• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • slibning - stål og metaller

Resultater for

Slibning - stål og metaller - Import eksport

 1. AWS M. SCHAUBER GMBH PRÄZISIONSTEILE

  Tyskland

  Hilsner fra PRECISION VALLEY - Wellendingen. Vi er topspecialisten til produktion af dine snekkehjulssæt og drevkomponenter - økonomisk fremstilling og mange forskellige varianter ! Med vores enestående svabiske forståelse af kvalitet realiserer vi skræddersyet præcisionsarbejde i tysk topkvalitet for dig. Og det kalder vi German Precisioneering®. DIN FORLÆNGEDE ARBEJDSBÆNK. Rund- og gevindslibning, drejning, fræsning dybdeboring. Vores højtkvalificerede medarbejdere beviser denne kvalitetsstandard med en moderne maskinpark og dens muligheder for prøvning og måling hver eneste dag. Bed os om det umulige. FRA IDÉ TIL PRODUKT. Som pålidelig produktionspartner i PREMIUM-A-kategorien rådgiver og følger vi konstruktørerne på kundesiden under udviklingsfasen og bidrager med vores knowhow og vores lange erfaring til produktionsprocessen. Vi omsætter dine idéer til perfekt præcision.

 2. AESCHLIMANN AG, DÉCOLLETAGES

  Schweiz

  Siden 1937 har Aeschlimann fremstillet præcisionsdrejedel i Lüsslingen, Solothurn. Her finder du mere end 160 medarbejdere, som er hundrede procent engageret i at opfylde dine ønsker. Kernekompetencerne inkluderer drejning, traditionelt eller CNC-styret for små, mellemstore og især store serier. Ved den afsluttende finish kan vi tilbyde alle de traditionelle efterbehandlingsmetoder. Med hjælp fra udvalgte leverandører til overflade- og varmebehandlingsprocesser, kan vi levere præcisionsdrejedele som er klar til installation. Vi finder den del du mangler til din drejedel!

 3. SC PROFINOX SRL

  Rumænien

  Vores virksomhed Profinox, blev grundlagt i 2005 med det formål at blive den primære leverandør inden for komplekse forarbejdningsprodukter i rustfrit stål, samt services inden for fødevare og farmaceutiske industrier i Rumænien. Profinox’s vision er, at bearbejdsningsindustrien inden for rustfrit stål i Rumænien kan og skal forvandles, for at sikre den højeste kvalitet og sikkerhedsstandarder. Takket være et dedikeret team af ingeniører og specialister på området, brug af nyskabende udstyr og teknologi, sikrer vi, at alle vores kunders og partneres projekter udføres med maksimal effektivitet. Profinox udfører med succes et bredt udvalg af komplekse tjenester: svejsning af rustfrit stål, laserskæring, CNC-bøjning, rulning, skæring af pladestål og profiler, sandblæsning af rustfrit stål, mekanisk bearbejdning af rustfrit stål, CAD-design, pulverlakering osv. Vi leverer også en professionel produktionsservice og specifikke produkter med rustfrit stål (tanke, maskinafskærmninger, transportbånd, metalstrukturer eller HoReCa-produkter). Profinox er din pålidelige partner – uanset hvad din branche eller aktivitet er. Fordi vi GØR hvad vi ved, og vi VED hvad vi gør. Vores mål er at forsyne Profinox-kunderne inden for fødevarebranchen og den farmaceutiske industri med enestående kvalitetsprodukter, og komplekse bearbejdningstjenester inden for rustfrit stål, der overholder de standarder som er kendetegnet med vores virksomhedsnavn, Profinox. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 4. SIGG STRAHLTECHNIK GMBH

  Tyskland

  SIGG Strahltechnik GmbH ligger i Jestetten og har specialiseret sig i fremstilling af blæsetekniske anlæg og glideslibevibratorer. Ud over de seriefremstillede standardanlæg fremstiller virksomheden også specialanlæg i enhver form og størrelse. Med blæsning efter ordre i vores egen virksomhed forarbejder vi dele for kunder, der ikke selv har blæsetekniske anlæg eller glideslibevibratorer. SIGG Strahltechnik leverer gængse blæsemidler, der passer til anlæggene, i forskellige mængder fra 25 Kilo. Den bedst mulige kvalitet er standarden for alle anlæg og blæsemidler. Med omhyggelig fremstilling og omfattende knowhow inden for blæseteknik kan SIGG Strahltechnik hurtigt opfylde krævende ønsker fra kunderne. Virksomheden leverer den bedste kvalitet „Made in Germany“.

 5. VOSS NORMALIEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ASP WILK

  Tyskland

 2. ABU AG

  Schweiz

 3. POLYMECA AG

  Schweiz

 4. SCHLEIFTECHNIK HOLLWEG INH. THOMAS HOLLWEG

  Tyskland

 5. DÖRFLER & SCHMIDT PRÄZISIONSFINISH GMBH

  Tyskland

 1. DURATEC HARTSTOFFE GMBH

  Tyskland

 2. BRUNNER PRÄZISIONSSCHLEIFEREI INH. MARKUS BRUNNER

  Schweiz

 1. JORES GMBH

  Tyskland

 2. ADAM SCHLEIFTECHNIK AG

  Schweiz

 3. FLURY TOOLS AG

  Schweiz

 4. ALLIED FOR TECH

  Polen

 5. TYP AG TECHN. GUMMIWALZEN

  Schweiz

 6. HILDEN KOMPONENTEN GMBH

  Tyskland

 7. PSFU WERNIGERODE GMBH

  Tyskland

 8. FLEXING LTD

  Serbien

  Virksomhed der omdanner fleksibelt og slibende materiale, der har været på det serbiske marked i 20 år. Vores produkter anvendes primært i metalindustrien. Vi køber det slibende tekstil hos Klingspor og non woven slibematerialer fra 3M og Itexa i Italien. Vi eksporterer vores produkter til Bosnien, Kroatien og Montenegro, Makedonien og Ungarn. Vores produktfokus - udover andre størrelser og produkttyper - er 20-40mm diameter monteret flap hjul med skaft eller Roloc+ produkter.

 1. EKSTEK XP

  Tyrkiet

 2. REMA REICHMANN & SOHN

  Frankrig

 3. M. BÖSEL WERKZEUGBAU GMBH & CO KG

  Tyskland

 4. LASZLO CSAKO GMBH

  Schweiz

 5. PRÄZISIONSSCHLIFF MAREK

  Tyskland

 6. LMB EUROPA DOO

  Serbien

 7. STRAUSAK AG

  Schweiz

 8. EFI REMPUSCHEFSKY MASCHINEN- UND FORMENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

 9. MENART D.O.O.

  Slovenien

 10. KANNE WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Slibning - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

33.199 virksomheder