• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • speedbåde

Resultater for

Speedbåde - Import eksport

 1. SEA PROP SRL - CANTIERE NAUTICO COSTRUZIONE IMBARCAZIONI E GOMMONIRCA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SEA PROP SRL - CANTIERE NAUTICO COSTRUZIONE IMBARCAZIONI E GOMMONIRCA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skibsværft - bygning branchen. Den opererer også inden for skibsværft, konstruktion yacht, motorbåde, sejlskibe, skibe, skibsværfter, mekanik, slæbning af skibe, speedbåd, og yachter brancherne. Den er baseret i Pozzuoli, Italien.

 2. JETTER

  Rusland

  Jetter LLC udfører udvikling, design og produktion af hovercraft samt udvikling og produktion af privat skibstransport. Virksomheden udvikler og fremstiller en unik Jetter ACV, som kan anvendes som redningsfartøj på floder og søer, et fuldt terrængående køretøj og en afslapningsbåd. Jetter amfibiekøretøjet er en hovercraft der kan bruges hele året rundt (SES), det kan bruges i temperaturer fra -30 til +40 °C, det kan bevæge sig gennem vand, sump, sand, sne, is, bakker og mindre forhindringer. Jetter ACV kan holde sig oppe i lang tid uden at synke, og kan nemt repareres ude i marken. En tom Jetter airbåd vejer kun 290 kg og kan bære op til 2 personer, med en samlet vægt på op til 260 kg. Brændstofmotoren på 65 HK og brændstoftanken på 47 L sikrer en strækning på op til 280 km. Jetter passer til vinder- og sommerfiskeri, både- og eventyrferier, jagt, turisme, lasttransport, nødredningssituationer, medicinsk hjælp i områder der er svært tilgængelige.

 3. VIENNA BOAT CHARTER

  Østrig

  Virksomheden VIENNA BOAT CHARTER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Speedbåde branchen. Den opererer også inden for udlejning speedbåd, udlejning af motorbåde, lystbåde med motor, og turistservice brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

 4. ALCUDIA BAY BOAT RENTAL

  Spanien

  Virksomheden ALCUDIA BAY BOAT RENTAL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Speedbåde branchen. Den er baseret i Can Picafort. Santa Margalida, Spanien.

 5. ESHOP STICKERS

  Grækenland

  Virksomheden ESHOP STICKERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Motorcykeldele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for selvklæbende, speedbåd, ανταλλακτικα μοτοσυκλετων, og skibskomponenter brancherne. Den er baseret i Nea Makri, Grækenland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BOOTSSCHULUNG BERLIN

  Tyskland

  Virksomheden BOOTSSCHULUNG BERLIN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Speedbåde branchen. Den opererer også inden for uddannelse og oplæring brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 2. MARITIME SPORT

  Indonesien

  Virksomheden MARITIME SPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Transport - både branchen. Den opererer også inden for Påhængsmotorer, og speedbåd brancherne. Den er baseret i Jakarta Utara, Indonesien.

 3. BOOTSFAHRSCHULE WIEN

  Østrig

  Virksomheden BOOTSFAHRSCHULE WIEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Speedbåde branchen. Den opererer også inden for uddannelse, forvaltning af vandkanaler, udlejning speedbåd, og undervisning i motorbådssejlads brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

 4. ONUBANAUTIC

  Spanien

  Virksomheden ONUBANAUTIC, er en Distributør, der opererer inden for Speedbåde branchen. Den opererer også inden for Motorbåde, Motorbåde, havfiskeri, og fiskekuttere brancherne. Den er baseret i Huelva, Spanien.

 5. BAREBOATSAILING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BAREBOATSAILING GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Skibsbygning branchen. Den opererer også inden for Skibsvedligeholdelse og reparationer, Lystfartøjer, Speedbåde, Skibsvedligeholdelse og reparationer, Lystfartøjer, og Speedbåde brancherne. Den er baseret i Bergkamen, Tyskland.

 1. SAILPOINT YACHTCHARTER, SEGELN & REISEN E.K.

  Tyskland

  Virksomheden SAILPOINT YACHTCHARTER, SEGELN & REISEN E.K., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skibsbygning branchen. Den opererer også inden for Skibsvedligeholdelse og reparationer, Lystfartøjer, Speedbåde, Skibsvedligeholdelse og reparationer, Lystfartøjer, og Speedbåde brancherne. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 2. MUDA

  Brasilien

  Virksomheden MUDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, Speedbåde, dybfrosne fødevarer, snacks, Import-eksport - fødevarer og landbrug, og Speedbåde brancherne. Den er baseret i Limoeiro, Brasilien.

 1. MD BOOTSERVICE

  Holland

  Virksomheden MD BOOTSERVICE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Motorer, skibs- branchen. Den opererer også inden for speedbåd, reparation af skibsmotorer, og skibsmotorer brancherne. Den er baseret i Blaricum, Holland.

 2. BOOTSVERMIETUNG FANGROT - MARINA PRINZENHOF

  Tyskland

  Virksomheden BOOTSVERMIETUNG FANGROT - MARINA PRINZENHOF, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skibsbygning branchen. Den opererer også inden for Skibsvedligeholdelse og reparationer, Lystfartøjer, Speedbåde, Lystfartøjer - komponenter, motorer og udstyr, Skibsvedligeholdelse og reparationer, Lystfartøjer, Speedbåde, og Lystfartøjer - komponenter, motorer og udstyr brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 3. SERNAUTIC

  Spanien

  Virksomheden SERNAUTIC, er en Detailsalg, der opererer inden for Speedbåde branchen. Den opererer også inden for motorbåde brancherne. Den er baseret i Alicante, Spanien.

 4. KOOPMANS TRADINGS O.Y.F B.V

  Holland

  Virksomheden KOOPMANS TRADINGS O.Y.F B.V, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Lystfartøjer - komponenter, motorer og udstyr branchen. Den opererer også inden for speedbåd, Motorer, og Påhængsmotorer brancherne. Den er baseret i Heerenveen, Holland.

 5. CASCADE OUTBOARD MOTOR

  Forenede Stater

  Virksomheden CASCADE OUTBOARD MOTOR, er en Engrossalg, der opererer inden for Fiskefartøjer - udstyr og materialer branchen. Den opererer også inden for indenbords motorer, speedbåd, Påhængsmotorer, og Motorer, påhængs- brancherne. Den er baseret i Portland, Forenede Stater.

 6. LAGOON ROYAL

  Ukraine

  Virksomheden LAGOON ROYAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Speedbåde branchen. Den opererer også inden for yachter, og bygning brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 7. ATLANTIC MARINE

  Polen

  Virksomheden ATLANTIC MARINE, er en Distributør, der opererer inden for Speedbåde branchen. Den opererer også inden for små motorbåde, og køb-salg af både brancherne. Den er baseret i Augustów, Polen.

 8. LAWNSKIDSTEER

  Indonesien

  Virksomheden LAWNSKIDSTEER, er en Engrossalg, der opererer inden for Lystfartøjer - komponenter, motorer og udstyr branchen. Den opererer også inden for speedbåd, og skibsmotorværksted brancherne. Den er baseret i Jakarta, Indonesien.

 1. FIXOUTBOARD

  Indonesien

  Virksomheden FIXOUTBOARD, er en Engrossalg, der opererer inden for Speditører, letfordærvelige varer branchen. Den opererer også inden for speedbåd brancherne. Den er baseret i Nusa Dua, Indonesien.

 2. ZEMBRA BOAT

  Tunisien

  Virksomheden ZEMBRA BOAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Speedbåde branchen. Den opererer også inden for kajak brancherne. Den er baseret i Sousse, Tunisien.

 3. WILEMINKA II

  Polen

  Virksomheden WILEMINKA II, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Speedbåde branchen. Den opererer også inden for joller, og robåde brancherne. Den er baseret i Chojniczki, Polen.

 4. SAKADUMARINE,.CV

  Indonesien

  Virksomheden SAKADUMARINE,.CV, er en Engrossalg, der opererer inden for Transport - motorkøretøjer og både branchen. Den opererer også inden for Kajakker og kanoer, speedbåd, og Kajakker og kanoer brancherne. Den er baseret i Jakarta, Indonesien.

 5. WOTERFITZ WASSERFREIZEIT HOLTKAMP + PARTNER OHG

  Tyskland

  Virksomheden WOTERFITZ WASSERFREIZEIT HOLTKAMP + PARTNER OHG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Motorbåde branchen. Den opererer også inden for Lystfartøjer, Speedbåde, Lystfartøjer, og Speedbåde brancherne. Den er baseret i Rechlin, Tyskland.

 6. COSTA MARITIM YACHT-SPORT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden COSTA MARITIM YACHT-SPORT GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Lystfartøjer branchen. Den opererer også inden for Speedbåde, og Speedbåde brancherne. Den er baseret i Wiesbaden, Tyskland.

 7. TECHNIC INDUSTRY SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden TECHNIC INDUSTRY SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lystfartøjer branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer og tilbehør, Speedbåde, Vvs-installationer og tilbehør, og Speedbåde brancherne. Den er baseret i Trzebiatow, Polen.

 8. OUTBOARD ENGINE

  Indonesien

  Virksomheden OUTBOARD ENGINE, er en Distributør, der opererer inden for Transport - både branchen. Den opererer også inden for speedbåd, og skibsmotorværksted brancherne. Den er baseret i Jakarta Raya, Indonesien.

 9. PPHU POLIFAKTOR CEZARY DYCZEWSKI

  Polen

  Virksomheden PPHU POLIFAKTOR CEZARY DYCZEWSKI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lystfartøjer branchen. Den opererer også inden for Speedbåde, og Speedbåde brancherne. Den er baseret i Augustow, Polen.

 10. SPORTIS S.A.

  Polen

  Virksomheden SPORTIS S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lystfartøjer branchen. Den opererer også inden for Speedbåde, og Speedbåde brancherne. Den er baseret i Koleczkowo, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis