• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sport - kost

Resultater for

Sport - kost - Import eksport

 1. LABORATOIRE PYC

  Frankrig

  Laboratoriet PYC er underleverandør af helseprodukter og kosttilskud. Formål: udvikling, produktion og indpakning i lønarbejde for tredjemand. Pulveret et pakket i bøtter, poser, doypacks eller sticks. Tilbud: Pulvere med højt proteinindhold, snacks med proteiner, måltidssubstitution, ernæringsprodukter til sportsudøvere, kosttilskud (vægttab, helse, kosmetik med ernæring). Udvikling af produkter på bestilling clean label, glutenfri eller vegansk.

 2. SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS

  Tyrkiet

  Virksomheden SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevaretilskud branchen. Den opererer også inden for Kost - mad, Vegetabilske olier, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Fødevareekstrakter, Sport - kost, naturprodukt, Kost - mad, Vegetabilske olier, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 3. HUVOTEX VOLKER HUMMLER

  Tyskland

  Virksomheden HUVOTEX VOLKER HUMMLER, er en Engrossalg, der opererer inden for Sport - kost branchen. Den er baseret i Dürmentingen, Tyskland.

 4. MPS MODERN PRODUCTS & SPIRITS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MPS MODERN PRODUCTS & SPIRITS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sport - kost branchen. Den er baseret i Stadtoldendorf, Tyskland.

 5. MTL POWER FOOD GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MTL POWER FOOD GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sport - kost branchen. Den opererer også inden for Proteintilsætning, Vitaminer og provitaminer, Fyldning af hårde gelatinekapsler, Fremstilling af kosttilskud, aminosyrer, Kulhydrater, proteinintegratorer, proteiner, og proteinfattige diætetiske fødevarer brancherne. Den er baseret i Grimma, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PRINOVA EUROPE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PRINOVA EUROPE LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Additiver og tilsætningsstoffer til drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Proteintilsætning, Sport - kost, aminosyrer, Askorbinsyre, planteekstrakter, sødemidler, vitaminer, vanillin, og Proteintilsætning brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 2. STERNMAID GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden STERNMAID GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkere - selskaber branchen. Den opererer også inden for Sport - kost, Fluid-bed-granulatorer, fluidiseret leje, Lønproduktion af råstoffer i pulverform, Fyldning af pulver, Sport - kost, tørreanlæg til den kemiske industri, Fyldning af granulater, og flaskepåfyldning brancherne. Den er baseret i Wittenburg, Tyskland.

 3. INNOVANTA, LLC

  Rusland

  Gruppen af virksomheder under "Innovanta" er ansvarlig for 40 % af det specielle fødevaremarked i Rusland, og tilbyder klinisk og kosternæring som har vist sig at være effektivt og sikkert i kliniske studier. Vores produkter hjælper ikke kun med at bevare sundheden, men forhindrer også visse sygdomme. Vores produktionsfacilitet med et område på mere end 1000 kvadratmeter overholder strengt ISO 22000 standarderne og HACCP protokollen. Vores R&D-afdeling tager udviklingen af formuleringer meget vigtigt, og anvender udelukkende naturlige ingredienser. Derudover bruger virksomheden minimum 70 % lokale ingredienser, hvilket betyder, at prisen ikke afhænger meget af dollarkursen, og produkterne forbliver dermed rimelige i pris for vores partnere. Virksomhedens ansatte er ansvarlige for produktets kvalitet og smag. Vi fremstiller ikke kun klinisk ernæring, men også sund ernæring for børn og voksne, sportsernæring, vitamintilskud og produkter til vægttab, vægtøgning og vægtstabilisering.

