• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sport - kost

Resultater for

Sport - kost - Import eksport

 1. INNOVANTA, LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Gruppen af virksomheder under "Innovanta" er ansvarlig for 40 % af det specielle fødevaremarked i Rusland, og tilbyder klinisk og kosternæring som har vist sig at være effektivt og sikkert i kliniske studier. Vores produkter hjælper ikke kun med at bevare sundheden, men forhindrer også visse sygdomme. Vores produktionsfacilitet med et område på mere end 1000 kvadratmeter overholder strengt ISO 22000 standarderne og HACCP protokollen. Vores R&D-afdeling tager udviklingen af formuleringer meget vigtigt, og anvender udelukkende naturlige ingredienser. Derudover bruger virksomheden minimum 70 % lokale ingredienser, hvilket betyder, at prisen ikke afhænger meget af dollarkursen, og produkterne forbliver dermed rimelige i pris for vores partnere. Virksomhedens ansatte er ansvarlige for produktets kvalitet og smag. Vi fremstiller ikke kun klinisk ernæring, men også sund ernæring for børn og voksne, sportsernæring, vitamintilskud og produkter til vægttab, vægtøgning og vægtstabilisering.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. LABORATOIRE PYC

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Laboratoriet PYC er underleverandør af helseprodukter og kosttilskud. Formål: udvikling, produktion og indpakning i lønarbejde for tredjemand. Pulveret et pakket i bøtter, poser, doypacks eller sticks. Tilbud: Pulvere med højt proteinindhold, snacks med proteiner, måltidssubstitution, ernæringsprodukter til sportsudøvere, kosttilskud (vægttab, helse, kosmetik med ernæring). Udvikling af produkter på bestilling clean label, glutenfri eller vegansk.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. HUVOTEX VOLKER HUMMLER

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. MPS MODERN PRODUCTS & SPIRITS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. MTL POWER FOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. STERNMAID GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. FITNESS-PRIS.DK

  Danmark

  Hos Fitness-pris.dk kan du købe alt inden for træningstøj, træningsudstyr og kosttilskud. Vi har et stort udvalg af billigt proteinpulver, proteinbarer, vitaminer og mineraler, træningstrøjer og bukser mv. til både mænd og kvinder samt diverse træningsredskaber til fitness eller hjemmetræning. Vælg bl.a. mellem Whey 100 protein, BCAA, weight gainer, fiskeolie, træningsudstyr til crossfit, træningsvægte- og bolde samt diverse maskiner bl.a. romaskiner, løbebånd og crosstrainers. Vi tilbyder også guides, tips og trends inden for fitness produkter og kosttilskud, så du får den bedste vejledning til din træning. Træning kan nemlig hurtig blive til en ny livsstil, hvor sport, træning og kost fylder meget i hverdagen. Derfor tilbyder vi vejledning og de billigste produkter fra de bedste mærker.

 3. LEOVIT NUTRIO LTD

  Rusland

  LEOVIT Nutrio er en forsknings- og produktionsvirksomhed med mere end 20 års erfaring, de fremstiller diætvarer og organiske fødevarer, kosttilskud, sportsernæring, samt udvikler terapeutiske og forebyggende ernæring og diæter. Virksomheden fokuserer på produktionen af kosttilskud, organiske funktionelle fødevarer til sunde måltider, terapeutisk og forebyggende produkter til vægtkontrol med deres egne udviklinger, avanceret teknologi, førsteklasses ingredienser og materialer. LEOVIT Nutrio fremstiller mere end 500 forskellige produkter, inklusive terapeutiske og forebyggende produkter til vægttab og energiøgning; frugtbarer, protein- og myslibarer til voksne og børn; produkter til kropsafgiftning for personer der arbejder i farlige miljøer. Produkterne fra LEOVIT Nutrio har med succes gennemgået kliniske studier og test på de førende medicinske centre i Rusland. Virksomheden er ISO9001- og HACCP-certificeret, og virksomhedens produktionsproces overholder ISO22000-standarden.

 4. PERNIELSEN.COM

  Danmark

  Mit navn er Per Nielsen, og jeg er uddannet personlig træner med speciale i vægttab. Jeg hjælper primært personer med at ændre deres livsstil, så de kommer i form og taber sig. Ved siden af mit arbejde med vægttab i mit firma Pernielsen.com, er jeg desuden foredragsholder, podcast vært og formand i Adipositas foreningen. Jeg tilbyder via min hjemmeside, både personlige forløb samt et unikt skræddersyet online vægttabsprogram, som tilpasses individuelt til dig. Jeg har altid fokus på at tage udgangspunkt i hvor du er rent kostmæssigt samt fysisk, og herfra tilrettelægges en målrettet plan som kan få dig i mål. Mine specialer er alt indenfor vægttab, kost, træning og sund livsstil. Jeg er klar modstander af kalorietælling, men fortaler for at spise sundt og varieret uden at skulle gå på for meget kompromis. Der skal også altid være plads til at falde i, vi er jo mennesker, og skulle det ske at man kommer lidt tilbage i gamle vaner, accepterer man det og kommer tilbage på sporet uden at give sig selv dårlig samvittighed.

 5. SPORTS UNLIMITED

  Belgien

  SPORTS UNLIMITED er en ung virksomhed i fuld vækst, som henvender sig til professionelle og fritids sportsudøvere. Vores produktserie omfatter mærker som Performance, Born, Squeezy, OTE Sports og maxim. Officiel forhandler af KT TAPE i Belgien og Luxembourg. Officiel distributør af Beyuna i Belgien og Luxembourg. Vi tilbyder også tilbehør fra Flipbelt og Spibelt. Sportsmassage og sporttaping er en del af vores selskabs aktiviteter.

 1. SUNNY FOOD LTD

  Ukraine

 2. CONNYPURE - ERNÄHRUNGSBERATUNG VON CONNY HÖRL

  Østrig

 3. PRIFA COFFEE TABLETS

  Forenede Stater

 4. L'HEXAGONE

  Frankrig

 5. ELTABIA GMBH

  Tyskland

 6. TIME4NUTRITION

  Holland

 7. BOTANICAL HARMONY

  Kypern

 8. BEARPROTEIN GMBH

  Tyskland

 9. PROZIS - ONSALESIT, S.A.

  Portugal

 10. MY FIT NUTRITION

  Holland

 1. PIATTO APPOSTA SRL

  Italien

 2. HEALTH N' FITNESS

  Belgien

 3. BODITRONICS

  Det Forenede Kongerige

 4. PREMIUM FOODS

  Belgien

 5. AALTEN PHARMA

  Holland

 6. AMWAY

  Belgien

 7. QNT (QUALITY NUTRITION TECHNOLOGY)

  Belgien

 8. PROBIOS SPA

  Italien

 9. ALLFITNESSFACTORY.DE GMBH

  Tyskland

 10. RTT ENTRENADOR PERSONAL

  Spanien