• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • snedker- og tømrerarbejde - fabrikker

Resultater for

Snedker- og tømrerarbejde - fabrikker - Import eksport

 1. LUCA GLOBAL GROUP SRL

  Rumænien

 2. MIKRA-MK LTD.

  Bulgarien

 3. HARESKOVENS SNEDKER-& TØMRERMESTER

  Danmark

  Kender du det, når alle dine opgaver går og hober sig op? Små projekter bliver til store projekter, der aldrig bliver færdige. Det kender vi i hvert fald her hos Hareskovens Snedker-& Tømrermester beliggende i Værløse. Vi hjælper dig med dine ufærdige projekter i København og Nordsjælland, og kan afhængig af opgavens størrelse nå op til 4 på én dag. Nogle kan tage 1 time andre op til 2 dage at udføre - ligemeget hvad, skal vi nok fikse det! Derudover tilbyder vi reparation i vores værksted ved Hareskoven, så du dermed ikke risikerer at skulle bestille nye materialer til dit hjem, men derimod bare kan få fikset de gamle. Vi er vant til at arbejde med alle former for snedker-og tømrer opgaver, og kan derfor også klare typiske opgaver som tagrenovering. Udover dette har vi igennem mange år haft en fast aftale om vedligeholdelse af 12 ejendomme i København og Nordsjælland, og er derfor vant til at arbejde under pres med større projekter, hvor vi i alt har 22 års erfaring. Du kan altid ringe til os på 22 94 22 01 eller besøge vores hjemmeside på https: //hstm.dk/spjaeldarbejde-nordsjaelland/ : )

 4. ØSTERBRO GRUPPEN

  Danmark

  Vi er Tømrer fra Østerbro Gruppen der ligger lid til et godt stykke håndværk. Vi kan håndtere enhver form for projekt både store og små. Vi tilbyder at lave en bred vifte af forskellige typer opgaver indenfor snedker faget. Med 16 års erfaring der har vi specialiseret i at være din alsidig tømrer. Vi er medlem af Dansk Byggeri og det giver dig som kunde en garanti for at vi sætter en høj standard for det arbejde vi udfører. Det giver dig en tryghed i at vi udbedre fejl og mangler på korrekt vis. Vi laver alt fra store byggeprojekter til private opgaver. Døre, vinduer, tage, og totalentrepriser. Der er ikke en opgave for stor eller lille til os! Giv os et kald og vi finder ud af et godt tilbud til din opgave.

 5. AK BYG AARHUS A/S

  Danmark

  AK Byg blev etableret tilbage i 1974. Virksomheden er startet af Jørgen Astrup og Hans Kaa, hvis sønner Niels Astrup og Thomas Kaa i dag har overtaget. Fædrene begyndte med en bil hver og arbejdede sig op derfra. AK Byg blev drevet ud fra principperne i den gamle skole. Der blev knoklet, og der var en helt særlig seriøsitet omkring faget. Økonomien var en vigtig del, men kvaliteten af arbejdet var altid nummer ét. Den ånd har sønnerne Niels Astrup og Thomas Kaa videreført, siden de overtog AK Byg i 2007. Men de har også tilført firmaet deres egen trang til at skabe og til at få ting til at lykkes. Når vi rekruterer nye medarbejdere sikre vi os at de arbejder efter samme filosofi som os. - At leverer det bedste stykke arbejde til største tilfredshed. Til diverse projekter har vi flere samarbejdspartnere der hjælper os med at udfører dit byggeprojekt til største tilfredshed. Vi udfører mange forskellige opgaver fra mindre reparationer og små vedligeholdelsesopgaver til store byggeopgaver, hvor vi står for hele entreprisen. Opgaverne udføres for både private og erhverv. I øjeblikket har vi i virksomheden 25 ansatte, 7 firmabiler og en byggelift. Vi har desuden også eget værksted, hvor vi laver en stor del af forarbejdet til vores projekter. Geografisk dækker vi primært Aarhus. Vi glæder os til at høre mere om dit byggeprojekt.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DEGN OG DREYER ENTREPRISE

  Danmark

  Degn og Dreyer - Entreprise i Rødovre Vi er en kvalitetsbevidst og professionel entreprise placeret i Rødovre. Vi har mere end 10 medarbejdere, der alle er kompetente og specialiseret i murer- og tømrerarbejde. Vi har mange års erfaring, hvorfor vi også kender til godt håndværk, hvilket vi lærer videre til nytilkomne. Derfor kan vi garantere kvalitet, når du vælger os som samarbejdspartner. Vi går op i tillid, og for os er en aftale en aftale. Det vil sige, at du på den måde er med i hele processen, og får en god oplevelse. Står di f.eks. og har brug for hjælp til dit renoveringsprojekt, kan du kontakte os, og så finder vi en skræddersyet løsning. Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds, og vi kan altid rådgive og vejlede dig, hvis du er i tvivl om noget. Vi kan altid finde noget, der passer til dine ønsker. Vi varetager både fag- og hovedentrepriser - og vi kan også bruges som sparringspartner når du skal påbegynde et renoveringsprojekt. Du kan kontakte os allerede i dag, og få hjælp til dit projekt.

 2. TRÆFOLK

  Danmark

  TRÆFOLK er et dansk møbelbrand der udlever de nordiske designtraditioner ved at skabe flot håndværksmæssigt og funktionelt design i træ. Vi går aldrig på kompromis med detaljerne og kvaliteten i vores produkter. Alle vores produkter er produceret på eget snedkerværksted i Danmark, så vi derved kan garantere høj kvalitet og en bæredygtig produktion. Vi tror på det simple og stilrene design, da det vil skabe tidsløs og langvarig glæde for vores kunder. Det hele startede i 2017 da grundlæggeren besluttede at skabe et genkendeligt brand. Et brand der skulle være kendt for dets håndværksmæssige kvalitet og det funktionelle design. Brian Reinholt er manden bag TRÆFOLK og har en passion for at levere det ypperste produkt til sine kunder. ”Det at kunne levere et unikt produkt til mine kunder og se deres glæde i øjnene når enten det nye spisebord, bænk eller opbevaringsmøbel bliver installeret i deres hjem, er hvad der giver mig den største værdi i mit arbejde”. Vi håber I vil nyde vores lille designunivers og kontakte os hvis i har spørgsmål eller ønsker at se vores produkter.

 3. DRØHSE - HADERSLEV - TØMRER & SNEDKER APS

  Danmark

  Drøhse Tømrer & Snedker ApS er en virksomhed med mange års erfaring inden for området. Virksomheden er således grundlagt helt tilbage i 1977, hvor Jan Drøhse drev sin virksomhed fra sin garage. Virksomheden har siden dengang haft succes nok til i dag, at have beskæftigelse nok til ca. 40 ansatte. Hos Drøhse tilbydes både byggeri for private og for erhverv. Virksomheden ligger i Løgumkloster, men tilbyder byggeri i hele det omkringliggende område. Eksempelvis Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Tønder. Hvis du går ind på hjemmesiden www.d-ts.dk, kan du se cases fra tidligere projekter, som Drøhse har været en del af.

 4. MC BYG

  Danmark

  Vidste du at der er mange penge at spare på el regningen vælger du at få renoveret din ejendom? Du kan spare f.eks. ved at få udskiftet dine vinduer og døre, så du ikke slipper varmen uden for pga. utætte døre eller vinduer. Du kan også spare ved at få opgraderet din energiforsyning til f.eks. solceller, så du kan nyde godt af naturens energiforsyning og både spare på din varmeregning samt på den mængde CO2 du bruger. Kunne du tænke dig at vide mere omkring besparelser i forbindelse med renovering, så er du meget velkommen til at kontakte MC Byg og høre mere i dag!

 5. TOMMY LARSEN - TØMRER HILLERØD

  Danmark

  Tømrer/Snedkermester Tommy Larsen ApS er et mindre Tømrer/Snedkerfirma, som er grundlagt 25/9 2005.Jeg påtager mig alt fra kælder til kvist indenfor min faggruppe.Jeg udfører reparationer og udskiftninger af: Tage Udestuer Carporte Døre Vinduer Termoruder GulveSamt forsikringsskader.Hos Tommy Tømrer har vi oparbejdet en stor ekspertise i køber rådgivning. Det er ofte svært for en lægmand at gennemskue en tilstandsrapport. Vi har mere end 10 års praktisk erfaring inden for håndværksfaget og kan derfor give en præcis vurdering af de forskellige K1, K2 samt K3´s omfang både økonomisk og praktisk. På det praktiske plan foregår således: 1. Vi aftaler et tidspunkt hvor ejendommen kan besigtiges og altid i dagslys2. Med tilstandsrapporten i hånden gennemgår vi alle anmærkninger en for en og vurderer skadens omfang og pris for udbedring.3. Der fremsendes et skriftligt tilbud på udbedring af de anmærkninger i tilstandsrapporten vi sammen har aftalt var vigtige at få løst.Skader som vi ikke mener vi er kompetente til at vurderer som . f.eks. VVS eller el, henviser vi gerne til en af vores samarbejdspartnere. Målsætningen for Tømrer/snedkermester Tommy Larsen er at fremstå som et kvalitetsbevidst tømrerfirma.Vi udfører opgaver inden for traditionelt tømrer- & snedkerarbejde bl.a. tilbygning, renovering, nybyggeri m.m.Geografisk udfører vi tømrerarbejde i hele Nordsjælland herunder Hillerød, Helsinge, Hornbæk, Tisvilde Gilleleje og Helsingø

 1. ENGEL & FREITAG

  Danmark

  På Callisensvej i Hellerup ligger der et entreprenørfirma, der i mange år har hjulpet både private, offentlige instanser og selvstændige erhvervsdrivende med alle former for byggeri og renovering af ejendomme og garager. Mange af deres kunder får de fordi de kan tilbyde totalentrepriserne billigt, og fordi de ikke går på kompromis med kvaliteten i det udførte arbejde. Når de har afgivet et tilbud til en kunde, så er det som regel gældende i otte dage, og i den periode ligger det helt fast. Det betyder at såfremt kunden inden for den 8 dages frist accepterer tilbudet, så går håndværkerne i gang, og prisen kan ikke ændre sig efterfølgende. Flere af kunderne har forklaret at det er helt nyt for dem, at prisen ligger så fast, men det har vi valgt at gøre hos Engel & Freitag fordi det er vigtigt for os at kunderne ved hvad de kan forvente af os, uanset om der så både er murerarbejde, tømrerarbejde, malerarbejde og VVS involveret i processen frem mod målet, om at sikre kunden den bedst mulige ejendom.

 2. R. CHRISTENSEN TØMRER OG SNEDKER

  Danmark

  TØMRER I VIRUM & LYNGBY DIN LOKALE TØMRER- & SNEDKERMESTER R. Christensen Tømrer & Snedker er din lokale tømrer i Virum og Lyngby. Vi udfører alle opgaver inden for tømrer- og snedkerbranchen for private kunder. Vi har særlig stor ekspertise inden for hovedentrepriser, og kan derfor hjælpe dig, der skal renovere dele af eller hele din bolig. Måske du ønsker køkkenet udskiftet, dit bryggers udvidet eller tilbygget en 2. sal. Mulighederne er mange, og vi kan klare alle opgaver, du måtte have. Ingen opgave er for stor eller lille. Ordentlig kvalitet til konkurrencedygtige priser Hos R. Christensen lægges der stor vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen. Her handler det om godt håndværk og ikke mindst tilfredse kunder. Der findes ingen smutveje, og du som kunde vil altid opleve at blive taget godt hånd om. Vi har fokus på funktion og æstetik, men vi ved også, at professionel planlægning og god dialog med kunden er afgørende for et godt og tilfredsstillende resultat. Vores kunder kommer primært fra byerne og områderne omkring Virum, Holte og Lyngby, men vi udfører gerne tømreropgaver for kunder i hele hovedstadsområdet.

 1. JPH MULTISERVICE

  Danmark

  JPH Multiservice i Haslev. Vi er en mindre entreprenørvirksomhed, med beliggenhed i Haslev. Vi hjælper både private og erhverv med alle typer af små og store opgaver. Vi kan for eksempel hjælpe med: Brolægningsarbejde Malerarbejde Murerarbejde Tømrerarbejde og meget mere Vi har mange års erfaring, og har stort kendskab til branchen. Det betyder også, at vi stræber efter altid at levere et godt stykke arbejde, der altid imødekommer dine behov. Du kan selv være med til at bestemme, hvordan du gerne vil have udført din opgave, men vi står også altid klar med gode råd og sparring så frem du ønsker det. Vores team består af kompetente og dygtige håndværkere m.f., der altid arbejder med et stort gå-på-mod. Vi sørger derudover også for, at vi altid kan levere opgaven færdig i den aftalte tid. Derfor betyder kommunikation også meget for os. Du kan altid kontakte os, og høre mere om vores virksomhed, eller hvis du har spørgsmål. Du kan også besøge vores hjemmeside, og læse mere om hvilke typer af opgaver vi udfører.

 2. STENTEBJERG TØMRER OG SNEDKER IVS

  Danmark

  Drømmer du om en tilbygning til hus? Eller et nyt køkken? Hvad end du drømmer om klarer vi! Hos Stentebjerg Tømrer og Snedker IVS tilbyder vi alt fra tagarbejde til anlægning af terrasse og meget mere. Vi har bred erfaring og er specialister i montering af køkken, renovering, terrasser og tilbygninger. Vi har base i Føllenslev og vores tømrer kører gerne ud til dig. Vi lægger vægt på tæt dialog og du kan stole på at dit projekt er i centrum fra fra start til slut. Vi sætter en faglig stolthed i din tilfredshed og du kan derfor trygt lade dit projekt være i vores hænder. Som garanti for godt håndværk er vi naturligvis både medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti. Stentebjerg Tømrer og Snedker IVS er et fleksibelt tømrerfirma med fokus på tryghed, tillid og bæredygtighed. Så om det er en ny drømmterrasse eller drømme køkken du ønsker dig, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på dit projekt! Vi løser alle tømreropgaver og vi giver gerne et godt tilbud på din opgave!

 3. KUĆA HUMANA

  Serbien

  Kuća Humana er et produktionsfirma med lang erfaring inden for produktion af alle typer indvendige døre og indendørs elementer. Vi tilbyder forskellige modeller af døre i standard- eller brugerdefinerede dimensioner, i træ, krydsfiner, MDF og finer med alle typer åbninger: standard, skydedøre og svingdøre. I vores sortiment tilbyder vi hvide MDF standarddøre, MDF døre med glasrude, tofløjet MDF eller finérdøre, døre med forkromede detaljer i alle farver i henhold til RAL standardfarver.

 4. DRVNA INDUSTRIJA CAZMA D.O.O.

  Kroatien

  DI ČAZMA- -trædrejning, møbelfremstilling og salg af tømmer-savet træ, bjælker, tømrerarbejde, parket og møbler (kontorer, hoteller, lejligheder, barer): soveværelser, stuer, børneværelser, skabe til lobbyer, rustikt trægulv, klassisk parket, dampede træelementer-indvendig tømrerarbejde. Vi tilbyder en pålidelig og personlig service, som er skræddersyet til de enkelte kunders krav.

 5. CARPINTERÍA CONESA

  Spanien

  Interiørdesign og dekoration af træ, kun skræddersyet, køkkenelementer, garderobeskabe, indbyggede skabe, kommoder, indvendige og udvendige døre, trætrapper, udvendige vinduer, skodder. Vi arbejder for privatpersoner og virksomheder (restauranter, hoteller, byggesektoren), og vi udfører alle typer projekter.

 6. JANBYG / FREMTIDENS VINDUER

  Danmark

  Janbyg tilbyder erfaren snedker- og tømrerarbejde i Aars, Aalborg og Viborg. Vi tilbyder løsninger indenfor: - Vinduer og døre - Låsearbejde - Glasarbejde - Vedligeholdelse - Gulvservice - Malerarbejde - Tagarbejde - Energiforbedringer - Renovering Vi vægter effektivitet og kvalitet højt, og søger altid efter at opfylde vores kunders ønsker. Det betyder også at vi har mange loyale og tilbagevendende kunder. Kontakt os for en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

 7. CV BYG

  Danmark

  CV Byg er din tømrer i SilkeborgVi udfører alt slags tømrerarbejde og blikkenslagerarbejde. Tømrerafdelingen i CV Byg holder til i Silkeborg, hvor vi i dag er 6 tømrersvende og 1 lærling. Derudover har vi en blikkenslager tilknyttet. Vores virksomhed er kendetegnet ved kvalitet, æstetik samt tillid og tryghed hos kunden.

 8. BH MONTERING

  Danmark

  Lille lokal tømrervirksomhed. Skal du have opsat nyt køkken, bygget en over dækket terrasse, eller bare have repareret ældre trækonstruktioner eller ligne så er vi klar til at hjælpe dig. VI rådgiver og vejleder dig også gerne med erfaringer og ekspertise. Vi kan altså hjælpe dig med at føre drømme ud i virkeligheden.

 1. GILSAGER APS

  Danmark

  Tømrer Ebeltoft - Gilsager ApS Din loakle tømrer i Ebeltoft med fokus på Zinkbeklædning, Kobberinddækning, Kobberbeklædning og Zink beklædning. Skal du have hjælp til dit projekt? Så kontakt Gilsager ApS! Vi har erfaringen og kvaliteten til at påtage din opgave. Vi udfører blandt andet: - Tagrenovering - Døre/ Vinduer - Køkkenrenovering - Diverse tømreropgaver.

 2. RIIS & BISGAARD

  Danmark

  Vi kan klare både store og små opgaver, det kunne være at du skal have skiftet døre og vinduer, at lægge nyt gulv eller måske tagrenovering. Uanset hvad kan vi hjælpe dig med den opgave du står overfor. Vi er din tømrer i Jyllinge og omegn.

 3. CULTURE MAISON

  Frankrig

 4. FINGERSAFE GB LTD

  Det Forenede Kongerige

 5. RB ISOBOIS

  Belgien

 6. RIGOBERT

  Belgien

 7. COVAMEN SA

  Belgien

 8. KM PAR-KER EPITOIPARI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Ungarn

 9. F.LLI VENTURI FALEGNAMERIA

  Italien

 10. GUSENBAUER GMBH

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Snedker- og tømrerarbejde - fabrikker - Import eksport

Antal resultater

9.895 virksomheder