 4. PERNIELSEN.COM

  Danmark

  Mit navn er Per Nielsen, og jeg er uddannet personlig træner med speciale i vægttab. Jeg hjælper primært personer med at ændre deres livsstil, så de kommer i form og taber sig. Ved siden af mit arbejde med vægttab i mit firma Pernielsen.com, er jeg desuden foredragsholder, podcast vært og formand i Adipositas foreningen. Jeg tilbyder via min hjemmeside, både personlige forløb samt et unikt skræddersyet online vægttabsprogram, som tilpasses individuelt til dig. Jeg har altid fokus på at tage udgangspunkt i hvor du er rent kostmæssigt samt fysisk, og herfra tilrettelægges en målrettet plan som kan få dig i mål. Mine specialer er alt indenfor vægttab, kost, træning og sund livsstil. Jeg er klar modstander af kalorietælling, men fortaler for at spise sundt og varieret uden at skulle gå på for meget kompromis. Der skal også altid være plads til at falde i, vi er jo mennesker, og skulle det ske at man kommer lidt tilbage i gamle vaner, accepterer man det og kommer tilbage på sporet uden at give sig selv dårlig samvittighed.

 5. LEOVIT NUTRIO LTD

  Rusland

  LEOVIT Nutrio er en forsknings- og produktionsvirksomhed med mere end 20 års erfaring, de fremstiller diætvarer og organiske fødevarer, kosttilskud, sportsernæring, samt udvikler terapeutiske og forebyggende ernæring og diæter. Virksomheden fokuserer på produktionen af kosttilskud, organiske funktionelle fødevarer til sunde måltider, terapeutisk og forebyggende produkter til vægtkontrol med deres egne udviklinger, avanceret teknologi, førsteklasses ingredienser og materialer. LEOVIT Nutrio fremstiller mere end 500 forskellige produkter, inklusive terapeutiske og forebyggende produkter til vægttab og energiøgning; frugtbarer, protein- og myslibarer til voksne og børn; produkter til kropsafgiftning for personer der arbejder i farlige miljøer. Produkterne fra LEOVIT Nutrio har med succes gennemgået kliniske studier og test på de førende medicinske centre i Rusland. Virksomheden er ISO9001- og HACCP-certificeret, og virksomhedens produktionsproces overholder ISO22000-standarden.

 1. FITNESS-PRIS.DK

  Danmark

  Hos Fitness-pris.dk kan du købe alt inden for træningstøj, træningsudstyr og kosttilskud. Vi har et stort udvalg af billigt proteinpulver, proteinbarer, vitaminer og mineraler, træningstrøjer og bukser mv. til både mænd og kvinder samt diverse træningsredskaber til fitness eller hjemmetræning. Vælg bl.a. mellem Whey 100 protein, BCAA, weight gainer, fiskeolie, træningsudstyr til crossfit, træningsvægte- og bolde samt diverse maskiner bl.a. romaskiner, løbebånd og crosstrainers. Vi tilbyder også guides, tips og trends inden for fitness produkter og kosttilskud, så du får den bedste vejledning til din træning. Træning kan nemlig hurtig blive til en ny livsstil, hvor sport, træning og kost fylder meget i hverdagen. Derfor tilbyder vi vejledning og de billigste produkter fra de bedste mærker.

 2. RECORD NUTRITION

  Spanien

 1. WOW HYDRATE

  Det Forenede Kongerige

 2. SUNNY FOOD LTD

  Ukraine

 3. PRIFA COFFEE TABLETS

  Forenede Stater

 4. L'HEXAGONE

  Frankrig

 5. ELTABIA GMBH

  Tyskland

 6. GENERAL NUTRITION AGENCY UG

  Tyskland

 7. PROBIOS SPA

  Italien

 8. MY FIT NUTRITION

  Holland

 1. PROZIS - ONSALESIT, S.A.

  Portugal

 2. PIATTO APPOSTA SRL

  Italien

 3. AALTEN PHARMA

  Holland

 4. TIME4NUTRITION

  Holland

 5. AMWAY

  Belgien

 6. HEALTH N' FITNESS

  Belgien

 7. BODITRONICS

  Det Forenede Kongerige

 8. BEARPROTEIN GMBH

  Tyskland

 9. AGROINDUSTRIA ORGANICA

  Peru

 10. ALLFITNESSFACTORY.DE GMBH

  Tyskland

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis