• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • snegle på dåse

Resultater for

Snegle på dåse - Import eksport

 1. PERLESCARGOTS LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PERLESCARGOTS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Snegle på dåse, Måltider, frosne, snegle, Frysning, Luksusfødevarer til eksport, certificering af fødevarer, snegleavl, færdige snegle, og snegleavl brancherne. Den er baseret i Sevlievo, Bulgarien.

 2. MERCADO CARACOL

  Spanien

  Virksomhed med stor erfaring, omhyggeligt arbejde og håndværksarbejde. Størstedelen af vore produkter høstes i hånden og pakkes efter traditionelle metoder. Levende snegle: Bover (Helix Aspersa) og Viñal. Nationalt produkt. Snegle i konserves: snegle i saltet vand til din ynglings sauce, snegle i sauce, sneglepaté, snegle med grøntsager, snegle Euskal Herria og Navarrico osv.

 3. ROMANZINI SAS

  Frankrig

  Romanzini er den franske specialist i tilberedning af snegle på dåse, skaldyr og farserede snegle… Snegle er en familietradition. Romanzini har tilberedt snegle siden 1921: Naturlige snegle, snegle i sauce, færdigretter med snegle, brød med snegle, persillesmør, muslinger, frø, snegle naturel, snegle på dåse af forskellige varianter, dybfrosne snegle og frosne snegle.

 4. CARACOLES PERIBÁÑEZ

  Spanien

  Salg af levende snegle, forkogte og frosne til tilberedning af llauna eller andre retter.

 5. HELIFRUSA

  Spanien

  HELIFRUSA markedsfører levende, forkogte og frosne snegle, naturale eller i sovs. Vores vigtigste formål under hele industriprocessen vedrører kvaliteten og smagen, som vore kunder får på bordet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LUMACA ITALIA

  Italien

  Virksomheden LUMACA ITALIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Snegle på dåse branchen. Den opererer også inden for snegle, og økologisk opdræt brancherne. Den er baseret i Pescara, Italien.

 2. AGROFARMA

  Grækenland

  Virksomheden AGROFARMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Snegle på dåse branchen. Den er baseret i Larisa, Greece, Grækenland.

 3. LA LUMACA

  Italien

  Virksomheden LA LUMACA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Snegle branchen. Den opererer også inden for Snegle på dåse, og Snegle på dåse brancherne. Den er baseret i Viterbo, Italien.

 4. FEREIKOS

  Grækenland

  Virksomheden FEREIKOS, er en Engrossalg, der opererer inden for Snegle på dåse branchen. Den opererer også inden for Levende snegle, snegleavl, Forkogte snegle, og Dybfrosne snegle brancherne. Den er baseret i Corinth, Grækenland.

 5. HÉLIX SANTA ANA

  Spanien

  Virksomheden HÉLIX SANTA ANA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug branchen. Den opererer også inden for Snegle på dåse, snegle, Snegle på dåse, og færdige snegle brancherne. Den er baseret i La Coruña, Spanien.

 1. LA LUMACA BIANCA S.S. SOCIETÀ AGRICOLA

  Italien

  Virksomheden LA LUMACA BIANCA S.S. SOCIETÀ AGRICOLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske kosmetiske produkter branchen. Den opererer også inden for ØKOLOGISK LANDBRUG, Snegle på dåse, ØKOLOGISK LANDBRUG, Snegle på dåse, Snegle til stegning, og snegle brancherne. Den er baseret i Ghedi, Italien.

 2. LA LUMACA BAIATA

  Italien

  Virksomheden LA LUMACA BAIATA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Snegle på dåse branchen. Den opererer også inden for snegleavl brancherne. Den er baseret i Paceco, Italien.

 1. BIOCARACOL

  Portugal

  Virksomheden BIOCARACOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Snegle på dåse branchen. Den opererer også inden for cochlea, og færdige snegle brancherne. Den er baseret i Leiria, Portugal.

 2. LUMACHERIA ITALIANA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LUMACHERIA ITALIANA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Snegle på dåse branchen. Den er baseret i Cherasco, Italien.

 3. EMIR-PA PAZARLAMA VE GIDA SAN. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden EMIR-PA PAZARLAMA VE GIDA SAN. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Snegle på dåse branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. HELIXMUR

  Spanien

  Virksomheden HELIXMUR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Snegle på dåse, snegleavl, og Snegle på dåse brancherne. Den er baseret i Murcia, Spanien.

 5. HELIXIRION SNAILS

  Grækenland

  Virksomheden HELIXIRION SNAILS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Snegle på dåse branchen. Den opererer også inden for snegleavl, cochlea, og Snegle til stegning brancherne. Den er baseret i Volos, Grækenland.

 6. HELIXLAND

  Grækenland

  Virksomheden HELIXLAND, er en Engrossalg, der opererer inden for Snegle på dåse branchen. Den opererer også inden for snegleavl, forbehandlede snegle, og færdige snegle brancherne. Den er baseret i Kastoria, Grækenland.

 7. CHIOCCIOLA SILASARDA S.A.R.L.S.

  Italien

  Virksomheden CHIOCCIOLA SILASARDA S.A.R.L.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Snegle på dåse, snegleavl, og Snegle på dåse brancherne. Den er baseret i San Giovanni In Fiore, Italien.

 8. RAVLYKOVA KHATA

  Ukraine

  Virksomheden RAVLYKOVA KHATA, er en Engrossalg, der opererer inden for Snegle på dåse branchen. Den opererer også inden for snegle, og snegleavl brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 1. AZIENDA AGRICOLA PRADA

  Italien

  Virksomheden AZIENDA AGRICOLA PRADA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Snegle på dåse branchen. Den opererer også inden for snegle brancherne. Den er baseret i Brembate, Italien.

 2. HELIX ITALIA SRL

  Italien

  Virksomheden HELIX ITALIA SRL, er en Distributør, der opererer inden for Snegle på dåse branchen. Den er baseret i Sassari, Italien.

 3. BAGES CARGOL S.L

  Spanien

  Virksomheden BAGES CARGOL S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Snegle på dåse branchen. Den opererer også inden for Tørrede svampe brancherne. Den er baseret i Fonollosa, Spanien.

 4. LUWES - KEONG SUMBER MAKMUR

  Indonesien

  Virksomheden LUWES - KEONG SUMBER MAKMUR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Snegle på dåse branchen. Den opererer også inden for snegle brancherne. Den er baseret i Sukoharjo, Indonesien.

 5. ESCARGOTS VIVANT, CHAIRS, COQUILLE

  Tyrkiet

  Virksomheden ESCARGOTS VIVANT, CHAIRS, COQUILLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Snegle på dåse branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 6. L'ESCARGOT FRAIS

  Belgien

  Virksomheden L'ESCARGOT FRAIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Snegle på dåse branchen. Den opererer også inden for snegleavl, og håndværksmæssig produktion brancherne. Den er baseret i Mouscron, Belgien.

 7. UAB BALTIC ESCARGOTS

  Litauen

  Virksomheden UAB BALTIC ESCARGOTS, er en Engrossalg, der opererer inden for Snegle på dåse branchen. Den er baseret i Vilnius, Litauen.

 8. POLISH SNAIL HOLDING

  Polen

  Virksomheden POLISH SNAIL HOLDING, er en Distributør, der opererer inden for Snegle på dåse branchen. Den er baseret i Elbląg, Polen.

 9. LA LUMACA PERFETTA

  Italien

  Virksomheden LA LUMACA PERFETTA, er en Detailsalg, der opererer inden for Snegle på dåse branchen. Den opererer også inden for snegle, og Levende snegle brancherne. Den er baseret i Salerno, Italien.

 10. DELICATESSEN SNAILEX S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden DELICATESSEN SNAILEX S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Snegle på dåse branchen. Den opererer også inden for snegle, og kaviar brancherne. Den er baseret i Brno, Tjekkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis