• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • spiritus

Resultater for

Spiritus - Import eksport

 1. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SAS 007BUSINESS PRAGEN er en multiservice-virksomhed oprettet i 2016, beliggende i Paris og drevet af “Princess Aggeex HUTIN”, direktør & stifter / kunstner & uddannet jurist. Hun besidder en exceptionel dynamisme og kreativitet og har ni udmærkelser i ind- og udland. En unik FORRETNINGSMODEL: Enestående, sjældne og originale FORENKLEDE FRANCHISER PRAGEN samt PRAGEN-partnere; En "made in FRANCE" med inspiration fra afrikanske planter med mange gavnlige virkninger, der målretter fair trade, miljøansvarlighed og samfundssolidaritet. Vi tilbyder unikke løsninger og muligheder til bedre inklusion og social samhørighed for professionelle og borgere, winwin-partnerskaber via et enormt potentiale inden for merværdi og innovation og via en diversitet og komplementær alsidighed. PRAGEN-oplevelsen er derfor den bedste risiko at tage for alle visionære investorer. Vores kunstneriske og kulturelle kreationer, vores erfaring inden for handel, administration og lovgivning har ført til mange partnerskaber verden over omkring vinsmagninger i Paris & Champagne, landbrugsindustri og eventplanlægning, assistance og uddannelser og diverse services fra PRAGEN: Rejser, pengeoverførsler etc. Vi har over 20 års erfaring på området for restauration og fødevareforarbejdning, økologiske madvarer og kosmetiske kreationer indeholdende planter.

 2. AURIAN SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  AURIAN SAS har været producent og forhandler af vine og Armagnac siden 1880. AURIAN fremstiller og forhandler aromatiserede vine, likører og spiritus og ligger i hjertet af Sydvestfrankrig. Vores historie går tilbage til 1880, da M. Dupeyron var en af de største forhandlere af Armagnac og vin i Gascogne. Nogle årtier senere specialiserede Dupeyrons barnebarn Philippe Aurian sig i produktionen af aromatiserede vine, likører og spiritus, men fortsatte samtidigt med at forhandle Armagnac. I dag sælger virksomheden over 500.000 flasker om året over hele Frankrig. Alle produkter fra AURIAN fremstilles på traditionel vis med en naturlig aromatisering og udtræk af frugter og oftest en blanding af begge. I september 2018 overtog Florent og Isabella Soulhol virksomheden AURIAN med det mål at videreføre de traditioner, der blev indført af M. Aurian og dermed at tilbyde specialiteterne fra AURIAN på de udenlandske markeder. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. ELLUSTRIA LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Gør din drikkeoplevelse bedre med unikke, premium og historiefortællende brands. Ellustria arbejder globalt fra midtlondon, hvor de omhyggeligt producerer, distributører og markedsfører de bedste spiritus og drikkevarer. Det nuværende sortiment består på nuværende tidspunkt af Ellustria egne brands, såsom Snow Queen Vodka, Romanov Vodka, Belka & Strelka Vodka, IL Dottore Gin og mange andre. På udvalgte markeder er Ellustria kommercielt ansvarlig for administrationen af Amuerte Gin, Highclere Castle Gin, Moko Rum, Prunier Cognac og andre. Vi har på nuværende tidspunkt kapacitet til at importere, distribuere, samt sælge engros og detail til kunder i Storbritannien. Vores kundeliste inkluderer Waitrose, Harrods, 5-stjernede hoteller og andre premium og luksus kunder.

 4. ALTITRADE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Vi er specialiseret i salg af kvalitetsvine fra forskellige eksklusive vinområder. Vores udvalg omfatter anerkendte beskyttede navne såsom Saint-Émilion, Graves, Médoc, samt andre juveler såsom Morgon, Touraine og Mâcon. Vi tilbyder et bredt udvalg af rødevine, hvidvine og rosévine for at tilfredsstille enhver smag og enhver lejlighed.

 5. EGIAZKI SPIRITUEUX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Egiazki Spiritueux er et lidenskabeligt og engageret destilleri, der skaber exceptionel spiritus. Vores virksomhed repræsenterer ældgamle traditioner og fremhæver de naturlige råvarer fra vores unikke egn. Hver dråbe af vores spiritus fortæller en historie, vækker sanserne og byder på en uforglemmelig smagsoplevelse. Vores grundige fremstillingsproces, fra brygning til destillation, garanterer en upåklagelig kvalitet. Vi foretrækker lokale produkter og fremmer bæredygtighed og respekt for miljøet. Vores varierede udvalg omfatter gin med komplekse plantesmage, likører med en delikat sødme og raffinerede snapse. Hver flaske er en hyldest til vores egn og til vores ledende destillatørs ekspertise. Du er måske en kender på jagt efter nye sensationer eller blot nysgerrig efter at udforske nye aromaer, Egiazki Spiritueux inviterer dig ind i en fængslende verden. Dyk ned i vores univers af unikke kreationer, og lad dig føre med af Egiazkis ånd. Kontakt mig endelig for yderligere oplysninger!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. 366 PUNCHS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Dyk ned i en fortryllende eksomtisme med 366 PUNCHS, en vovet kreation, der kombinerer tropiske frugter, eksotiske krydderier og rom bielle af landbrugsoprindelse fra Guadeloupe. Hver dråbe er en sensorisk rejse til fjerne øers solbeskinnede kyster, hvor smagene danser mod ganen og med en uforlignelig elegance. Vi tilbyder en uforglemmelig smagsoplevelse, hvor traditionel fremstilling og naturlige ingredienser forenes i et førsteklasses produkt. Hos 366 PUNCHS sætter vi en ære i at udvælge de bedste frugter og krydderier til den så kendte Guadeloupe-rom af landbrugsoprindelse for at skabe en cocktail, der overgår de gængse grænser. Om det er en aften mellem venner, en særlig festlig lejlighed eller et glas til en afslappende stund, så fører vores punch dig omgående til fjerne horisonter, hvor solen altid skinner og smagene er til stede. Og til din tilfredsstillelse kan du med vores hurtige leveringsservice modtage din kostbare flaske 366 PUNCHS, hvor du end befinder dig, i Frankrig som i resten af verden. Tøv ikke med at prøve denne cocktail, der adskiller sig fra alle andre, en smagsoplevelse du ikke vil gå glip af.

 2. DISTILLERIE HEROULT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  DISTILLERIE HEROULT, er et mindre destilleri beliggende i Bretagne, der tilbyder enestående spiritus anerkendt for sin kvalitet med helt særlige aromaer, som skaber en harmonisk og intens smagsoplevelse. Alle vores originale opskrifter udvikles på vores eget atelier. Vi besidder to destillationsapparater, hvormed vi kan tilbyde bulk på mellem 100 og 20.000 liter eller salg under private label. Vores udvalg omfatter: - 4 typer gin (flasker af 70 cl og 20 cl), - 1 type pastis, - 1 type triple sec, - 2 typer kornsnaps. Vores totale produktionskapacitet er på cirka 250.000 flasker årligt. Produkterne fra vores destilleri har vundet mange medaljer og priser, blandt andet i London, i Spanien og på World Gin Awards. Vi tilbyder desuden fremstilling for tredjemand af eksklusiv gin markedsført med dit eget image til dine events, private eller professionelle. Vi fremstiller i nøglefærdige, begrænsede serier alt efter dine ønsker med hensyn til aromaer og mængde. Vores team taler blandt andet engelsk, polsk, hollandsk og tysk. Kontakt os endelig for enhver forespørgsel eller for at bestille din fremtidige spiritus. Husk på, at alkoholmisbrug er sundhedsskadeligt. Skal indtages med omtanke.

 3. HK TRADING GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Med mere end ti års erfaring i levering af kvalitetsprodukter til et kæmpestort marked i Europa og Storbritannien har vi siden 2006, hvor vi startede, og i 2010, da mærket blev konsolideret, kun haft et mål for øje: At være den største udbyder af sunde nødder, drikkevarer, bælgfrugter, krydderier og meget mere, som er i overensstemmelse med internationale standarder. For os er det ikke kun salg. Opbygningen og opretholdelsen af gode forhold til vores kunder er en vigtig del af vores eksistens. Vi går ind for at forbedre strukturen for frugttransport fra kilden til køberen. Det gør vi med forbedrede løsninger til marketing, forsyning og risikostyring. I forbindelse med kvaliteten går vi ikke på kompromis, men gennem brugen af enestående, dynamiske strategier gør vi alle tilfredse. Vores universelle marketingfunktion omfatter forsendelse, levering og betalingsmåderne, mens vi samtidig plejer en god relation til tjenesteyderne i leveringkæden for frugt. Vi tilbyder komplekse tjenesteydelser i forbindelse med eksport af olie, ris, nødder og sukker fra Thailand, og også en række af tjenesteydelser inden for logistik: - Fragt fra skibe til transport af kimolie, mel, korn; - Autotransport af olie, ris, nødder, sukker til Europa, Asien; - Containertransporter af olie, ris, nødder, sukker; - Transport af kimolier med Flexitanke

 4. DOMAINE LAROQUE D'ARTAHÉ

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMAINE LAROQUE D'ARTAHÉ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Drikkevareautomater, vindistrikt, fransk vin, vin engros, fransk vin, vine a la carte, fransk rødvin, og rødvin fra bourgogne brancherne. Den er baseret i Juillac, Frankrig.

 5. CFC ALCOOLS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Firmaet C.F.C sælger alle typer spiritus, ubearbejdet og bearbejdet, likører og andet på det franske og europæiske marked og til eksport, i alle typer beholdere. Firmaet C.F.C har i dag tre afdelinger. Afdelingen i TILLOUX håndterer modningen af cognac på lagre i mindre træfade. Afdelingen i SAINT-CIERS sørger for lagringen og forsendelsen af alkohol, hvor en særlig modning ikke er påkrævet. Vinkælder til hovedsageligt Cognac og Brandy udelukkende med beholdere i egetræ. Virksomhedens kontor og administration ligger i hjertet af byen COGNAC, der er verdenskendt for sine forhandleres knowhow. Beliggenheden af de to logistiske afdelinger gør os i stand til at oplagre og levere vores kunder en gros og halv-en gros. Pakkeafdelingerne er udstyret med maskiner, der sikrer varernes kvalitet. Godkendt med ISO 9001.

 1. LES BIÈRES DE MONTMORILLON

  Frankrig

  Verified by europages badge

  LES BIERES DE MONTMORILLON er et bryggeri, der siden 1843 har været specialiseret i produktion af lokalt fremstillet øl, limonade og cola. Vores produkter økologiske og udlukkende fremstillet i Frankrig. Produkterne kendetegnes ved vores knowhow og de anvendte ingrediensers kvalitet. Vi tilbyder et permanent udvalg af: - Lyst øl - hvidt øl - mørkt øl - porterøl - IPA. Men også årstidsbestemte øl: - Juleøl - Forårsøl - Sommerøl. Øl til særlige begivenheder. Vores produkter sælges i Frankrig og eksporteres til caféer, hoteller og restauranter samnt delikatesseforretninger, vinkældre, små og store supermarkeder. Vi producerer desuden for tredjemand. Vores drikkevarer produceres efter en økologisk og miljøvenlig tilgang. Alkoholmisbrug er sundhedsskadeligt. Skal indtages med omtanke.

 2. SPIRIT BEAUTIES CONSULTING

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Entreprenør siden 2020, Alexis Vuong grundlagde Spirit Beauties efter en international karriere på 26 år i koncernen Pernod Ricard. Hos Spirit Beauties forstår vi de unikke udfordringer, som små og store virksomheder inden for spiritus står over for, når de lancerer sig på det internationale marked. Derfor er vi der for at ledsage og rådgive dig under hver etape i processen, hvad end du ønsker at sprede dig på de nye markeder eller styrke din globale tilstedeværelse. Vi forpligter os til at hjælpe dig med at spare tid og være mere effektiv via vores omfrangsrige netværk, vores ekspertise inden for markedsføring og vores indgående knowhow vedrørende de internationale markeder. Vi handler som en ægte partner. Vores mission er at hjælpe dig med at skabe en relation mellem forbrugere og dine mærker. Slut dig til os & lad os skåle for din succes!

 1. COURVOISIER

  Frankrig

  Verified by europages badge

  COURVOISIER er kendt i hele verden for kvaliteten af sin cognac gennem flere hundrede år. Dette omdømme er velfortjent. Hver proces i skabelsen og fremstillingen af en cognac COURVOISIER® bliver grundigt kontrolleret for at garantere et meget højt kvalitetsniveau, der kommer i nærheden af det perfekte. Cognac COURVOISIER® fremstilles med dyb respekt for den franske knowhow og tradition og kan prale af mange stolte partnerskaber.

 2. COGNAC DEROUINEAU

  Frankrig

  Verified by europages badge

  fransk cognacproducent, vi tilbyder produkter af høj kvalitet. Vores områder dækker et areal på 30 hektar af vinmarker, heraf 25 hektar af AOC cognac. Vores XO cognac kommer udelukkende fra vores vinområde. Fra beskæring af vinstokkenne til påfyldning af flasker, alt udføres direkte på vores vingård under de strengeste krav. Advarsel: Alkoholmisbrug er sundhedsskadeligt. Skal indtages med omtanke.

 3. MOSAIC BEVERAGE LTD

  Kypern

  Verified by europages badge

  Mosaic Beverage Co. er en familieejet vindistributør, som er forpligtet til indkøb og eksport af de bedste vine fra Argentina, Chile, New Zealand, Australien og Sydafrika. Med en dedikation til kvalitet og autenticitet bruger en mosaik af smag og oplevelser til vinentusiaster verden over. Vi giver kunderne udvalgte vine, samtidig med vi arbejder på at etablere pålidelige og indbringende partnerskaber verden over, baseret på vores fokus og opmærksomhed. Kontakt vores team i dag for at lære mere om vores vine!

 4. LES SAVEURS DE MAYA

  Martinique

  Verified by europages badge

  Virksomheden LES SAVEURS DE MAYA, er en Multi-Category, der opererer inden for Krydderier og ekstrakter branchen. Den opererer også inden for Krydderier, Spiritus, cognac, peber, økologiske olier, armagnac, olier, kanel, og sennepper brancherne. Den er baseret i Rivière-Pilote, Martinique.

 5. DIXVINS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIXVINS, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Vine - Frankrig, fransk vin, Vine - Bordeaux, Vine - Bourgogne, rosévin, rødvine, fransk rødvin, og hvidvine brancherne. Den er baseret i Auxerre, Frankrig.

 6. LA CAVE ÉCLAIRÉE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA CAVE ÉCLAIRÉE, er en Multi-Category, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Spiritus, rom, champagne, og whisky brancherne. Den er baseret i Issy-Les-Moulineaux, Frankrig.

 7. O.S.U.D. DISTILLERIE DE L'UBAYE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden O.S.U.D. DISTILLERIE DE L'UBAYE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for håndværksmæssig destillation, likører, frugtlikører, likørcreme, Fabrikant af pastis, aperitiffer, limoncello, og gin brancherne. Den er baseret i Le Lauzet Ubaye, Frankrig.

 8. NEAT COCKTAIL - COCKTAILS PRETS A BOIRE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden NEAT COCKTAIL - COCKTAILS PRETS A BOIRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cocktails, færdiglavede branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholiske, alkoholholdige drikkevarer, Aperitiffer, alkoholiske, og spiritus brancherne. Den er baseret i Neufmoutiers-En-Brie, Frankrig.

 1. DOMAINE FLAGUERIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMAINE FLAGUERIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Brandy, calvados, Brandy, pærecider, knap, og aperitiffer brancherne. Den er baseret i Ducy-Sainte-Marguerite, Frankrig.

 2. TRILUXE B.V.

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRILUXE B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Forretningsgaver branchen. Den opererer også inden for Kosmetik, Spiritus, Parfume og skønhedsprodukter, værdsatte vine, Makeup - produkter, dufte, Kosmetik, Spiritus, og parfumer brancherne. Den er baseret i Rijnsburg, Holland.

 3. CHAMPAGNE JOFFREY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHAMPAGNE JOFFREY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for champagne, vindyrkning, pinot noir champagne, og likører brancherne. Den er baseret i Les Riceys Bas, Frankrig.

 4. ARDUENNA GIN

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARDUENNA GIN, er en Multi-Category, der opererer inden for Brandy branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholiske, Spiritus, Cocktails, færdiglavede, alkoholholdige drikkevarer, gin, Aperitiffer, alkoholiske, spiritus, alkohol, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Vaux-Sur-Sûre, Belgien.

 5. BALBINE SPIRITS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BALBINE SPIRITS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cocktails, færdiglavede branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Aperitiffer, alkoholiske, Læskedrikke, Spiritus, spiritus, Aperitiffer, alkoholiske, alkoholholdige drikkevarer, Læskedrikke, og gin brancherne. Den er baseret i Colombes, Frankrig.

 6. GIRLINGER & CO GES.M.B.H

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GIRLINGER & CO GES.M.B.H, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den er baseret i Lembach, Østrig.

 7. LES ARRANGEURS FRANÇAIS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LES ARRANGEURS FRANÇAIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - import-eksport, Cocktails, færdiglavede, Drikkevarer, rom, armagnac, Fabrikant af Armagnac, Drikkevarer - import-eksport, alkoholholdige drikkevarer, og økologisk alkohol brancherne. Den er baseret i Cologne, Frankrig.

 8. AIRMAIL COCKTAIL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AIRMAIL COCKTAIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Cocktails, færdiglavede, Aperitiffer, alkoholiske, alkoholholdige drikkevarer, alkohol, Cocktails, færdiglavede, og Aperitiffer, alkoholiske brancherne. Den er baseret i Cognac, Frankrig.

 9. RENCHTALBRENNEREI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RENCHTALBRENNEREI GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Spiritus branchen. Den er baseret i Bad Peterstal-Griesbach, Tyskland.

 10. MAISON BRANDINI

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAISON BRANDINI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for hedvine, håndværksmæssig produktion, Vine - Jura og Savoie, og aperitiffer brancherne. Den er baseret i Thonon-Les-Bains, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis