• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • spiritus

Resultater for

Spiritus - Import eksport

 1. ELLUSTRIA LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Verified by Europages badge

  Gør din drikkeoplevelse bedre med unikke, premium og historiefortællende brands. Ellustria arbejder globalt fra midtlondon, hvor de omhyggeligt producerer, distributører og markedsfører de bedste spiritus og drikkevarer. Det nuværende sortiment består på nuværende tidspunkt af Ellustria egne brands, såsom Snow Queen Vodka, Romanov Vodka, Belka & Strelka Vodka, IL Dottore Gin og mange andre. På udvalgte markeder er Ellustria kommercielt ansvarlig for administrationen af Amuerte Gin, Highclere Castle Gin, Moko Rum, Prunier Cognac og andre. Vi har på nuværende tidspunkt kapacitet til at importere, distribuere, samt sælge engros og detail til kunder i Storbritannien. Vores kundeliste inkluderer Waitrose, Harrods, 5-stjernede hoteller og andre premium og luksus kunder.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. TAMPIERI SPA

  Italien

  Verified by Europages badge

  Tampieri Spa er førende inden for fremstilling af vegetabilske olier, koldpressede eller raffinerede til zooteknisk brug samt brændstof. Virksomheden har anlæg til behandling af biprodukter fra vinproduktion. Producent af raffinerede og ubehandlede fødevareolier, alkohol, distillerede produkter, grappa og mel til husdyravl og vinsurt; brændbare plader. Førende i Europa inden for produktion af vindruekerneolie.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. ARMAGNAC CASTAREDE

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  CASTAREDE, der blev grundlagt i 1832, er Frankrigs ældste Armagnac-producent. Florence Castarède, 6. generation, modtog i 2016 EPV-kvalitetsmærket (Entreprise du Patrimoine Vivant), der belønner traditionelle virksomheder, der viderefører en sjælden, anerkendt og gammel knowhow. Maison Castarède producerer i dag sin Armagnac i vinområdet Château de Maniban (Bas Armagnac). Området består af 4 druesorter (Colombard, Baco, Ugni Blanc og Folle Blanche) og har lige opnået HVE-mærket (Exploitation de Haute Valeur Environnementale). La Maison Castarède lader sin Armagnac modne i længere tid end loven foreskriver for at fremstille en afbalanceret og meget raffineret Armagnac. Maison Castarède åbnede for over 15 år siden et showroom midt i Paris. Lær alt om Armagnac og om vores produkter, og kom og smag og nyd hyggen i vores butik.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. AURIAN SAS

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  AURIAN SAS har været producent og forhandler af vine og Armagnac siden 1880. AURIAN fremstiller og forhandler aromatiserede vine, likører og spiritus og ligger i hjertet af Sydvestfrankrig. Vores historie går tilbage til 1880, da M. Dupeyron var en af de største forhandlere af Armagnac og vin i Gascogne. Nogle årtier senere specialiserede Dupeyrons barnebarn Philippe Aurian sig i produktionen af aromatiserede vine, likører og spiritus, men fortsatte samtidigt med at forhandle Armagnac. I dag sælger virksomheden over 500.000 flasker om året over hele Frankrig. Alle produkter fra AURIAN fremstilles på traditionel vis med en naturlig aromatisering og udtræk af frugter og oftest en blanding af begge. I september 2018 overtog Florent og Isabella Soulhol virksomheden AURIAN med det mål at videreføre de traditioner, der blev indført af M. Aurian og dermed at tilbyde specialiteterne fra AURIAN på de udenlandske markeder. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 5. DRINKS & SPIRITS

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Drinks & Spirits er en sammenslutning af uafhængige spiritusproducenter, der opretter direkte kontakt mellem uafhængige spiritusproducenter og -distributører overalt i Europa. Hos Drinks & Spirits eer der ingen mellemled. Produkter, priser og lagerbeholdninger fastsættes og styres af producenterne selv via disses webbutikker, som er tilgængelige døgnet rundt alle ugens syv dage. De produkter, der udbydes af disse producenter er exceptionelle og henvendt til kendere. Drinks & Spirits tilbyder en digital platform til bestillinger, en komplet logistikservice og en total håndtering af toldformaliteter. Platformen stiller alle disse værktøjer til rådighed for uafhængige spiritusproducenter for at gøre dem i stand til selv at distribuere deres produkter til et bredt netværk af branchefolk. Blandt kunderne af Drinks & Spirits tæller mange vinhandlere, caféer, hoteller, restauranter og grossister i Frankrig og Europa.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. YAROSLAVSKY DISTILLERY

