• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • slibemidler- mekaniske

Resultater for

Slibemidler- mekaniske - Import eksport

 1. FRIDOLIN MÜLLER

  Tyskland

  Produktion af afgratningsbørster, cylinderbørster, rørbørster, tekniske børster, stålbørster, nylonbørster, drejede børster, børster til vaskeanlæg, børster til lastbil-vaskeanlæg, børster til bil-vaskeanlæg. Virksomheden Fridolin Müller blev grundlagt i 1952 under navnet Tierhaarwertung Fridolin Müller. Der blev forarbejdet kvæghår, som delvist stammede fra tysk kvæg, men for størstedelen dog blev importeret fra Amerika. Disse hår blev forarbejdet i fire arbejdsgange til såkaldte bagerbundte. Arbejdsgangene omfattede: Løsningen af hårene i en "Hårhakker", heglen af hårene, dvs. at anbringe hårene i én retning, "trækken" af hårene til forskellige længder og derefter binde hårene til bagerbundte. Bagerbundtene blev leveret til penselfabrikker. Til dels blev der også brugt maskiner i forbindelse med de enkelte arbejdsgange. Omtrent fra 1969 kom fremstillingen af børster til bilvask oven i dette område. I 1972 var starten på fabrikationen af tekniske børster. I dette år blev en virksomhed overtaget, som fortrinsvist byggede "Puddermaskiner" til konditorier. Sporadisk fremstillede denne virksomhed også tekniske børster. I løbet af årene gik salget af puddermaskiner tilbage og man koncentrerede sig mere på fremstillingen og salget af tekniske børster samt børster til bilvask og valser til rengøringsmaskiner. Programmet omfatter et bredt spektrum af cylinderbørster.

 2. PJSC ZAPORIZHZHIA ABRASIVE PLANT

  Ukraine

  Den førende producent af skurende produkter PJSC "Zaporizhzhia Abrasive Plant", kan spore deres historie tilbage til marts 1939. Zaporizhzhia Abrasive Plant har fantastisk potentiale, og fremstiller materialer med de mest moderne teknologier. Produkter: -skurende materialer: Brunt smeltet aluminiumoxid, sort siliciumcarbid i form af korn, pulver og mikrogrit – særlige ildfaste fraktioner af siliciumcarbid – ildfaste materialer: borcarbid, bornitrid – bornitrid af kosmetisk kvalitet – borcarbid af nuklear kvalitet

 3. FALKENRICH GMBH - FALCONBRITE ABRASIVES

  Tyskland

 4. ROBERT BERGER SÖHNE E.K.

  Tyskland

 5. JOEST ABRASIVES GMBH

  Tyskland

  Gitterslibesnor, slibefleeceruller, slibeskive til vinkelslibere, poleresvamp til poleremaskiner, fleeceskiver til poleremaskiner, fleece-slibebørster til boremaskiner, støvskiver, slibemuffer, slibebånd til båndslibemaskiner, håndslibere, multihuls-slibeskiver.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FLEXING LTD

  Serbien

  Virksomhed der omdanner fleksibelt og slibende materiale, der har været på det serbiske marked i 20 år. Vores produkter anvendes primært i metalindustrien. Vi køber det slibende tekstil hos Klingspor og non woven slibematerialer fra 3M og Itexa i Italien. Vi eksporterer vores produkter til Bosnien, Kroatien og Montenegro, Makedonien og Ungarn. Vores produktfokus - udover andre størrelser og produkttyper - er 20-40mm diameter monteret flap hjul med skaft eller Roloc+ produkter.

 2. EGON EISELE GMBH SCHLEIFMITTEL

  Tyskland

 3. KRÜCKEMEYER GMBH

  Tyskland

 4. OPTIMA PRECISE

  Tjekkiet

 5. FASTPLUS SCHLEIFMITTEL

  Forenede Stater

 1. KUHLMEYER-MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

 2. PROCOF GMBH SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE

  Tyskland

 1. MARTIN ABRASIVI S.R.L.

  Italien

 2. ENNEBI SRL

  Italien

 3. STC - STACAB, SERVIÇOS PARA INDUSTRIA E ACABAMENTOS LDA

  Portugal

 4. SUD-OUEST MACHINES PRECISION

  Frankrig

 5. SD SCHLEIFMITTELDIREKT GMBH

  Tyskland

 6. INDASA FRANCE

  Frankrig

 7. OMNI SABLAGE

  Frankrig

 8. INDASA - INDUSTRIA DE ABRASIVOS, S.A.

  Portugal

 1. JANO CRUDEOIL MARKETING GROUP

  Sydafrika

 2. DIAMETAL FRANCE

  Frankrig

 3. PENTAR

  Polen

 4. REINERT

  Luxembourg

 5. RECCA

  Frankrig

 6. OSBORN UNIPOL, LDA

  Portugal

 7. DYNABRADE EUROPE

  Luxembourg

 8. KARBOSAN FRANCE

  Frankrig

 9. URALGRIT

  Rusland

 10. DRAGAO ABRASIVOS, LDA.

  Portugal

Filtre

Resultater for

Slibemidler- mekaniske - Import eksport

Antal resultater

786 virksomheder