• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • slibeskiver

Resultater for

Slibeskiver - Import eksport

 1. WILOFA DIAMANT WILLI LOHMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  WILOFA DIAMANT Willi Lohmann GmbH & Co. KG - i mere end 50 år din partner for belægninger med safir og diamant! Vores alsidige produktudvalg omfatter bl.a. følgende områder: Specialbelægninger/diamantbestykning til industrielle anvendelser (f.eks. inden for maskinfremstilling, manicure & pedicure, keramik- & glasbearbejdning, plastbearbejdning, medicinalteknik, smykkeindustri, trykkeindustri), hvorved vi tilbyder løsninger for mange forskellige problemstillinger på områderne gribning, fastholdelse, slibning, fiksering, materialefjernelse, afrunding af børstehår, klemning af rør etc. Fremstilling af diamantbestykkede dentalinstrumenter (FG tandsliber, HP laboratoriesliber, diamantskiver etc.) og produktion af safirneglefile. Vores safirneglefile fremstilles i fjederstål og er belagt med safirer i forskellige kornstørrelser.

 2. HEINRICH KREEB GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Du ved nøjagtigt, hvordan dit produkt skal være: Funktion, design og den samlede kvalitet skal svare til dine ønsker. Vi ved nøjagtigt, hvad der er påkrævet for at realisere dine ønsker. Takket være vores mange erfaringer fra de sidste 75 år er vores knowhow inden for overfladebearbejdning grundig og omfattende og med de forskellige specialiseringer også enestående. Vores kunder kan stole på, at vi udvikler teknologien og anvender de materialer, der passer til hver enkelt løsning. Vi producerer et bredt udvalg af værktøj, der giver mulighed for mange overfladebearbejdningsformer. Uanset om det drejer sig om afgratning, rengøring, slibning, mattering, for- og højglanspolering, produkter med særlige mål eller med kompleks udformning så sikrer vores værktøjer den ønskede kvalitet, beskaffenhed og udseende af overfladen.

 3. KOLTEC TECHNOLOGIEN GMBH

  Schweiz

 4. FRIEDRICH AUGUST PICARD GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. RIEGER GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ABRASIVOS ABRASTAR S.L.

  Spanien

 2. HUBER GMBH & CO. KG ZUBEHÖR FÜR FUNKENEROSION

  Tyskland

 3. DIAMETAL AG

  Schweiz

 4. WMC SINTERSTAR AG

  Schweiz

 5. FAMPI

  Italien

 1. RHODIUS ABRASIVES GMBH

  Tyskland

  For godt 60 år siden to Manfred Rhodius af sted i sit VW-rugbrød, som var ombygget til et mobilt værksted, for at afprøve sin skæreskive-udvikling på værksteder og i fabrikker. Med i bagagen havde han den første RHODIUS-opfindelse. Denne nærhed til brugeren og en stræben efter innovation er stadig en del af vores DNA. Hvis der findes noget, som vi ved alt om, så er det, hvordan man skærer og sliber i metal med den største præcision og effektivitet – og det i stor stil. Takket være vores 60 år lange salgserfaring som en del af en koncern kender og forstår vi de problemer og udfordringer, som den professionelle bruger kommer ud for i sin hverdag. En velfunderet forståelse for produkterne og anvendelsesområderne er nøglen til et perfekt arbejdsresultat. På den måde skaber vi helt enestående og førsteklasses værktøj Made in Germany i kraft af vores unikke produktionsteknologier.

 2. KLINGSPOR SCHLEIFSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Klingspor er en internationalt organiseret, effektiv og innovativ familievirksomhed inden for markedet af værktøj til overfladebehandling og formning gennem slibning. De vigtigste forretningsområder er slibemidler placeret på puder, skære- og slibeskiver, slibemopskiver, slibemophjul samt diamantværktøj. Et produktsortiment med over 50.000 produkter, og et team på mere end 460 kompetente og højtkvalificerede salgsrepræsentanter, teknikere og ingeniører er tilgængelige for vores kunder, så vi altid kan finde det rigtige produkt til dem. Med over 2.800 ansatte på tværs af 36 lokationer, garanterer Klingspor den ønskede service og kundenærhed i hele verden, og de er blevet synonym med kvalitet og ekspertise, når det kommer til slibeværktøj.

 1. LESYK GMBH

  Tyskland

  Som en komplet leverandør, udvikler og fremstiller vi skæreblade af den højeste kvalitet, til alle skæreplottere på markedet. Hos os får du ikke en kopi, men derimod den originale vare! Made in Germany! Vores viden er baseret på årtiers erfaring med anvendelse af skæreteknologier på skære- og fræsningsplottere fra alle kendte producenter. Vi er førende inden for udvikling og anvendelse af avancerede skæreværktøjer. Vi fremstiller skære- og fræseværktøjer efter behov, individuelt tilpasset dit nuværende behov. Der anvendes innovative skærematerialer. Kunderådgivning og support er vores styrker, vi hjælper dig hele vejen.

 2. JOEST ABRASIVES GMBH

  Tyskland

  Gitterslibesnor, slibefleeceruller, slibeskive til vinkelslibere, poleresvamp til poleremaskiner, fleeceskiver til poleremaskiner, fleece-slibebørster til boremaskiner, støvskiver, slibemuffer, slibebånd til båndslibemaskiner, håndslibere, multihuls-slibeskiver.

 3. FLEXING LTD

  Serbien

  Virksomhed der omdanner fleksibelt og slibende materiale, der har været på det serbiske marked i 20 år. Vores produkter anvendes primært i metalindustrien. Vi køber det slibende tekstil hos Klingspor og non woven slibematerialer fra 3M og Itexa i Italien. Vi eksporterer vores produkter til Bosnien, Kroatien og Montenegro, Makedonien og Ungarn. Vores produktfokus - udover andre størrelser og produkttyper - er 20-40mm diameter monteret flap hjul med skaft eller Roloc+ produkter.

 4. JIA COUNTY YIHONG ABRASIVES CO., LTD

  Kina

 5. SMIRDEX S.A. COATED ABRASIVES INDUSTRY

  Grækenland

 6. LEVORATO ITALIA SRL

  Italien

 7. UKRABRAZIV LLC.

  Ukraine

 8. EURO-FLEX ABRASIVI

  Italien

 1. NOLTING GMBH

  Tyskland

 2. RIKAMA MARIO RIEGER

  Tyskland

 3. SURFACE GROUP LTD. STI.

  Tyrkiet

 4. NP DIAMANT

  Italien

 5. FLEXING HUNGÁRIA KFT.

  Ungarn

 6. COMET SCHLEIFSCHEIBEN GMBH

  Tyskland

 7. LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN

  Belgien

 8. KLINGSPORSHOP

  Holland

 9. 123 ABRASIVE TECHNOLOGY

  Ægypten

 10. LUKIA

  Spanien