• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • slibesten

Resultater for

Slibesten - Import eksport

 1. EUGEN LÄGLER GMBH

  Tyskland

  LÄGLER® er den pålidelige partner for det gulvlæggende håndværk. Tekniske innovationer og højeste kvalitetsstandard har gjort os til en globalt førende producent af parketslibemaskiner. Herunder er ikke kun det tekniske forspring afgørende, men også nytteværdien af det. Det ved vores kunder, og det profiterer de af. I over 50 år har vi med vores udviklinger og maskinkoncepter præget og revolutioneret gulvslibeteknikken i afgørende grad. Vores retningsvisende innovationer, f.eks. bånd-, centrifugal- eller slibeteknik med tre slibeskiver, sætter standarder internationalt.

 2. FLÜGEL CSS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Flügel CSS er en af ​​de førende producenter af slibestål over hele verden. Vores kunder inkluderer topmærker inden for bestik og husholdningsartikler, samt specialister og grossister til professionel brug. Vi tilbyder en bred vifte af slibestål og knivslibere til husholdnings- og professionelt brug. Udvalget inkluderer traditionelle slibestål, knivslibere, diamant/keramisk belagte slibestål og specielle genstande til udendørs og fritid. Vores sortiment inkluderer også produktion af stansede knive- og sakseemner, samt specielle knive og lignende produkter til professionel brug, f.eks. til landbruget og papirindustrien osv. Moderne stansemaskiner og fritskærende pressere giver en høj fleksibilitet og produktivitet. Det beskyttende gasbælteovnshærderi har specialiseret sig i en individuel varmebehandling af bestik, og som kontraktudbyder til mange andre industrielle sektorer, såsom maskinteknik og medicinsk teknologi osv.

 3. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  ALT TIL DREJEBÆNKENI mere end 40 år har vi været et af de førende handelshuse inden for præcisionsværktøj til drejedelsindustrien i Europa og hele verden.Uanset, om du har brug for spændetænger, føringsbøsninger, klembøsninger værktøjsholdere, skæreværktøj eller andet værktøj til dine drejebænke, så er vi den rigtige partner for dig.Hos os kan du få alt, hvad du behøver til udføring af drejearbejde.Altid over 34.000 varer på lagerMed et af de største lagre i Tyskland og vores in-house ændrings- og produktionsværksted sikrer vi, at alle kundeønsker opfyldes.Vi leverer bestilt lagervare hurtigt, kompetent og pålideligt inden for 24 timer.Vi er også til at stole på hvad kvalitet angår. Vi har været DIN EN ISO 9001 certificeret i mere end 10 år. Konstant forbedring af vores produkter og processer bidrager til en stadig øgning af kundetilfredsheden.

 4. FRANZ FISCHLER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Plastformdele og slibemidler har været fokus i vores virksomhed i mere end 50 år. Den højeste præcision og en ubetinget vilje til innovation, karakteriserer vores individuelle løsninger og topprodukter. Vores virksomheds vigtige fokus er vores kunder. Vores succes er udelukkende baseret på din tilfredshed. På lang sigt har vores løfte til dig på tværs af alle produkter og tjenester altid været: Du arbejder i et partnerskab med os. Du vil modtage en specielt udviklet og skræddersyet løsning der dækker dine individuelle behov. Du drager fordel af topprodukter og omkostningseffektivitet, idet vi løbende forbedrer vores kvalitet og ledetider. For et økonomisk energi- og råvareforbrug, producerer vi udelukkende med den nyeste teknologi, og optimerer konstant vores processer og produkter.

 5. PJSC ZAPORIZHZHIA ABRASIVE PLANT

  Ukraine

  Den førende producent af skurende produkter PJSC "Zaporizhzhia Abrasive Plant", kan spore deres historie tilbage til marts 1939. Zaporizhzhia Abrasive Plant har fantastisk potentiale, og fremstiller materialer med de mest moderne teknologier. Produkter: -skurende materialer: Brunt smeltet aluminiumoxid, sort siliciumcarbid i form af korn, pulver og mikrogrit – særlige ildfaste fraktioner af siliciumcarbid – ildfaste materialer: borcarbid, bornitrid – bornitrid af kosmetisk kvalitet – borcarbid af nuklear kvalitet

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SIMAFLEX S.R.L.

  Italien

 2. FAMPI

  Italien

 3. RS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Østrig

 4. CIBO

  Belgien

  Cibo er global leverandør inden for glitning, slibning og polering. For at opnå dette kombinerer virksomheden tre væsentlige elementer. Cibo har for det første et næsten uudtømmeligt udvalg af produkter til glitning, slibning og polering. For det andet udvikler vi specifikke slibemaskiner, der forbedrer resultatets kvalitet, når det ønskede resultat hurtigere og øger brugervenligheden for operatøren. For det tredje yder Cibo teamet rådgivning og assistance til sine kunder.

 5. FLEXING LTD

  Serbien

  Virksomhed der omdanner fleksibelt og slibende materiale, der har været på det serbiske marked i 20 år. Vores produkter anvendes primært i metalindustrien. Vi køber det slibende tekstil hos Klingspor og non woven slibematerialer fra 3M og Itexa i Italien. Vi eksporterer vores produkter til Bosnien, Kroatien og Montenegro, Makedonien og Ungarn. Vores produktfokus - udover andre størrelser og produkttyper - er 20-40mm diameter monteret flap hjul med skaft eller Roloc+ produkter.

 1. RIKAMA MARIO RIEGER

  Tyskland

 2. MISIRLI GROUP

  Tyrkiet

 1. DIPROTEX

  Frankrig

 2. BOVONE DIAMOND TOOLS S.R.L.

  Italien

 3. MAFRA MAILE + HASS GMBH

  Tyskland

 4. SARFI GEZA EV. - CLARFLEX

  Ungarn

 5. DIAMATEC

  Frankrig

 6. VIBROTECHNIK

  Rusland

 7. GEM EUROPE

  Belgien

 8. MARTIN ABRASIVI S.R.L.

  Italien

 1. GOEK LTD.

  Tyskland

 2. REMOS PROFESSIONAL BODY CARE

  Østrig

 3. LEIANTIKA

  Grækenland

 4. OUTILLAGES SERVICES

  Frankrig

 5. FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN

  Frankrig

 6. ABRAMAT LLC

  Ukraine

 7. ZHENGZHOU NINESKY GRINDING WHEEL

  Japan

 8. K.T.D ABRASIVE

  Sydkorea

 9. MST SCHLEIFTECHNIK E.K. INH. FRITZ MÜLLER

  Tyskland

 10. AWF ABRASIVE WHEELS FACTORY

  Italien