• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • spiritus

Resultater for

Spiritus - Import eksport

 1. AURIAN SAS

  Frankrig

  AURIAN SAS har været producent og forhandler af vine og Armagnac siden 1880. AURIAN fremstiller og forhandler aromatiserede vine, likører og spiritus og ligger i hjertet af Sydvestfrankrig. Vores historie går tilbage til 1880, da M. Dupeyron var en af de største forhandlere af Armagnac og vin i Gascogne. Nogle årtier senere specialiserede Dupeyrons barnebarn Philippe Aurian sig i produktionen af aromatiserede vine, likører og spiritus, men fortsatte samtidigt med at forhandle Armagnac. I dag sælger virksomheden over 500.000 flasker om året over hele Frankrig. Alle produkter fra AURIAN fremstilles på traditionel vis med en naturlig aromatisering og udtræk af frugter og oftest en blanding af begge. I september 2018 overtog Florent og Isabella Soulhol virksomheden AURIAN med det mål at videreføre de traditioner, der blev indført af M. Aurian og dermed at tilbyde specialiteterne fra AURIAN på de udenlandske markeder. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 2. DRINKS & SPIRITS

  Frankrig

  Drinks & Spirits er en sammenslutning af uafhængige spiritusproducenter, der opretter direkte kontakt mellem uafhængige spiritusproducenter og -distributører overalt i Europa. Hos Drinks & Spirits eer der ingen mellemled. Produkter, priser og lagerbeholdninger fastsættes og styres af producenterne selv via disses webbutikker, som er tilgængelige døgnet rundt alle ugens syv dage. De produkter, der udbydes af disse producenter er exceptionelle og henvendt til kendere. Drinks & Spirits tilbyder en digital platform til bestillinger, en komplet logistikservice og en total håndtering af toldformaliteter. Platformen stiller alle disse værktøjer til rådighed for uafhængige spiritusproducenter for at gøre dem i stand til selv at distribuere deres produkter til et bredt netværk af branchefolk. Blandt kunderne af Drinks & Spirits tæller mange vinhandlere, caféer, hoteller, restauranter og grossister i Frankrig og Europa.

 3. ELLUSTRIA LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Gør din drikkeoplevelse bedre med unikke, premium og historiefortællende brands. Ellustria arbejder globalt fra midtlondon, hvor de omhyggeligt producerer, distributører og markedsfører de bedste spiritus og drikkevarer. Det nuværende sortiment består på nuværende tidspunkt af Ellustria egne brands, såsom Snow Queen Vodka, Romanov Vodka, Belka & Strelka Vodka, IL Dottore Gin og mange andre. På udvalgte markeder er Ellustria kommercielt ansvarlig for administrationen af Amuerte Gin, Highclere Castle Gin, Moko Rum, Prunier Cognac og andre. Vi har på nuværende tidspunkt kapacitet til at importere, distribuere, samt sælge engros og detail til kunder i Storbritannien. Vores kundeliste inkluderer Waitrose, Harrods, 5-stjernede hoteller og andre premium og luksus kunder.

 4. TAMPIERI SPA

  Italien

  Tampieri Spa er førende inden for fremstilling af vegetabilske olier, koldpressede eller raffinerede til zooteknisk brug samt brændstof. Virksomheden har anlæg til behandling af biprodukter fra vinproduktion. Producent af raffinerede og ubehandlede fødevareolier, alkohol, distillerede produkter, grappa og mel til husdyravl og vinsurt; brændbare plader. Førende i Europa inden for produktion af vindruekerneolie.

 5. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Frankrig

  SAS 007BUSINESS PRAGEN er en multiservice-virksomhed oprettet i 2016, beliggende i Paris og drevet af “Princess Aggeex HUTIN”, direktør & stifter / kunstner & uddannet jurist. Hun besidder en exceptionel dynamisme og kreativitet og har ni udmærkelser i ind- og udland. En unik FORRETNINGSMODEL: Enestående, sjældne og originale FORENKLEDE FRANCHISER PRAGEN samt PRAGEN-partnere; En "made in FRANCE" med inspiration fra afrikanske planter med mange gavnlige virkninger, der målretter fair trade, miljøansvarlighed og samfundssolidaritet. Vi tilbyder unikke løsninger og muligheder til bedre inklusion og social samhørighed for professionelle og borgere, winwin-partnerskaber via et enormt potentiale inden for merværdi og innovation og via en diversitet og komplementær alsidighed. PRAGEN-oplevelsen er derfor den bedste risiko at tage for alle visionære investorer. Vores kunstneriske og kulturelle kreationer, vores erfaring inden for handel, administration og lovgivning har ført til mange partnerskaber verden over omkring vinsmagninger i Paris & Champagne, landbrugsindustri og eventplanlægning, assistance og uddannelser og diverse services fra PRAGEN: Rejser, pengeoverførsler etc. Vi har over 20 års erfaring på området for restauration og fødevareforarbejdning, økologiske madvarer og kosmetiske kreationer indeholdende planter.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LEHA GMBH

