• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • slibeskiver

Resultater for

Slibeskiver - Import eksport

 1. WILOFA DIAMANT WILLI LOHMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  WILOFA DIAMANT Willi Lohmann GmbH & Co. KG - i mere end 50 år din partner for belægninger med safir og diamant! Vores alsidige produktudvalg omfatter bl.a. følgende områder: Specialbelægninger/diamantbestykning til industrielle anvendelser (f.eks. inden for maskinfremstilling, manicure & pedicure, keramik- & glasbearbejdning, plastbearbejdning, medicinalteknik, smykkeindustri, trykkeindustri), hvorved vi tilbyder løsninger for mange forskellige problemstillinger på områderne gribning, fastholdelse, slibning, fiksering, materialefjernelse, afrunding af børstehår, klemning af rør etc. Fremstilling af diamantbestykkede dentalinstrumenter (FG tandsliber, HP laboratoriesliber, diamantskiver etc.) og produktion af safirneglefile. Vores safirneglefile fremstilles i fjederstål og er belagt med safirer i forskellige kornstørrelser.

 2. HEINRICH KREEB GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Du ved nøjagtigt, hvordan dit produkt skal være: Funktion, design og den samlede kvalitet skal svare til dine ønsker. Vi ved nøjagtigt, hvad der er påkrævet for at realisere dine ønsker. Takket være vores mange erfaringer fra de sidste 75 år er vores knowhow inden for overfladebearbejdning grundig og omfattende og med de forskellige specialiseringer også enestående. Vores kunder kan stole på, at vi udvikler teknologien og anvender de materialer, der passer til hver enkelt løsning. Vi producerer et bredt udvalg af værktøj, der giver mulighed for mange overfladebearbejdningsformer. Uanset om det drejer sig om afgratning, rengøring, slibning, mattering, for- og højglanspolering, produkter med særlige mål eller med kompleks udformning så sikrer vores værktøjer den ønskede kvalitet, beskaffenhed og udseende af overfladen.

 3. ABRAWHEEL S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Abrawheel S.r.l. er førende inden for produktion af slibeskiver, slibepastaer og maskiner til rensning af metaller. Vores årelange erfaring i branchen gør, at vi kan garantere vores kunder de bedste produkter på markedet, både i Italien og i udlandet. Vi er engagerede i at levere tilpassede løsninger for hver enkelt kunde. Stol på os, for at anskaffe produkter af høj kvalitet og en effektiv service, der tilfredsstiller alle de behov, som jeres virksomhed måtte have.

 4. FRIEDRICH AUGUST PICARD GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRIEDRICH AUGUST PICARD GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibeskiver branchen. Den opererer også inden for Polérskiver, slibemidler, slibebånd, og lamelformede slibemidler brancherne. Den er baseret i Hückeswagen, Tyskland.

 5. KOLTEC TECHNOLOGIEN GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden KOLTEC TECHNOLOGIEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibeskiver branchen. Den er baseret i Schattdorf, Schweiz.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ABRASIVOS ABRASTAR S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ABRASIVOS ABRASTAR S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skuremidler branchen. Den opererer også inden for Slibeskiver, slibemidler, slibeskiver, slibning, slibesvampe, og Slibeskiver brancherne. Den er baseret i Lucena (córdoba), Spanien.

 2. HUBER GMBH & CO. KG ZUBEHÖR FÜR FUNKENEROSION

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HUBER GMBH & CO. KG ZUBEHÖR FÜR FUNKENEROSION, er en Distributør, der opererer inden for Slibeskiver branchen. Den opererer også inden for kobber, og perler i glas brancherne. Den er baseret i Fürth, Tyskland.

 3. ADI S.R.L

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ADI S.R.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Slibesten, Slibeskiver, slibemidler til marmor, slibemidler, INTERNATIONAL CHIPS, slibemidler til metal, Slibesten, slibemidler til granit, og Slibeskiver brancherne. Den er baseret i Domodossola, Italien.

 4. WMC SINTERSTAR AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden WMC SINTERSTAR AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Diamantværktøj branchen. Den opererer også inden for Slibeskiver, værktøj i hårdmetal, Precisionsværktøj, specialværktøj, Slibeskiver, diamantskiver, og blade til skæring brancherne. Den er baseret i Lotzwil, Schweiz.

 5. FAMPI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FAMPI, er en Distributør, der opererer inden for Slibesten branchen. Den opererer også inden for Slibeskiver, slibesten med motor, Slibeskiver, og slibesten til marmor brancherne. Den er baseret i Sesto San Giovanni, Italien.

 1. WABRA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WABRA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibeskiver branchen. Den opererer også inden for metrologi, Specialkonstruktioner på aluminium, og Specialkonstruktioner i stål brancherne. Den er baseret i Tübingen-Hirschau, Tyskland.

 2. LESYK GMBH

  Tyskland

  Som en komplet leverandør, udvikler og fremstiller vi skæreblade af den højeste kvalitet, til alle skæreplottere på markedet. Hos os får du ikke en kopi, men derimod den originale vare! Made in Germany! Vores viden er baseret på årtiers erfaring med anvendelse af skæreteknologier på skære- og fræsningsplottere fra alle kendte producenter. Vi er førende inden for udvikling og anvendelse af avancerede skæreværktøjer. Vi fremstiller skære- og fræseværktøjer efter behov, individuelt tilpasset dit nuværende behov. Der anvendes innovative skærematerialer. Kunderådgivning og support er vores styrker, vi hjælper dig hele vejen.

 1. RHODIUS ABRASIVES GMBH

  Tyskland

  For godt 60 år siden to Manfred Rhodius af sted i sit VW-rugbrød, som var ombygget til et mobilt værksted, for at afprøve sin skæreskive-udvikling på værksteder og i fabrikker. Med i bagagen havde han den første RHODIUS-opfindelse. Denne nærhed til brugeren og en stræben efter innovation er stadig en del af vores DNA. Hvis der findes noget, som vi ved alt om, så er det, hvordan man skærer og sliber i metal med den største præcision og effektivitet – og det i stor stil. Takket være vores 60 år lange salgserfaring som en del af en koncern kender og forstår vi de problemer og udfordringer, som den professionelle bruger kommer ud for i sin hverdag. En velfunderet forståelse for produkterne og anvendelsesområderne er nøglen til et perfekt arbejdsresultat. På den måde skaber vi helt enestående og førsteklasses værktøj Made in Germany i kraft af vores unikke produktionsteknologier.

 2. KLINGSPOR SCHLEIFSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Klingspor er en internationalt organiseret, effektiv og innovativ familievirksomhed inden for markedet af værktøj til overfladebehandling og formning gennem slibning. De vigtigste forretningsområder er slibemidler placeret på puder, skære- og slibeskiver, slibemopskiver, slibemophjul samt diamantværktøj. Et produktsortiment med over 50.000 produkter, og et team på mere end 460 kompetente og højtkvalificerede salgsrepræsentanter, teknikere og ingeniører er tilgængelige for vores kunder, så vi altid kan finde det rigtige produkt til dem. Med over 2.800 ansatte på tværs af 36 lokationer, garanterer Klingspor den ønskede service og kundenærhed i hele verden, og de er blevet synonym med kvalitet og ekspertise, når det kommer til slibeværktøj.

 3. JOEST ABRASIVES GMBH

  Tyskland

  Gitterslibesnor, slibefleeceruller, slibeskive til vinkelslibere, poleresvamp til poleremaskiner, fleeceskiver til poleremaskiner, fleece-slibebørster til boremaskiner, støvskiver, slibemuffer, slibebånd til båndslibemaskiner, håndslibere, multihuls-slibeskiver.

 4. FLEXING LTD

  Serbien

  Virksomhed der omdanner fleksibelt og slibende materiale, der har været på det serbiske marked i 20 år. Vores produkter anvendes primært i metalindustrien. Vi køber det slibende tekstil hos Klingspor og non woven slibematerialer fra 3M og Itexa i Italien. Vi eksporterer vores produkter til Bosnien, Kroatien og Montenegro, Makedonien og Ungarn. Vores produktfokus - udover andre størrelser og produkttyper - er 20-40mm diameter monteret flap hjul med skaft eller Roloc+ produkter.

 5. SMIRDEX S.A. COATED ABRASIVES INDUSTRY

  Grækenland

  Virksomheden SMIRDEX S.A. COATED ABRASIVES INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibeskiver branchen. Den er baseret i Xanthi, Grækenland.

 6. LEVORATO ITALIA SRL

  Italien

  Virksomheden LEVORATO ITALIA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibebånd branchen. Den opererer også inden for Slibeskiver, slibemidler til træ, lamelformede slibemidler, og Slibeskiver brancherne. Den er baseret i Cadoneghe, Italien.

 7. NOLTING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NOLTING GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Slibeskiver branchen. Den er baseret i Lage, Tyskland.

 8. UKRABRAZIV LLC.

  Ukraine

  Virksomheden UKRABRAZIV LLC., er en Engrossalg, der opererer inden for Slibeskiver branchen. Den er baseret i Kharkiv, Ukraine.

 1. EURO-FLEX ABRASIVI

  Italien

  Virksomheden EURO-FLEX ABRASIVI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibeskiver branchen. Den opererer også inden for fleksible slibemidler, og SLIBEMIDLER, faste og fleksible brancherne. Den er baseret i Luzzara, Italien.

 2. RIKAMA MARIO RIEGER

  Tyskland

  Virksomheden RIKAMA MARIO RIEGER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibeskiver branchen. Den opererer også inden for Blade, cirkulære, Blade, cirkulære, klinge til rundsav, slibesten, og arbejdshandsker brancherne. Den er baseret i Bad Neuenahr-Ahrweiler, Tyskland.

 3. SURFACE GROUP LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden SURFACE GROUP LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibeskiver branchen. Den opererer også inden for pudsning af metal, slibning, og satinering brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. RIEGER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RIEGER GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Slibeskiver branchen. Den er baseret i Dornstetten, Tyskland.

 5. NP DIAMANT

  Italien

  Virksomheden NP DIAMANT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibeskiver branchen. Den opererer også inden for Marmor og natursten, Diamantværktøj, Marmor og natursten, leverancer til marmorvarefabrikanter, Diamantværktøj, og CNC værktøj brancherne. Den er baseret i Seravezza, Italien.

 6. AR - FLEX SRL

  Italien

  Virksomheden AR - FLEX SRL, er en Distributør, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Slibeskiver, slibemidler til metal, SLIBEMIDLER, ark og ruller, Slibeskiver, og klæbemidler til træ brancherne. Den er baseret i Bologna, Italien.

 7. FLEXING HUNGÁRIA KFT.

  Ungarn

  Virksomheden FLEXING HUNGÁRIA KFT., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibeskiver branchen. Den er baseret i Szeged, Ungarn.

 8. REISHAUER AG

  Schweiz

  Virksomheden REISHAUER AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibeskiver branchen. Den opererer også inden for diamantskiver, maskiningeniørarbejde, værktøjsmaskiner, og industrielle slibemaskiner brancherne. Den er baseret i Wallisellen, Schweiz.

 9. LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN

  Belgien

  Virksomheden LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nougat branchen. Den opererer også inden for konfekt, konfekt, nougat med mandler, og slibeskiver brancherne. Den er baseret i Liège, Belgien.

 10. COMET SCHLEIFSCHEIBEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden COMET SCHLEIFSCHEIBEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Naturlige slibemidler branchen. Den opererer også inden for Slibeskiver, diamantskiver, blade til skæring, Slibeskiver, og slibemidler brancherne. Den er baseret i St. Ingbert, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis