• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • slibesten

Resultater for

Slibesten - Import eksport

 1. UGUR MAKINA CRUSHING & SCREENING

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Uğur Makina er en førende virksomhed i vores hjemland og i mere end 40 forskellige lande inden for maskiner til minedrift, vej- og konstruktionsmaskiner. Siden vores grundlæggelse har vi været dedikeret til at fremstille førsteklasses stenknusnings-, screenings- og vaskeudstyr. Vores mission er at levere innovative løsninger som understøtter skabelsen af bæredygtige områder. Under det velkendte mærke Uğurmak® specialiserer vi os i produktion af et omfattende udvalg af udstyr til knusningsscreeningssektoren. Vores omfattende produktlinje omfatter: •Knusere: kæbeknusere, slagknusere, vertikale akselslagknusere, sekundære knusere og tertiære knusere. •Riste: vibrerende horisontale riste, riste med hældninger og stenriste, •Indføring: vibrerende stenindføring, transportindføring, wobbler indføringer og apron indføringer •Vaskning: afvandingsrist, skrueklassifier •Transportbånd: remtransportør og radial transportbånd •Mobilt knusningsscreeningsanlæg •Mekanisk stabiliseringsanlæg Vores maskiner og anlæg er designet og fremstillet med præcision og pålidelighed for at garantere optimal ydeevne og holdbarhed. vi er forpligtet til at levere en enestående service gennem den fulde kunderejse. Vores dedikerede team tilbyder omfattende præsalg, eftersalg og reservedelssupport for at garantere en jævn drift af vores udstyr. Kontakt os for flere oplysninger!

 2. EUGEN LÄGLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  LÄGLER® er den pålidelige partner for det gulvlæggende håndværk. Tekniske innovationer og højeste kvalitetsstandard har gjort os til en globalt førende producent af parketslibemaskiner. Herunder er ikke kun det tekniske forspring afgørende, men også nytteværdien af det. Det ved vores kunder, og det profiterer de af. I over 50 år har vi med vores udviklinger og maskinkoncepter præget og revolutioneret gulvslibeteknikken i afgørende grad. Vores retningsvisende innovationer, f.eks. bånd-, centrifugal- eller slibeteknik med tre slibeskiver, sætter standarder internationalt.

 3. FLÜGEL CSS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Flügel CSS er en af ​​de førende producenter af slibestål over hele verden. Vores kunder inkluderer topmærker inden for bestik og husholdningsartikler, samt specialister og grossister til professionel brug. Vi tilbyder en bred vifte af slibestål og knivslibere til husholdnings- og professionelt brug. Udvalget inkluderer traditionelle slibestål, knivslibere, diamant/keramisk belagte slibestål og specielle genstande til udendørs og fritid. Vores sortiment inkluderer også produktion af stansede knive- og sakseemner, samt specielle knive og lignende produkter til professionel brug, f.eks. til landbruget og papirindustrien osv. Moderne stansemaskiner og fritskærende pressere giver en høj fleksibilitet og produktivitet. Det beskyttende gasbælteovnshærderi har specialiseret sig i en individuel varmebehandling af bestik, og som kontraktudbyder til mange andre industrielle sektorer, såsom maskinteknik og medicinsk teknologi osv.

 4. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ALT TIL DREJEBÆNKENI mere end 40 år har vi været et af de førende handelshuse inden for præcisionsværktøj til drejedelsindustrien i Europa og hele verden.Uanset, om du har brug for spændetænger, føringsbøsninger, klembøsninger værktøjsholdere, skæreværktøj eller andet værktøj til dine drejebænke, så er vi den rigtige partner for dig.Hos os kan du få alt, hvad du behøver til udføring af drejearbejde.Altid over 34.000 varer på lagerMed et af de største lagre i Tyskland og vores in-house ændrings- og produktionsværksted sikrer vi, at alle kundeønsker opfyldes.Vi leverer bestilt lagervare hurtigt, kompetent og pålideligt inden for 24 timer.Vi er også til at stole på hvad kvalitet angår. Vi har været DIN EN ISO 9001 certificeret i mere end 10 år. Konstant forbedring af vores produkter og processer bidrager til en stadig øgning af kundetilfredsheden.

 5. FRANZ FISCHLER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Plastformdele og slibemidler har været fokus i vores virksomhed i mere end 50 år. Den højeste præcision og en ubetinget vilje til innovation, karakteriserer vores individuelle løsninger og topprodukter. Vores virksomheds vigtige fokus er vores kunder. Vores succes er udelukkende baseret på din tilfredshed. På lang sigt har vores løfte til dig på tværs af alle produkter og tjenester altid været: Du arbejder i et partnerskab med os. Du vil modtage en specielt udviklet og skræddersyet løsning der dækker dine individuelle behov. Du drager fordel af topprodukter og omkostningseffektivitet, idet vi løbende forbedrer vores kvalitet og ledetider. For et økonomisk energi- og råvareforbrug, producerer vi udelukkende med den nyeste teknologi, og optimerer konstant vores processer og produkter.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SHARPENING STONES INDUSTRY

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Det officielle navn for produktet er sliberedskab, men det er også kendt som vandsten eller slibesten. Det er et naturligt produkt uden metalliske mineraler som består af 96-99 % silicumdioxid, som findes i mikrokrystaller i Elounda-bjergene. Det er det eneste sted det findes, under flere lag af sedimentmaterialer bestående af oldgamle marineliv. Under parallel lag af vandsten som normalt har en helt hvid eller lysegrå farve, udgraver vi og behandler slibestenene.

 2. SIMAFLEX S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIMAFLEX S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skotblæsningsmaterialer branchen. Den opererer også inden for slibesten, bindemidler med magnesit, resinoid, metal og syntetiske, og diamantværktøjer og til polering af marmor brancherne. Den er baseret i Luni, Italien.

 3. ADI S.R.L

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ADI S.R.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Slibesten, Slibeskiver, slibemidler til marmor, slibemidler, INTERNATIONAL CHIPS, slibemidler til metal, Slibesten, slibemidler til granit, og Slibeskiver brancherne. Den er baseret i Domodossola, Italien.

 4. FAMPI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FAMPI, er en Distributør, der opererer inden for Slibesten branchen. Den opererer også inden for Slibeskiver, slibesten med motor, Slibeskiver, og slibesten til marmor brancherne. Den er baseret i Sesto San Giovanni, Italien.

 5. RS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden RS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Slibesten branchen. Den er baseret i Wiener Neudorf, Østrig.

 1. PJSC ZAPORIZHZHIA ABRASIVE PLANT

  Ukraine

  Den førende producent af skurende produkter PJSC "Zaporizhzhia Abrasive Plant", kan spore deres historie tilbage til marts 1939. Zaporizhzhia Abrasive Plant har fantastisk potentiale, og fremstiller materialer med de mest moderne teknologier. Produkter: -skurende materialer: Brunt smeltet aluminiumoxid, sort siliciumcarbid i form af korn, pulver og mikrogrit – særlige ildfaste fraktioner af siliciumcarbid – ildfaste materialer: borcarbid, bornitrid – bornitrid af kosmetisk kvalitet – borcarbid af nuklear kvalitet

 2. CIBO

  Belgien

  Cibo er global leverandør inden for glitning, slibning og polering. For at opnå dette kombinerer virksomheden tre væsentlige elementer. Cibo har for det første et næsten uudtømmeligt udvalg af produkter til glitning, slibning og polering. For det andet udvikler vi specifikke slibemaskiner, der forbedrer resultatets kvalitet, når det ønskede resultat hurtigere og øger brugervenligheden for operatøren. For det tredje yder Cibo teamet rådgivning og assistance til sine kunder.

 1. FLEXING LTD

  Serbien

  Virksomhed der omdanner fleksibelt og slibende materiale, der har været på det serbiske marked i 20 år. Vores produkter anvendes primært i metalindustrien. Vi køber det slibende tekstil hos Klingspor og non woven slibematerialer fra 3M og Itexa i Italien. Vi eksporterer vores produkter til Bosnien, Kroatien og Montenegro, Makedonien og Ungarn. Vores produktfokus - udover andre størrelser og produkttyper - er 20-40mm diameter monteret flap hjul med skaft eller Roloc+ produkter.

 2. RIKAMA MARIO RIEGER

  Tyskland

  Virksomheden RIKAMA MARIO RIEGER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibeskiver branchen. Den opererer også inden for Blade, cirkulære, Blade, cirkulære, klinge til rundsav, slibesten, og arbejdshandsker brancherne. Den er baseret i Bad Neuenahr-Ahrweiler, Tyskland.

 3. MISIRLI GROUP

  Tyrkiet

  Virksomheden MISIRLI GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træpudsningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for slibning træ, slibesten, slibemaskiner, og slibemaskiner brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 4. DIPROTEX

  Frankrig

  Virksomheden DIPROTEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diamanter, industrielle branchen. Den opererer også inden for Slibesten, Diamantpulver, Diamamtarbejde - maskiner og udstyr, diamantslibesten, og Slibesten brancherne. Den er baseret i Saint Egreve, Frankrig.

 5. BOVONE DIAMOND TOOLS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BOVONE DIAMOND TOOLS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibesten branchen. Den er baseret i Ovada, Italien.

 6. MAFRA MAILE + HASS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MAFRA MAILE + HASS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Slibesten branchen. Den er baseret i Schutterwald, Tyskland.

 7. SARFI GEZA EV. - CLARFLEX

  Ungarn

  Virksomheden SARFI GEZA EV. - CLARFLEX, er en Detailsalg, der opererer inden for Slibeskiver branchen. Den opererer også inden for Justering - værktøjsmaskiner, Slibesten, Naturlige slibemidler, Blade og knive, industrielle, Justering - værktøjsmaskiner, Slibesten, Naturlige slibemidler, og Blade og knive, industrielle brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 8. SAIT FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden SAIT FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udlejning af industriudstyr branchen. Den opererer også inden for slibesten, slibesten, og slibemidler brancherne. Den er baseret i Gonesse, Frankrig.

 1. ABRASIVOS MANHATTAN, S.A.

  Spanien

  Virksomheden ABRASIVOS MANHATTAN, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibesten branchen. Den er baseret i Vitoria-Gasteiz, Spanien.

 2. LEIANTIKA

  Grækenland

  Virksomheden LEIANTIKA, er en Engrossalg, der opererer inden for Byggearbejde - færdiggørelse branchen. Den opererer også inden for diamantskiver, og slibesten brancherne. Den er baseret i Thessaloniki, Grækenland.

 3. OUTILLAGES SERVICES

  Frankrig

  Virksomheden OUTILLAGES SERVICES, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Fræsning - værktøjsmaskiner, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Fræsning - værktøjsmaskiner, pudsning af metal, og slibesten brancherne. Den er baseret i Angers Cedex 02, Frankrig.

 4. KALWERK TOOLS SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden KALWERK TOOLS SP. Z O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Slibesten branchen. Den opererer også inden for Spindeldokke, bevægelige, Elektrosvejsning - udstyr og materiel, målelektroder, fræsere, Spindeldokke, bevægelige, og Elektrosvejsning - udstyr og materiel brancherne. Den er baseret i Kalisz, Polen.

 5. VIBROTECHNIK

  Rusland

  Virksomheden VIBROTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metallurgi - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Slibesten brancherne. Den er baseret i Saint-Petersburg, Rusland.

 6. ABRAMAT LLC

  Ukraine

  Virksomheden ABRAMAT LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibesten branchen. Den opererer også inden for poleringssæber, slibe- og poleringsmidler, og fleksible slibemidler brancherne. Den er baseret i Kharkiv, Ukraine.

 7. FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN

  Frankrig

  Virksomheden FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Lodning - stål og metaller, Slibesten, Lodning - stål og metaller, tilslibning, Slibesten, og tungsten brancherne. Den er baseret i Chassieu, Frankrig.

 8. MARTIN ABRASIVI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MARTIN ABRASIVI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for fleksible slibemidler, Slibesvampe, og slibesten brancherne. Den er baseret i Motta Di Livenza, Italien.

 9. GEM EUROPE

  Belgien

  Virksomheden GEM EUROPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glas, industrielt branchen. Den opererer også inden for Polering, metaller - værktøjsmaskiner, Polering, metaller - værktøjsmaskiner, diamantværktøj til arbejde i glas, slibesten, og filt brancherne. Den er baseret i Mons, Belgien.

 10. DIAMATEC

  Frankrig

  Virksomheden DIAMATEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibesten branchen. Den opererer også inden for diamantslibesten brancherne. Den er baseret i Oiselay, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis