• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • spåntagning - stål og metaller

Resultater for

Spåntagning - stål og metaller - Import eksport

 1. SHENZHEN PROMOSTAR HARDWARE CO.,LTD

  Kina

  Selskabet Shenzhen PromoStar Hardware Co., Ltd. er specialiseret i CNC-bearbejdning af metal, drejning, fræsning, stansning, svejsning af produkter til alle former for industri. Vi bearbejder rustfrit stål, aluminium, titanium, kobber, kulstål mv. Vi kan levere til alle industrikrav, såsom: Elektriske apparater, elektronik, automobildele, LED-belysning, møbler, maskiner og udstyr, rengørings- eller medicinsk udstyr, plast- og formforbindelser osv. Promostar har en omfattende viden når det kommer til eksport til USA, Europa samt de Sydasiatiske lande. Vi kan nå en tolerance inden for +/-0, 002 mm. Vi arbejder efter standardcertificeringer fra ROHS, REACH. Materialet kan være godkendt i henhold til ASTM, UNI. ISO 9001: 2008 og ISO TS16949. Vores egenskab er: Mellemstor virksomhed med et godt produktionsanlæg. Vi investerer en del i maskiner og arbejdsteknologier, og vi har en god HR-afdeling. Vores team har arbejdet sammen i mere end 8 år. Vi arbejder som et team. PromoStar har opnået god anerkendelse over hele verden. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. ROHRE-KETTERER GMBH

  Tyskland

  Siden grundlæggelsen i 1975 har vi udelukkende beskæftiget os med handel med og forarbejdning af rør. Ved at fokusere på tyndvæggede rør og kapillarrør har vi opbygget en enestående knowhow, som vi benytter og udbygger i den daglige kontakt med vores kunder. Benyt dig af vores produktionserfaring og kontakter til verdens førende værker, som vi har opbygget gennem de sidste 40 år. Lad dig overbevise af vores effektivitet og store produktportefølje.Intensiv efter- og videreuddannelse, kurser, interne og eksterne audits indgår alt sammen i vores bestræbelser på at dygtiggøre vores medarbejdere og holde deres viden up to date.

 3. UNITED PROARC CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  Grundlagt i 1966 er United ProArc Corporation en førende fabrikant af CNC professionelle systemer. Vi specialiserer os inden for CNC skæring, boring samt et stort udvalg af automatiserede svejsesystemer. ProArc har indarbejdet de seneste teknologiske fremskridt og udstyr, inden for metalfabrikation i vores CNC branche. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til strømlaser strømforsyning baseret på plasma og fiber. Ved at kombinere vores store erfaring og uforlignelige kundeservice, leverer ProArc en førsteklasses service som en ekstra værdi til vores mange kunder fra hele verden, i stort udvalg af metalomdannende sektorer: stålbranchen, marinekonstruktion, bro- og automobilteknik osv. Vi arbejder konstant med innovation, og nedbryder alle barrierer for at kunne imødeser vores kunders behov! Med mere end 50 års erfaring inden for skære- og svejsebranchen, sikrer vi, at vores kunder altid er tilfredse, ved at hjælpe dem med passion og professionalisme.

 4. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

  Rumænien

  CAD-CAM Engineering Solution tilbyder metalbearbejdningsydelser inden for prototyper, mindre og serieproduktioner af maskindele med meget små tolerancer og kompleks form. Vores specialitet er CNC-fræsning og drejning: 3 akse, 4 akse, 5 akse inden for industrier som luftfart, olie og gas, farmaceutisk og formel 1. Type af bearbejdede dele: Komponenter til luftfartsstrukturer, ventiler og komponenter, undervandsstik, hydrauliske komponenter. Materialer: Aluminiumslegering, stål, rustfrit stål, inconel, titanium. Særlige processer: anodisering, hård anodisering, kemisk polering, varmebehandling, brunebehandling. Produktionstype: små serier (10-100 stk.), mellem (100-5.000 stk.), masse (5.000-30.000 stk.). Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 5. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA er en virksomhed der forarbejder metal. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA blev grundlagt i 1997 i Águeda-regionen. Vi fremstiller metalstrukturer, metalkonstruktioner, gelændere, døre og låger. Vi konstruerer også industrielle pavilloner. Vi har også mulighed for at udføre låseprojekter såsom små og store låger, gelændere og mindre tage. Virksomheden har i mange år haft erfaring på de nationale og internationale markeder: Spanien, Frankrig, Angola, Mozambique og mere. Vi udfører alle former for arbejde i jern, svejset aluminium eller rustfrit stål. Vi har en teknisk afdeling med flere designere og ingeniører, og vi udfører 3D-modeller. Vi fokuserer på excellence ved at bruge de bedste materialer, udstyr, metoder og processer, og vi har et kompetent og motiveret team som udfører vores projekter. Vi udfører laserskæring, bøjemaskiner, skæring og boring, svejsning. Vi er en EN1090 og ISO9001 certificeret virksomhed.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FLÜGEL CSS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Flügel CSS er en af ​​de førende producenter af slibestål over hele verden. Vores kunder inkluderer topmærker inden for bestik og husholdningsartikler, samt specialister og grossister til professionel brug. Vi tilbyder en bred vifte af slibestål og knivslibere til husholdnings- og professionelt brug. Udvalget inkluderer traditionelle slibestål, knivslibere, diamant/keramisk belagte slibestål og specielle genstande til udendørs og fritid. Vores sortiment inkluderer også produktion af stansede knive- og sakseemner, samt specielle knive og lignende produkter til professionel brug, f.eks. til landbruget og papirindustrien osv. Moderne stansemaskiner og fritskærende pressere giver en høj fleksibilitet og produktivitet. Det beskyttende gasbælteovnshærderi har specialiseret sig i en individuel varmebehandling af bestik, og som kontraktudbyder til mange andre industrielle sektorer, såsom maskinteknik og medicinsk teknologi osv.

 2. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Tyskland

  Vores selskab blev grundlagt i 1864 som F. Ossenberg & Co. KG og er nu desuden familieejet af 5. generation. Siden overtagelsen af Julius Grefe KG 1997 har vi heddet "Ossenberg & Grefe". Vi er naturligvis også certificeret iht. EN ISO 9001! Begge firmaers oprindelige produktionsprogram bestod af spænder, ringe og kroge til tekstil- og læderforarbejdning. I tidens løb blev der tilføjet varer til andre anvendelsesområder. I dag består vores produktionsprogram ikke kun af de klassiske varer, men især også af tekniske trådbukke-, stanse- og monteringsdele til mere end 1000 kunder fra mange forskellige brancher. I den forbindelse producerer vores 60 medarbejdere på vores mere end 5.000 m² store produktionsareal dagligt ca. 500.000 dele. I kraft af vores forarbejdningsmuligheder, fremstillingen af vores egne værktøjer samt vores egne galvaniseringsteknikker kan vi løse komplekse opgaver på en hurtig og prisgunstig måde.

 3. S.P.F. CHILO' SPA

  Italien

  Vores virksomhed, der er førende inden for forarbejdning af plader, har specialiseret sig i bearbejdning af plader i kulstof til normal brug og stål, højstyrkestål, slidstærkt stål og rustfrit stål efter kundespecifikationer. En sofistikeret computersystem tillader konstant overvågning af arbejdsprocessen vedrørende plasmaskårede og hullede CNC produkter, skåret ved CNC flammeskæring, CNC klippede og foldede produkter. Produktionssektorens omfattende fleksibilitet gør det muligt altid at opfylde kundernes behov med et komplet sortiment af produkter lige fra fabrikater af beskedne dimensioner til profiler med en længde på op til 14 meter. Vores store styrke har altid været kvaliteten af produktet, den service, som ydes til kunderne og den vedvarende teknologiske forskning.

 4. GRENTE LEMAITRE MACHINES METAUX

  Frankrig

  GRENTE LEMAITRE er specialiseret i eksport af brugte træbearbejdningsmaskiner. Vi tilbyder et stort udvalg af brugte værktøjsmaskiner. Vi har 400 maskiner, der fornyes løbende. Brugte værktøjsmaskiner. Maskiner til metalbearbejdning. Brugt plademetalmaskine. Exceptionelle maskiner af alle mærker. Stansning af stål og metal. Crimpning af stål og metal. Fræsning. presser til stål og metal. Brugte maskiner til fødevaresektoren. Exceptionelle værktøjsmaskiner af alle mærker. Brugte maskiner og brugt værktøj. Brugte exceptionelle maskiner. Indkøb brugte træbearbejdningsmaskiner. Salg brugte værktøjsmaskiner. Køb og salg af brugte værktøjsmaskiner. Salg af containerpartier eller stykvis i hele Frankrig, Europa og resten af verden.

 5. VIRMER

  Holland

  Din virksomhed er inden for skæring, indgravering eller mærkning af materialer, og det er nu tid til at købe eller udskifte din CNC-maskine. Før du køber en ny maskine, er der mange spørgsmål du stiller dig selv: Hvordan er maskinens ydeevne? Hvor længe holder den? Et år? En måned? En uge? Virmer er mere end blot forhandler af CNC-maskiner, vi er en autentisk partner for din virksomhed. Vi giver dig vores tekniske ekspertise om hvordan du opnår de bedste slutprodukter, ved at betjene vores CNC-maskiner på den bedst mulige måde.

 1. POHL METALL GMBH

  Østrig

  Fremstilling af stansedele, trådbøjedele, fjedre, rørdele samt overflader og varmebehandling, ingeniørbureau for maskinbyggeri - materialeanalyse – med røntgenspektrometer og gnistspektrometer. Firmaet Pohl Metall med sæde i Ötztal-Bahnhof i Tyrol / Østrig tilbyder en stor fabrikationskompetence og producerer metalvarer, der fremstilles i processerne stansning, bukning, presning og rørbearbejdning. Vi er din kompetente partner for fremstilling af små metaldele til industri og håndværk. Der produceres stansedele, bukkedele, fjedre, rørdele, wiretilbehør og monterede moduler. Fra prototypefremstillingen til den store serieproduktion understøtter vi vores kunder. Vores serviceydelser omkring metalbearbejdning på vores afdeling i Østrig omfatter også overflade- og varmebehandling, emballering og kvalitetssikring.

 2. ESTIMET SP Z O.O.

  Polen

 1. WOUTERS CUTTING & WELDING

  Belgien

 2. STEEC

  Frankrig

 3. SAS SLTS

  Frankrig

 4. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italien

 5. RAMAZAN AYCAN SAC VE CELIK ISLEME MERKEZI SAN. VE TIC. A.S.

  Tyrkiet

 6. GÜNDÜZ METALLBEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

 7. INOXEA SRL

  Italien

 8. ADMET SP. Z O. O.

  Polen

 1. ASLAN MAKINA

  Tyrkiet

 2. ILA-LANGNER GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Overbevis dig selv om vores ydelser, så kan vi sammen finde og udarbejde den ideelle løsning til dine personlige behov. Et "stærkt team" omsætter mange ton stål til perfektion! Firmaet blev grundlagt i 1991. På afdelingen Eibelshausen, midt i hjertet af Tyskland, fremstilles individuelle løsninger efter kundeønske. Fleksibilitet og stor kvalitetsbevidsthed er kendetegnende for vores virksomhed. Derfor inddrages vi som kompetent partner hos vores kunder lige fra starten af udviklingsfasen. Moderne, innovativ teknik samt et højt teknisk KNOWHOW hos vores ca. 140 medarbejdere bevæger tonsvis af stål til perfektion. Vores løsninger, i præcision på højt kvalitetsniveau, leveres rettidigt i hele Europa til førende koncerner og mellemstore virksomheder med vores egen vognpark.

 3. LOGOPRESS

  Frankrig

  Logopress har været specialist i 3D presseværktøj og udfoldning af komplekse former i 25 år. Vi udvikler CAD-programmer til industrien for skæring og stansning, der er i stand til at udregne udfoldningen af diverse materialer (plader, stof, skum, klæbemidler o.a.). Hele vores 3D produktserie "Logopress3™ for SolidWorks™" har opnået godkendelsen SolidWorks™ Gold. Flere og flere værktøjsdesignere verden over bruger i dag Logopress3™, der er integreret i SolidWorks™. Ud over værktøjsbranchen, udfoldningen af diverse materialer og udregningen af deformationsevne er Logopress3 også et enkelt, hurtigt og brugervenligt program til en overkommelig pris. Mange teknikere, der skal lave pristilbud på emner og værktøj, bruger også Logopress3™ eller en af de tilgængelige versioner.

 4. GEBR. KNOTH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden blev grundlagt af Philipp Jacob Knoth. Det er således en af de ældste virksomheder i Solingen med en lang tradition. August Knoth sen., grundlæggerens søn, overtog virksomheden, hvor der manuelt blev fremstillet læderskeder med metalbeslag til industrien i Solingen. Med de nye ejere Friedrich Paul og August Knoth blev virksomheden moderniseret første gang. For det første begyndte man at fremstille artiklerne med maskiner, og for det andet udvidede man produktsortimentet med tvinger, tyller og kapper til bestik, fartmålere osv., og man begyndte at producere værktøj. Siden 1993 har Alexandra Simons født Bruckschen og Michael Simons været den næste generation i virksomheden. Med Niklas Simons er den nu 7. generation i gang med at uddanne sig i firmaet.

 5. PROTOS CONSEILS

  Frankrig

  PROTOS CONSEILS, der er specialist i design og hurtig fremstilling af prototyper og modeller i metal af tekniske præcisionsdele, skæring, bøjning, foldning og stansning for industrien, ligger i Besancon i Doubs, der er metropol for Microtechniques og Franche -Comté. PROTOS CONSEILS er din partner ved fremstilling af tekniske præcisionsdele i metal til alle brancher: elektronik, elektrisk udstyr, tilslutninger.

 6. HIJOS DE JORGE LÓPEZ SL

  Spanien

  Vi er en traditionel familievirksomhed på markedet for metal og vi er specialiseret i design, produktion og markedsføring af udskårne, prægede og vaffelmønstrede metalprodukter. Vi forpligter os til at tilbyde vore kunder personlig service tilpasset deres behov. Laser: maskiner til svejsning og udskæring. Værktøjsmaskiner til industriel udskæring, tilbehør til lampefabrikanter, metalprægning, displays, laserskæring, gaufrering, rustfrit stål mm.

 7. WA PRODUR

  Frankrig

  WA-PRODUR, løsninger inden for slidstærke emner. Slidstærkt stål og HLE /skæring / bukning / forarbejdning /maskinsvejsning. Vores hold af specialister besidder mere end 20 års erfaring i slidstærke emner til sektorer som jern og metal, minedrift, kemi, byggebranchen, offentlig transport, energi, pneumatisk og hydraulisk transport... Hvad er fællesnævneren? Kravet om solide anlæg og holdbare løsninger til vedligeholdelse af anlæggene.

 8. BELLINGER-HAMMER GMBH

  Tyskland

 9. BASUYAU METAL SOLUTIONS

  Frankrig

 10. OSTERRATH GMBH & CO. KG

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Spåntagning - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

35.995 virksomheder