• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sportsfødevarer

Resultater for

Sportsfødevarer - Import eksport

 1. BIOFOODLAB LLC

  Rusland

  BioFoodLab er den førende virksomhed i Rusland inden for produktion af sunde snacks til vokse og børn. Vores vigtigste opgave var at skabe et nationalprodukt af høj kvalitet, som endnu ikke fandtes på markedet og som vi kunne være stolte af. Syv år senere tilbyder vi vores partnere brugsfærdige løsninger til sund ernæring. Der er 100 innovative og populære produkter i vores sortiment. I dag er det nemt at finde vores produkter i supermarkeder i Rusland og i 14 lande rundt om i verden, for eksempel Japan, Kina og De Arabiske Emirater. Vores mission er fortsat den samme — at hjælpe voksne og børn hver dag med at tage enkle skridt mod en sundere livsstil.

 2. PIPELINEPHARMA

  Litauen

  Pipelinepharma.com er et B2B farmaceutisk markedsplads som forbinder farmaceutiske producenter med købere over hele verden. For platformskøbere – distributører, salgs- og markedsføringsorganisationer, licensvirksomheder, apotekkæder, grossister – hjælper de med at opbygge en produktforsyning ved at forbinde dem direkte med kvalificerede producenter fra hele verden. For platformssælgere – CTD-ejere, farmaceutiske producenter, udlicenteringsvirksomheder – hjælper de med at finde købere, afslutte aftaler, underskrive kommercielle aftaler og betydeligt reducere tiden for at sende produktet på markedet. Vi hjælper farmaceutiske leverandører med at øge deres markeder, ved at forbinde dem med 10.000+ mulige, kvalificere købere fra 127 lande. Baseret i EU er Pipelinepharma.com det eneste europæiske B2B farmaceutiske markedsplads for færdige dosisformuleringer med verificerede, opdaterede oplysninger. Markedspladsen har mere end 85.000 CTD-filer med færdige dosisformuleringer fra 1.800 GMP-producenter. Ved at være en af de største og erfarne databaser inden for medicin globalt, er Pipelinepharma.com det bedste valg når det kommer til indkøb af differentierede generiske og biosimilar farmaceutiske produkter som er vanskelig at indkøbe. Medicinske enheder og nutraceutical vil også være tilgængelig på platformen i 2022. Pipelinepharma.com teamet samler 30+ farmaceutiske forretningsudviklingseksperter, mæglere og konsulenter med en omfattende erfaring inden for europæisk farmaceutisk virksomhed.

 3. LABORATOIRE PYC

  Frankrig

  Laboratoriet PYC er underleverandør af helseprodukter og kosttilskud. Formål: udvikling, produktion og indpakning i lønarbejde for tredjemand. Pulveret et pakket i bøtter, poser, doypacks eller sticks. Tilbud: Pulvere med højt proteinindhold, snacks med proteiner, måltidssubstitution, ernæringsprodukter til sportsudøvere, kosttilskud (vægttab, helse, kosmetik med ernæring). Udvikling af produkter på bestilling clean label, glutenfri eller vegansk.

 4. JOSE PELLUZ BERNAL

  Spanien

 5. AMIX LEVANTE

  Spanien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MBASARAN SAGLIK LTD

  Tyrkiet

 2. KCDRINKS

  Spanien

 3. NORFOOD

  Frankrig

 4. PURE LIFE - ZENTRUM FÜR GESUNDE ERNÄHRUNG

  Østrig

 5. EIBAR SPORT

  Spanien

 1. L'HEXAGONE

  Frankrig

 2. CONSERVAS 5Ñ DE SANTOÑA

  Spanien

 1. ZUMUB S.A.

  Portugal

 2. RTT ENTRENADOR PERSONAL

  Spanien

 3. TRYBU NUTRITION

  Frankrig

 4. BARIATRIX EUROPE

  Frankrig

 5. CORPOREA GIMNASIO

  Spanien

 6. BALANSJELICHAAM

  Holland

 7. TIME4NUTRITION

  Holland

 8. NATURALLY ORGANIX

  Holland

 1. ERNÄHRUNGSBERATUNG FITNESS COACHING - BALANCECODE

  Tyskland

 2. TS LAB D.O.O.

  Slovenien

 3. MÄNNERBRÜSTE GMBH

  Tyskland

 4. COLLELLDEVALL S.L.U.

  Spanien

 5. JBM FACTORY - SHOPINGZ

  Frankrig

 6. SALUTESPORTS

  Tyskland

 7. MEGAFUERTE NUTRICIÓN DEPORTIVA

  Spanien

 8. SPORT-VITAMINE-SHOP

  Tyskland

 9. SPORTS TRUCIDO

  Holland

 10. MYDIATROFI

  Grækenland