• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • specialstål

Resultater for

Specialstål - Import eksport

 1. VIANT AURA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hjertelig velkommen hos Lake Region Medical GmbH! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os venligst! Vi fremstiller rustfrit stål, kapillarrør af rustfrit stål, præcisionsrør af rustfrit stål, præcisionsstålrør, præcisionsdele til medicinalteknik, rørformdele af rustfrit stål og meget mere.

 2. CHR. HÖVER & SOHN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I over 80 år har Höver & Sohn stået for enestående kvalitet på verdensplan. Men det betyder ikke, at vi kun insisterer på gamle former – den brændende lidenskab for rustfrit stål er stadig en del af vores filosofi. Traditionelle værdier møder moderne CNC-teknik, og denne kombination er en garant for kvalitet, der "gør lykkelig". Vi er erfarne og motiverede, traditionelle og moderne, engagerede og klar til dine krav. Chr. Höver & Sohn GmbH & Co. KG nyder global anseelse for bedste kvalitet og pålidelighed. Hos Höver er kvalitet ikke bare et skrevet ord, men et gennemgående princip i efterlevet virksomhedskultur. Som uafhængigt fagområde er kvalitetssikringen organisatorisk direkte tilknyttet virksomhedsledelsen. Kompromisløs kvalitet i hver detalje er en forpligtelse for Höver. Kvalitet og sikkerhed er væsentlige elementer i vores firmafilosofi.

 3. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  For 15 år siden – i år 2002 – grundlagde vi handelsselskabet Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH i Düsseldorf. I dag nyder vi stor anseelse i ind- og udland, da vi med vores omfattende viden om det internationale marked er i stand til at opfylde vores kunders behov, eftersom vi kun leverer materialer af høj kvalitet kombineret med konkurrencedygtige priser og hurtig behandling af forespørgsler. Når det gælder særlige ønsker, er vi yderst fleksible, og når det gælder afvikling af ordrerne, er det vores mål at levere den højeste præcision. Og i øvrigt ....... Ved du, hvordan man løser problemer? Meget nemt: Ved at man finder nogen, der løser problemer! Og du har fundet os!

 4. HAGENKÖTTER GMBH & CO.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Reserve- og sliddele til sandblæsningsanlæg. Vi er en af de førende udbydere af sandblæsningsudstyrs-reservedele af højbestandigt rustfrit støbejern og af hærdet værktøjsstål. Ud over de umiddelbare reservedele til centrifugalhjulsturbiner omfatter vores tilbudspalet næsten alle sliddele, der kræves i sandblæsningsanlæg. Stråleophæng af manganstål eller andre holdemidler til sandblæsningsdelene er udsat – betinget af det kontinuerlige bombardement af partikler – for et ekstremt slid, hvilket begrænser brugstiden til nogle få uger eller måneder. Derfor er det nærliggende at fremstille disse produkter af højbestandigt manganstål. Stråleophæng af manganstål har en standtid, der er op til 20 gange længere end ophæng af traditionelt stål. Dette muliggør en væsentligt mere effektiv planlægning af driften.

 5. BASEDO STEEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fem grunde til at BASEDO STEEL ved, hvad det drejer sig om: Vi kender de specifikke forhold i de stålbearbejdende virksomheder. Også når kravene er nok så høje; og når der er stor forskel på materialer og mål: Vi skal nok klare opgaven. Især eksotiske materialer er intet problem for os. Serviceydelser: På vores moderne lager i Düsseldorf har vi masser af materialer lige ved hånden. På vores højtydende automatiske båndsave saver vi stål i henhold til den ønskede længde. Netværk: Hvis et materiale ikke er på lager, har vi et stort, internationalt netværk af forhandlere, producenter, smede og bearbejdningsvirksomheder. Dermed går din forespørgsel ikke tabt.Logistik: Vi ved, hvordan gods skal transporteres uanset om det drejer sig om kurertjenester, speditører, søfragt eller luftfragt. Hurtig, pålidelig og til en god pris.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NLMK-EUROPE-PLATE

  Belgien

  Verified by europages badge

  NLMK Europe - Plate fabrikerer et stort udvalg af stærke metalplader og barrer. Fabrikkens produktionskapacitet er 1, 75 millioner ton stål om året, og dens portefølje af stålrelaterede produkter inkluderer produkter med høj merværdi, såsom hærdet og hærdet stål, værktøjsstål og offshore kvaliteter. NLMK Plate er specialiseret i VALSET OG FORSTÆRKET STÅL: Byggestål, stål til skibsbyggeri, stål til offshoreindustri, stål til vindmøller, stål til kedler og trykbeholdere, rørstål, stål med højt kulstofindhold, stål med høj elastisk styrke, slidstærkt stål QUARD® (korrosionsbestandigt stål), QUEND® (stål med meget høj elasticitet), værktøjsstål, stænger og støbeblokke, firkantede stænger og støbte stænger.

 2. F.A.R. FONDERIE ACCIAIERIE ROIALE SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  FAR spa, støbte dele i almindeligt stål og specialstål. F.A.R. blev grundlagt i 1962. Fonderie Acciaierie Roiale spa, som er specialiseret i produktionen af slidstærke stål, der anvendes som reservedele i maskiner til knusning af sten, har altid betragtet opfyldelsen af sine kunders behov som sin grundlæggende målsætning. Derfor har det forpligtet sig til at være på forkant med tendenserne og efterspørgslerne fra markedet og omsætte dem til et konstant ønske om at ajourføre og forny sine materialer og produkter. denne filosofi har gjort det muligt for F.A.R. at gøre sig gældende som en af verdens førende inden for branchen. Dets teknikeres høje professionalitet og kompetence, understøttet af en fleksibel struktur, sætter F.A.R. i stand til på nuværende tidspunkt at opfylde kundernes forespørgsler hurtigt samtidigt med at tilbyde maksimal assistance og maksimalt samarbejde. Disse faktorer gør F.A.R. til reference og garanti for dem, som arbejder i knusningssektoren.

 3. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Din leverandør af støbte emner i specialstål og støbejern. Virksomheden har stor erfaring i kundeservice. Vores mere end 50 års erfaring gør os i stand til at tilbyde løsninger inden for mekanisk påvirkning, modstandsdygtighed over for stød, slid, høje temperaturer og kemisk ætsning. JADOT Castings er din leverandør af støbte og bearbejdede emner i alle typer støbejern, stål og legeringer i nikkel, krom og cobalt.

 4. BLANCHARD OXYCOUPAGE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BLANCHARD OXYCOUPAGE, er en Underleverandør, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Specialstål, slidstærkt stål, Specialstål, slidstærkt stål, og Handel stål brancherne. Den er baseret i Sainte Luce Sur Loire Cedex, Frankrig.

 5. FONDERIE PENA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FONDERIE PENA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning, stål branchen. Den opererer også inden for Støbning af specialstål og ædelstål, Specialstål, støberier letmetallegering, støbning af ikke-jernholdige metaller, Støbning af specialstål og ædelstål, Sandformning, presning aluminium, formning af træskabelon, og Bronzestøberi brancherne. Den er baseret i Mérignac, Frankrig.

 1. LASER RHONE ALPES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LASER RHONE ALPES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Specialstål branchen. Den opererer også inden for Svejsning - stål og metal, metallurgi, bearbejdning af stål, industriel markering, lasergravering, industriudstyr, lasersvejsning, svejsning, og Svejsning - stål og metal brancherne. Den er baseret i Fontaine, Frankrig.

 2. DATA F.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DATA F., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Finmekanik, Sportsartikler, Specialstål, mekanisk præcisionsbearbejdning, BOULENCIEL, bearbejdning af metal, Finmekanik, præcisionsdrejning, og Sportsartikler brancherne. Den er baseret i Pinasca, Italien.

 1. VOGEL-BAUER EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VOGEL-BAUER EDELSTAHL GMBH & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Specialstål branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 2. DOLLMETALL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOLLMETALL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Specialstål branchen. Den er baseret i Sasbach, Tyskland.

 3. ATELIERS PIRET SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ATELIERS PIRET SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Kedler, rustfrit stål, Specialstål, udboring, overklipning, Kedler, rustfrit stål, og Specialstål brancherne. Den er baseret i Ampsin, Belgien.

 4. MAXX - STAHL GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAXX - STAHL GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Specialstål branchen. Den er baseret i Weißkirchen An Der Traun, Østrig.

 5. INOMETA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INOMETA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Specialstål branchen. Den er baseret i Herford, Tyskland.

 6. ALUFRITZE INHABER JAVIER FRANGENHEIM

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALUFRITZE INHABER JAVIER FRANGENHEIM, er en Engrossalg, der opererer inden for Specialstål branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 7. HERMANN SEFRANEK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERMANN SEFRANEK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Specialstål branchen. Den er baseret i Burgheim, Tyskland.

 8. K & E -TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden K & E -TECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Specialstål branchen. Den er baseret i Kölleda, Tyskland.

 1. SEG SCHLEIFEREI EDGAR GUGGEMOS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SEG SCHLEIFEREI EDGAR GUGGEMOS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Specialstål branchen. Den er baseret i Meßkirch, Tyskland.

 2. AVESKA-EDELSTAHL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AVESKA-EDELSTAHL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Specialstål branchen. Den er baseret i Ennepetal, Tyskland.

 3. S+D METALS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden S+D METALS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Specialstål branchen. Den er baseret i Stelle, Tyskland.

 4. BLANCO PROFESSIONAL GMBH + CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BLANCO PROFESSIONAL GMBH + CO KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Specialstål branchen. Den er baseret i Oberderdingen, Tyskland.

 5. GÜNTER LÄMMERMEIER OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GÜNTER LÄMMERMEIER OHG, er en Engrossalg, der opererer inden for Specialstål branchen. Den er baseret i Oettingen, Tyskland.

 6. KURT BEIER GMBH STAHL- UND EDELSTAHLVERARBEITUNG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KURT BEIER GMBH STAHL- UND EDELSTAHLVERARBEITUNG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Specialstål branchen. Den er baseret i Wenden, Tyskland.

 7. ERIK TÜRKIS-RENOUF METALLE OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ERIK TÜRKIS-RENOUF METALLE OHG, er en Engrossalg, der opererer inden for Specialstål branchen. Den er baseret i Idar-Oberstein, Tyskland.

 8. KSO AST GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KSO AST GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Specialstål branchen. Den er baseret i Wilnsdorf, Tyskland.

 9. ASH EDELSTAHLBEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASH EDELSTAHLBEARBEITUNG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Specialstål branchen. Den er baseret i Freiberg, Tyskland.

 10. SARBO SPA MINUTERIE METALLICHE TORNITE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SARBO SPA MINUTERIE METALLICHE TORNITE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for stål og legeringer, specialstål, stålværk, bearbejdning jernholdige metaller og legeringer, mekanisk præcisionsbearbejdning, drejning af metal, drejning, og bearbejdning i aluminium og jern brancherne. Den er baseret i San Vendemiano, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Specialstål - Import eksport

Antal resultater

2.318 Virksomheder