• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • torsk

Resultater for

Torsk - Spanien

Spanien
  1. BACALAOS ALEJANDRA

    Spanien

    DEN BEDSTE TORSK FRA DE NORDLIGE HAVE SIDEN 1932. Via en traditionel udskæringsmetode er vi i stand til at udskære særlige stykker til de forskellige nationale specialiteter. Denne metode gør det desuden muligt at tilskære stykkerne og udskæringerne efter vægt og størrelse og efter kundernes smag og behov.

  2. SALAZONES COBASAL S.L

    Spanien

    Virksomheden SALAZONES COBASAL S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for laks, sardin, og torsk brancherne. Den er baseret i Baza, Spanien.

  3. JAMONES OTERO

    Spanien

    Virksomheden JAMONES OTERO, er en Distributør, der opererer inden for Skinke branchen. Den opererer også inden for torsk brancherne. Den er baseret i Vilalba, Spanien.

  4. INFOSA

    Spanien

    Virksomheden INFOSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Salt branchen. Den opererer også inden for 'gourmet fødevarer, Industrisalt, 'gourmet fødevarer, Industrisalt, og Torsk i små stykker brancherne. Den er baseret i Rubí, Spanien.

  5. MAPESCA SA

    Spanien

    MAPESCA, S.A. sælger frisk fisk og friske skaldyr, der er fanget langs hele den spanske kyst og flere lande i Den Europæiske Union. Vore hovedprodukter er: Sardiner, ansjoser, pigmakrel, makrel, sej, spansk og importeret sej, kvabbe, søtunge, pighvar, torsk, bars, tiarmet blæksprutte, blæksprutte, ottearmet blæksprutte, frisk og frossen mako-haj, frisk og frossen pighaj, tun (yellowfin, almindelig, storøjet tun), bonit, søtunge, guldbrasen, bars, pighvar, umberfisk, laks, levende rejer, guldbrasen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. MESONES DEL SERRANITO

    Spanien

    Vores restaurant Mesón Serranito ligger midt i en privilegeret arkitektonisk enklave, Maestranza de Caballería. Det er et lokalt traditionelt sted, i tyrefægtningsstil, med dekorationer som kapper, glitrende kostumer og tyrehoveder. Det andalusiske køkken har et varieret menukort af høj kvalitet og tilbyder typiske og traditionelle hjemmelavede retter fra regionen. De mest berømte retter: pilpil torsk og kalvefilet.