• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • slagterier - maskiner og udstyr

Resultater for

Slagterier - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. TVI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Uanset om der er tale om bøffer, schnitzel, roulader, koteletter, grillspyd eller shashlik - så kan kunder over hele verden drage fordel af effektivitet, økonomisk, hygiejnisk og sikkerhed, takket være vores kraftfulde løsninger. I detailhandlen som i restaurationsbranchen. Dag efter dag, og uden kompromisser. Vi har specialiseret os i opdeling af kød siden vores grundlæggelse i 2004 - og vi er en førende producent af kødopdelingsmaskiner og komplette opdelingslinjer. Vores brede sortiment af produkter inkluderer effektive, behovsbaserede løsninger til korrekt temperaturkontrol og frysning, presning, portionering, automatisering, omvikling af grillspyd og produktion af kebabspyd. De højteknologiske systemer fra TVI spænder fra kødtemperaturregulering af startproduktet til næsten enhver form for portionering, manuel eller automatisk indsættelse i bakker med efterfølgende vægtkontrol, til overførsel af den færdige del til emballeringsmaskinen.

 2. ET TAMBURU DONER TEKNIK

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til ET TAMBURU DONER TEKNIK, din ideelle partner til avancerede løsninger inden for kødtilberedning. Med over 35 års industriel ekspertise har vi stolt leveret til restauranter, kebab spisesteder, hoteller og kødproducenter fra vores hovedafdeling i Tyrkiet. Vores kødtumblere vender op og ned på marinering og tilberedning via en avanceret køle-blande metode, der sikrer en optimal smag og forbedret tekstur. Se vores udvalg, der omfatter ETY Series Horizontal og ETD Series Vertical kødtumblere, vi tilbyder kundetilpassede løsninger for at imødekomme dine specifikke behov. Vores løsninger er bygget med forskellige tidssættende kapaciteter, kølemuligheder, blandemekanismer og effektive produkt-mixere og udledningsprocesser. Vi tilbyder desuden produkter såm krydderimixere, elevatorer, borde til kødtilberedning, og transportvogne for at streamline driften. Slut dig til os og gør dine kødforarbejdningsprocesser nemmere.

 3. PAULUS STUART SPRL

  Belgien

  Verified by europages badge

  TenderStar har i mere end 25 år været specialiseret i fremstilling af slagterimaskiner til professionelle. Vi har blandt andet udviklet et bredt udvalg af mørnere, hakker og valser. Vi har stor fokus på kvalitet, både hvad angår hygiejne, vedligeholdelse og sikkerhed. Vores apparater lever op til CE-normer i forhold til deres holdbarhed og levetid, idet de er fremstillet i rustfrit stål og polycetal for at modvirke rust.

 4. CARNITECH A/S

  Danmark

  Procesudstyr til fødevareindustrien siden 1981 Carnitech er en af verdens førende leverandører af procesudstyr til fødevareindustrien, og har i næsten 30 år udviklet og leveret avancerede nøglefærdige anlæg og har stor erfaring og ekspertise indenfor konkurrencedygtig forarbejdning af fødevarer. Carnitech kan tilbyde gennemtestede løsninger og dybdegående kendskab til forarbejdningsprocesserne. Carnitechs tilbyder udstyr til slagterier, hvor udstyret anvendes indenfor kødforarbejdning, videreforædling samt håndtering og lagerstyring, og desuden til fiske- og skaldyrsindustrien, såvel ombord på trawlere som på landfabrikker. Carnitech tilbyder et bredt og varieret program af transportører, standardlifte og svinglifte, specielt designet til kundernes krav og ønsker. Alle lifte og transportører fremstilles med henblik på tidens krav om effektivitet, fleksibilitet, hygiejne, ergonomi og ikke mindst sikkerhed. Herudover tilbyder Carnitech højkvalitetsservice worldwide.

 5. ROBOT FOOD TECHNOLOGIES GERMANY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ROBOT FOOD TECHNOLOGIES GERMANY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagteri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for væskepåfyldningsmaskiner, aftapningsmaskiner, og automatiske pakkemaskiner brancherne. Den er baseret i Wietze, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PERMIS DE CONDUIRE

  Frankrig

  Virksomheden PERMIS DE CONDUIRE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for ansøgning om tilladelse brancherne. Den er baseret i Sainte Denise, Frankrig.

 2. BANSS SCHLACHT- UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BANSS SCHLACHT- UND FÖRDERTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Biedenkopf, Tyskland.

 3. GASER

  Spanien

  Virksomheden GASER, er en Distributør, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Slagteri - maskiner og udstyr, anlæg og udstyr til slagterbutikker, Slagteri - maskiner og udstyr, og levering til slagterhandlere brancherne. Den er baseret i Salt-Girona, Spanien.

 4. GROS JERZY GROBAREK

  Polen

  Virksomheden GROS JERZY GROBAREK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagteri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Pszczyna, Polen.

 5. TRANSNATIONAL AGRI PROJECTS B.V.

  Holland

  Virksomheden TRANSNATIONAL AGRI PROJECTS B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Forarbejdning af kyllinger, maskiner til slagterier, anlæg og udstyr til slagtning, og maskiner til slagtning af fjerkræ brancherne. Den er baseret i Wissenkerke, Holland.

 1. DADAUX TECHNOLOGIES

  Frankrig

  Virksomheden DADAUX TECHNOLOGIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagteri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, arbejdsborde til kødindustrien, og Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Bersaillin, Frankrig.

 2. MAJA-MASCHINENFABRIK HERMANN SCHILL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden MAJA-MASCHINENFABRIK HERMANN SCHILL GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Slagteri - maskiner og udstyr, Klippemaskiner, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Slagteri - maskiner og udstyr, Maskiner til ispinde eller ispailletter, og Klippemaskiner brancherne. Den er baseret i Kehl, Tyskland.

 1. SCERIA

  Frankrig

  Virksomheden SCERIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Sablé Sur Sarthe, Frankrig.

 2. GARBY ANKA SA

  Grækenland

  Virksomheden GARBY ANKA SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagteri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for kødhakker brancherne. Den er baseret i Athens, Grækenland.

 3. EMATIKA

  Frankrig

  Virksomheden EMATIKA, er en Distributør, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageri - maskiner og udstyr, Slagteri - maskiner og udstyr, afkølede udstillingsvinduer til forretninger, barer, restauranter, Bageri - maskiner og udstyr, og Slagteri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Corbie, Frankrig.

 4. TERMET SOLEFI

  Frankrig

  Virksomheden TERMET SOLEFI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Champagné, Frankrig.

 5. TEKNOMAKI

  Tyrkiet

  Virksomheden TEKNOMAKI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for instrumenter til udtagning af olivensten, kalibermål, og høstmaskiner til oliven brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 6. GARBY ANKA S.A

  Grækenland

  Virksomheden GARBY ANKA S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagteri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Skrællemaskiner og rivejern, Blandere og kværne til fødvareindustrien, Hakkemaskiner til institutionscatering, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Skrællemaskiner og rivejern, Blandere og kværne til fødvareindustrien, og Hakkemaskiner til institutionscatering brancherne. Den er baseret i Ag.i. Rentis, Grækenland.

 7. MEYN POULTRY EQUIPMENT LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MEYN POULTRY EQUIPMENT LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Hampshire, Det Forenede Kongerige.

 8. B.R.E.

  Belgien

  Virksomheden B.R.E., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Roeselare, Belgien.

 1. FOOD TECHNOLOGY FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden FOOD TECHNOLOGY FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Robotudstyr til slagterier brancherne. Den er baseret i Saint-Nolff, Frankrig.

 2. VIKING IP, SIA

  Latvia

  Virksomheden VIKING IP, SIA, er en Engrossalg, der opererer inden for Restaurationsudstyr branchen. Den opererer også inden for Slagteri - maskiner og udstyr, Konditori - maskiner og udstyr til industrien, anlæg til professionelle køkkener, Slagteri - maskiner og udstyr, og Konditori - maskiner og udstyr til industrien brancherne. Den er baseret i Riga, Latvia.

 3. CLASS MEISTER SARL

  Rumænien

  Virksomheden CLASS MEISTER SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kassebygning branchen. Den opererer også inden for Slagterier - maskiner og udstyr, og Slagterier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Tirgu Neamt, Rumænien.

 4. ABATTOIR EQUIPMENT SUPPLIES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ABATTOIR EQUIPMENT SUPPLIES, er en Detailsalg, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for slagterier, anlæg og udstyr til slagtning af kvæg, maskiner til slagterier, og anlæg og udstyr til slagtning af svin brancherne. Den er baseret i Clevedon, Det Forenede Kongerige.

 5. TREIF MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TREIF MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Slagteri - maskiner og udstyr, Klippemaskiner, Maskiner til ostefremstilling, Slagteri - maskiner og udstyr, Klippemaskiner, skæremaskine, og Maskiner til ostefremstilling brancherne. Den er baseret i Oberlahr, Tyskland.

 6. LIMOS

  Slovenien

  Virksomheden LIMOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner til slagterier brancherne. Den er baseret i Škofja Loka, Slovenien.

 7. MEAT ASSISTANCE

  Belgien

  Virksomheden MEAT ASSISTANCE, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Pakhuse - køle-, Slagterier - maskiner og udstyr, Opskæring af kød, industriel hygiejne, Pakhuse - køle-, Slagterier - maskiner og udstyr, og Opskæring af kød brancherne. Den er baseret i Sautin, Belgien.

 8. MADO FRANCE SARL

  Frankrig

  Virksomheden MADO FRANCE SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Slagterier - maskiner og udstyr, og Slagterier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Saverne, Frankrig.

 9. EUROPA IMPORT

  Grækenland

  Virksomheden EUROPA IMPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Slagteri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til slagterbutikker, professionelle knive, anlæg og udstyr til slagtning, og slibemaskiner brancherne. Den er baseret i Thessaloniki, Grækenland.

 10. CLAES MACHINES

  Belgien

  Virksomheden CLAES MACHINES, er en Engrossalg, der opererer inden for Slagteri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, reparation af maskiner til fødevareindustri, maskiner til skæring og tilskæring af kød, Transportbånd til kødsektoren, og Kødhakkemaskiner og -kværne brancherne. Den er baseret i Paal-Beringen, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Slagterier - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

21.954 Virksomheder