• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • specialstål

Resultater for

Specialstål - Import eksport

 1. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Tyskland

  For 15 år siden – i år 2002 – grundlagde vi handelsselskabet Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH i Düsseldorf. I dag nyder vi stor anseelse i ind- og udland, da vi med vores omfattende viden om det internationale marked er i stand til at opfylde vores kunders behov, eftersom vi kun leverer materialer af høj kvalitet kombineret med konkurrencedygtige priser og hurtig behandling af forespørgsler. Når det gælder særlige ønsker, er vi yderst fleksible, og når det gælder afvikling af ordrerne, er det vores mål at levere den højeste præcision. Og i øvrigt ....... Ved du, hvordan man løser problemer? Meget nemt: Ved at man finder nogen, der løser problemer! Og du har fundet os!

 2. CHR. HÖVER & SOHN GMBH & CO KG

  Tyskland

  I over 80 år har Höver & Sohn stået for enestående kvalitet på verdensplan. Men det betyder ikke, at vi kun insisterer på gamle former – den brændende lidenskab for rustfrit stål er stadig en del af vores filosofi. Traditionelle værdier møder moderne CNC-teknik, og denne kombination er en garant for kvalitet, der "gør lykkelig". Vi er erfarne og motiverede, traditionelle og moderne, engagerede og klar til dine krav. Chr. Höver & Sohn GmbH & Co. KG nyder global anseelse for bedste kvalitet og pålidelighed. Hos Höver er kvalitet ikke bare et skrevet ord, men et gennemgående princip i efterlevet virksomhedskultur. Som uafhængigt fagområde er kvalitetssikringen organisatorisk direkte tilknyttet virksomhedsledelsen. Kompromisløs kvalitet i hver detalje er en forpligtelse for Höver. Kvalitet og sikkerhed er væsentlige elementer i vores firmafilosofi.

 3. BÖLLINGHAUS STEEL GMBH

  Tyskland

  Böllinghaus Steele blev grundlagt i 1889 som Remscheider Walz- und Hammerwerk Böllinghaus & Co. og er en specialist inden for lange produkter af rustfrit stål, der i dag føres videre af femte generation. Virksomheden producerer standard- og specialprofiler af høj kvalitet. Porteføljen omfatter rustfrie flad-, firkant- og sekskantprofiler - varmvalsede og koldtrukne. Det blev gundlagt for mere end 130 år siden og er i dag en virksomhed, der agerer i hele verden med over 250 medarbejdere og afdelinger i Tyskland, Portugal, USA og Italien. Siden 1996 fremstiller Böllinghaus Steel på sit produktionssted i Portugal, som råder over to varmvalse-anlæg med en årlig kapacitet på 22.000 t og to koldtræk-linjer med en årlig kapacitet på 10.000 t. Således kan komplekse kundeønsker omsættes fleksibelt, hurtigt og løsningsorienteret.

 4. F.A.R. FONDERIE ACCIAIERIE ROIALE SPA

  Italien

  FAR spa, støbte dele i almindeligt stål og specialstål. F.A.R. blev grundlagt i 1962. Fonderie Acciaierie Roiale spa, som er specialiseret i produktionen af slidstærke stål, der anvendes som reservedele i maskiner til knusning af sten, har altid betragtet opfyldelsen af sine kunders behov som sin grundlæggende målsætning. Derfor har det forpligtet sig til at være på forkant med tendenserne og efterspørgslerne fra markedet og omsætte dem til et konstant ønske om at ajourføre og forny sine materialer og produkter. denne filosofi har gjort det muligt for F.A.R. at gøre sig gældende som en af verdens førende inden for branchen. Dets teknikeres høje professionalitet og kompetence, understøttet af en fleksibel struktur, sætter F.A.R. i stand til på nuværende tidspunkt at opfylde kundernes forespørgsler hurtigt samtidigt med at tilbyde maksimal assistance og maksimalt samarbejde. Disse faktorer gør F.A.R. til reference og garanti for dem, som arbejder i knusningssektoren.

 5. BASEDO STEEL GMBH

  Tyskland

  Fem grunde til at BASEDO STEEL ved, hvad det drejer sig om: Vi kender de specifikke forhold i de stålbearbejdende virksomheder. Også når kravene er nok så høje; og når der er stor forskel på materialer og mål: Vi skal nok klare opgaven. Især eksotiske materialer er intet problem for os. Serviceydelser: På vores moderne lager i Düsseldorf har vi masser af materialer lige ved hånden. På vores højtydende automatiske båndsave saver vi stål i henhold til den ønskede længde. Netværk: Hvis et materiale ikke er på lager, har vi et stort, internationalt netværk af forhandlere, producenter, smede og bearbejdningsvirksomheder. Dermed går din forespørgsel ikke tabt.Logistik: Vi ved, hvordan gods skal transporteres uanset om det drejer sig om kurertjenester, speditører, søfragt eller luftfragt. Hurtig, pålidelig og til en god pris.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RH STAHL GMBH

  Schweiz

  Selv om rh stahl gmbh er helt ny på markedet, har virksomheden allerede en historie. Og den går tilbage til år 2006. Dengang grundlagde vi nemlig "Stahlkreationen GmbH", som vi i juni 2012 omdøbte til rh stahl gmbh – stahl nach wahl (stål efter valg). Med dette trin forlader vi handlen med laserproducerede ståldyr og går ind i den alsidige handel med især kulstofstål. rh stahl gmbh servicerer det mellemeuropæiske marked, dvs. Schweiz, Italien, Frankrig, Tyskland, BENELUX, Liechtenstein og Østrig. Vores motto lyder: Kvalitet, fleksibilitet, kontinuitet. Og dette motto skal i de kommende år bidrage til en sund firmavækst. Vi elsker nutidens konstant stigende udfordringer og ser frem til en succesrig fælles fremtid.

 2. NLMK-EUROPE-PLATE

  Belgien

  NLMK Europe - Plate fabrikerer et stort udvalg af stærke metalplader og barrer. Fabrikkens produktionskapacitet er 1, 75 millioner ton stål om året, og dens portefølje af stålrelaterede produkter inkluderer produkter med høj merværdi, såsom hærdet og hærdet stål, værktøjsstål og offshore kvaliteter. NLMK Plate er specialiseret i VALSET OG FORSTÆRKET STÅL: Byggestål, stål til skibsbyggeri, stål til offshoreindustri, stål til vindmøller, stål til kedler og trykbeholdere, rørstål, stål med højt kulstofindhold, stål med høj elastisk styrke, slidstærkt stål QUARD® (korrosionsbestandigt stål), QUEND® (stål med meget høj elasticitet), værktøjsstål, stænger og støbeblokke, firkantede stænger og støbte stænger.

 3. HAGENKÖTTER GMBH & CO.

  Tyskland

  Reserve- og sliddele til sandblæsningsanlæg. Vi er en af de førende udbydere af sandblæsningsudstyrs-reservedele af højbestandigt rustfrit støbejern og af hærdet værktøjsstål. Ud over de umiddelbare reservedele til centrifugalhjulsturbiner omfatter vores tilbudspalet næsten alle sliddele, der kræves i sandblæsningsanlæg. Stråleophæng af manganstål eller andre holdemidler til sandblæsningsdelene er udsat – betinget af det kontinuerlige bombardement af partikler – for et ekstremt slid, hvilket begrænser brugstiden til nogle få uger eller måneder. Derfor er det nærliggende at fremstille disse produkter af højbestandigt manganstål. Stråleophæng af manganstål har en standtid, der er op til 20 gange længere end ophæng af traditionelt stål. Dette muliggør en væsentligt mere effektiv planlægning af driften.

 4. VIANT AURA GMBH

  Tyskland

  Hjertelig velkommen hos Lake Region Medical GmbH! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os venligst! Vi fremstiller rustfrit stål, kapillarrør af rustfrit stål, præcisionsrør af rustfrit stål, præcisionsstålrør, præcisionsdele til medicinalteknik, rørformdele af rustfrit stål og meget mere.

 5. ESTI SRL

  Italien

  Fremstilling af reservedele til gravemaskiner og varmstøbte emner i specialstål ved brug af specialstål af høj kvalitet. Virksomhedens styrke ligger i kvaliteten af råmaterialerne og den løbende kontrol under hver produktionsfase. Løbende investeringer i teknologi og teknisk forberedelse af personalet hos ESTI med den nødvendige ekspertise til at sikre en professionel produktion under sikre forhold.

 1. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Belgien

  Din leverandør af støbte emner i specialstål og støbejern. Virksomheden har stor erfaring i kundeservice. Vores mere end 50 års erfaring gør os i stand til at tilbyde løsninger inden for mekanisk påvirkning, modstandsdygtighed over for stød, slid, høje temperaturer og kemisk ætsning. JADOT Castings er din leverandør af støbte og bearbejdede emner i alle typer støbejern, stål og legeringer i nikkel, krom og cobalt.

 2. BLANCHARD OXYCOUPAGE

  Frankrig

 1. FONDERIE PENA

  Frankrig

 2. M.T. ACCIAI SRL

  Italien

 3. LASER RHONE ALPES

  Frankrig

 4. INOMETA GMBH

  Tyskland

 5. VOGEL-BAUER EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Tyskland

 6. ALUFRITZE INHABER JAVIER FRANGENHEIM

  Tyskland

 7. SARBO SPA MINUTERIE METALLICHE TORNITE

  Italien

 8. HERMANN SEFRANEK GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. DOLLMETALL GMBH

  Tyskland

 2. K & E -TECHNIK GMBH

  Tyskland

 3. ATELIERS PIRET SA

  Belgien

 4. MAXX - STAHL GMBH

  Østrig

 5. SEG SCHLEIFEREI EDGAR GUGGEMOS

  Tyskland

 6. LUMO GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. METALWOOD S.N.C. DI PARIS GIANLUIGI & C.

  Italien

 8. S+D METALS GMBH

  Tyskland

 9. AVESKA-EDELSTAHL GMBH

  Tyskland

 10. GÜNTER LÄMMERMEIER OHG

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Specialstål - Import eksport

Antal resultater

2.442 virksomheder