• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • smedejern

Resultater for

Smedejern - Import eksport

 1. FATIH WROUGHT IRON

  Tyrkiet

  FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. blev etableret i 1983, for at kunne levere en masseproduktion af dekorative smedejernsprodukter. De var den første virksomhed i Tyrkiet inden for denne branche. Virksomheden anvender ISO 9001 kvalitetssikringssystemet og blev certificeret tilbage i 1999, hvormed de var den første producent af smedejernsprodukter i verden, som blev certificeret i henhold til ISO 9001. Virksomheden har et omfattende netværk, takket være deres 250 forhandlere som findes i ethvert område i Tyrkiet. Takket være deres dedikeres maskinfremstillingsområde, er virksomheden i stand til at; -fremstille særlige maskiner -opbygge masseproduktionslinjer -fremstille/forny blæk som bruges i produktionen -udføre vedligeholdelse og reparationer af alle maskiner. Takket være at designafdelingen er under samme tag, kan vi levere; •STØBE SPROSSER •BUEDE SPROSSER •VARMESTØBT JERN •VARMESTØBTE ELEMENTER •VARMESTØBTE SPYD •LETTE OG TUNGE BAROKKER •STØBTE GELÆNDERE/PROFILTER •TOPPE TIL STOLPER •DEKORATIVE BLADE •DEKORATIVE PLADER •METALPLADER •FORMEDE METALPLADER •MONTERINGSTILBEHØR •METALKUNST (PIRUDEM) Kontakt os for flere oplysninger!

 2. BROCKHAUS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Velkommen! Siden 1921 har BROCKHAUS-koncernen leveret smedestykker i høj kvalitet til alle industrielle brancher. Vi lægger især vægt på målrettet og kompetent rådgivning af vores kunder helt fra start af. Allerede i udviklingen af dele tilpasses konturen til den ønskede slutform, og derfor er det muligt at holde bearbejdningsomkostningerne på et minimum. GIV OS EN UDFORDRING! Vi tilbyder individuelle løsninger til dine produkter i den afprøvede BROCKHAUS-kvalitet.

 3. RICHTER FORMTEILE GMBH

  Tyskland

  Takket være vores produktionssteder overalt i verden kan vi gøre brug af individuelle kompetencer og lokale traditioner, der garanterer højeste kvalitet og rentabilitet. På grund af vores erfaring og kompetence med forskellige støbeprocesser kan vi altid tilbyde dig den optimale løsning: Præcisionsstøbning, sintring, MIM, sandstøbning, kokillestøbning, sænksmedning, plastsprøjtestøbning og moduler – inklusive bearbejdning og overfladebehandling. Vores medarbejdere rådgiver dig gerne professionelt ved udviklingen af moduler. Vi forfinansierer og oplagrer gerne dine varer. De juridiske forhold med internationale underleverandører skal du heller ikke bekymre dig om: Som din tyske retspartner tager vi os af hele afviklingen. Stol på vores mere end 30 års erfaring og tekniske kompetence – for præcision i sin mest effektive form.

 4. FER & NOX

  Belgien

 5. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Portugal

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SCHÖNLEITNER BAU GMBH

  Østrig

 2. ING. ROMAN GOTTSCHLICH STAHLHANDEL

  Østrig

 3. FERRONNERIE H PONCELET SPRL

  Belgien

 4. FAB PRO.WORK

  Østrig

 5. RCOLI BONOMO DEI FRATELLI ERCOLI SRL

  Italien

 1. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

 2. AK STEEL INTERNATIONAL B.V.

  Tyskland

 1. TARTLER ZELTE AG

  Tyskland

 2. BIAT GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. HDB INSTANDHALTUNG VON MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH

  Østrig

 4. CERRAJERÍA MACORT

  Spanien

  Metalsnedkeri og låsesmederi. Hegn. Døre. Stiger. Havetelte. Metalstrukturer. Brystværn. Hegn. Vinduer. Stativer. Blomsterkasser. Spiraltrapper. Indgangspartier i ejendomme. Gelændere. Porte. Hegn. Hylder. Svejsning. Gitre til grillapparater. Rammer. Døre til tællere. Fastgørelsesplader. Lifte. Dæksler til inspektionshuller med fliser. Afstivning af søjler. Trappetrin. Hegn. Blomsterbakker. Vogne til de tre vise mænd. Display. Træskodder. Jerndøre.

 5. L'ARTE DEL FERRO DI VINCENZO SPEDALE

  Italien

  I årevis har jernværket Vincenzo Speciale bearbejdet jern, aluminium og stål på en traditionel måde. Over tid har værket udvidet sin produktion ved at fokusere på brugerdefinerede grill og vogne med navn/logo til messer, detailhandlere og privatpersoner. Vores vogne er vores vigtigste aktiv: De er individuelt designet til at imødekomme kundernes krav. Vi åbnede et showroom for et par måneder siden.

 6. DIESSE ARTMEL SAS DI D'AMBROSIO BERARDINO & C.

  Italien

  Firmaet DIESSE ARTMEL S.A.S. har mange års erfaring inden for arbejde med jern, til industrien og til private, og har også specialiseret sig i design, udførelse og vedligeholdelse af snedkerarbejde i PVC, træ, og aluminium med termisk skæring, rammer og skodder af forskellige farver.

 7. ROMI FABBRO BERGAMO SAS

  Italien

  Låsesmed. Åbning af låse og gitre døgnet rundt. Vi tilbyder bl.a. åbning af blokerede døre, udskiftning af låse og oplåsning, udskiftning af jerngitre og installering af armerede hoveddøre. I et ønske om at beskytte forbrugerne er vi blevet officielt medlem, ligesom vores tilbud og priser er certificeret af "Konsortiet for italienske låsesmede".

 8. ROMI FABBRO MONZA SAS

  Italien

  Fabbro. Låseservice døgnet rundt. Vi klarer bl.a. åbning af blokerede døre, udskiftning af låse, oplåsning, udskiftning af metalgitre og installering af armerede døre.

 1. D'ACIERNO TEKNOLOGY

  Italien

 2. WOLFSGRUBER SRL

  Italien

 3. EROK CNC SERVICE / SPINDELSERVICE HAMBURG

  Tyskland

 4. SCHLOSSEREI MOSER GMBH

  Østrig

 5. GAIA SRL

  Italien

 6. TEWS MASCHINEN UND STAHLBAU GMBH

  Tyskland

 7. SME MOLLIER

  Frankrig

 8. BALLAN UND BRÜSCHKE WERKZEUG UND MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

 9. ÇEÇEN METAL

  Tyrkiet

 10. HAMME MAKINE A.S.

  Tyrkiet

Filtre

Resultater for

Smedejern - Import eksport

Antal resultater

6.406 virksomheder