• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • snedker- og tømrerarbejde - fabrikker

Resultater for

Snedker- og tømrerarbejde - fabrikker - Import eksport

 1. BAUFENS

  Bosnien og Herzegovinen

  Verified by europages badge

  Virksomheden BAUFENS, er en Multi-Category, der opererer inden for Plast - industrielle produkter branchen. Den opererer også inden for Vinduer i PVC, Vinduer, Jalousiskodder, Snedker- og tømrerarbejde - fabrikker, Vinduer i PVC, Vinduer, Jalousiskodder, Snedker- og tømrerarbejde - fabrikker, og Profiler i UPVC brancherne. Den er baseret i Brčko, Bosnien og Herzegovinen.

 2. LUCA GLOBAL GROUP SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LUCA GLOBAL GROUP SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinduer, træ- branchen. Den opererer også inden for Foldeskodder, Døre, huse, Udvendige døre til huse, Indvendige døre huse, Snedker- og tømrerarbejde - fabrikker, trædør, træpersienne, svømmende trægulv, og traditionelle trægulve brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 3. MIKRA-MK LTD.

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MIKRA-MK LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinduer branchen. Den opererer også inden for Indvendige døre huse, Snedker- og tømrerarbejde - fabrikker, trævindue, træporte, Indvendige døre huse, døre, indvendige, yderdøre, Snedker- og tømrerarbejde - fabrikker, og træpersienne brancherne. Den er baseret i Pazardzhik, Bulgarien.

 4. MIRAMATOS CARPINTARIA UNIP LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden MIRAMATOS CARPINTARIA UNIP LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Snedker- og tømrerarbejde - fabrikker branchen. Den opererer også inden for Møbler til hjemmet, Møblering, træ-, Vinduer, træ-, træ, trækarme, skibstømmerværksted, Møbler til hjemmet, havemøbler, og indvendige trædøre brancherne. Den er baseret i São Teotónio, Portugal.

 5. IPAN LEGNO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden IPAN LEGNO, er en Distributør, der opererer inden for Snedker- og tømrerarbejde - fabrikker branchen. Den opererer også inden for træstammer til brænde, træ til savværker, træstammer, og lamineret fyrretræ brancherne. Den er baseret i Scafati, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TERMOEXPRESS TRADING SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TERMOEXPRESS TRADING SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinduer branchen. Den opererer også inden for Rammer - vindues-, Døre, garage-, Døre, huse, Aluminium - snedkerimaskiner og udstyr, Ramme og dørkarme, Snedker- og tømrerarbejde - fabrikker, Byggesektoren - maskiner og udstyr, Byggematerialer, og aluminiumsvinduer brancherne. Den er baseret i Floresti, Rumænien.

 2. TØMRER- OG SNEDKERMESTER KENNETH BIRK

  Danmark

  Tømrer- og Snedkermester Kenneth Birk laver mange løsninger indenfor tømrer- og snedkerfaget. Jeg er en lokalmand i Rødvig Stevns og tilbyder alt fra tagarbejde, køkken og bad, renovering, gulv, vinduer, paneler og meget andet tømrer- og snedkerarbejde. Jeg kommer gerne ud til kunden og kigger på projektet, samt hører kundens tanker, ønsker og ideer til projektet, inden projektets start. Derudover tager jeg også altid imod opkald på eller mail eller igennem min hjemmeside www.tomre-birk.dk, hvor der blandt andet ligger information om mit arbejde, samt alt jeg tilbyder.

 3. DRØHSE - HADERSLEV - TØMRER & SNEDKER APS

  Danmark

  Drøhse Tømrer & Snedker ApS er en virksomhed med mange års erfaring inden for området. Virksomheden er således grundlagt helt tilbage i 1977, hvor Jan Drøhse drev sin virksomhed fra sin garage. Virksomheden har siden dengang haft succes nok til i dag, at have beskæftigelse nok til ca. 40 ansatte. Hos Drøhse tilbydes både byggeri for private og for erhverv. Virksomheden ligger i Løgumkloster, men tilbyder byggeri i hele det omkringliggende område. Eksempelvis Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Tønder. Hvis du går ind på hjemmesiden www.d-ts.dk, kan du se cases fra tidligere projekter, som Drøhse har været en del af.

 4. AK BYG AARHUS A/S

  Danmark

  AK Byg blev etableret tilbage i 1974. Virksomheden er startet af Jørgen Astrup og Hans Kaa, hvis sønner Niels Astrup og Thomas Kaa i dag har overtaget. Fædrene begyndte med en bil hver og arbejdede sig op derfra. AK Byg blev drevet ud fra principperne i den gamle skole. Der blev knoklet, og der var en helt særlig seriøsitet omkring faget. Økonomien var en vigtig del, men kvaliteten af arbejdet var altid nummer ét. Den ånd har sønnerne Niels Astrup og Thomas Kaa videreført, siden de overtog AK Byg i 2007. Men de har også tilført firmaet deres egen trang til at skabe og til at få ting til at lykkes. Når vi rekruterer nye medarbejdere sikre vi os at de arbejder efter samme filosofi som os. - At leverer det bedste stykke arbejde til største tilfredshed. Til diverse projekter har vi flere samarbejdspartnere der hjælper os med at udfører dit byggeprojekt til største tilfredshed. Vi udfører mange forskellige opgaver fra mindre reparationer og små vedligeholdelsesopgaver til store byggeopgaver, hvor vi står for hele entreprisen. Opgaverne udføres for både private og erhverv. I øjeblikket har vi i virksomheden 25 ansatte, 7 firmabiler og en byggelift. Vi har desuden også eget værksted, hvor vi laver en stor del af forarbejdet til vores projekter. Geografisk dækker vi primært Aarhus. Vi glæder os til at høre mere om dit byggeprojekt.

 5. HARESKOVENS SNEDKER-& TØMRERMESTER

  Danmark

  Kender du det, når alle dine opgaver går og hober sig op? Små projekter bliver til store projekter, der aldrig bliver færdige. Det kender vi i hvert fald her hos Hareskovens Snedker-& Tømrermester beliggende i Værløse. Vi hjælper dig med dine ufærdige projekter i København og Nordsjælland, og kan afhængig af opgavens størrelse nå op til 4 på én dag. Nogle kan tage 1 time andre op til 2 dage at udføre - ligemeget hvad, skal vi nok fikse det! Derudover tilbyder vi reparation i vores værksted ved Hareskoven, så du dermed ikke risikerer at skulle bestille nye materialer til dit hjem, men derimod bare kan få fikset de gamle. Vi er vant til at arbejde med alle former for snedker-og tømrer opgaver, og kan derfor også klare typiske opgaver som tagrenovering. Udover dette har vi igennem mange år haft en fast aftale om vedligeholdelse af 12 ejendomme i København og Nordsjælland, og er derfor vant til at arbejde under pres med større projekter, hvor vi i alt har 22 års erfaring. Du kan altid ringe til os på 22 94 22 01 eller besøge vores hjemmeside på https: //hstm.dk/spjaeldarbejde-nordsjaelland/ : )

 1. ØSTERBRO GRUPPEN

  Danmark

  Vi er Tømrer fra Østerbro Gruppen der ligger lid til et godt stykke håndværk. Vi kan håndtere enhver form for projekt både store og små. Vi tilbyder at lave en bred vifte af forskellige typer opgaver indenfor snedker faget. Med 16 års erfaring der har vi specialiseret i at være din alsidig tømrer. Vi er medlem af Dansk Byggeri og det giver dig som kunde en garanti for at vi sætter en høj standard for det arbejde vi udfører. Det giver dig en tryghed i at vi udbedre fejl og mangler på korrekt vis. Vi laver alt fra store byggeprojekter til private opgaver. Døre, vinduer, tage, og totalentrepriser. Der er ikke en opgave for stor eller lille til os! Giv os et kald og vi finder ud af et godt tilbud til din opgave.

 2. TRÆFOLK

  Danmark

  TRÆFOLK er et dansk møbelbrand der udlever de nordiske designtraditioner ved at skabe flot håndværksmæssigt og funktionelt design i træ. Vi går aldrig på kompromis med detaljerne og kvaliteten i vores produkter. Alle vores produkter er produceret på eget snedkerværksted i Danmark, så vi derved kan garantere høj kvalitet og en bæredygtig produktion. Vi tror på det simple og stilrene design, da det vil skabe tidsløs og langvarig glæde for vores kunder. Det hele startede i 2017 da grundlæggeren besluttede at skabe et genkendeligt brand. Et brand der skulle være kendt for dets håndværksmæssige kvalitet og det funktionelle design. Brian Reinholt er manden bag TRÆFOLK og har en passion for at levere det ypperste produkt til sine kunder. ”Det at kunne levere et unikt produkt til mine kunder og se deres glæde i øjnene når enten det nye spisebord, bænk eller opbevaringsmøbel bliver installeret i deres hjem, er hvad der giver mig den største værdi i mit arbejde”. Vi håber I vil nyde vores lille designunivers og kontakte os hvis i har spørgsmål eller ønsker at se vores produkter.

 1. DEGN OG DREYER ENTREPRISE

  Danmark

  Degn og Dreyer - Entreprise i Rødovre Vi er en kvalitetsbevidst og professionel entreprise placeret i Rødovre. Vi har mere end 10 medarbejdere, der alle er kompetente og specialiseret i murer- og tømrerarbejde. Vi har mange års erfaring, hvorfor vi også kender til godt håndværk, hvilket vi lærer videre til nytilkomne. Derfor kan vi garantere kvalitet, når du vælger os som samarbejdspartner. Vi går op i tillid, og for os er en aftale en aftale. Det vil sige, at du på den måde er med i hele processen, og får en god oplevelse. Står di f.eks. og har brug for hjælp til dit renoveringsprojekt, kan du kontakte os, og så finder vi en skræddersyet løsning. Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds, og vi kan altid rådgive og vejlede dig, hvis du er i tvivl om noget. Vi kan altid finde noget, der passer til dine ønsker. Vi varetager både fag- og hovedentrepriser - og vi kan også bruges som sparringspartner når du skal påbegynde et renoveringsprojekt. Du kan kontakte os allerede i dag, og få hjælp til dit projekt.

 2. MC BYG

  Danmark

  Vidste du at der er mange penge at spare på el regningen vælger du at få renoveret din ejendom? Du kan spare f.eks. ved at få udskiftet dine vinduer og døre, så du ikke slipper varmen uden for pga. utætte døre eller vinduer. Du kan også spare ved at få opgraderet din energiforsyning til f.eks. solceller, så du kan nyde godt af naturens energiforsyning og både spare på din varmeregning samt på den mængde CO2 du bruger. Kunne du tænke dig at vide mere omkring besparelser i forbindelse med renovering, så er du meget velkommen til at kontakte MC Byg og høre mere i dag!

 3. HILBIG HÅNDVÆRK

  Danmark

  Indenfor tømrerfaget er det vigtigt at kunne rådgive og vejlede sine kunder. Hilbig Håndværk gør en ære ud af altid at levere et rigtig godt stykke håndværk, samt altid rådgive og vejlede sine kunder på bedste vis. Hilbig Håndværk er en 12 år gammel tømrervirksomhed, der blev grundlagt af tømreren Jakob Hilbig - der var blevet opfordret til at starte eget firma pga. den gode kvalitet på hans arbejde samt den gode kundeserivice. Hilbig håndværk er specialister inden for flere felter i tømrer faget. Taglægning er en af de specialiteter, Hilbig er gode til at give den helt rigtige vejledning - så kunden får det rigtige tag til den rigtige pris. Det andet område Hilbig Håndværk er eksperter på er gulvlægning, her er de igen meget kompetente til at finde frem til den enkelte kundes ønsker - hvad end det skal være et praktisk gulv eller et gulv med fokus på design og udtryk. Det sidste område er udskiftning af døre og vinduer. Håndværkerfradraget er stadig gældende inden for dette område, da udskiftning af døre og vinduer er med til at spare på varmen og derved skåne miljøet.

 4. R. CHRISTENSEN TØMRER OG SNEDKER

  Danmark

  TØMRER I VIRUM & LYNGBY DIN LOKALE TØMRER- & SNEDKERMESTER R. Christensen Tømrer & Snedker er din lokale tømrer i Virum og Lyngby. Vi udfører alle opgaver inden for tømrer- og snedkerbranchen for private kunder. Vi har særlig stor ekspertise inden for hovedentrepriser, og kan derfor hjælpe dig, der skal renovere dele af eller hele din bolig. Måske du ønsker køkkenet udskiftet, dit bryggers udvidet eller tilbygget en 2. sal. Mulighederne er mange, og vi kan klare alle opgaver, du måtte have. Ingen opgave er for stor eller lille. Ordentlig kvalitet til konkurrencedygtige priser Hos R. Christensen lægges der stor vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen. Her handler det om godt håndværk og ikke mindst tilfredse kunder. Der findes ingen smutveje, og du som kunde vil altid opleve at blive taget godt hånd om. Vi har fokus på funktion og æstetik, men vi ved også, at professionel planlægning og god dialog med kunden er afgørende for et godt og tilfredsstillende resultat. Vores kunder kommer primært fra byerne og områderne omkring Virum, Holte og Lyngby, men vi udfører gerne tømreropgaver for kunder i hele hovedstadsområdet.

 5. JPH MULTISERVICE

  Danmark

  JPH Multiservice i Haslev. Vi er en mindre entreprenørvirksomhed, med beliggenhed i Haslev. Vi hjælper både private og erhverv med alle typer af små og store opgaver. Vi kan for eksempel hjælpe med: Brolægningsarbejde Malerarbejde Murerarbejde Tømrerarbejde og meget mere Vi har mange års erfaring, og har stort kendskab til branchen. Det betyder også, at vi stræber efter altid at levere et godt stykke arbejde, der altid imødekommer dine behov. Du kan selv være med til at bestemme, hvordan du gerne vil have udført din opgave, men vi står også altid klar med gode råd og sparring så frem du ønsker det. Vores team består af kompetente og dygtige håndværkere m.f., der altid arbejder med et stort gå-på-mod. Vi sørger derudover også for, at vi altid kan levere opgaven færdig i den aftalte tid. Derfor betyder kommunikation også meget for os. Du kan altid kontakte os, og høre mere om vores virksomhed, eller hvis du har spørgsmål. Du kan også besøge vores hjemmeside, og læse mere om hvilke typer af opgaver vi udfører.

 6. DK-T

  Danmark

  DK-T dansk tømrerentreprise er klar til at hjælpe dig. Vi er din næste samarbejdspartner i Kokkedal, Hillerød og omegn. Men 4 erfarne tømrer har vi siden 2012 udført kvalitet arbejde og vi vil meget gerne være din næste tømrer i Kokkedal eller Hillerød. Vi kan blandt andet tag ansvaret for din boligs tagudskiftning, samt udskifte dine døre og vinduer i kokkedal. Men vi står også gerne for et større projekt, hvor vi tager ansvaret fra dag et og levere kvalitet. Lyder dette noget for dig, så kontakt os gerne og vi med glæde være din næste samarbejdspartner.

 7. TOMMY LARSEN - TØMRER HILLERØD

  Danmark

  Tømrer/Snedkermester Tommy Larsen ApS er et mindre Tømrer/Snedkerfirma, som er grundlagt 25/9 2005.Jeg påtager mig alt fra kælder til kvist indenfor min faggruppe.Jeg udfører reparationer og udskiftninger af: Tage Udestuer Carporte Døre Vinduer Termoruder GulveSamt forsikringsskader.Hos Tommy Tømrer har vi oparbejdet en stor ekspertise i køber rådgivning. Det er ofte svært for en lægmand at gennemskue en tilstandsrapport. Vi har mere end 10 års praktisk erfaring inden for håndværksfaget og kan derfor give en præcis vurdering af de forskellige K1, K2 samt K3´s omfang både økonomisk og praktisk. På det praktiske plan foregår således: 1. Vi aftaler et tidspunkt hvor ejendommen kan besigtiges og altid i dagslys2. Med tilstandsrapporten i hånden gennemgår vi alle anmærkninger en for en og vurderer skadens omfang og pris for udbedring.3. Der fremsendes et skriftligt tilbud på udbedring af de anmærkninger i tilstandsrapporten vi sammen har aftalt var vigtige at få løst.Skader som vi ikke mener vi er kompetente til at vurderer som . f.eks. VVS eller el, henviser vi gerne til en af vores samarbejdspartnere. Målsætningen for Tømrer/snedkermester Tommy Larsen er at fremstå som et kvalitetsbevidst tømrerfirma.Vi udfører opgaver inden for traditionelt tømrer- & snedkerarbejde bl.a. tilbygning, renovering, nybyggeri m.m.Geografisk udfører vi tømrerarbejde i hele Nordsjælland herunder Hillerød, Helsinge, Hornbæk, Tisvilde Gilleleje og Helsingø

 8. ENGEL & FREITAG

  Danmark

  På Callisensvej i Hellerup ligger der et entreprenørfirma, der i mange år har hjulpet både private, offentlige instanser og selvstændige erhvervsdrivende med alle former for byggeri og renovering af ejendomme og garager. Mange af deres kunder får de fordi de kan tilbyde totalentrepriserne billigt, og fordi de ikke går på kompromis med kvaliteten i det udførte arbejde. Når de har afgivet et tilbud til en kunde, så er det som regel gældende i otte dage, og i den periode ligger det helt fast. Det betyder at såfremt kunden inden for den 8 dages frist accepterer tilbudet, så går håndværkerne i gang, og prisen kan ikke ændre sig efterfølgende. Flere af kunderne har forklaret at det er helt nyt for dem, at prisen ligger så fast, men det har vi valgt at gøre hos Engel & Freitag fordi det er vigtigt for os at kunderne ved hvad de kan forvente af os, uanset om der så både er murerarbejde, tømrerarbejde, malerarbejde og VVS involveret i processen frem mod målet, om at sikre kunden den bedst mulige ejendom.

 1. TØMRERFIRMAET LARS MORTENSEN

  Danmark

  Tømrerfirmaet Lars Mortensen er en seriøs og kvalitetsbevidst virksomhed, som laver millimeter præcist arbejde til den helt rigtige pris. Vi udfører alle tækelige tømrer og montageopgaver. Alt fra traditionelt tømrerarbejde til renoveringsopgaver, tagdækning, døre og vinduer og meget meget mere. Er dit tag utæt, trænger dine gulve til en opfriskning eller skal du have monteret et nyt køkken? Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud, rådgivning eller fordi du vil diskuterer om det er den rette løsning du har valgt.

 2. STENTEBJERG TØMRER OG SNEDKER IVS

  Danmark

  Drømmer du om en tilbygning til hus? Eller et nyt køkken? Hvad end du drømmer om klarer vi! Hos Stentebjerg Tømrer og Snedker IVS tilbyder vi alt fra tagarbejde til anlægning af terrasse og meget mere. Vi har bred erfaring og er specialister i montering af køkken, renovering, terrasser og tilbygninger. Vi har base i Føllenslev og vores tømrer kører gerne ud til dig. Vi lægger vægt på tæt dialog og du kan stole på at dit projekt er i centrum fra fra start til slut. Vi sætter en faglig stolthed i din tilfredshed og du kan derfor trygt lade dit projekt være i vores hænder. Som garanti for godt håndværk er vi naturligvis både medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti. Stentebjerg Tømrer og Snedker IVS er et fleksibelt tømrerfirma med fokus på tryghed, tillid og bæredygtighed. Så om det er en ny drømmterrasse eller drømme køkken du ønsker dig, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på dit projekt! Vi løser alle tømreropgaver og vi giver gerne et godt tilbud på din opgave!

 3. DRVNA INDUSTRIJA CAZMA D.O.O.

  Kroatien

  DI ČAZMA- -trædrejning, møbelfremstilling og salg af tømmer-savet træ, bjælker, tømrerarbejde, parket og møbler (kontorer, hoteller, lejligheder, barer): soveværelser, stuer, børneværelser, skabe til lobbyer, rustikt trægulv, klassisk parket, dampede træelementer-indvendig tømrerarbejde. Vi tilbyder en pålidelig og personlig service, som er skræddersyet til de enkelte kunders krav.

 4. CARPINTERÍA CONESA

  Spanien

  Interiørdesign og dekoration af træ, kun skræddersyet, køkkenelementer, garderobeskabe, indbyggede skabe, kommoder, indvendige og udvendige døre, trætrapper, udvendige vinduer, skodder. Vi arbejder for privatpersoner og virksomheder (restauranter, hoteller, byggesektoren), og vi udfører alle typer projekter.

 5. CV BYG

  Danmark

  CV Byg er din tømrer i SilkeborgVi udfører alt slags tømrerarbejde og blikkenslagerarbejde. Tømrerafdelingen i CV Byg holder til i Silkeborg, hvor vi i dag er 6 tømrersvende og 1 lærling. Derudover har vi en blikkenslager tilknyttet. Vores virksomhed er kendetegnet ved kvalitet, æstetik samt tillid og tryghed hos kunden.

 6. JANBYG / FREMTIDENS VINDUER

  Danmark

  Janbyg tilbyder erfaren snedker- og tømrerarbejde i Aars, Aalborg og Viborg. Vi tilbyder løsninger indenfor: - Vinduer og døre - Låsearbejde - Glasarbejde - Vedligeholdelse - Gulvservice - Malerarbejde - Tagarbejde - Energiforbedringer - Renovering Vi vægter effektivitet og kvalitet højt, og søger altid efter at opfylde vores kunders ønsker. Det betyder også at vi har mange loyale og tilbagevendende kunder. Kontakt os for en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

 7. BH MONTERING

  Danmark

  Lille lokal tømrervirksomhed. Skal du have opsat nyt køkken, bygget en over dækket terrasse, eller bare have repareret ældre trækonstruktioner eller ligne så er vi klar til at hjælpe dig. VI rådgiver og vejleder dig også gerne med erfaringer og ekspertise. Vi kan altså hjælpe dig med at føre drømme ud i virkeligheden.

 8. GILSAGER APS

  Danmark

  Tømrer Ebeltoft - Gilsager ApS Din loakle tømrer i Ebeltoft med fokus på Zinkbeklædning, Kobberinddækning, Kobberbeklædning og Zink beklædning. Skal du have hjælp til dit projekt? Så kontakt Gilsager ApS! Vi har erfaringen og kvaliteten til at påtage din opgave. Vi udfører blandt andet: - Tagrenovering - Døre/ Vinduer - Køkkenrenovering - Diverse tømreropgaver.

 9. TØMRERMESTER RASMUS BALLE - TILBYGNING

  Danmark

  Tømrermester Rasmus Balle og hans team har med mange års erfaring en god balast i ryggen når de skal ud og lave opgaver. Søger du hjælp til blandt andet tilbygning i Odense og omegn, så står de klar til at hjælpe dig med at få opfyldt dit drømmeprojekt

 10. RIIS & BISGAARD

  Danmark

  Vi kan klare både store og små opgaver, det kunne være at du skal have skiftet døre og vinduer, at lægge nyt gulv eller måske tagrenovering. Uanset hvad kan vi hjælpe dig med den opgave du står overfor. Vi er din tømrer i Jyllinge og omegn.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Snedker- og tømrerarbejde - fabrikker - Import eksport

Antal resultater

8.649 Virksomheder