• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • slibning - stål og metaller

Resultater for

Slibning - stål og metaller - Import eksport

 1. SC PROFINOX SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed Profinox, blev grundlagt i 2005 med det formål at blive den primære leverandør inden for komplekse forarbejdningsprodukter i rustfrit stål, samt services inden for fødevare og farmaceutiske industrier i Rumænien. Profinox’s vision er, at bearbejdsningsindustrien inden for rustfrit stål i Rumænien kan og skal forvandles, for at sikre den højeste kvalitet og sikkerhedsstandarder. Takket være et dedikeret team af ingeniører og specialister på området, brug af nyskabende udstyr og teknologi, sikrer vi, at alle vores kunders og partneres projekter udføres med maksimal effektivitet. Profinox udfører med succes et bredt udvalg af komplekse tjenester: svejsning af rustfrit stål, laserskæring, CNC-bøjning, rulning, skæring af pladestål og profiler, sandblæsning af rustfrit stål, mekanisk bearbejdning af rustfrit stål, CAD-design, pulverlakering osv. Vi leverer også en professionel produktionsservice og specifikke produkter med rustfrit stål (tanke, maskinafskærmninger, transportbånd, metalstrukturer eller HoReCa-produkter). Profinox er din pålidelige partner – uanset hvad din branche eller aktivitet er. Fordi vi GØR hvad vi ved, og vi VED hvad vi gør. Vores mål er at forsyne Profinox-kunderne inden for fødevarebranchen og den farmaceutiske industri med enestående kvalitetsprodukter, og komplekse bearbejdningstjenester inden for rustfrit stål, der overholder de standarder som er kendetegnet med vores virksomhedsnavn, Profinox. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. SIGG STRAHLTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  SIGG Strahltechnik GmbH ligger i Jestetten og har specialiseret sig i fremstilling af blæsetekniske anlæg og glideslibevibratorer. Ud over de seriefremstillede standardanlæg fremstiller virksomheden også specialanlæg i enhver form og størrelse. Med blæsning efter ordre i vores egen virksomhed forarbejder vi dele for kunder, der ikke selv har blæsetekniske anlæg eller glideslibevibratorer. SIGG Strahltechnik leverer gængse blæsemidler, der passer til anlæggene, i forskellige mængder fra 25 Kilo. Den bedst mulige kvalitet er standarden for alle anlæg og blæsemidler. Med omhyggelig fremstilling og omfattende knowhow inden for blæseteknik kan SIGG Strahltechnik hurtigt opfylde krævende ønsker fra kunderne. Virksomheden leverer den bedste kvalitet „Made in Germany“.

 3. AESCHLIMANN AG, DÉCOLLETAGES

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Siden 1937 har Aeschlimann fremstillet præcisionsdrejedel i Lüsslingen, Solothurn. Her finder du mere end 160 medarbejdere, som er hundrede procent engageret i at opfylde dine ønsker. Kernekompetencerne inkluderer drejning, traditionelt eller CNC-styret for små, mellemstore og især store serier. Ved den afsluttende finish kan vi tilbyde alle de traditionelle efterbehandlingsmetoder. Med hjælp fra udvalgte leverandører til overflade- og varmebehandlingsprocesser, kan vi levere præcisionsdrejedele som er klar til installation. Vi finder den del du mangler til din drejedel!

 4. AWS M. SCHAUBER GMBH PRÄZISIONSTEILE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hilsner fra PRECISION VALLEY - Wellendingen. Vi er topspecialisten til produktion af dine snekkehjulssæt og drevkomponenter - økonomisk fremstilling og mange forskellige varianter ! Med vores enestående svabiske forståelse af kvalitet realiserer vi skræddersyet præcisionsarbejde i tysk topkvalitet for dig. Og det kalder vi German Precisioneering®. DIN FORLÆNGEDE ARBEJDSBÆNK. Rund- og gevindslibning, drejning, fræsning dybdeboring. Vores højtkvalificerede medarbejdere beviser denne kvalitetsstandard med en moderne maskinpark og dens muligheder for prøvning og måling hver eneste dag. Bed os om det umulige. FRA IDÉ TIL PRODUKT. Som pålidelig produktionspartner i PREMIUM-A-kategorien rådgiver og følger vi konstruktørerne på kundesiden under udviklingsfasen og bidrager med vores knowhow og vores lange erfaring til produktionsprocessen. Vi omsætter dine idéer til perfekt præcision.

 5. METAL-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden METAL-TECH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigvarer i metal branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Slibning - stål og metaller, Slibning - værktøjsmaskiner, Valseværker - jernholdigt metal, Gevindstål, Bukning - stål og metaller, Bukkeværktøjsmaskiner, og Skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Gniezno, Polen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VOSS NORMALIEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VOSS NORMALIEN GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Slibning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Lippstadt, Tyskland.

 2. OREMUS S.R.O.

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden OREMUS S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Retning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Slibning - stål og metaller, Stål og metaller - svejsning og lodning, Svejsning - stål og metal, Industripladearbejde, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Tvinding og spinding - maskiner og udstyr, og Maskinteknik - specialarbejde brancherne. Den er baseret i Pribram, Tjekkiet.

 3. ABU AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden ABU AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Slibning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Lohn-Ammannsegg, Schweiz.

 4. POLYMECA AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden POLYMECA AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Slibning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Heerbrugg, Schweiz.

 5. DÖRFLER & SCHMIDT PRÄZISIONSFINISH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DÖRFLER & SCHMIDT PRÄZISIONSFINISH GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Slibning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Kammerstein, Tyskland.

 1. ASP WILK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASP WILK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Slibning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

 2. DURATEC HARTSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DURATEC HARTSTOFFE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Slibning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Wermelskirchen, Tyskland.

 1. JORES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JORES GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Slibning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for mikroslibning, renskæring, Sliberier til specialstål, pudsning af metal, og planafretning brancherne. Den er baseret i Bad Sobernheim, Tyskland.

 2. BRUNNER PRÄZISIONSSCHLEIFEREI INH. MARKUS BRUNNER

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRUNNER PRÄZISIONSSCHLEIFEREI INH. MARKUS BRUNNER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Slibning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Wittenbach, Schweiz.

 3. ADAM SCHLEIFTECHNIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden ADAM SCHLEIFTECHNIK AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Slibning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Wangen, Schweiz.

 4. FLURY TOOLS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden FLURY TOOLS AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Slibning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for cnc bearbejdning, og Drejestål brancherne. Den er baseret i Arch, Schweiz.

 5. TYP AG TECHN. GUMMIWALZEN

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden TYP AG TECHN. GUMMIWALZEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Bellach, Schweiz.

 6. PSFU WERNIGERODE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PSFU WERNIGERODE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Slibning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Wernigerode, Tyskland.

 7. GEWINDE SATELLITEN ANTRIEBE AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEWINDE SATELLITEN ANTRIEBE AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for konstruktion af maskiner, og Gevindslibning brancherne. Den er baseret i Feldbrunnen, Schweiz.

 8. ALLIED FOR TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALLIED FOR TECH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Slibning - stål og metaller, Urner, varmhærdende pulvermaling, Slibning - stål og metaller, Urner, drejning fræsning af metal, Laserskæring, sandstøbning, og Træfræsning og drejning brancherne. Den er baseret i Nasielsk, Polen.

 1. P&M TOOLS CONSTRUCTION

  Serbien

  Verified by europages badge

  Virksomheden P&M TOOLS CONSTRUCTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Laser - skære- og svejsemaskiner, Svejsning - stål og metal, Slibning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Fræsning - værktøjsmaskiner, Værktøjsmaskiner - spåntagning, Laser - skære- og svejsemaskiner, og Svejsning - stål og metal brancherne. Den er baseret i Kragujevac, Serbien.

 2. HILDEN KOMPONENTEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HILDEN KOMPONENTEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Slibning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Hilden, Tyskland.

 3. FLEXING LTD

  Serbien

  Virksomhed der omdanner fleksibelt og slibende materiale, der har været på det serbiske marked i 20 år. Vores produkter anvendes primært i metalindustrien. Vi køber det slibende tekstil hos Klingspor og non woven slibematerialer fra 3M og Itexa i Italien. Vi eksporterer vores produkter til Bosnien, Kroatien og Montenegro, Makedonien og Ungarn. Vores produktfokus - udover andre størrelser og produkttyper - er 20-40mm diameter monteret flap hjul med skaft eller Roloc+ produkter.

 4. EKSTEK XP

  Tyrkiet

  Virksomheden EKSTEK XP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for forme stål, og stål til forme brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 5. SCHLEIFTECHNIK HOLLWEG INH. THOMAS HOLLWEG

  Tyskland

  Virksomheden SCHLEIFTECHNIK HOLLWEG INH. THOMAS HOLLWEG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Slibning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Schwaigern-Massenbach, Tyskland.

 6. LASZLO CSAKO GMBH

  Schweiz

  Virksomheden LASZLO CSAKO GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Slibning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Derendingen, Schweiz.

 7. M. BÖSEL WERKZEUGBAU GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden M. BÖSEL WERKZEUGBAU GMBH & CO KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Slibning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Herborn, Tyskland.

 8. PRÄZISIONSSCHLIFF MAREK

  Tyskland

  Virksomheden PRÄZISIONSSCHLIFF MAREK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Slibning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Künzelsau, Tyskland.

 9. LMB EUROPA DOO

  Serbien

  Virksomheden LMB EUROPA DOO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for 5-akslet fræsning, og termoformning brancherne. Den er baseret i Nisch, Serbien.

 10. STRAUSAK AG

  Schweiz

  Virksomheden STRAUSAK AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for slibemaskiner, knivslibere, og værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Biel/bienne, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Slibning - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

30.764 Virksomheder