• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • smedejern- kunstnerisk

Resultater for

Smedejern- kunstnerisk - Import eksport

 1. FATIH WROUGHT IRON

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. blev etableret i 1983, for at kunne levere en masseproduktion af dekorative smedejernsprodukter. De var den første virksomhed i Tyrkiet inden for denne branche. Virksomheden anvender ISO 9001 kvalitetssikringssystemet og blev certificeret tilbage i 1999, hvormed de var den første producent af smedejernsprodukter i verden, som blev certificeret i henhold til ISO 9001. Virksomheden har et omfattende netværk, takket være deres 250 forhandlere som findes i ethvert område i Tyrkiet. Takket være deres dedikeres maskinfremstillingsområde, er virksomheden i stand til at; -fremstille særlige maskiner -opbygge masseproduktionslinjer -fremstille/forny blæk som bruges i produktionen -udføre vedligeholdelse og reparationer af alle maskiner. Takket være at designafdelingen er under samme tag, kan vi levere; •STØBE SPROSSER •BUEDE SPROSSER •VARMESTØBT JERN •VARMESTØBTE ELEMENTER •VARMESTØBTE SPYD •LETTE OG TUNGE BAROKKER •STØBTE GELÆNDERE/PROFILTER •TOPPE TIL STOLPER •DEKORATIVE BLADE •DEKORATIVE PLADER •METALPLADER •FORMEDE METALPLADER •MONTERINGSTILBEHØR •METALKUNST (PIRUDEM) Kontakt os for flere oplysninger!

 2. ROBERS LEUCHTEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1964 har vi i vores familievirksomhed i Südlohn fremstillet lamper og udført smedearbejde af højeste kvalitet. Mærket ROBERS står for tradition, bæredygtighed og tidløst design. Lamper og smedearbejder udvikles i vores virksomhed og smedes i omhyggeligt manuelt arbejde, så hvert emne bliver et unikat, og vi kan gå ind på personlige kundeønsker. Vi benytter udelukkende førsteklasses materialer og råstoffer. Alle glas er mundblæste og fremstilles til os af kunstnere i Tyskland, i Italien og på Hawaii.

 3. FER & NOX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FER & NOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den opererer også inden for Smedejern, kunstnerisk, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Metalkonstruktion, letvægts-, Hegn og porte, Smedejern, kunstnerisk, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Metalkonstruktion, letvægts-, og Hegn og porte brancherne. Den er baseret i Evere, Belgien.

 4. FERRO BATTUTO DI ANTOLINI MASSIMILIANO

  Italien

  Vores mærke har været på markedet i mange år, hvor vi har formået at udvikle vores image gennem innovative og forfriskende ideer, som afspejler kundernes ønsker til perfektion. Hvis du leder efter unikke og originale genstande, med personligt præg og unikke er du kommet til det rigtig sted. Se vores store omfattende katalog og kontakt os endelig for at spørge os til råds om ændringer eller tilpasninger. Vores kunst til din disposition.

 5. CERRAJERÍA MACORT

  Spanien

  Metalsnedkeri og låsesmederi. Hegn. Døre. Stiger. Havetelte. Metalstrukturer. Brystværn. Hegn. Vinduer. Stativer. Blomsterkasser. Spiraltrapper. Indgangspartier i ejendomme. Gelændere. Porte. Hegn. Hylder. Svejsning. Gitre til grillapparater. Rammer. Døre til tællere. Fastgørelsesplader. Lifte. Dæksler til inspektionshuller med fliser. Afstivning af søjler. Trappetrin. Hegn. Blomsterbakker. Vogne til de tre vise mænd. Display. Træskodder. Jerndøre.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NIKOLA PANTOVIC

  Serbien

  Virksomheden NIKOLA PANTOVIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern, kunstnerisk branchen. Den opererer også inden for Smedejern, jerngitter, kunstnerisk arbejde i smedejern, Smedejern, og metalrækværk brancherne. Den er baseret i Vrnjacka Banja, Serbien.

 2. ANDREW WEBB

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ANDREW WEBB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde branchen. Den opererer også inden for Skulpturer, Smedejern, kunstnerisk, bearbejdning af metal, Skulpturer, og Smedejern, kunstnerisk brancherne. Den er baseret i West Sussex, Det Forenede Kongerige.

 3. SME MOLLIER

  Frankrig

  Virksomheden SME MOLLIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den opererer også inden for Smedejern, kunstnerisk, Byggearbejde - færdiggørelse, Smedejern, kunstnerisk, Byggearbejde - færdiggørelse, og Låse brancherne. Den er baseret i Belleroche, Frankrig.

 4. METALLDRÜCKEREI ZIGERLIG

  Schweiz

  Virksomheden METALLDRÜCKEREI ZIGERLIG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Smedejern, kunstnerisk branchen. Den er baseret i Oberriet, Schweiz.

 5. LA FUCINA ARTISTICA SRL

  Italien

  Virksomheden LA FUCINA ARTISTICA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havemøbler branchen. Den opererer også inden for Møbler til hjemmet, Smedejern, kunstnerisk, Møbler til hjemmet, Outdoor-tilbehør i smedejern, og Smedejern, kunstnerisk brancherne. Den er baseret i San Martino Di Lupari, Italien.

 1. FERRONNERIE LOMATEC FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden FERRONNERIE LOMATEC FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern, kunstnerisk branchen. Den opererer også inden for Metalgitter, jernhandel, jernvarer til hjemmet, Metalgitter, og gitre i smedejern brancherne. Den er baseret i Voiron, Frankrig.

 2. ÇEÇEN METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden ÇEÇEN METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern, kunstnerisk branchen. Den opererer også inden for smedejern, plader til pynt, trappe i smedejern, og metalprofiler brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 1. LIDER DEKORATIF DEMIR (WROUGHT IRON)

  Tyrkiet

  Virksomheden LIDER DEKORATIF DEMIR (WROUGHT IRON), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigvarer i metal branchen. Den opererer også inden for Døre, huse, Smedejern, kunstnerisk, smedejern, Døre, huse, dele i smedet jern, og Smedejern, kunstnerisk brancherne. Den er baseret i Cayirova-Kocaeli, Tyrkiet.

 2. ALBA KALIP

  Tyrkiet

  Virksomheden ALBA KALIP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern, kunstnerisk branchen. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 3. DAINIAUS SARKAUS KALVE

  Litauen

  Virksomheden DAINIAUS SARKAUS KALVE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den opererer også inden for Smedejern, kunstnerisk, Smedejernsarbejde, presning og stansning, Smedejern, kunstnerisk, Smedejernsarbejde, presning og stansning, porte af metal, og skilte i metal brancherne. Den er baseret i Silute District, Litauen.

 4. ARTI FERFORJE METAL LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden ARTI FERFORJE METAL LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern, kunstnerisk branchen. Den opererer også inden for laserskæring brancherne. Den er baseret i Merkezefendi, Tyrkiet.

 5. ALBA KALIP

  Tyrkiet

  Virksomheden ALBA KALIP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern, kunstnerisk branchen. Den opererer også inden for smedejern, og Sænksmedede dele til industrielle formål brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 6. STEEL MADNESS STUDIO

  Ukraine

  Virksomheden STEEL MADNESS STUDIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern, kunstnerisk branchen. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 7. AIX & TERRA

  Frankrig

  Virksomheden AIX & TERRA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern, kunstnerisk branchen. Den opererer også inden for møblering smedejern, jernstrukturer, udendørsmøblering, og pergola brancherne. Den er baseret i Aix En Provence, Frankrig.

 8. RINCK GROUPE

  Frankrig

  Virksomheden RINCK GROUPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern, kunstnerisk branchen. Den opererer også inden for Indlægning, Møblering - tilbehør og pyntegenstande, snedkerarbejde, Indlægning, og Møblering - tilbehør og pyntegenstande brancherne. Den er baseret i Bourg De Peage, Frankrig.

 1. ATELIER STEAVEN RICHARD

  Frankrig

  Virksomheden ATELIER STEAVEN RICHARD, der opererer inden for Smedejern, kunstnerisk branchen. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 2. SARL DUVERGT

  Frankrig

  Virksomheden SARL DUVERGT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Smedejern, kunstnerisk, Hegn og porte, Stålskelet, gitterværk og trådnet, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Smedejern, kunstnerisk, Hegn og porte, og Stålskelet, gitterværk og trådnet brancherne. Den er baseret i Ribérac, Frankrig.

 3. ESBA METAL KALIP SANAYI

  Tyrkiet

  Virksomheden ESBA METAL KALIP SANAYI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern, kunstnerisk branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. JEREMIE HYNDERICK

  Belgien

  Virksomheden JEREMIE HYNDERICK, er en Detailsalg, der opererer inden for Smedejern, kunstnerisk branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Gelændre og balustre, trappe, smedejern, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, og Gelændre og balustre brancherne. Den er baseret i Grand Leez, Belgien.

 5. ATELIER LEBRUN (ERIC LEBRUN)

  Belgien

  Virksomheden ATELIER LEBRUN (ERIC LEBRUN), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern, kunstnerisk branchen. Den er baseret i Transinne, Belgien.

 6. METALEX SZYMA SP. Z O. O.

  Polen

  Virksomheden METALEX SZYMA SP. Z O. O., er en Multi-Category, der opererer inden for Smedejern, kunstnerisk branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, smedning, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, og Metallåse brancherne. Den er baseret i Komprachcice, Polen.

 7. F. SENECHAL & FILS

  Belgien

  Virksomheden F. SENECHAL & FILS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gelændre og balustre branchen. Den opererer også inden for Smedejern, kunstnerisk, Smedejern, kunstnerisk, trappe med gelænder, stålskeletter i metal til beskyttelse, og metalbalkoner til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 8. OCAK FERFORJE SAN VE TIC

  Tyrkiet

  Virksomheden OCAK FERFORJE SAN VE TIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern, kunstnerisk branchen. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 9. LES FORGES DE L'ELORN

  Frankrig

  Virksomheden LES FORGES DE L'ELORN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den opererer også inden for Smedejern, kunstnerisk, Smedejern, kunstnerisk, sikkerhedsrækværk, ståltrapper, og metalborde brancherne. Den er baseret i La-Forest-Landerneau, Frankrig.

 10. LABORIE SARL

  Frankrig

  Virksomheden LABORIE SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den opererer også inden for Smedejern, kunstnerisk, Hegn og porte, Smedejern, kunstnerisk, Hegn og porte, ramper, og riste brancherne. Den er baseret i Garlin, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis