• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sneplove og saltspredere

Resultater for

Sneplove og saltspredere - Import eksport

 1. FIEDLER MASCHINENBAU UND TECHNIKVERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  FIEDLER Maschinenbau und Technikvertrieb GmbH tilbyder dig et komplet sortiment af redskaber inden for kommunal, miljømæssig og vintertjenesteteknologi til kommunale køretøjer og traktorer. Made in GERMANY - fra udvikling gennem test, produktion til fastgørelse og montering hhv. forsendelse, sørger vores medarbejder for at vores kunder altid er tilfredse.

 2. GARNERO - SOLUZIONI PER LA VIABILITA' INVERNALE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GARNERO - SOLUZIONI PER LA VIABILITA' INVERNALE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sneplove og saltspredere branchen. Den opererer også inden for sneplove og redskaber til snerydning, og sneplove brancherne. Den er baseret i Borgo San Dalmazzo, Italien.

 3. INDUSTRIEBEDARF PAULUS INH. CHRISTOPH PAULUS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INDUSTRIEBEDARF PAULUS INH. CHRISTOPH PAULUS, er en Distributør, der opererer inden for Sneplove og saltspredere branchen. Den er baseret i Hermeskeil, Tyskland.

 4. ZAUGG AG EGGIWIL

  Schweiz

  ZAUGG AG EGGIWIL er en global førende virksomhed inden for udvikling og fremstilling af højteknologisk udstyr, til rydning af sne på veje, skinner, flyvepladser og behandling af snehældninger. Specialudstyr til kommunal teknologi og jordrensning afrunder vores sortiment. ZAUGG produkterne er kendt for deres fremragende schweiziske kvalitet, den ekstraordinære driftssikkerhed, den uovertrufne arbejdskomfort, den lange levetid, som ligger over gennemsnittet, og tilbyder derfor en maksimum ydelse og økonomi. Takket være konstant innovation og tilpasningsevne i forhold til kundernes behov, er virksomheden vokset markant i de senere år, og har i dag ca. 160 ansatte i Eggiwil og Schüpbach. Som en del af to rent regionale profitcentre, tilbyder ZAUGG AG EGGIWIL også tjenester inden for landbrugsteknik og bygningsservice (varme/sanitær).

 5. WESTA STAHLBEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Fremstilling af sneblæsere, salg til hele verden, fremstilling af flammeskårne dele og svejsede konstruktioner, regionalt salg 100 km. Vores robust opbyggede knivblæsere kan modstå de højeste krav og belastninger - WESTA sneblæsere er lige så aktive under ekstreme forhold i de høje bjerge ved passeringsåbninger, som de er i lufthavne, til kommunalt brug i byer og samfund, og et stort antal private brugere. En kontinuerlig videreudvikling af produkterne, og størst mulig nærhed til brugerne, er vores filosofi. Den fleksible implementering af kundespecifikke krav ved hjælp af det mest moderne computerstøttede design og moderne produktion på CNC-styrede systemer, resulterer i produkter med den højeste effektivitet og den bedste kundefordel.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

  Tyskland

  Vores handlinger bestemmes af en klar mission: Produktion og globalt salg af multifunktionelle systemkøretøjer til de mest krævende opgaver. Her besinder vi os konsekvent på de dyder, der har gjort virksomheden stor: Høj kvalitet, flid og teknisk spidskompetence med et mærkbart innovationsforspring ved processer, produkter og services. For at sikre dette forspring investerer vi kontinuerligt i forskning og udvikling samt i vores medarbejderes knowhow. Siden 2008 har Holder igen været fast på tyske hænder. Tre succesrige erhvervsfolk fra Baden-Württemberg har ført mærket tilbage til tidligere styrke. Max Holder GmbH har besindet sig på det, der har gjort virksomheden stor: Høj kvalitet, sydtysk flid og innovative idéer. Køretøjerne produceres nu som før i den svabiske by Metzingen. Vi bekender os til produktionsstedet Tyskland som en del af vores virksomhedsfilosofi og et løfte til vores kunder.

 2. SNEUNIVERSET

  Danmark

  Sneuniverset er en videoblog, der handler om sne og snerydning hele året rundt. Videobloggen er en del af Snevagten A/S, der drives af Christoffer Gade. Sneuniverset beskæftiger sig med sne sommer og vinter, og via videoindlæggene tilbydes du derfor indsigt i hvordan det er at drive et snerydningsfirma.

 3. GORYNYCH LLC

  Tyskland

  Virksomheden GORYNYCH LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sneplove og saltspredere branchen. Den er baseret i Teltow, Tyskland.

 4. EUROPE SERVICE

  Frankrig

  Virksomheden EUROPE SERVICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sneplove og saltspredere branchen. Den opererer også inden for vejfejemaskiner, gulvvaskemaskine, og høstmaskiner brancherne. Den er baseret i Aurillac, Frankrig.

 5. RIKO RIBNICA D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden RIKO RIBNICA D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sneplove og saltspredere branchen. Den opererer også inden for Fejemaskiner, industrielle, og Fejemaskiner, industrielle brancherne. Den er baseret i Ribnica, Slovenien.

 1. DORELECTROMAH LTD

  Belarus

  Virksomheden DORELECTROMAH LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vejbygning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Muddermaskiner, Sneplove og saltspredere, varebiler, Muddermaskiner, gravemaskiner, og Sneplove og saltspredere brancherne. Den er baseret i Smolevichi, Belarus.

 2. KLG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KLG GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den opererer også inden for Traktorer og trailere, landbrugs-, Traktorer til vinmarker, Gaderenholdningsmaskiner, Sneplove og saltspredere, Traktorer og trailere, landbrugs-, Traktorer til vinmarker, Gaderenholdningsmaskiner, og Sneplove og saltspredere brancherne. Den er baseret i Stein, Tyskland.

 1. KARCHER CENTER KERPOL

  Polen

  Virksomheden KARCHER CENTER KERPOL, er en Multi-Category, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Sneplove og saltspredere, apparater til gulvvask til hjemmet, Sneplove og saltspredere, vandrensere, og koldvandsvaskeapparater brancherne. Den er baseret i Szczecin, Polen.

 2. ZAKŁAD METALOWY STALEX S.C.

  Polen

  Virksomheden ZAKŁAD METALOWY STALEX S.C., er en Multi-Category, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Sneplove og saltspredere, artikler og værker i metal, og Sneplove og saltspredere brancherne. Den er baseret i Wadowice Górne, Polen.

 3. STRABO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden STRABO GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sneplove og saltspredere branchen. Den er baseret i Bonn, Tyskland.

 4. SICOMÉTAL

  Frankrig

  Virksomheden SICOMÉTAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sneplove og saltspredere branchen. Den opererer også inden for Industriel rengøring - maskiner, Saltspredere, Industriel rengøring - maskiner, og Saltspredere brancherne. Den er baseret i Saint Claude, Frankrig.

 5. MV TECHNIKS.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden MV TECHNIKS.R.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Godshåndtering - motoriserede køretøjer, Sneplove og saltspredere, Godshåndtering - motoriserede køretøjer, og Sneplove og saltspredere brancherne. Den er baseret i Chotebor, Tjekkiet.

 6. MTD MOTORGERÄTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MTD MOTORGERÄTE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Sneplove og saltspredere, Udlejning af industriudstyr, Sneplove og saltspredere, og Udlejning af industriudstyr brancherne. Den er baseret i Eislingen, Tyskland.

 7. AGROMETALL, S. R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden AGROMETALL, S. R.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Godshåndtering - motoriserede køretøjer, Sneplove og saltspredere, Godshåndtering - motoriserede køretøjer, og Sneplove og saltspredere brancherne. Den er baseret i Hermanuv Mestec, Tjekkiet.

 8. F.M. MASKINER APS

  Danmark

  Virksomheden F.M. MASKINER APS, er en Engrossalg, der opererer inden for Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - mekanik, Sneplove og saltspredere, Import-eksport - mekanik, og Sneplove og saltspredere brancherne. Den er baseret i Gesten, Danmark.

 1. PRINOTH S.P.A.

  Italien

  Virksomheden PRINOTH S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Sneslyngere, Sneplove og saltspredere, Sneslyngere, og Sneplove og saltspredere brancherne. Den er baseret i VIPITENO, Italien.

 2. KOBIT SPOL. S R. O.

  Tjekkiet

  Virksomheden KOBIT SPOL. S R. O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Saltspredere branchen. Den opererer også inden for Sneplove og saltspredere, og Sneplove og saltspredere brancherne. Den er baseret i Jicín, Tjekkiet.

 3. REDEN HERMANN S.R.L.

  Italien

  Virksomheden REDEN HERMANN S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Sneslyngere, Sneplove og saltspredere, Sneslyngere, og Sneplove og saltspredere brancherne. Den er baseret i Campo Tures, Italien.

 4. HYDRAC PUHRINGER GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Østrig

  Virksomheden HYDRAC PUHRINGER GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Sneplove og saltspredere, og Sneplove og saltspredere brancherne. Den er baseret i Neuzeug, Østrig.

 5. WINTERDIENST BEST

  Tyskland

  Virksomheden WINTERDIENST BEST, der opererer inden for Sneplove og saltspredere branchen. Den opererer også inden for sneplove og redskaber til snerydning brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 6. GNOM SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden GNOM SP. Z O.O., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Sneplove og saltspredere, og Sneplove og saltspredere brancherne. Den er baseret i Lodz, Polen.

 7. FRANKFURTER HEINZELMÄNNCHEN GEBÄUDE- UND BÜROSERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FRANKFURTER HEINZELMÄNNCHEN GEBÄUDE- UND BÜROSERVICE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Sneplove og saltspredere, og Sneplove og saltspredere brancherne. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

 8. SGOMBERO TUTTO

  Italien

  Virksomheden SGOMBERO TUTTO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sneplove og saltspredere branchen. Den opererer også inden for rydning af kontorer, lagre og forretninger, og rydning af lokaler, service brancherne. Den er baseret i Bernareggio, Italien.

 9. EISBÄR SCHNEEBESEITIGUNGS-GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EISBÄR SCHNEEBESEITIGUNGS-GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Sneplove og saltspredere, og Sneplove og saltspredere brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 10. BSE BEROLINA SCHNEE- UND EISBESEITIGUNG RALF BLUHM

  Tyskland

  Virksomheden BSE BEROLINA SCHNEE- UND EISBESEITIGUNG RALF BLUHM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Sneplove og saltspredere, og Sneplove og saltspredere brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis