER GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, og Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Brunn, Østrig.

 9. S&S GMBH

  Tyskland

  Virksomheden S&S GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, og Sprinkleranlæg brancherne. Den er baseret i Karlsruhe, Tyskland.

 10. BOWE-BEREGNUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BOWE-BEREGNUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Planteskoler og skovbrug, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, og Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Nerdlen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis