• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • slagteriaffald

Resultater for

Slagteriaffald - Import eksport

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT er en familiedrevet virksomhed i Isère med speciale i udskæring af hestekød, produkter med hestekød og behandling af hestekød. Hesteopdræt, slagtning af heste, udskæring af heste, behandling af hestekød, vakuumindpakning, indpakning på pakker, i løs vægt, på konserves og distribution. Vi dækker hele det franske marked for hestekød. CERTIFICERING IFS på vores produktionssted.

 2. ILCO FOOD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ILCO FOOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Kalvekød, Slagteriaffald, svinekød, Kalvekød, Lam - slagtekød, og Slagteriaffald brancherne. Den er baseret i Rungis Cedex, Frankrig.

 3. AGARAS, UAB

  Litauen

  Agaras køber kvæg i Litauen, Letland, Estland og Polen. Slagteriets kapacitet er 40 stykker kvæg i timen og 120 grise i timen. 40 ton kødkroppe udbenes i opskæringsrummet per skift. I 2014 producerede vi 6300 ton okse kødkroppe. Virksomheden er certificeret i henhold ISO 14001: 2004, BRC Global standard for fødevaresikkerheden og opfylder også betingelserne i McDonalds standard for god fremstillingspraksis og Requirements for Beef slagterier og udbeningsfabrikker.

 4. JC DELCHAMBRE

  Belgien

  Vi beskæftiger os hovedsageligt med salg og levering af frisk og dybfrossent slagteriaffald. Vi er en del af "5ème quartier", og vores produkter omfatter to hovedgrupper: Affald fra fjerkræ (mave, tarme, bugspytkirtel) samt affald af rødt kød (lunge, lever og milt). Udelukkende fra EF godkendte slagterier, alle vores produkter er egnet til konsum. Vores lastbiler der er udstyret med køleenheder muliggør levering af varer i hele Europa.

 5. DOHR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Alle fåretarme produceres udelukkende i vores egne, konstant kontrollerede sorteringsanstalter under overholdelse af alle hygiejnebestemmelser. Klar til fyldning, Raff-Flutsch (kruset), forsk. båndmål. Spørg os vedrørende svineblærer, forskellige svinetarme og svinemaver! Klargøring: Tørsaltet, klar til fyldning, superflutsch, Rør Tube, Boa Tube. Vi leverer bl.a. Tekstiltarme fra Ramsay.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TORVA EUROPE

  Polen

  Virksomheden TORVA EUROPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagteriaffald branchen. Den er baseret i Warsaw, Polen.

 2. INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U.

  Spanien

  Virksomheden INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagteriaffald branchen. Den opererer også inden for Frosen slageriaffald brancherne. Den er baseret i Zaragoza, Spanien.

 3. EBNER GMBH

  Østrig

  Virksomheden EBNER GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Pølser, Kød, konserveret, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Pølser, og Kød, konserveret brancherne. Den er baseret i Irnfritz, Østrig.

 4. COVAMEAT

  Belgien

  Virksomheden COVAMEAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagteriaffald branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Kød og fjerkræ, bearbejdning af svinekød, viktualiehandlere, og svinekød brancherne. Den er baseret i Wijtschate, Belgien.

 5. CHARLES FRÈRES

  Frankrig

  Virksomheden CHARLES FRÈRES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, og Slagteriaffald brancherne. Den er baseret i L'étrat, Frankrig.

 1. JADEMO

  Belgien

  Virksomheden JADEMO, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, Slagteriaffald, viktualiehandlere, og kød engros brancherne. Den er baseret i Zottegem, Belgien.

 2. LADINGER GMBH & CO KG

  Østrig

  Virksomheden LADINGER GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, Færdigretter og gourmetretter, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Radstadt, Østrig.

 1. WOLFGANG BÜSSING

  Tyskland

  Virksomheden WOLFGANG BÜSSING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Neuss, Tyskland.

 2. HORST SUDMANN

  Tyskland

  Virksomheden HORST SUDMANN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, Færdigretter og gourmetretter, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Lilienthal, Tyskland.

 3. AESCHLIMANN MARKUS GMBH

  Schweiz

  Virksomheden AESCHLIMANN MARKUS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kød og fjerkræ, Svinekød, Slagteriaffald, Fisk, Kød og fjerkræ, Svinekød, og Slagteriaffald brancherne. Den er baseret i Madetswil, Schweiz.

 4. HARALD SCHRÖDER FLEISCHWAREN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HARALD SCHRÖDER FLEISCHWAREN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kød og fjerkræ, Svinekød, Slagteriaffald, Fisk, Kød og fjerkræ, Svinekød, og Slagteriaffald brancherne. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 5. CATERINGSERVICE BRITT RAST

  Tyskland

  Virksomheden CATERINGSERVICE BRITT RAST, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, Færdigretter og gourmetretter, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 6. METZGEREI BUFFONI AG

  Schweiz

  Virksomheden METZGEREI BUFFONI AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, Færdigretter og gourmetretter, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Illnau, Schweiz.

 7. GÜNTER WÖRZ

  Tyskland

  Virksomheden GÜNTER WÖRZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Pølser, Frosne og dybfrosne varer, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Pølser, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Ludwigsburg, Tyskland.

 8. DIETER GRUBE UND HELMUT ZOLDA

  Tyskland

  Virksomheden DIETER GRUBE UND HELMUT ZOLDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Nordkirchen, Tyskland.

 1. MDH GERMANY JURIE GAVRILIUC

  Tyskland

  Virksomheden MDH GERMANY JURIE GAVRILIUC, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Muslinger, skaldyr, Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Muslinger, skaldyr, Fisk, Kød og fjerkræ, og Slagteriaffald brancherne. Den er baseret i Fürstenwalde/spree, Tyskland.

 2. KARL SCHEDLBERGER FLEISCH- UND WURSTWAREN

  Østrig

  Virksomheden KARL SCHEDLBERGER FLEISCH- UND WURSTWAREN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Mejeriprodukter, Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Aschach An Der Steyr, Østrig.

 3. METZGEREI WAGNER

  Tyskland

  Virksomheden METZGEREI WAGNER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 4. HORST MAYER

  Tyskland

  Virksomheden HORST MAYER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Ebrach, Tyskland.

 5. SCHLEBUSCH FLEISCHWAREN HANDELS-GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHLEBUSCH FLEISCHWAREN HANDELS-GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 6. FLEISCHEREI GUDDORF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FLEISCHEREI GUDDORF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Mejeriprodukter, Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Borken, Tyskland.

 7. RÄUCHERSPEZIALITÄTEN PFAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RÄUCHERSPEZIALITÄTEN PFAU GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Pfalzgrafenweiler, Tyskland.

 8. RUDOLF ACHTERKAMP

  Tyskland

  Virksomheden RUDOLF ACHTERKAMP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, Færdigretter og gourmetretter, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Rheine, Tyskland.

 9. GEFLÜGELHOF ZIERAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GEFLÜGELHOF ZIERAU GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Fisk, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kød og fjerkræ, og Slagteriaffald brancherne. Den er baseret i Lünen, Tyskland.

 10. FLEISCHEREI RAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden FLEISCHEREI RAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, Færdigretter og gourmetretter, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Gütersloh, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis