• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • slibemidler- mekaniske

Resultater for

Slibemidler- mekaniske - Import eksport

 1. FRIDOLIN MÜLLER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Produktion af afgratningsbørster, cylinderbørster, rørbørster, tekniske børster, stålbørster, nylonbørster, drejede børster, børster til vaskeanlæg, børster til lastbil-vaskeanlæg, børster til bil-vaskeanlæg. Virksomheden Fridolin Müller blev grundlagt i 1952 under navnet Tierhaarwertung Fridolin Müller. Der blev forarbejdet kvæghår, som delvist stammede fra tysk kvæg, men for størstedelen dog blev importeret fra Amerika. Disse hår blev forarbejdet i fire arbejdsgange til såkaldte bagerbundte. Arbejdsgangene omfattede: Løsningen af hårene i en "Hårhakker", heglen af hårene, dvs. at anbringe hårene i én retning, "trækken" af hårene til forskellige længder og derefter binde hårene til bagerbundte. Bagerbundtene blev leveret til penselfabrikker. Til dels blev der også brugt maskiner i forbindelse med de enkelte arbejdsgange. Omtrent fra 1969 kom fremstillingen af børster til bilvask oven i dette område. I 1972 var starten på fabrikationen af tekniske børster. I dette år blev en virksomhed overtaget, som fortrinsvist byggede "Puddermaskiner" til konditorier. Sporadisk fremstillede denne virksomhed også tekniske børster. I løbet af årene gik salget af puddermaskiner tilbage og man koncentrerede sig mere på fremstillingen og salget af tekniske børster samt børster til bilvask og valser til rengøringsmaskiner. Programmet omfatter et bredt spektrum af cylinderbørster.

 2. FALKENRICH GMBH - FALCONBRITE ABRASIVES

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FALKENRICH GMBH - FALCONBRITE ABRASIVES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

 3. ROBERT BERGER SÖHNE E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROBERT BERGER SÖHNE E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Naturlige slibemidler, Diamantværktøj, Naturlige slibemidler, Forbindelseshjul, Betonfræser, Akselhjul, DEMANT, Forbindelsesvalse, og Forbindelsesapparat brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 4. ADI S.R.L

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ADI S.R.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Slibesten, Slibeskiver, slibemidler til marmor, slibemidler, INTERNATIONAL CHIPS, slibemidler til metal, Slibesten, slibemidler til granit, og Slibeskiver brancherne. Den er baseret i Domodossola, Italien.

 5. PJSC ZAPORIZHZHIA ABRASIVE PLANT

  Ukraine

  Den førende producent af skurende produkter PJSC "Zaporizhzhia Abrasive Plant", kan spore deres historie tilbage til marts 1939. Zaporizhzhia Abrasive Plant har fantastisk potentiale, og fremstiller materialer med de mest moderne teknologier. Produkter: -skurende materialer: Brunt smeltet aluminiumoxid, sort siliciumcarbid i form af korn, pulver og mikrogrit – særlige ildfaste fraktioner af siliciumcarbid – ildfaste materialer: borcarbid, bornitrid – bornitrid af kosmetisk kvalitet – borcarbid af nuklear kvalitet

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JOEST ABRASIVES GMBH

  Tyskland

  Gitterslibesnor, slibefleeceruller, slibeskive til vinkelslibere, poleresvamp til poleremaskiner, fleeceskiver til poleremaskiner, fleece-slibebørster til boremaskiner, støvskiver, slibemuffer, slibebånd til båndslibemaskiner, håndslibere, multihuls-slibeskiver.

 2. FLEXING LTD

  Serbien

  Virksomhed der omdanner fleksibelt og slibende materiale, der har været på det serbiske marked i 20 år. Vores produkter anvendes primært i metalindustrien. Vi køber det slibende tekstil hos Klingspor og non woven slibematerialer fra 3M og Itexa i Italien. Vi eksporterer vores produkter til Bosnien, Kroatien og Montenegro, Makedonien og Ungarn. Vores produktfokus - udover andre størrelser og produkttyper - er 20-40mm diameter monteret flap hjul med skaft eller Roloc+ produkter.

 3. KRÜCKEMEYER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KRÜCKEMEYER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for engrossalg, slibemidler, klæbebånd, og Klæbemidler brancherne. Den er baseret i Wilnsdorf, Tyskland.

 4. HERZALLEE GMBH (HANDEL ALS FASTPLUS SCHLEIFMITTEL)

  Tyskland

  Virksomheden HERZALLEE GMBH (HANDEL ALS FASTPLUS SCHLEIFMITTEL), er en Detailsalg, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for slibepapir, slibemateriale til slibemaskiner, slibemidler til gratning, og slibemidler til karosseribranchen brancherne. Den er baseret i Augsburg, Tyskland.

 5. OPTIMA PRECISE

  Tjekkiet

  Virksomheden OPTIMA PRECISE, er en Multi-Category, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, Håndværk, Industrielle beslag, Bærbart maskinværktøj, Blade og knive, industrielle, Håndværk, Industrielle beslag, og Bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Pardubice, Tjekkiet.

 1. EGON EISELE GMBH SCHLEIFMITTEL

  Tyskland

  Virksomheden EGON EISELE GMBH SCHLEIFMITTEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for slibemidler, slibebånd, slibemidler, og Slibebånd til båndslibemaskiner brancherne. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 2. AR - FLEX SRL

  Italien

  Virksomheden AR - FLEX SRL, er en Distributør, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Slibeskiver, slibemidler til metal, SLIBEMIDLER, ark og ruller, Slibeskiver, og klæbemidler til træ brancherne. Den er baseret i Bologna, Italien.

 1. KUHLMEYER-MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KUHLMEYER-MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den er baseret i Bad Oeynhausen, Tyskland.

 2. PROCOF GMBH SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE

  Tyskland

  Virksomheden PROCOF GMBH SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Diamantværktøj, slibesten til afretning, fræsere, og Diamantværktøj brancherne. Den er baseret i Leverkusen, Tyskland.

 3. SD SCHLEIFMITTELDIREKT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SD SCHLEIFMITTELDIREKT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Slibeskiver, diamantskiver, og Slibeskiver brancherne. Den er baseret i Remscheid, Tyskland.

 4. LAM PLAN

  Frankrig

  Virksomheden LAM PLAN, er en Multi-Category, der opererer inden for Slibeskiver branchen. Den opererer også inden for Slibemidler, mekaniske, Postbesørgelse og sortering, Slibemidler, mekaniske, og Postbesørgelse og sortering brancherne. Den er baseret i Gaillard, Frankrig.

 5. DRAGAO ABRASIVOS, LDA.

  Portugal

  Virksomheden DRAGAO ABRASIVOS, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diamantværktøj branchen. Den opererer også inden for Slibemidler, mekaniske, Slebne diamanter, Slibemidler, mekaniske, Slebne diamanter, og diamantværktøj til keramik brancherne. Den er baseret i Paços De Brandao, Portugal.

 6. DYNABRADE EUROPE

  Luxembourg

  Virksomheden DYNABRADE EUROPE, er en Engrossalg, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Polering, metaller - værktøjsmaskiner, håndslibeværktøj med motor, håndslibeværktøj uden motor, boremaskiner, og Polering, metaller - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Wormeldange-Haut, Luxembourg.

 7. OSBORN UNIPOL, LDA

  Portugal

  Virksomheden OSBORN UNIPOL, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den er baseret i Brito, Portugal.

 8. JANO CRUDEOIL MARKETING GROUP

  Sydafrika

  Virksomheden JANO CRUDEOIL MARKETING GROUP, er en Engrossalg, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for slanger til luftkonditioneringsanlæg, og rådgivning offshore arbejder brancherne. Den er baseret i Cape Town, Sydafrika.

 1. NORDEM ENDÜSTRIYEL

  Tyrkiet

  Virksomheden NORDEM ENDÜSTRIYEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for ruller med lærred eller slibepapir brancherne. Den er baseret i Bursa/nilufer, Tyrkiet.

 2. PENTAR

  Polen

  Virksomheden PENTAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for cirkulære blade, slibepapir, slibeskiver, og Slibeskiver til langhalsede slibemaskiner brancherne. Den er baseret i Mszana Dolna, Polen.

 3. REINERT

  Luxembourg

  Virksomheden REINERT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køretøjer - indvendigt udstyr og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Slibemidler, mekaniske, Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø, Slibemidler, mekaniske, Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø, Industrielle rengøringsprodukter, og industristøvsugere brancherne. Den er baseret i Leudelange, Luxembourg.

 4. RECCA

  Frankrig

  Virksomheden RECCA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malinger og lakker branchen. Den opererer også inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Slibemidler, mekaniske, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Slibemidler, mekaniske, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, og Overfladebelægning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i La Courneuve, Frankrig.

 5. FRESATOR - INDÚSTRIA METALOMECÂNICA LDA.

  Portugal

  Virksomheden FRESATOR - INDÚSTRIA METALOMECÂNICA LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Slibemidler, mekaniske, og Slibemidler, mekaniske brancherne. Den er baseret i Terrugem, Portugal.

 6. INDASA FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden INDASA FRANCE, er en Engrossalg, der opererer inden for Slibemidler, kemiske branchen. Den opererer også inden for Slibemidler, mekaniske, Slibning - værktøjsmaskiner, Slibemidler, mekaniske, Slibning - værktøjsmaskiner, og slibebånd brancherne. Den er baseret i Rillieux-La-Pape, Frankrig.

 7. COMET ABRASIFS RONTGEN FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden COMET ABRASIFS RONTGEN FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smergelbelagte stoffer branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Slibemidler, mekaniske, Metalsavemaskiner, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Slibemidler, mekaniske, savning, og Metalsavemaskiner brancherne. Den er baseret i Eschau, Frankrig.

 8. URALGRIT

  Rusland

  Virksomheden URALGRIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Skibsbygning, Kvarts og kvartssand, Naturlige slibemidler, Sandblæsningsudstyr, Skibsbygning, Kvarts og kvartssand, Naturlige slibemidler, og Sandblæsningsudstyr brancherne. Den er baseret i Yekaterinburg, Rusland.

 9. POLIBRAS S.A.

  Portugal

  Virksomheden POLIBRAS S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Poleringsudstyr og materialer, og Poleringsudstyr og materialer brancherne. Den er baseret i Guimarães, Portugal.

 10. INDASA - INDUSTRIA DE ABRASIVOS, S.A.

  Portugal

  Virksomheden INDASA - INDUSTRIA DE ABRASIVOS, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maling- og lakfjerner samt slibemidler, kemiske branchen. Den opererer også inden for Slibemidler, mekaniske, Slibemidler, mekaniske, slibemidler, værktøj, og slibemaskiner brancherne. Den er baseret i Aveiro, Portugal.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Slibemidler- mekaniske - Import eksport

Antal resultater

789 Virksomheder