• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • spild og affaldsforbrænding - anlæg

Resultater for

Spild og affaldsforbrænding - anlæg - Import eksport

 1. INCIPROM LLC

  Rusland

  Inciprom LLC virksomheden designer og fremstiller forbrændingsanlæg, installationer af forbrændingsanlæg til affald og skrald. Virksomheden fremstiller det følgende udstyr med industrielle gasblæselamper for at bortskaffe biologisk, medicinsk, industrielt og solidt kommuneaffald: •INSI B model forbrændingsanlæg bruges til bortskaffelse af dyre, medicinsk og biologisk farligt affald osv. Forbrændingskapacitet er 50 til 350 kg/t. •INSI C modellen er forbrændingsanlæg med maksimal produktivitet for afbrænding af alle former for affald, inklusive kontamineret biologisk materiale. Forbrændingskapacitet er 500 til 1000 kg/t. •Ekstraudstyr og tilbehør til affaldslæsning, transport af forbrændingsanlæg, energiforsyning og en øgning af forbrændingseffektiviteten. Insiprom's produktsortiment inkluderer sammenlagt 12 modeller af forbrændingsanlæg, som kan håndtere affald fra 150 kg til 8 ton. Virksomheden fremstiller ikke kun installationer til bortskaffelse af standardaffald, men kan også fremstille udstyr der er skræddersyet kundernes behov. Insiprom har siden 2013 fremstillet forbrændingsanlæg og affaldsforbrændingsudstyr. Producenten sælger udstyr til de bedst mulige priser, har en betydelig erfaring inden for fremstilling af forbrændingsanlæg, ansætter professionelle design- og produktionsteams og udfører førsteklasses vedligeholdelsestjenester. Insiprom's produktion er ISO 9001: 2015 certificeret, de fremstillede enheder overholder alle kravene i TR CU 010/2011, GOST R standarderne osv.

 2. EUROPEM

  Belgien

  Europem er en førende leverandør af flare-systemer, brændere, forbrændingsovne termisk oxidation, energi fra affald, katalytiske iltningsmidler, deNOx-systemer, luftforureningskontrol, varmegenvindingssystemer og miljøteknologi. Vi har bygget over 200 installationer i mere end 25 lande verden over. Europem overholder et Health and Safety Management System i overensstemmelse med VCA**version 2008/5 og OHSAS18001 og firmaet er ISO 9001-2008 og 14001 certificeret.

 3. INCINER8 LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden INCINER8 LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg branchen. Den opererer også inden for Forvaltning af industriaffald, Forvaltning af industriaffald, og design af affaldsforbrændingsovne brancherne. Den er baseret i Southport, Det Forenede Kongerige.

 4. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Rumænien

  Virksomheden FLEXTIM INDUSTRY SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Zooteknik - udstyr, Spild og affaldsforbrænding - anlæg, Zooteknik - udstyr, og Spild og affaldsforbrænding - anlæg brancherne. Den er baseret i Timisoara, Rumænien.

 5. ENVIRON ENGINEERING GMBH

  Østrig

  Virksomheden ENVIRON ENGINEERING GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg branchen. Den opererer også inden for vedligeholdelse brændere dieseloile brancherne. Den er baseret i Engelmannsbrunn, Østrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ECOLOGIA INFORMATICA SRL

  Italien

  Virksomheden ECOLOGIA INFORMATICA SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg branchen. Den opererer også inden for varmevurdering af affald, miljøvenlige ovne, anlæg og udstyr til rensning, miljø og nedbrydning af affald, og forvaltning affald brancherne. Den er baseret i Treviglio, Italien.

 2. ADDFIELD ENVIRONMENTAL SYSTEMS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ADDFIELD ENVIRONMENTAL SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg branchen. Den opererer også inden for forbrændingsovne brancherne. Den er baseret i Cannock, Det Forenede Kongerige.

 3. SOC D'EXPLOITATION THERMIQUE DU MIRAI

  Frankrig

  Virksomheden SOC D'EXPLOITATION THERMIQUE DU MIRAI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg branchen. Den er baseret i Toulouse, Frankrig.

 4. CREANERGY

  Belgien

  Virksomheden CREANERGY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg, Enheder til kombineret produktion med biogas, varme- og kraftanlæg, rådgivning inden for biogasenergi, og Spild og affaldsforbrænding - anlæg brancherne. Den er baseret i Winksele, Belgien.

 5. KAPA ENGINEERING

  Italien

  Virksomheden KAPA ENGINEERING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg branchen. Den er baseret i Mercallo, Italien.

 1. SANTES INCINERATOR

  Tyrkiet

  Virksomheden SANTES INCINERATOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg branchen. Den opererer også inden for varmevurdering af affald, og anlæg og udstyr forbrænding af affald brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 2. ECOTHERM SRL

  Italien

  Virksomheden ECOTHERM SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg branchen. Den opererer også inden for røgbekæmpelse brancherne. Den er baseret i Scandicci, Italien.

 1. VANHEEDE ALTERNATIVE FUELS

  Belgien

  Virksomheden VANHEEDE ALTERNATIVE FUELS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg branchen. Den er baseret i Mouscron-dottignies, Belgien.

 2. OPSIS MRZ KOMPOST SISTEMLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden OPSIS MRZ KOMPOST SISTEMLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg branchen. Den opererer også inden for anlæg til kompostering af slam, og vertikale pakkemaskiner brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 3. FOR.TEC. FORNITURE TECNOLOGICHE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FOR.TEC. FORNITURE TECNOLOGICHE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg branchen. Den er baseret i Francolise, Italien.

 4. EXTINTORES GIRALDA

  Spanien

  Virksomheden EXTINTORES GIRALDA, er en Distributør, der opererer inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg branchen. Den opererer også inden for brandslukkere til kontorer brancherne. Den er baseret i Sevilla, Spanien.

 5. DUMAG GES.M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden DUMAG GES.M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg, og Spild og affaldsforbrænding - anlæg brancherne. Den er baseret i Gumpoldskirchen, Østrig.

 6. STAVIMEX SLOVAKIA, A.S.

  Slovakiet

  Virksomheden STAVIMEX SLOVAKIA, A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg, Målings- og reguleringsudstyr - effekt og flux, Spild og affaldsforbrænding - anlæg, og Målings- og reguleringsudstyr - effekt og flux brancherne. Den er baseret i Bratislava - Ruzinov, Slovakiet.

 7. THE WASTEPACK GROUP LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden THE WASTEPACK GROUP LIMITED, er en Engrossalg, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg, og Spild og affaldsforbrænding - anlæg brancherne. Den er baseret i Harlow, Det Forenede Kongerige.

 8. ARN B.V.

  Holland

  Virksomheden ARN B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg, og Spild og affaldsforbrænding - anlæg brancherne. Den er baseret i Weurt, Holland.

 1. KOTLOENERGO M.Y.V.

  Ukraine

  Virksomheden KOTLOENERGO M.Y.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr forbrænding af affald, og dampfyr brancherne. Den er baseret i Tatiev, Ukraine.

 2. BUITEX RECYCLAGE

  Frankrig

  Virksomheden BUITEX RECYCLAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg, og Spild og affaldsforbrænding - anlæg brancherne. Den er baseret i Cours La Ville, Frankrig.

 3. FOR.TEC. SRL

  Italien

  Virksomheden FOR.TEC. SRL, der opererer inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg branchen. Den opererer også inden for Forbrændingsovne, og Forbrændingsovne brancherne. Den er baseret i Francolise (Ce), Italien.

 4. WVT WIRTSCHAFTLICHE VERBRENNUNGS-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WVT WIRTSCHAFTLICHE VERBRENNUNGS-TECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg, og Spild og affaldsforbrænding - anlæg brancherne. Den er baseret i Overath, Tyskland.

 5. NORDHORDLAND OG GULEN INTERKOMMUNALE RENOVASJONS

  Norge

  Virksomheden NORDHORDLAND OG GULEN INTERKOMMUNALE RENOVASJONS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg, og Spild og affaldsforbrænding - anlæg brancherne. Den er baseret i Vagseidet, Norge.

 6. SLUDGEBUSTERS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SLUDGEBUSTERS LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Spild og affaldsforbrænding - anlæg, og Spild og affaldsforbrænding - anlæg brancherne. Den er baseret i Southampton, Det Forenede Kongerige.

 7. MHB HAMM BETRIEBSFÜHRUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 8. MHB MÜLLHEIZKRAFTWERK BETRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 9. VEOLIA ES CLEANAWAY HOLDINGS LIMITED

  Det Forenede Kongerige