  Tyskland

  LeHA GmbH er en mindre, innovativ virksomhed i det sydlige Sachsen-Anhalt med hovedsæde direkte i centrum af den nordligste vinregion i Tyskland, Saale-Unstrut Tal. Siden 2002 er LeHA aktiv på det tyske fødevaremarked og kan i den forbindelse se tilbage på en ægte succeshistorie. Drevet af en stor innovationskraft kunne man kontinuerligt udbygge og videreudvikle sit produktportefølje. Således udviklede virksomheden sig fra en regional udbyder af en plantebaseret, laktosefri erstatning for fløde til en virksomhed, der agerer i hele Europa, med talrige ren veganske produkter. Under mærket Schlagfix er den i dag en af de kendteste udbydere af rent vegetabilske mælkeerstatningsprodukter. Det særlige kendetegn for kvaliteten af Schlagfix-produkterne er i den forbindelse deres særligt autentiske smag og en upåklagelig funktionalitet, som ofte endda giver kunden et større anvendelsesområde end sammenlignelige animalske produkter og således også vækker begejstring for produkterne hos "ikke-veganere". Færre kalorier, letfordøjelige, laktosefrie, uden gluten og kolesterol… Der er mange argumenter, der taler for vegetabilske produkter fra Schlagfix. Med en optagelse i sortimentet på tværs af den tyske detailhandel lykkedes en kontinuerlig vækst. I dag hører fx følgende butikker til vores kunder i Tyskland: Edeka, REWE, Real, Kaufland, Globus, Bela, Metro, Tegut, Netto og Netto Stavenhagen. Vi leverer også til enkelte klinikker og sygehuse.

 2. CFC ALCOOLS

  Frankrig

  Firmaet C.F.C sælger alle typer spiritus, ubearbejdet og bearbejdet, likører og andet på det franske og europæiske marked og til eksport, i alle typer beholdere. Firmaet C.F.C har i dag tre afdelinger. Afdelingen i TILLOUX håndterer modningen af cognac på lagre i mindre træfade. Afdelingen i SAINT-CIERS sørger for lagringen og forsendelsen af alkohol, hvor en særlig modning ikke er påkrævet. Vinkælder til hovedsageligt Cognac og Brandy udelukkende med beholdere i egetræ. Virksomhedens kontor og administration ligger i hjertet af byen COGNAC, der er verdenskendt for sine forhandleres knowhow. Beliggenheden af de to logistiske afdelinger gør os i stand til at oplagre og levere vores kunder en gros og halv-en gros. Pakkeafdelingerne er udstyret med maskiner, der sikrer varernes kvalitet. Godkendt med ISO 9001.

 3. COURVOISIER

  Frankrig

  COURVOISIER er kendt i hele verden for kvaliteten af sin cognac gennem flere hundrede år. Dette omdømme er velfortjent. Hver proces i skabelsen og fremstillingen af en cognac COURVOISIER® bliver grundigt kontrolleret for at garantere et meget højt kvalitetsniveau, der kommer i nærheden af det perfekte. Cognac COURVOISIER® fremstilles med dyb respekt for den franske knowhow og tradition og kan prale af mange stolte partnerskaber.

 4. LES SAVEURS DE MAYA

  Martinique

 5. CHAMPAGNE JOFFREY

  Frankrig

 1. EDELWEISS GROUPE

  Frankrig

 2. MXO - SPIRIT OF MIXOLOGY

  Frankrig

 1. ARDUENNA GIN

  Belgien

 2. HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH

  Østrig

 3. TRILUXE B.V.

  Holland

 4. SPIRIGNAC

  Frankrig

 5. LA CAVE ÉCLAIRÉE

  Frankrig

 6. PISCO SAVEUR

  Frankrig

 7. SPIRITUOSEN MANUFAKTUR BEELITZ INH. THOMAS HÄBERER

  Tyskland

 8. GIRLINGER & CO GES.M.B.H

  Østrig

 1. SPIRITS STATION

  Frankrig

 2. RENCHTALBRENNEREI GMBH

  Tyskland

 3. SAKA SPIRITS

  Frankrig

 4. PETER JOBELIUS E.K.

  Tyskland

 5. TORINO DISTILLATI S.P.A.

  Italien

 6. LES ARRANGEURS FRANÇAIS

  Frankrig

 7. PENTA CHEMICALS

  Tjekkiet

 8. ARMAGNAC CASTAREDE

  Frankrig

  CASTAREDE, der blev grundlagt i 1832, er Frankrigs ældste Armagnac-producent. Florence Castarède, 6. generation, modtog i 2016 EPV-kvalitetsmærket (Entreprise du Patrimoine Vivant), der belønner traditionelle virksomheder, der viderefører en sjælden, anerkendt og gammel knowhow. Maison Castarède producerer i dag sin Armagnac i vinområdet Château de Maniban (Bas Armagnac). Området består af 4 druesorter (Colombard, Baco, Ugni Blanc og Folle Blanche) og har lige opnået HVE-mærket (Exploitation de Haute Valeur Environnementale). La Maison Castarède lader sin Armagnac modne i længere tid end loven foreskriver for at fremstille en afbalanceret og meget raffineret Armagnac. Maison Castarède åbnede for over 15 år siden et showroom midt i Paris. Lær alt om Armagnac og om vores produkter, og kom og smag og nyd hyggen i vores butik.

 9. CHAMPAGNE PIERRE LAURENT

  Frankrig

  Pierre Laurent har drevet familiebrug i fem generationer og er kendt for sin stærke forpligtelse inden for traditionelle metoder og bevarelse af miljøet. Pierre Laurent nærer en lidenskab for sin region og har en avantgardistisk vision angående sine champagner. De "skaber velvære" ved at være så naturlige og så egnstypiske som muligt og produceres efter miljøbevidste metoder. Tradition, nydelse og fællesskab er værdier, der er gået igen fra far til søn, og som vi gerne vil videreføre. Familien PIERRE dyrker i dag 4, 5 hektar i Vallée de la Marne, hovedageligt med Pinot Meunier og Chardonnay. Hoveddruesorter: - Chardonnay: Delikate nuancer af frugt, citrusfrugt og mineraler.- Pinot noir: Smidighed og frugtighed, der gør den rund under blandingen.- Pinot meunier: Aromaer af røde bær og en kraftig struktur. Den får krop og kraft under blandingsprocessen. Vinhøsten er i århundreder foregået udelukkende i hånden for at garantere den højeste kvalitet af druer. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet, skal nydes med omtanke. Salg af alkoholholdige drikke til unge under 18 år er forbudt.

 10. CHÂTEAU LE BREZEGUET

  Frankrig

  Vinbedriften CHATEAU LE BREZEGUET blev videreført i 1999 og producerer vine fra områder med en gennemsnitsalder på 25 år med druesorten Malbec. Fremstillingen foregår via en varmebehandling på omkring tre uger og en efterfølgende gæring på mindst 18 måneder. CHÂTEAU LE BREZEGUET producerer desuden en cuvée fra sine gamle vinmarker, der har en alder på mellem 35 og 40 år. Vores cuvée er udelukkende med Malbec-druen, vinifikationen varer 3 til 4 uger med en afsluttende varmebehandling, og gæringen foregår kun på egefad i mindst 18 måneder. CHÂTEAU LE BREZEGUET producerer også en vin fra de yngre vinmarker ved navn CHEMIN DE COMPOSTELLE. De bruge druesorter er Malbec og Merlot. Det drejer sig om bordvine, enten rød- eller rosévine, med en kraftig aroma. Takket være ejernes stædige indsats bliver vinene ofte belønnet med priser, og bedriften udvikler sig i 2015 med en overtagelse på 12 hektar af CHÂTEAU GRAND CHÊNE.

Filtre

Resultater for

Spiritus - Import eksport

Antal resultater

7.772 virksomheder