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Anpartsselskabet "Yaroslavsky likero-vodochny zavod" som blev grundlagt i 1901, fremstiller alkoholiske drikkevarer, såsom: vodka, vetch, rosolio, aperitif, likør. Produktudvalget dækker mere end 30 drikkevarer af forskellige mærker. Virksomheden fremstiller klassisk og original likør og spiritus. I fremtiden er det planlagt at udvide produkterne og fremstille brandy, whiskey, frugtalkohol, skandinavisk snaps, grappa inklusive lagret grappa, frugtvodka, maltholdige drikkevarer. Malt til drikkevarebranchen købes af velkendte europæiske malthuse. Aktiviteter: drikkevarer - import/eksport. Mulig drikkevareleverandør til restauranter. Vi sælger også udstyr til drikkevarebranchen. Fabrikkens produktion er certificeret i henhold til internationale krav for kvalitet og fødevaresikkerhedssystemer FSSC.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. CFC ALCOOLS

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Firmaet C.F.C sælger alle typer spiritus, ubearbejdet og bearbejdet, likører og andet på det franske og europæiske marked og til eksport, i alle typer beholdere. Firmaet C.F.C har i dag tre afdelinger. Afdelingen i TILLOUX håndterer modningen af cognac på lagre i mindre træfade. Afdelingen i SAINT-CIERS sørger for lagringen og forsendelsen af alkohol, hvor en særlig modning ikke er påkrævet. Vinkælder til hovedsageligt Cognac og Brandy udelukkende med beholdere i egetræ. Virksomhedens kontor og administration ligger i hjertet af byen COGNAC, der er verdenskendt for sine forhandleres knowhow. Beliggenheden af de to logistiske afdelinger gør os i stand til at oplagre og levere vores kunder en gros og halv-en gros. Pakkeafdelingerne er udstyret med maskiner, der sikrer varernes kvalitet. Godkendt med ISO 9001.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. COURVOISIER

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  COURVOISIER er kendt i hele verden for kvaliteten af sin cognac gennem flere hundrede år. Dette omdømme er velfortjent. Hver proces i skabelsen og fremstillingen af en cognac COURVOISIER® bliver grundigt kontrolleret for at garantere et meget højt kvalitetsniveau, der kommer i nærheden af det perfekte. Cognac COURVOISIER® fremstilles med dyb respekt for den franske knowhow og tradition og kan prale af mange stolte partnerskaber.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. ARDUENNA GIN

  Belgien

  Verified by Europages badge
 5. HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge
 1. SPIRITUOSEN MANUFAKTUR BEELITZ INH. THOMAS HÄBERER

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. GIRLINGER & CO GES.M.B.H

  Østrig

  Verified by Europages badge
 3. START-PACKAGING UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. SPIRITS STATION

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. LONDINEL

  Spanien

  Verified by Europages badge
 6. SAKA SPIRITS

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 7. PETER JOBELIUS E.K.

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. WURTH ESSENZENFABRIK GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge
 9. PENTA CHEMICALS

  Tjekkiet

  Verified by Europages badge
 10. CHAMPAGNE PIERRE LAURENT

  Frankrig

  Pierre Laurent har drevet familiebrug i fem generationer og er kendt for sin stærke forpligtelse inden for traditionelle metoder og bevarelse af miljøet. Pierre Laurent nærer en lidenskab for sin region og har en avantgardistisk vision angående sine champagner. De "skaber velvære" ved at være så naturlige og så egnstypiske som muligt og produceres efter miljøbevidste metoder. Tradition, nydelse og fællesskab er værdier, der er gået igen fra far til søn, og som vi gerne vil videreføre. Familien PIERRE dyrker i dag 4, 5 hektar i Vallée de la Marne, hovedageligt med Pinot Meunier og Chardonnay. Hoveddruesorter: - Chardonnay: Delikate nuancer af frugt, citrusfrugt og mineraler.- Pinot noir: Smidighed og frugtighed, der gør den rund under blandingen.- Pinot meunier: Aromaer af røde bær og en kraftig struktur. Den får krop og kraft under blandingsprocessen. Vinhøsten er i århundreder foregået udelukkende i hånden for at garantere den højeste kvalitet af druer. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet, skal nydes med omtanke. Salg af alkoholholdige drikke til unge under 18 år er forbudt.

 1. MIDA GMBH

  Tyskland

  MIDA GmbH er en relativt ung virksomhed, som blev grundlagt i 2012. Hovedsædet ligger i Stuttgart. Vores virksomhed har specialiseret sig i engros- og detailsalg af alkoholiske drikkevarer af høj kvalitet. MIDA GmbH tilbyder meget gunstige forretningsbetingelser for grossister inden for levnedsmidler og drikkevarer samt ejere af restauranter, barer, diskoteker og natklubber. Vores kunder kan altid regne med et skræddersyet tilbud. Hos os kan du købe både store og små mængder. Som følge af vores gode geografiske placering kan vi samarbejde med grossister og detailhandlende i både Tyskland, Frankrig, Schweiz og Østrig. Vores virksomhed tilbyder konsekvent de mest optimale og dermed også mest gunstige forretningsbetingelser i forbindelse med et vellykket samarbejde.

 2. CONNEXION INTERNATIONAL

  Holland

  Connexion International er et dynamisk internationalt handelsfirma med de bedste mærkevarer inden for spiritus. På grund af vores forbindelser, lange erfaring og fleksibilitet i denne hurtigt skiftende verden inden for ​​handel med alkohol kan vi tilbyde vores kunder en lang række populære mærker af whisky, cognac, vodka og specialprodukter til konkurrencedygtige priser. Vi har gode forbindelser med veletablerede pakhuse og transportvirksomheder, og derfor kan vi garantere en hurtig, pålidelig og smidig levering af din ordre på verdensplan.

 3. CHÂTEAU LE BREZEGUET

  Frankrig

  Vinbedriften CHATEAU LE BREZEGUET blev videreført i 1999 og producerer vine fra områder med en gennemsnitsalder på 25 år med druesorten Malbec. Fremstillingen foregår via en varmebehandling på omkring tre uger og en efterfølgende gæring på mindst 18 måneder. CHÂTEAU LE BREZEGUET producerer desuden en cuvée fra sine gamle vinmarker, der har en alder på mellem 35 og 40 år. Vores cuvée er udelukkende med Malbec-druen, vinifikationen varer 3 til 4 uger med en afsluttende varmebehandling, og gæringen foregår kun på egefad i mindst 18 måneder. CHÂTEAU LE BREZEGUET producerer også en vin fra de yngre vinmarker ved navn CHEMIN DE COMPOSTELLE. De bruge druesorter er Malbec og Merlot. Det drejer sig om bordvine, enten rød- eller rosévine, med en kraftig aroma. Takket være ejernes stædige indsats bliver vinene ofte belønnet med priser, og bedriften udvikler sig i 2015 med en overtagelse på 12 hektar af CHÂTEAU GRAND CHÊNE.

 4. DISTILLERIE LOUIS ROQUE

  Frankrig

  DISTILLERIE LOUIS ROQUE er specialist i blommebrændevin fra Souillac. Distillatører fra far til søn siden 1835, og destilleriet følger stadig traditionen, hvor brændevinen langsomt raffineres i gamle egetræsfade, og alkoholen langsomt ældes. Udover den berømte Souillac blommebrændevin tilbyder destilleriet andre frugtbaserede spiritustyper såsom pære, hindbær, sveskeblomme, mirabelblommer, kirsch. Vi tilbyder også aperitif baseret på vin, frugt, nødder, ratafia, likør af valnød, kastanje, hindbær, karamel, chokolade, vanilje, mynte og frugtbasere fine likører. Frugt med alkohol, baba-kager med rom, cannelé-kager, chokoladeslik og krydderier fra sydvest-Frankrig, sennep og eddike med trøfler er også tilgængelige. Vores produkter sælges i vinbutikker, delikatesseforretninger som Fauchon og Hediard, og i mange restauranter i Frankrig og i udlandet.

 5. CAVES DES PRODUCTEURS DE JURANÇON

  Frankrig

  Vinfirmaet Cave de Gan-Jurançon, der er vinproducent i Jurançon og Bearn i hjertet af syd-vest regionen, omfatter AOC Jurançon (blød, tør, sen høst) og Béarn (rød og pink). Det er en sammenslutning med 300 medlemmer, der dyrker to tredjedele af Jurançons vinmarker (750 ha) og tre fjerdedele af vingårdene i Béarn (50 ha). Firmaet ejer også 40 hektar vinmarker, som det dyrker og vedligeholder hele året med sit eget team. Takket være de mange forskellige jordtyper, vistokkenes kvalitet, det begrænsede udbytte, manuel høst og vores kældermestres knowhow kan vi fremstille kvalitetsvine med respekt for traditionen. Vores tapperi, der åbnede i 2011, afspejler moderniteten af vores udstyr (der er certificeret ISO 9001, 14001 og FSSC 22000) og sikrer gode betingelser for opbevaring og et optimalt ordreflow. Forretning med direkte salg, gratis besøg og smagning. turistmål og handikapvenligt.

 6. CHATEAU ARMANDIERE

  Frankrig

  CHÂTEAU ARMANDIERE er en familievingård beliggende på fire forskellige jordvolde i Cahors. Vingården drives nu af fjerde generation. Den består af 25 hektar vinmarker primært beplantet med Malbecdruen, der er den vigtigste drue i de beskyttede Cahorvine med oprindelsesbetegnelse. Alle vinene fra CHÂTEAU ARMANDIERE er produceret med respekt for traditionel vinavl. Området tilbyder et komplet sortiment af vine, der spænder fra rød, hvid og rosé til søde aperitiffer. Blandt vinene fra CHÂTEAU ARMANDIERE er der en rødvin AOP Cahors Malbec 100%. Hver cuvée er knyttet til en bestemt terroir, der giver dem en bred vifte af aroma og smag. Vinenes aroma og smag har dannet grundlag for adskillige medaljer og udmærkelser til CHÂTEAU ARMANDIERE .

 7. WIRCON CORP.

  Danmark

  Wircon A/S is a Danish engineering and sales company. The people behind Wircon have developed innovative, high-technology products for the bar and hospitality industry since 1997.Wircon has used this knowledge and technological expertise to create the world's first wireless dispensing system of set portions for bars.The fact that Wircon has been responsible for the development of the products as well as ensuring that production is carried out at the right price and quality means that the patented systems can be supplied at prices that are competitive with the older and less user-friendly and profitable systems.Since 2005, Wircon A/S has developed a unique user-friendly solution for bars that want to increase their turnover through better control and flexibility. Monitoring of all pours takes place via a wireless system to user-friendly software or by connecting to other systems.The Wircon dispensing system is unique and the first in the world to combine 100% dispensing control.

 8. DRINKWELL

  Danmark

  Drinkwell er en dansk webshop, der beskæftiger sig med salg af spiritus og champagne. Vores koncept er i den eksklusive afdeling, og derfor byder vores sortiment på alle de kendte mærker: Moët & Chandon, Belvedere, Grey Goose, Zacapa, Krug og mange flere.Vores B2B-koncept giver den bedste leverandør af eksklusive drikkevarer til virksomheder i hele Danmark. Vi giver ikke bare de bedste priser med en høj avance. Vi giver også en kanon service, der afspejles i vores måde at behandle kunder på. Vores telefon er åben 16 ud af døgnets 24 timer. Ved hastesager kan vi levere med timers mellemrum, og de fleste leverancer modtager i ellers dagen efter.Vi ser frem til at levere jeres drikkevarer.

 9. EKO NOVA BV/SRL

  Belgien

  EKO NOVA er et internationalt handelsfirma. Vores hovedprodukter er drikkevarer (vand, sodavand, øl, spiritus, …), toiletartikler, FMCG og toldfri produkter. Andre mærkevarer er også en mulighed. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

 10. CHAMPAGNE MOUTARD - DILLIGENT

  Frankrig

  Vi har været vinavlere fra far til søn siden det 17. årh., vores knowhow inden for udvælgelse og blanding af vine giver os mulighed for at tilbyde et komplet udvalg, der kan smages på stedet: Champagne, Bourgogne, sjældne vine, frugtlikører, champagnekvas, Chablis, årgangsvine. Vores destilleri bag murene er en af de sidste kunsthåndværker destillerier for champagne, som producerer, presserester, ratafia fra champagne, brændevin og frugtlikør.

Filtre

Resultater for

Spiritus - Import eksport

Antal resultater

8.762 virksomheder