• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • spåntagning - stål og metaller

Resultater for

Spåntagning - stål og metaller - Import eksport

  1. CHMIELINSKI

    Polen

    Verified by europages badge

    Baseret i Walbrzych, Lower Silesia, er CHMIELINSKI en familieejet virksomhed. Siden 2010 har vi specialiseret os i vandstråleskæringstjenester for et omfattende udvalg af materialer, inklusive stål, ikke jernholdige metaller, gummi, plast, glas og sten. Vores avancerede udstyr omfatter tre vandstråleskæremaskiner fra det velkendte virksomhed FLOW, udstyret med banebrydende teknologi, inklusive den dynamiske vandstråledyse for 2D- og 3D-præsicionsskæring. Vi bruger også Ultra Pierce boresystemet, som giver os mulighed med at arbejde med sammensatte og skrøbelige materialer såsom marmor, sten og glas. Vores kapacitet omfatter materialer med en maksimalstørrelse på 2000 x 4000 mm og en tykkelse på op til 200 mm. Med højtrykspumper på op til 6500 bar, kan vi optimere produktionsomkostningerne. Hvad der adskiller os fra vores konkurrenter, er vores urokkelige forpligtelse til kvalitet, understøttet af innovativ teknologi, korte leveringstider og omfattende kundeservice. Vi giver gerne gratis tilbud og kan behandle forespørgsler i form af DXF/DWG-filer. Derudover tilbyder vi designtjenester enten fra vores tekniske specifikationer eller håndtegnede tegninger. Din tilfredsstillelse er vores prioritet.

  2. SHENZHEN PROMOSTAR HARDWARE CO.,LTD

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Selskabet Shenzhen PromoStar Hardware Co., Ltd. er specialiseret i CNC-bearbejdning af metal, drejning, fræsning, stansning, svejsning af produkter til alle former for industri. Vi bearbejder rustfrit stål, aluminium, titanium, kobber, kulstål mv. Vi kan levere til alle industrikrav, såsom: Elektriske apparater, elektronik, automobildele, LED-belysning, møbler, maskiner og udstyr, rengørings- eller medicinsk udstyr, plast- og formforbindelser osv. Promostar har en omfattende viden når det kommer til eksport til USA, Europa samt de Sydasiatiske lande. Vi kan nå en tolerance inden for +/-0, 002 mm. Vi arbejder efter standardcertificeringer fra ROHS, REACH. Materialet kan være godkendt i henhold til ASTM, UNI. ISO 9001: 2008 og ISO TS16949. Vores egenskab er: Mellemstor virksomhed med et godt produktionsanlæg. Vi investerer en del i maskiner og arbejdsteknologier, og vi har en god HR-afdeling. Vores team har arbejdet sammen i mere end 8 år. Vi arbejder som et team. PromoStar har opnået god anerkendelse over hele verden. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

  3. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

    Rumænien

    Verified by europages badge

    CAD-CAM Engineering Solution tilbyder metalbearbejdningsydelser inden for prototyper, mindre og serieproduktioner af maskindele med meget små tolerancer og kompleks form. Vores specialitet er CNC-fræsning og drejning: 3 akse, 4 akse, 5 akse inden for industrier som luftfart, olie og gas, farmaceutisk og formel 1. Type af bearbejdede dele: Komponenter til luftfartsstrukturer, ventiler og komponenter, undervandsstik, hydrauliske komponenter. Materialer: Aluminiumslegering, stål, rustfrit stål, inconel, titanium. Særlige processer: anodisering, hård anodisering, kemisk polering, varmebehandling, brunebehandling. Produktionstype: små serier (10-100 stk.), mellem (100-5.000 stk.), masse (5.000-30.000 stk.). Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

  4. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

    Portugal

    Verified by europages badge

    TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA er en virksomhed der forarbejder metal. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA blev grundlagt i 1997 i Águeda-regionen. Vi fremstiller metalstrukturer, metalkonstruktioner, gelændere, døre og låger. Vi konstruerer også industrielle pavilloner. Vi har også mulighed for at udføre låseprojekter såsom små og store låger, gelændere og mindre tage. Virksomheden har i mange år haft erfaring på de nationale og internationale markeder: Spanien, Frankrig, Angola, Mozambique og mere. Vi udfører alle former for arbejde i jern, svejset aluminium eller rustfrit stål. Vi har en teknisk afdeling med flere designere og ingeniører, og vi udfører 3D-modeller. Vi fokuserer på excellence ved at bruge de bedste materialer, udstyr, metoder og processer, og vi har et kompetent og motiveret team som udfører vores projekter. Vi udfører laserskæring, bøjemaskiner, skæring og boring, svejsning. Vi er en EN1090 og ISO9001 certificeret virksomhed.

  5. ROHRE-KETTERER GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Siden grundlæggelsen i 1975 har vi udelukkende beskæftiget os med handel med og forarbejdning af rør. Ved at fokusere på tyndvæggede rør og kapillarrør har vi opbygget en enestående knowhow, som vi benytter og udbygger i den daglige kontakt med vores kunder. Benyt dig af vores produktionserfaring og kontakter til verdens førende værker, som vi har opbygget gennem de sidste 40 år. Lad dig overbevise af vores effektivitet og store produktportefølje.Intensiv efter- og videreuddannelse, kurser, interne og eksterne audits indgår alt sammen i vores bestræbelser på at dygtiggøre vores medarbejdere og holde deres viden up to date.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. FLÜGEL CSS GMBH & CO. KG

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Flügel CSS er en af ​​de førende producenter af slibestål over hele verden. Vores kunder inkluderer topmærker inden for bestik og husholdningsartikler, samt specialister og grossister til professionel brug. Vi tilbyder en bred vifte af slibestål og knivslibere til husholdnings- og professionelt brug. Udvalget inkluderer traditionelle slibestål, knivslibere, diamant/keramisk belagte slibestål og specielle genstande til udendørs og fritid. Vores sortiment inkluderer også produktion af stansede knive- og sakseemner, samt specielle knive og lignende produkter til professionel brug, f.eks. til landbruget og papirindustrien osv. Moderne stansemaskiner og fritskærende pressere giver en høj fleksibilitet og produktivitet. Det beskyttende gasbælteovnshærderi har specialiseret sig i en individuel varmebehandling af bestik, og som kontraktudbyder til mange andre industrielle sektorer, såsom maskinteknik og medicinsk teknologi osv.

  2. OSSENBERG & GREFE GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Vores selskab blev grundlagt i 1864 som F. Ossenberg & Co. KG og er nu desuden familieejet af 5. generation. Siden overtagelsen af Julius Grefe KG 1997 har vi heddet "Ossenberg & Grefe". Vi er naturligvis også certificeret iht. EN ISO 9001! Begge firmaers oprindelige produktionsprogram bestod af spænder, ringe og kroge til tekstil- og læderforarbejdning. I tidens løb blev der tilføjet varer til andre anvendelsesområder. I dag består vores produktionsprogram ikke kun af de klassiske varer, men især også af tekniske trådbukke-, stanse- og monteringsdele til mere end 1000 kunder fra mange forskellige brancher. I den forbindelse producerer vores 60 medarbejdere på vores mere end 5.000 m² store produktionsareal dagligt ca. 500.000 dele. I kraft af vores forarbejdningsmuligheder, fremstillingen af vores egne værktøjer samt vores egne galvaniseringsteknikker kan vi løse komplekse opgaver på en hurtig og prisgunstig måde.

  3. VIRMER

    Holland

    Verified by europages badge

    Din virksomhed er inden for skæring, indgravering eller mærkning af materialer, og det er nu tid til at købe eller udskifte din CNC-maskine. Før du køber en ny maskine, er der mange spørgsmål du stiller dig selv: Hvordan er maskinens ydeevne? Hvor længe holder den? Et år? En måned? En uge? Virmer er mere end blot forhandler af CNC-maskiner, vi er en autentisk partner for din virksomhed. Vi giver dig vores tekniske ekspertise om hvordan du opnår de bedste slutprodukter, ved at betjene vores CNC-maskiner på den bedst mulige måde.

  4. POHL METALL GMBH

    Østrig

    Verified by europages badge

    Fremstilling af stansedele, trådbøjedele, fjedre, rørdele samt overflader og varmebehandling, ingeniørbureau for maskinbyggeri - materialeanalyse – med røntgenspektrometer og gnistspektrometer. Firmaet Pohl Metall med sæde i Ötztal-Bahnhof i Tyrol / Østrig tilbyder en stor fabrikationskompetence og producerer metalvarer, der fremstilles i processerne stansning, bukning, presning og rørbearbejdning. Vi er din kompetente partner for fremstilling af små metaldele til industri og håndværk. Der produceres stansedele, bukkedele, fjedre, rørdele, wiretilbehør og monterede moduler. Fra prototypefremstillingen til den store serieproduktion understøtter vi vores kunder. Vores serviceydelser omkring metalbearbejdning på vores afdeling i Østrig omfatter også overflade- og varmebehandling, emballering og kvalitetssikring.

  5. STEEC

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden STEEC, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Finmekanik, Valsning - stål og metaller, Spåntagning - stål og metaller, udboring af metal, udfræsning af metal, Stål og metaller - bearbejdning, Finmekanik, og Valsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Brindas, Frankrig.

  1. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

    Portugal

    Verified by europages badge

    Virksomheden ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Spåntagning - stål og metaller, Bukning - stål og metaller, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, SMÅ METALDELE, præcisionsdrejning, CNC-formning, præcisionsfræsning, cnc prototyper, og cnc skæring brancherne. Den er baseret i Pontinha-Lisboa, Portugal.

  2. ADMET SP. Z O. O.

    Polen

    Verified by europages badge

    Virksomheden ADMET SP. Z O. O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spåntagning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Svejsning - stål og metal, bøjning af plader i aluminium, svejsning af metaller, bøjning af plader i kobber, bøjning af galvaniserede plader, bøjning af plader i jern, laserskæring, pladeforarbejdning, og CNC-formning brancherne. Den er baseret i Kobyłka, Polen.

  1. ESTIMET SP Z O.O.

    Polen

    Verified by europages badge

    Virksomheden ESTIMET SP Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spåntagning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Bukning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, bukning af metalrør, bearbejdning af metal, faconudskæring, mekanisk skelet, TIG-svejsning, og mekaniske bearbejdninger brancherne. Den er baseret i Koczała, Polen.

  2. O.L.M.E.C. S.R.L.

    Italien

    Verified by europages badge

    Virksomheden O.L.M.E.C. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Oppresning - stål og metaller, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Presning - stål og metaller, Forme og modeller, Spåntagning - stål og metaller, udskæring og stansning af plader, forme til stansning, Oppresning - stål og metaller, og forme til skiveskæring brancherne. Den er baseret i Grassobbio, Italien.

  3. GÜNDÜZ METALLBEARBEITUNG GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden GÜNDÜZ METALLBEARBEITUNG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Spåntagning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Velbert, Tyskland.

  4. INOXEA SRL

    Italien

    Verified by europages badge

    Virksomheden INOXEA SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, rustfrit stål, Svejsning - stål og metal, Spåntagning - stål og metaller, tømrerhåndværk i rustfrit stål, svejsning rustfrit stål, Rør og slanger, rustfrit stål, arbejdning af rustfrit stål, Svejsning - stål og metal, og rør i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Brescia, Italien.

  5. HEUER METALLWAREN GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden HEUER METALLWAREN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spåntagning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for konstruktion af redskaber, topografisk relief, Stansedele, og CNC-formning brancherne. Den er baseret i Großröhrsdorf, Tyskland.

  6. SOLIDOR HEUER GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden SOLIDOR HEUER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spåntagning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Heilbad Heiligenstadt, Tyskland.

  7. TECHNOGROUP

    Bulgarien

    Verified by europages badge

    Virksomheden TECHNOGROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Spåntagning - stål og metaller, Laser - skære- og svejsemaskiner, Foldning - stål og metaller, Metalforarbejdning, metalkonstruktioner, Spåntagning - stål og metaller, Laser - skære- og svejsemaskiner, laserskæring, og Foldning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Petrich, Bulgarien.

  8. PROMEX BG

    Bulgarien

    Verified by europages badge

    Virksomheden PROMEX BG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Industripladearbejde, Spåntagning - stål og metaller, Bukning - stål og metaller, Laser - skære- og svejsemaskiner, Bukkeværktøjsmaskiner, Plader og rør, Plader til sænksmedning, Værktøjsmaskiner - spåntagning, og Fræsning - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

  1. LASER MECCANICA S.R.L

    Italien

    Verified by europages badge

    Virksomheden LASER MECCANICA S.R.L, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metalskelet branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Spåntagning - stål og metaller, spåntagningsarbejde i metal, udskæring og stansning af plader, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, og Spåntagning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Albano Laziale, Italien.

  2. UNITED PROARC CORPORATION

    Taiwan R.O.C.

    Grundlagt i 1966 er United ProArc Corporation en førende fabrikant af CNC professionelle systemer. Vi specialiserer os inden for CNC skæring, boring samt et stort udvalg af automatiserede svejsesystemer. ProArc har indarbejdet de seneste teknologiske fremskridt og udstyr, inden for metalfabrikation i vores CNC branche. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til strømlaser strømforsyning baseret på plasma og fiber. Ved at kombinere vores store erfaring og uforlignelige kundeservice, leverer ProArc en førsteklasses service som en ekstra værdi til vores mange kunder fra hele verden, i stort udvalg af metalomdannende sektorer: stålbranchen, marinekonstruktion, bro- og automobilteknik osv. Vi arbejder konstant med innovation, og nedbryder alle barrierer for at kunne imødeser vores kunders behov! Med mere end 50 års erfaring inden for skære- og svejsebranchen, sikrer vi, at vores kunder altid er tilfredse, ved at hjælpe dem med passion og professionalisme.

  3. ILA-LANGNER GMBH & CO.KG

    Tyskland

    Overbevis dig selv om vores ydelser, så kan vi sammen finde og udarbejde den ideelle løsning til dine personlige behov. Et "stærkt team" omsætter mange ton stål til perfektion! Firmaet blev grundlagt i 1991. På afdelingen Eibelshausen, midt i hjertet af Tyskland, fremstilles individuelle løsninger efter kundeønske. Fleksibilitet og stor kvalitetsbevidsthed er kendetegnende for vores virksomhed. Derfor inddrages vi som kompetent partner hos vores kunder lige fra starten af udviklingsfasen. Moderne, innovativ teknik samt et højt teknisk KNOWHOW hos vores ca. 140 medarbejdere bevæger tonsvis af stål til perfektion. Vores løsninger, i præcision på højt kvalitetsniveau, leveres rettidigt i hele Europa til førende koncerner og mellemstore virksomheder med vores egen vognpark.

  4. GRENTE LEMAITRE MACHINES METAUX

    Frankrig

    GRENTE LEMAITRE er specialiseret i eksport af brugte træbearbejdningsmaskiner. Vi tilbyder et stort udvalg af brugte værktøjsmaskiner. Vi har 400 maskiner, der fornyes løbende. Brugte værktøjsmaskiner. Maskiner til metalbearbejdning. Brugt plademetalmaskine. Exceptionelle maskiner af alle mærker. Stansning af stål og metal. Crimpning af stål og metal. Fræsning. presser til stål og metal. Brugte maskiner til fødevaresektoren. Exceptionelle værktøjsmaskiner af alle mærker. Brugte maskiner og brugt værktøj. Brugte exceptionelle maskiner. Indkøb brugte træbearbejdningsmaskiner. Salg brugte værktøjsmaskiner. Køb og salg af brugte værktøjsmaskiner. Salg af containerpartier eller stykvis i hele Frankrig, Europa og resten af verden.

  5. LOGOPRESS

    Frankrig

    Logopress har været specialist i 3D presseværktøj og udfoldning af komplekse former i 25 år. Vi udvikler CAD-programmer til industrien for skæring og stansning, der er i stand til at udregne udfoldningen af diverse materialer (plader, stof, skum, klæbemidler o.a.). Hele vores 3D produktserie "Logopress3™ for SolidWorks™" har opnået godkendelsen SolidWorks™ Gold. Flere og flere værktøjsdesignere verden over bruger i dag Logopress3™, der er integreret i SolidWorks™. Ud over værktøjsbranchen, udfoldningen af diverse materialer og udregningen af deformationsevne er Logopress3 også et enkelt, hurtigt og brugervenligt program til en overkommelig pris. Mange teknikere, der skal lave pristilbud på emner og værktøj, bruger også Logopress3™ eller en af de tilgængelige versioner.

  6. GEBR. KNOTH GMBH & CO. KG

    Tyskland

    Virksomheden blev grundlagt af Philipp Jacob Knoth. Det er således en af de ældste virksomheder i Solingen med en lang tradition. August Knoth sen., grundlæggerens søn, overtog virksomheden, hvor der manuelt blev fremstillet læderskeder med metalbeslag til industrien i Solingen. Med de nye ejere Friedrich Paul og August Knoth blev virksomheden moderniseret første gang. For det første begyndte man at fremstille artiklerne med maskiner, og for det andet udvidede man produktsortimentet med tvinger, tyller og kapper til bestik, fartmålere osv., og man begyndte at producere værktøj. Siden 1993 har Alexandra Simons født Bruckschen og Michael Simons været den næste generation i virksomheden. Med Niklas Simons er den nu 7. generation i gang med at uddanne sig i firmaet.

  7. S.P.F. CHILO' SPA

    Italien

    Vores virksomhed, der er førende inden for forarbejdning af plader, har specialiseret sig i bearbejdning af plader i kulstof til normal brug og stål, højstyrkestål, slidstærkt stål og rustfrit stål efter kundespecifikationer. En sofistikeret computersystem tillader konstant overvågning af arbejdsprocessen vedrørende plasmaskårede og hullede CNC produkter, skåret ved CNC flammeskæring, CNC klippede og foldede produkter. Produktionssektorens omfattende fleksibilitet gør det muligt altid at opfylde kundernes behov med et komplet sortiment af produkter lige fra fabrikater af beskedne dimensioner til profiler med en længde på op til 14 meter. Vores store styrke har altid været kvaliteten af produktet, den service, som ydes til kunderne og den vedvarende teknologiske forskning.

  8. WILHELM HARTKOPF GMBH

    Tyskland

    Vi er en traditionel familievirksomhed fra Bergisches Land og producent af stansede og bukkede emner. Vi har altid et omfattende sortiment af enkelte gaffelnøgler, ringnøgler og dobbelte gaffelnøgler på lager. Vores program omfatter også endehulsnøgler, hagenøgler og cykelnøgler. Endvidere tilbyder vi sekskant vinkelskruetrækkere og rørtopnøgler. Vore produktion finder udelukkende sted i Tyskland. Hos os er du altid velkommen med forespørgsler om specialnøgler. Vi kan fremstille diverse stansede og bukkede emner efter dine tegninger og angivelser. Vores kunder kommer fra bilindustrien, værktøjsindustrien, havebranchen, medicinalteknik og møbelfremstilling. Også producenter af legetøj og cykler samt kunder fra byggebranchen får leveret stansede emner og skruenøgler af os.

  9. PROTOS CONSEILS

    Frankrig

    PROTOS CONSEILS, der er specialist i design og hurtig fremstilling af prototyper og modeller i metal af tekniske præcisionsdele, skæring, bøjning, foldning og stansning for industrien, ligger i Besancon i Doubs, der er metropol for Microtechniques og Franche -Comté. PROTOS CONSEILS er din partner ved fremstilling af tekniske præcisionsdele i metal til alle brancher: elektronik, elektrisk udstyr, tilslutninger.

  10. HIJOS DE JORGE LÓPEZ SL

    Spanien

    Vi er en traditionel familievirksomhed på markedet for metal og vi er specialiseret i design, produktion og markedsføring af udskårne, prægede og vaffelmønstrede metalprodukter. Vi forpligter os til at tilbyde vore kunder personlig service tilpasset deres behov. Laser: maskiner til svejsning og udskæring. Værktøjsmaskiner til industriel udskæring, tilbehør til lampefabrikanter, metalprægning, displays, laserskæring, gaufrering, rustfrit stål mm.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

  • Kun relevante leverandører
  • I overensstemmelse med databeskyttelse
  • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Spåntagning - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

33.424 Virksomheder