• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • smagsstoffer til fødevarer

Resultater for

Smagsstoffer til fødevarer - Import eksport

 1. SEVAROME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden Sevarome skaber og fremstiller søde smagsstoffer (vanilje, kaffe, citron, jordbær, krydderier, frugt, blomster, specialiteter), salte smagsstoffer (hjælpemidler), nøddeblandinger (pistacie, hasselnødder, smagsblandinger), andre ingredienser (vaniljestænger, farvestoffer, stabilisatorer, tilsætningsstoffer…). Fødevaresmagsstoffer til fremstilling af fødevarer i høj kvalitet. Vi samarbejder med kendte kokke og tilbyder de bedste løsninger, så du kan skabe succes. Vores drivkraft er vores lidenskab for smag, resultatet og kundens tilfredshed. SEVAROME: fransk design og fremstilling af fødevaresmagsstoffer til is, fødevaresmagsstoffer til sorbetis, fødevaresmagsstoffer til chokolade, fødevaresmagsstoffer til diætetiske produkter, fødevaresmagsstoffer til te, fødevaresmagsstoffer til kaffe, fødevaresmagsstoffer til urtete, smagsstoffer og naturlige smagsstoffer, farvestoffer til fødevarer.

 2. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GAZIGNAIRE har siden 1865 produceret koncentrerede aromatiske ekstrakter og naturlige eller økologiske aromastoffer med speciale i produktion af vaniljeekstrakt, kakaoekstrakter, kaffeekstrakter og ekstrakt af tonkabønner. I over et århundrede er vores produkter blevet eksporteret til hele verden til vores kunder i sektoren for aromastoffer, fødevarer, kosmetik og distributører af ingredienser, fra 5 kg og op til flere tons.

 3. SÉLECTARÔME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SELECTAROME har været specialiseret i fremstilling af fødevarearomastoffer i over 30 år. Vi tilbyder en bred vifte af naturlige fødevarearomastoffer i væske- eller pulverform, fødevarefarvestoffer, aromaer til e-væsker samt tilsætningsstoffer og teksturerende stoffer. Vi leverer til bagere, konditorer, isproducenter, cateringfirmaer, restauratører og fabrikanter, der alle har givet os deres tillid gennem årene. Vi har desuden udvidet vores produktsortiment og vores produktionskapacitet for at imødekomme kundens krav og udvikle vores aktivitet på det internationale marked. Vi befinder os i Grasse, hvor de aromatiske planter nyder godt af det milde provencalske klima. Vi sætter stor fokus på en streng kontrol af produktionsmetoderne for at leve op til kvalitetskravene i vores branche. Vores team stiller deres knowhow til rådighed for imødekomme dine behov hurtigst muligt.

 4. HUBCYCLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Hubcycle er en startup, der har udviklet en plantebaseret upcycling-struktur gennem genanvendelse af affald (for eksempel frugtskræller og hørfrøkager), som derefter leveres til genbrug i andre industrier. Vores mål er at skabe et globalt og bæredygtigt netværk, hvor produktion af biprodukter kan tilfredsstille efterspørgslen på miljøansvarlige og rene plantekomponenter. Hubcycle henvender sig til industrier, som ikke anvender de samme dele af planten, ved at omdanne fødevare- og planteaffald til innovative råstoffer til fødevarer og personhygiejne. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 5. ESKAGE-ESKAMINT SCHIERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fremstilling og salg af pebermynteolie, mentol og andre æteriske olier til produktion af slik og tyggegummi og til andre lignende brancher. Vores produkter anvendes især inden for kosmetik, husholdning, pleje (mennesker og dyr), teksiler, fodermidler, levnedsmidler, mundpleje, wellness og mange andre områder. Vores erfarne parfumerurer udvikler innovative kreationer til dig helt efter dine ønsker og kravsspecifikationer. I forbindelse med nyudvikling af dine produkter er vi naturligvis opmærksomme på gældende lov og alle sikkerhedstekniske bestemmelser samt specielle registreringsønsker. Vores parumemøller har den højeste kvalitet og kan anvendes inden for mange forskellige områder. Specialudviklede pebermynteolier af højeste kvalitet fremstiller vi i henhold til dine krav – både til brug ved mundhygiejne, søde varer eller inden for farmaceutiske industri.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MICHAEL GUTSCHKE ROHSTOFFHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hjertelig velkomme i råstoffernes verden! Virksomheden Michael Gutschke Rohstoffhandel er specialiseret i direkte import og salg af førsteklasses naturråstoffer og halvfabrikata fra de enkelte oprindelseslande. Vi rådgiver vores kunder personligt og pålideligt. I overensstemmelse med min særlige produkt- og markedsviden samt mangeårige erfaring tilbyder vi et bredt sortiment af naturlige råstoffer til anvendelser inden for aroma-, kosmetik-, tobak-, slik- og levnedsmiddelindustrien eller til tekniske anvendelser. Vi leverer råstoffer til aromatisering, binding, indtykning, separering, stabilisering, farvning eller forsegling. Produkterne lagres og kontrolleres i Hamburg. Gennem det tætte samarbejde over flere år har vi opbygget et særdeles godt forhold til vores partnere over hele verden og et fremragende netværk. Takket være vores lille administrationsapparat kan vi handle hurtigt og fleksibelt.

 2. GMC G. MARIANI & C. SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Siden 1910 har G. Mariani & C. haft en intens forskningsaktivitet og produktion af ekstrakter, saft, aromaer, essenser og et bredt sortiment af produkter, der strækker sig fra likørsektoren til alkoholfrie drikkevarer, fra fødevarer til sukkervare-/chokoladeindustrien som en af sektorens mest kvalificerede producenter. Tilbyder konsulentvirksomhed både før og efter salg for at give kundevirksomhederne skræddersyede produkter og løsninger. CERTIFICERET VIRKSOMHED UNI EN ISO 9001: 2000

 3. INSTITUTO FITOLOGICO S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Instituto Fitológico, der ligger i Barcelona, blev skabt i 1971 og har i mere end 50 år fremstillet planteprodukter såsom planteekstrakter, æteriske olier, essenser, parfumer og aromaer til medicinalindutrien, kosmetik, fødevarer, helse, dyrefoder, dyrlæger og landbrug. Vi anvender naturlige og økologiske produktionsmetoder med mere end 300 planter og mange forskellige efterbehandlinger efter kundens behov.

 4. METAROM FRANCE - AROMES & CARAMELS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden METAROM FRANCE - AROMES & CARAMELS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smagsstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for naturlige smagsstoffer til fødevare og konservesindustri, naturlige smagsstoffer til dikkevareindustrien, smagsstoffer og essenser til konditorindustrien, slik, kreation af aromaer, naturlige smagsstoffer til fødevarer og drikkevarer, smagsstoffer til fødevareindustrien, Økologiske aromastoffer, og Farvestoffer til fødevarer brancherne. Den er baseret i Boves, Frankrig.

 5. AROMI MEDITERRANEI VISA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AROMI MEDITERRANEI VISA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smagsstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Fødevareessenser, Krydderier og ekstrakter, Konserveringsmidler, naturlige smagsstoffer til fødevare og konservesindustri, aromaer til konditorindustrien, Fødevareessenser, naturlige smagsstoffer, Krydderier og ekstrakter, og Konserveringsmidler brancherne. Den er baseret i Nocera Inferiore, Italien.

 1. BIOLANDES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BIOLANDES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Parfume branchen. Den opererer også inden for Kosmetik, Smagsstoffer til fødevarer, Vegetabilske olier, Kosmetik, Smagsstoffer til fødevarer, aromaterapi, skønhedsprodukter, olieessenser, og planteekstrakter brancherne. Den er baseret i Le Sen, Frankrig.

 2. FERDINAND KREUTZER-SABAMÜHLE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FERDINAND KREUTZER-SABAMÜHLE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Smagsstoffer til fødevarer branchen. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 1. JUST DIFFERENT PEOPLE,S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden JUST DIFFERENT PEOPLE,S.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Æteriske olier og resinoider branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Smagsstoffer til fødevarer, Sprøjtemidler, fungicider og pesticider, Parfumer - essenser og dufte, økologiske olier, citronolieessencer, kosmetiske olier, vitaminer, og naturlige smagsstoffer brancherne. Den er baseret i El Puntal (murcia), Spanien.

 2. CANNBRO TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CANNBRO TECHNOLOGY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smagsstoffer til fødevarer branchen. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 3. LOR'N PACK / LABORATOIRES MATHE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LOR'N PACK / LABORATOIRES MATHE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smagsstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Tobak og artikler til rygere, og Tobak og artikler til rygere brancherne. Den er baseret i Luneville, Frankrig.

 4. ZIA LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZIA LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smagsstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Farvestoffer til fødevarer, smagsstoffer til konditorvarer, produkter til færdige kageblandinger, smagsstoffer og essenser til konditorindustrien, kemiske farvestoffer til fødevareindustrien, naturlige farvestoffer til fødevarer, pynt til bagværk, og yerocolors brancherne. Den er baseret i Odesa, Ukraine.

 5. WOLF NIEMZ - ÄTHERISCHE ÖLE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WOLF NIEMZ - ÄTHERISCHE ÖLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smagsstoffer til fødevarer branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 6. AUGUSTO BELLINVIA ESSENZE E AROMI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AUGUSTO BELLINVIA ESSENZE E AROMI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smagsstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Parfumer - essenser og dufte, naturlige smagsstoffer, ukrudtbekæmpelsesmiddel, Parfumer - essenser og dufte, og dufte til hjemmet brancherne. Den er baseret i Rivoli, Italien.

 7. PURE FLAVOUR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PURE FLAVOUR GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smagsstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for aromatiske produkter til fødevarer, vitaminer, kompositmaterialer, og naturlige smagsstoffer til fødevarer og drikkevarer brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 8. EPICES DES ILES MADAGASCAR

  Madagascar

  EPICES DES ILES MADAGASCAR har siden 1990 altid bestræbt sig på at eksportere den bedste økologiske vanilje. Vi tilbyder forskellige sorter af vanilje til eksport såsom den lækre sorte vanilje, sort TK-vanilje, rød vanilje, vaniljestykker og kortstænglet vanilje. Vi er beliggende i byen Sambava i det østlige Madagascar. Vanilje optager os og fascinerer os, så vi kan forføre og fortrylle resten af verden med dens så karakteriske smage og dufte. Verdens gastronomi efterspørger denne vaniljekvalitet til diverse retter og madopskrifter. Virksomheden EPICES DES ILES MADAGASCAR har åbnet en ny produktionsenhed af naturlig vanilje i Ambanja i regionen DIANA i det nordlige Madagascar. Ud over økologiske vanilje fra Madagascar, producerer vi også produkter som kaffe, peber og cacao. Vi tilbyder de bedste kvaliteter og sælger hovedsageligt vores produkter i store varepartier. EPICES DES ILES MADAGASCAR eksporterer i hele verden over alle aktivitetssektorer: Kosmetik, kager, industri, is…Vi svarer så hurtigt som muligt på din henvendelse. Besøg venligst vores website https: //www.epicesdesiles.com / for yderligere informationer om vores produkter. Tøv ikke med at kontakte os.

 1. ALCHIM AROMATIQUES

  Frankrig

  Virksomheden ALCHIM AROMATIQUES startede i 1971 og er specialiseret i fremstilling af aromastoffer til fødevarer (bagervarer, småkager, mejeriprodukter, is, helseprodukter, slik, drikkevarer, osv..), blandinger af frugt på sukker til yoghurter (abrikos, ananas, jordbær, hindbær, blåbær, osv..) og karmin af kochenille E120 (til pålægsvarer og kosmetik). Vores politik er at fremstille kvalitetsprodukter. Vi leverer fra et kilo til flere ton. Vi fremstiller søde aromaer (bitre mandler, jordbær, kokosnød, fersken, kiwi, pistacie, osv..), salte aromaer (champignon, ost, trøffel, timian, rosmarin, basilikum, osv…), naturlige aromaer (vanilje, kaffe, appelsinblomst, rose, citron, appelsin, osv..), aromaer i pulverform, planteekstrakter samt aromaer efter kundeønske. Vi forhandler desuden syntetiske farvestoffer.

 2. LIQUID-UNIVERSUM GMBH

  Tyskland

  InnoSteam GmbH med hovedkontor i Weinstadt ved Stuttgart er en salgs- og engroshandelscentral med fokus på det europæiske marked for fødevarer og e-cigaretter samt beslægtede produkter. InnoSteam GmbH's ydelser omfatter et bredt portefølje af produkter og tjenester især til special- og engroshandlen. Dertil hører bl.a.: Aftapnings-, blandings- og emballeringssystemer, receptur-, dosering og vejningssystemer, tryk- og etiketteringsløsninger samt (online-)engroshandlen med råstoffer som nikotin, glycerin og propylenglykol samt tomme flasker og låg til forskellige anvendelser.

 3. ALIMAD

  Belgien

  Virksomheden ALIMAD FOOD producerer aromastoffer samt flydende og halvflydende frugtfarve. Vores produkter til kager fra Mellemøsten er langt de bedste på markedet, både set ud fra et kvalitetssynspunkt, aroma og smag samt prisen: orangeblomstvand, rosenvand, honningaromatiseret glukosesirup, specialitet med citron. Vores mærker: Samra, Zahra, Zest, Assal, Nahla, Libelco. Vores produkter henvender sig til distributører og grossister.

 4. LECOCQ FLAVOURS

  Belgien

  Virksomheden LECOCQ FLAVOURS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Smagsstoffer til fødevarer, aromaer til alkoholiserede drikkevarer, naturlige smagsstoffer til dikkevareindustrien, Økologiske aromastoffer, og Smagsstoffer til fødevarer brancherne. Den er baseret i Zonhoven, Belgien.

 5. ARÔMES & SAVEURS

  Frankrig

  Virksomheden ARÔMES & SAVEURS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smagsstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for naturlige smagsstoffer, Økologiske aromastoffer, og aromaer i pulver brancherne. Den er baseret i Prunay-Sur-Essonne, Frankrig.

 6. DESLY GROUP (HK) DEVELOPMENT LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DESLY GROUP (HK) DEVELOPMENT LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smagsstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for sojasauce, og krydderier brancherne. Den er baseret i Gateshead, Det Forenede Kongerige.

 7. DERIVADOS ESENCIALES DE LIMÓN S.A.

  Spanien

  Virksomheden DERIVADOS ESENCIALES DE LIMÓN S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smagsstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for naturlige smagsstoffer, Fabrikant af aromastoffer til fødevarer, og Naturlige aromastoffer - identiske brancherne. Den er baseret i Bollullos De La Mitación, Spanien.

 8. ATMAR BIO LTD

  Bulgarien

  Virksomheden ATMAR BIO LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Tilsætningsstoffer, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Parfumer - essenser og dufte, Smagsstoffer til fødevarer, Vegetabilske olier, Grønsager, tørrede, Parfumer - essenser og dufte, Smagsstoffer til fødevarer, Vegetabilske olier, og Grønsager, tørrede brancherne. Den er baseret i Varna, Bulgarien.

 9. TAMSTEVIYA A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden TAMSTEVIYA A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smagsstoffer til fødevarer branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 10. TEXIFRANCE AVG

  Frankrig

  Virksomheden TEXIFRANCE AVG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smagsstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Aromastof af vanilleekstrakt, Naturlige aromaer til kager, og Aromastof af vanillestang brancherne. Den er baseret i Montfavet, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis