• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • smedejern

Resultater for

Smedejern - Import eksport

 1. FATIH WROUGHT IRON

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. blev etableret i 1983, for at kunne levere en masseproduktion af dekorative smedejernsprodukter. De var den første virksomhed i Tyrkiet inden for denne branche. Virksomheden anvender ISO 9001 kvalitetssikringssystemet og blev certificeret tilbage i 1999, hvormed de var den første producent af smedejernsprodukter i verden, som blev certificeret i henhold til ISO 9001. Virksomheden har et omfattende netværk, takket være deres 250 forhandlere som findes i ethvert område i Tyrkiet. Takket være deres dedikeres maskinfremstillingsområde, er virksomheden i stand til at; -fremstille særlige maskiner -opbygge masseproduktionslinjer -fremstille/forny blæk som bruges i produktionen -udføre vedligeholdelse og reparationer af alle maskiner. Takket være at designafdelingen er under samme tag, kan vi levere; •STØBE SPROSSER •BUEDE SPROSSER •VARMESTØBT JERN •VARMESTØBTE ELEMENTER •VARMESTØBTE SPYD •LETTE OG TUNGE BAROKKER •STØBTE GELÆNDERE/PROFILTER •TOPPE TIL STOLPER •DEKORATIVE BLADE •DEKORATIVE PLADER •METALPLADER •FORMEDE METALPLADER •MONTERINGSTILBEHØR •METALKUNST (PIRUDEM) Kontakt os for flere oplysninger!

 2. BROCKHAUS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Velkommen! Siden 1921 har BROCKHAUS-koncernen leveret smedestykker i høj kvalitet til alle industrielle brancher. Vi lægger især vægt på målrettet og kompetent rådgivning af vores kunder helt fra start af. Allerede i udviklingen af dele tilpasses konturen til den ønskede slutform, og derfor er det muligt at holde bearbejdningsomkostningerne på et minimum. GIV OS EN UDFORDRING! Vi tilbyder individuelle løsninger til dine produkter i den afprøvede BROCKHAUS-kvalitet.

 3. RICHTER FORMTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Takket være vores produktionssteder overalt i verden kan vi gøre brug af individuelle kompetencer og lokale traditioner, der garanterer højeste kvalitet og rentabilitet. På grund af vores erfaring og kompetence med forskellige støbeprocesser kan vi altid tilbyde dig den optimale løsning: Præcisionsstøbning, sintring, MIM, sandstøbning, kokillestøbning, sænksmedning, plastsprøjtestøbning og moduler – inklusive bearbejdning og overfladebehandling. Vores medarbejdere rådgiver dig gerne professionelt ved udviklingen af moduler. Vi forfinansierer og oplagrer gerne dine varer. De juridiske forhold med internationale underleverandører skal du heller ikke bekymre dig om: Som din tyske retspartner tager vi os af hele afviklingen. Stol på vores mere end 30 års erfaring og tekniske kompetence – for præcision i sin mest effektive form.

 4. BASAK LAZER

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Siden deres begyndelse tilbage i 1983, har Basak Laser kontinuerligt sat branchestandarder som en enestående producent, der specialiserer sig i præcisionsbehandling og anvendelse af plademetal. Vores alsidige udvalg af tjenester omfatter: •Fiberlaser •Pressebremse •Cylinderbøjning •Sakseskæring •Argon-svejsning •Aluminumssvejsning •Svejset fremstilling •Laserskæring af smedejern •Se mere på vores hjemmeside, inklusive modulært smedejern! Basak Laser har udvidet deres erfaring til at omfatte maskinfremstilling og produktion af reservedele, og leverer til et stort udvalg af brancher, inklusive automobil, marine og elevatorer gennem vores datterselskab Basak Machine. Vores vision er at forbedre vores omdømme som den bedste virksomhed, kendt for deres fokuserede tilgang til kvalitet og effektivitet, samt sikre, at vores medarbejdere, leverandører og værdsatte kunder er tilfredse. Vi er fokuseret på vores forpligtelse til at forblive i front når det kommer til tekniske udviklinger, og skabe en kultur af innovation. Derudover er vi stolte over vores produktion af campingudstyr under vores sekundære mærke Basak Camping. Vores tilgang til samarbejde med vores kunder forbliver grundstenen, så vi kontinuerligt kan levere enestående projekter. Kontakt os i dag for at få yderligere oplysninger, og lad os starte en produktiv dialog i forbindelse med dine anmodninger.

 5. FER & NOX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FER & NOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den opererer også inden for Smedejern, kunstnerisk, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Metalkonstruktion, letvægts-, Hegn og porte, Smedejern, kunstnerisk, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Metalkonstruktion, letvægts-, og Hegn og porte brancherne. Den er baseret i Evere, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RG ZAUNE

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden RG ZAUNE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggestål branchen. Den opererer også inden for smedejern, bom med en dør, og balustrader brancherne. Den er baseret i Gorzów Wielkopolski, Polen.

 2. ALKA METAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALKA METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den opererer også inden for Hegn og porte, Fægtning - udstyr og materiel, Hegn og porte, Fægtning - udstyr og materiel, hegn i stål, bukkemaskiner til stænger og profiler, vejbarrierer, barrierer, og skinner til maskinværktøj metalarbejde brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 3. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalskelet branchen. Den opererer også inden for Gitterværk, metal, Smedejern, Stål og metaller - svejsning og lodning, Trapper og gelændre, bærende metalstrukturer til byggeri, Gitterværk, metal, industrielle skeletter, Smedejern, og rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Gavião-V.n. De Famalicão, Portugal.

 4. SCHÖNLEITNER BAU GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHÖNLEITNER BAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Smedejern branchen. Den er baseret i St. Georgen Im Attergau, Østrig.

 5. ING. ROMAN GOTTSCHLICH STAHLHANDEL

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ING. ROMAN GOTTSCHLICH STAHLHANDEL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Smedejern branchen. Den er baseret i Bruck An Der Leitha, Østrig.

 1. FERRONNERIE H PONCELET SPRL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FERRONNERIE H PONCELET SPRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den er baseret i Wavre, Belgien.

 2. FAB PRO.WORK

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FAB PRO.WORK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Smedejern branchen. Den er baseret i Linz, Østrig.

 1. ERCOLI BONOMO DEI F.LLI ERCOLI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ERCOLI BONOMO DEI F.LLI ERCOLI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning, bearbejdning af jern, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, smedet stål, materialer og arbejder til byggesektoren, artikel i smedejern, bearbejdning af metal, Smedet fladstål, og smedede stænger brancherne. Den er baseret i Bienno, Italien.

 2. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmstøbning branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, Aluminiumslegeringer, Gasarmaturer, Vvs-installationer, industriel, Smedejern, Aluminiumsmededele, Smedede gaveemner af aluminium, Smedede gaveemner af messing, og Messingsmededele brancherne. Den er baseret i Villingen-Schwenningen, Tyskland.

 3. HDB INSTANDHALTUNG VON MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HDB INSTANDHALTUNG VON MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Smedejern branchen. Den er baseret i Marchtrenk, Østrig.

 4. TARTLER ZELTE AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TARTLER ZELTE AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den er baseret i Lützelbach, Tyskland.

 5. BIAT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BIAT GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den er baseret i Attendorn, Tyskland.

 6. AK STEEL INTERNATIONAL B.V.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AK STEEL INTERNATIONAL B.V., er en Distributør, der opererer inden for Specialstål branchen. Den opererer også inden for Specialværktøj, plader i rustfrit stål, solenoider, Stavstål, rustfri, elektrificeret skinne, og smedejern brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 7. EUSKAL FORGING SA

  Spanien

  Vores hovedforretning er primært at fremstille smedede ringe og sømløse valsede produkter op til en diameter på 8.000 mm og en maksimal vægt på 45 tons og kan tilbyde bearbejdning og udskæring af alle vores valsede produkter. Derudover producerer vi friformssmedning op til en totalvægt på 10 tons. Produkter: Flanger efter tegning. Flanger til off-shore konstruktioner. Flanger til vindmøller. Krøjekranse Rulleringe.

 8. L'ARTE DEL FERRO DI VINCENZO SPEDALE

  Italien

  I årevis har jernværket Vincenzo Speciale bearbejdet jern, aluminium og stål på en traditionel måde. Over tid har værket udvidet sin produktion ved at fokusere på brugerdefinerede grill og vogne med navn/logo til messer, detailhandlere og privatpersoner. Vores vogne er vores vigtigste aktiv: De er individuelt designet til at imødekomme kundernes krav. Vi åbnede et showroom for et par måneder siden.

 1. CERRAJERÍA MACORT

  Spanien

  Metalsnedkeri og låsesmederi. Hegn. Døre. Stiger. Havetelte. Metalstrukturer. Brystværn. Hegn. Vinduer. Stativer. Blomsterkasser. Spiraltrapper. Indgangspartier i ejendomme. Gelændere. Porte. Hegn. Hylder. Svejsning. Gitre til grillapparater. Rammer. Døre til tællere. Fastgørelsesplader. Lifte. Dæksler til inspektionshuller med fliser. Afstivning af søjler. Trappetrin. Hegn. Blomsterbakker. Vogne til de tre vise mænd. Display. Træskodder. Jerndøre.

 2. DIESSE ARTMEL SAS DI D'AMBROSIO BERARDINO & C.

  Italien

  Firmaet DIESSE ARTMEL S.A.S. har mange års erfaring inden for arbejde med jern, til industrien og til private, og har også specialiseret sig i design, udførelse og vedligeholdelse af snedkerarbejde i PVC, træ, og aluminium med termisk skæring, rammer og skodder af forskellige farver.

 3. ROMI FABBRO BERGAMO SAS

  Italien

  Låsesmed. Åbning af låse og gitre døgnet rundt. Vi tilbyder bl.a. åbning af blokerede døre, udskiftning af låse og oplåsning, udskiftning af jerngitre og installering af armerede hoveddøre. I et ønske om at beskytte forbrugerne er vi blevet officielt medlem, ligesom vores tilbud og priser er certificeret af "Konsortiet for italienske låsesmede".

 4. ROMI FABBRO MONZA SAS

  Italien

  Fabbro. Låseservice døgnet rundt. Vi klarer bl.a. åbning af blokerede døre, udskiftning af låse, oplåsning, udskiftning af metalgitre og installering af armerede døre.

 5. NIKOLA PANTOVIC

  Serbien

  Virksomheden NIKOLA PANTOVIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern, kunstnerisk branchen. Den opererer også inden for Smedejern, jerngitter, kunstnerisk arbejde i smedejern, Smedejern, og metalrækværk brancherne. Den er baseret i Vrnjacka Banja, Serbien.

 6. STR TRABAJOS METÁLICOS

  Spanien

  Virksomheden STR TRABAJOS METÁLICOS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Smedejern branchen. Den opererer også inden for Husholdningsartikler, metal, metalstrukturer, Husholdningsartikler, metal, og svejsning brancherne. Den er baseret i Santa Margarida De Montbui-Igualada, Spanien.

 7. D'ACIERNO TEKNOLOGY

  Italien

  Virksomheden D'ACIERNO TEKNOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den opererer også inden for portaler, trappe, supplement til møblering i smedejern, og døre og vinduer brancherne. Den er baseret i Grottolella, Italien.

 8. WOLFSGRUBER SRL

  Italien

  Virksomheden WOLFSGRUBER SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den opererer også inden for porte i smedejern, og metalriste brancherne. Den er baseret i Brunico, Italien.

 9. SME MOLLIER

  Frankrig

  Virksomheden SME MOLLIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den opererer også inden for Smedejern, kunstnerisk, Byggearbejde - færdiggørelse, Smedejern, kunstnerisk, Byggearbejde - færdiggørelse, og Låse brancherne. Den er baseret i Belleroche, Frankrig.

 10. SCHLOSSEREI MOSER GMBH

  Østrig

  Virksomheden SCHLOSSEREI MOSER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den er baseret i Wörgl, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis