• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sprinkleranlæg

Resultater for

Sprinkleranlæg - Import eksport

 1. RAESA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Vanding ved stænkning. Profiler i aluminium. Vanding: Anlæg og materialer. Vanding. Ekstruderet aluminium. Rør og rørledninger i aluminium.

 2. ACARMAKSAN LTD CO.

  Tyrkiet

  Vores firma blev oprettet som produktionsvirksomhed i 1994 i Mersin i Tyrkiet. Det har fremstillet maskiner og reservedele til maskiner til både indenlandske og udenlandske industrianlæg under navnet Acarsan siden oprettelsen. Ligesom andre virksomheder i Acarsan-koncernen fremstiller Acar-Lazer pladeprodukter (såsom opskæring, bøjning, svejsning, elektrostatiske, maling, etc.). For at vise sin produktion og teknologiske erfaring inden for landbrugssektoren har Acarsan-koncernen etableret Acar-Mak -San. Ltd. Co. in 2009.Acar-Mak-San. Ltd. Co bruge tidligere sin 16 års erfaring til at designe og producerer landbrugsmaskiner og metaludstyr under mærket "Flower®", senere var der fokus på filtersystemer og kunstvanding. Acar-Mak-San. Ltd.Co. fremstiller filtreringssystemer under navnet ACRV Filter® og er certificeret med TS EN ISO 9001: 2008 Quality Management System.

 3. RIEGOS RUIZ

  Spanien

  Riegos Ruiz: Vi er et kompetent og effektivt team med omfattende teknisk viden. Over 30 års erfaring. Vi tilbyder et stort udvalg kvalitetsprodukter til yderst konkurrencedygtige priser. Overrislings- og vandingsanlæg. Sprinklervanding. Dråbevandingsanlæg. Aksialsøjle. Motorpumper. Vandingskanoner. Sprinkler-filtreringssystemer. Projekter til ejere. Topografi. Pumpeudstyr. Filtre. Hævning.

 4. IBEROGARDEN

  Spanien

  Virksomheden IBEROGARDEN, er en Distributør, der opererer inden for Sprinkleranlæg branchen. Den er baseret i Sevilla, Spanien.

 5. OZDOGAN PLASTIK SAN TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden OZDOGAN PLASTIK SAN TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for dråbevanding, Sprinkler vandingssystem, og vanding med oversprøjtning brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PRILUX

  Portugal

  Virksomheden PRILUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, vanding med oversprøjtning, og vandingsanlæg brancherne. Den er baseret i Ponte De Vagos, Portugal.

 2. HELITENE, LDA

  Portugal

  Virksomheden HELITENE, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slanger og rør i plast branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, og Sprinkleranlæg brancherne. Den er baseret i Albergaria-A-Velha, Portugal.

 3. IRRILAND S.R.L.

  Italien

  Virksomheden IRRILAND S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, Kunstvandingssystemer, Sprinkleranlæg, Kunstvandingssystemer, automatiske irrigatorer, og vandingsapparater brancherne. Den er baseret i Guastalla, Italien.

 4. GREENERY CREATIONS

  Belgien

  Virksomheden GREENERY CREATIONS, er en Multi-Category, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, og Sprinkleranlæg brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 5. BOUTE STEPHAN

  Belgien

  Virksomheden BOUTE STEPHAN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, Landskabsarkitektur - konsulenter, Havetilbehør, Gartneri og havebrug - udstyr og materiel, Sprinkleranlæg, Landskabsarkitektur - konsulenter, Havetilbehør, og Gartneri og havebrug - udstyr og materiel brancherne. Den er baseret i Zedelgem, Belgien.

 1. WWW.TZATOOLS.GR

  Grækenland

  Virksomheden WWW.TZATOOLS.GR, er en Detailsalg, der opererer inden for Sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Dykpumper, omformeraggregater, spoling, Dykpumper, og haveredskaber brancherne. Den er baseret i Farsala, Grækenland.

 2. BRAEKEN EDDY

  Belgien

  Virksomheden BRAEKEN EDDY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Have- og skovbrug, Havevandingssystemer, Landskabsarkitektur - konsulenter, Havetilbehør, Have- og skovbrug, Havevandingssystemer, Landskabsarkitektur - konsulenter, og Havetilbehør brancherne. Den er baseret i Overpelt, Belgien.

 1. ZUPAN D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden ZUPAN D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sprinkleranlæg branchen. Den er baseret i Male?nik, Slovenien.

 2. SPHERAG

  Spanien

  Virksomheden SPHERAG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for automatisk vanding, fjernstyring, fjernstyringssystem, og optimering af vanding brancherne. Den er baseret i Zaragoza, Spanien.

 3. ARTS TUINEN

  Belgien

  Virksomheden ARTS TUINEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, havebrugsarbejde, Plantning, og gartneri brancherne. Den er baseret i Maldegem, Belgien.

 4. AQUA DEWULF

  Belgien

  Virksomheden AQUA DEWULF, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, Boring af brønde, Pumper, Sprinkleranlæg, Boring af brønde, Pumper, og rensning og behandling af vand brancherne. Den er baseret i Loppem, Belgien.

 5. RIEGOS DEL DUERO SA

  Spanien

  Virksomheden RIEGOS DEL DUERO SA, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Vanding og overrisling, Sprinkleranlæg, montering af overrislingsanlæg, automatik til vandingssnlæg, Vanding og overrisling, og Sprinkleranlæg brancherne. Den er baseret i Olmedo-Valladolid, Spanien.

 6. ALFAFLEX

  Frankrig

  Virksomheden ALFAFLEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger i gummi branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, fleksible rør til tryk, vandslanger, fittings og isenkram i messing til slanger, og Sprinkleranlæg brancherne. Den er baseret i Sermaize Les Bains, Frankrig.

 7. HYDOR

  Belgien

  Virksomheden HYDOR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, vandingsanlæg til parker, Sprøjteapparater, og pumper brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 8. FIREGUARD SAFETY EQUIPMENT CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FIREGUARD SAFETY EQUIPMENT CO LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for røgalarmer, og curtain valves brancherne. Den er baseret i Willenhall, Det Forenede Kongerige.

 1. B. NAAKTGEBOREN B.V.

  Holland

  Virksomheden B. NAAKTGEBOREN B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Kunstvandingssystemer, Vaskemaskiner og slynger, industrielle, Løftning - køretøjer, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Kunstvandingssystemer, Vaskemaskiner og slynger, industrielle, Løftning - køretøjer, og Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Tollebeek, Holland.

 2. FRANKE BEWÄSSERUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden FRANKE BEWÄSSERUNGSTECHNIK, er en Distributør, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Planteskoler og skovbrug, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, og Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Dresden, Tyskland.

 3. INCAMPO SPORT- UND BEREGUNGSANLAGEN E.K.

  Tyskland

  Virksomheden INCAMPO SPORT- UND BEREGUNGSANLAGEN E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Planteskoler og skovbrug, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, og Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 4. DETLEF GIERHAKE

  Tyskland

  Virksomheden DETLEF GIERHAKE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Planteskoler og skovbrug, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, og Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Gütersloh, Tyskland.

 5. S & S BEWÄSSERUNG- UND SPRINGBRUNNENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden S & S BEWÄSSERUNG- UND SPRINGBRUNNENTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Sprinkleranlæg, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og Kvægopdræt - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Bad Kreuznach, Tyskland.

 6. CORDES-BEREGNUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CORDES-BEREGNUNGSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, Kunstvandingssystemer, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, Kunstvandingssystemer, og Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Wriedel, Tyskland.

 7. H&W BEWÄSSERUNGS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden H&W BEWÄSSERUNGS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, og Sprinkleranlæg brancherne. Den er baseret i Bad Birnbach, Tyskland.

 8. BAMBACH GBR

  Tyskland

  Virksomheden BAMBACH GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Planteskoler og skovbrug, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, og Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Geisenheim, Tyskland.

 9. IRRIGA S.A.

  Schweiz

  Virksomheden IRRIGA S.A., er en Distributør, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, og Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Villeneuve, Schweiz.

 10. OSMO-DRAIN E.K.

  Tyskland

  Virksomheden OSMO-DRAIN E.K., er en Distributør, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Planteskoler og skovbrug, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, og Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Bad Saulgau, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis