• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • slagteriaffald

Resultater for

Slagteriaffald - Import eksport

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT er en familiedrevet virksomhed i Isère med speciale i udskæring af hestekød, produkter med hestekød og behandling af hestekød. Hesteopdræt, slagtning af heste, udskæring af heste, behandling af hestekød, vakuumindpakning, indpakning på pakker, i løs vægt, på konserves og distribution. Vi dækker hele det franske marked for hestekød. CERTIFICERING IFS på vores produktionssted.

 2. ILCO FOOD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ILCO FOOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Kalvekød, Slagteriaffald, svinekød, Kalvekød, Lam - slagtekød, og Slagteriaffald brancherne. Den er baseret i Rungis Cedex, Frankrig.

 3. JC DELCHAMBRE

  Belgien

  Vi beskæftiger os hovedsageligt med salg og levering af frisk og dybfrossent slagteriaffald. Vi er en del af "5ème quartier", og vores produkter omfatter to hovedgrupper: Affald fra fjerkræ (mave, tarme, bugspytkirtel) samt affald af rødt kød (lunge, lever og milt). Udelukkende fra EF godkendte slagterier, alle vores produkter er egnet til konsum. Vores lastbiler der er udstyret med køleenheder muliggør levering af varer i hele Europa.

 4. DOHR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Alle fåretarme produceres udelukkende i vores egne, konstant kontrollerede sorteringsanstalter under overholdelse af alle hygiejnebestemmelser. Klar til fyldning, Raff-Flutsch (kruset), forsk. båndmål. Spørg os vedrørende svineblærer, forskellige svinetarme og svinemaver! Klargøring: Tørsaltet, klar til fyldning, superflutsch, Rør Tube, Boa Tube. Vi leverer bl.a. Tekstiltarme fra Ramsay.

 5. AGARAS, UAB

  Litauen

  Agaras køber kvæg i Litauen, Letland, Estland og Polen. Slagteriets kapacitet er 40 stykker kvæg i timen og 120 grise i timen. 40 ton kødkroppe udbenes i opskæringsrummet per skift. I 2014 producerede vi 6300 ton okse kødkroppe. Virksomheden er certificeret i henhold ISO 14001: 2004, BRC Global standard for fødevaresikkerheden og opfylder også betingelserne i McDonalds standard for god fremstillingspraksis og Requirements for Beef slagterier og udbeningsfabrikker.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TORVA EUROPE

  Polen

  Virksomheden TORVA EUROPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagteriaffald branchen. Den er baseret i Warsaw, Polen.

 2. INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U.

  Spanien

  Virksomheden INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagteriaffald branchen. Den opererer også inden for Frosen slageriaffald brancherne. Den er baseret i Zaragoza, Spanien.

 3. COVAMEAT

  Belgien

  Virksomheden COVAMEAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagteriaffald branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Kød og fjerkræ, bearbejdning af svinekød, viktualiehandlere, og svinekød brancherne. Den er baseret i Wijtschate, Belgien.

 4. JADEMO

  Belgien

  Virksomheden JADEMO, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, Slagteriaffald, viktualiehandlere, og kød engros brancherne. Den er baseret i Zottegem, Belgien.

 5. CHARLES FRÈRES

  Frankrig

  Virksomheden CHARLES FRÈRES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, og Slagteriaffald brancherne. Den er baseret i L'étrat, Frankrig.

 1. BLIK

  Frankrig

  Virksomheden BLIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagteriaffald branchen. Den opererer også inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, affaldsknusere, granulatorer, og ballepressere brancherne. Den er baseret i Milly-La-Forêt, Frankrig.

 2. EBNER GMBH

  Østrig

  Virksomheden EBNER GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Pølser, Kød, konserveret, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Pølser, og Kød, konserveret brancherne. Den er baseret i Irnfritz, Østrig.

 1. WILHELM KÜCH

  Tyskland

  Virksomheden WILHELM KÜCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, Færdigretter og gourmetretter, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Bochum, Tyskland.

 2. THOMAS RIEDEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden THOMAS RIEDEL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kød og fjerkræ, Svinekød, Slagteriaffald, Fisk, Kød og fjerkræ, Svinekød, og Slagteriaffald brancherne. Den er baseret i Wildeshausen, Tyskland.

 3. REGINA SCHWARZBÖCK

  Østrig

  Virksomheden REGINA SCHWARZBÖCK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Göllersdorf, Østrig.

 4. GOURMET MANUFAKTUR GUT KLEPELSHAGEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GOURMET MANUFAKTUR GUT KLEPELSHAGEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Strasburg, Tyskland.

 5. EVGEDEM EIN- UND VERKAUFSGENOSSENSCHAFT DER METZGERMEISTER EG

  Tyskland

  Virksomheden EVGEDEM EIN- UND VERKAUFSGENOSSENSCHAFT DER METZGERMEISTER EG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Slagteriaffald, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Würzburg, Tyskland.

 6. RATH CATERING-PARTYSERVICE HEIKE

  Tyskland

  Virksomheden RATH CATERING-PARTYSERVICE HEIKE, er en Distributør, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, Færdigretter og gourmetretter, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Leonberg, Tyskland.

 7. JÜRGEN MARTHEN U. CO. OHG

  Tyskland

  Virksomheden JÜRGEN MARTHEN U. CO. OHG, er en Distributør, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Edewecht, Tyskland.

 8. JOCHEN KECK UND TORSTEN KECK

  Tyskland

  Virksomheden JOCHEN KECK UND TORSTEN KECK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, Færdigretter og gourmetretter, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Kehl, Tyskland.

 1. VOXTRADE GMBH

  Østrig

  Virksomheden VOXTRADE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Wels, Østrig.

 2. HOTEL NOTHAFT

  Tyskland

  Virksomheden HOTEL NOTHAFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, Færdigretter og gourmetretter, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Straubing, Tyskland.

 3. METZGEREI V. HAFNER

  Tyskland

  Virksomheden METZGEREI V. HAFNER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Pølser, Frosne og dybfrosne varer, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Pølser, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Saarlouis, Tyskland.

 4. KARL MEENKEN

  Tyskland

  Virksomheden KARL MEENKEN, er en Distributør, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, Færdigretter og gourmetretter, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Kød, konserveret, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Emden, Tyskland.

 5. KLAAS + PITSCH FLEISCH- UND WURSTWAREN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KLAAS + PITSCH FLEISCH- UND WURSTWAREN GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Mejeriprodukter, Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Freudenberg, Tyskland.

 6. NUR HELAL DÖNER PRODUKTION UND FLEISCHHANDEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NUR HELAL DÖNER PRODUKTION UND FLEISCHHANDEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 7. HAARMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HAARMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Bochum, Tyskland.

 8. KARIN HERPEL

  Tyskland

  Virksomheden KARIN HERPEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Pølser, Frosne og dybfrosne varer, Slagteriaffald, Charcuterivarer og saltede varer, Pølser, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Linden, Tyskland.

 9. RICHARD BÖCKLE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RICHARD BÖCKLE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Mejeriprodukter, Fisk, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Dietmannsried, Tyskland.

 10. CEDROB VERTRIEBS- UND HANDELSGES.MBH

  Tyskland

  Virksomheden CEDROB VERTRIEBS- UND HANDELSGES.MBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Fisk, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kød og fjerkræ, og Slagteriaffald brancherne. Den er baseret i Wennigsen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis