• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • slagteri - maskiner og udstyr

Resultater for

Slagteri - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. TVI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Uanset om der er tale om bøffer, schnitzel, roulader, koteletter, grillspyd eller shashlik - så kan kunder over hele verden drage fordel af effektivitet, økonomisk, hygiejnisk og sikkerhed, takket være vores kraftfulde løsninger. I detailhandlen som i restaurationsbranchen. Dag efter dag, og uden kompromisser. Vi har specialiseret os i opdeling af kød siden vores grundlæggelse i 2004 - og vi er en førende producent af kødopdelingsmaskiner og komplette opdelingslinjer. Vores brede sortiment af produkter inkluderer effektive, behovsbaserede løsninger til korrekt temperaturkontrol og frysning, presning, portionering, automatisering, omvikling af grillspyd og produktion af kebabspyd. De højteknologiske systemer fra TVI spænder fra kødtemperaturregulering af startproduktet til næsten enhver form for portionering, manuel eller automatisk indsættelse i bakker med efterfølgende vægtkontrol, til overførsel af den færdige del til emballeringsmaskinen.

 2. PAULUS STUART SPRL

  Belgien

  Verified by europages badge

  TenderStar har i mere end 25 år været specialiseret i fremstilling af slagterimaskiner til professionelle. Vi har blandt andet udviklet et bredt udvalg af mørnere, hakker og valser. Vi har stor fokus på kvalitet, både hvad angår hygiejne, vedligeholdelse og sikkerhed. Vores apparater lever op til CE-normer i forhold til deres holdbarhed og levetid, idet de er fremstillet i rustfrit stål og polycetal for at modvirke rust.

 3. CARNITECH A/S

  Danmark

  Procesudstyr til fødevareindustrien siden 1981 Carnitech er en af verdens førende leverandører af procesudstyr til fødevareindustrien, og har i næsten 30 år udviklet og leveret avancerede nøglefærdige anlæg og har stor erfaring og ekspertise indenfor konkurrencedygtig forarbejdning af fødevarer. Carnitech kan tilbyde gennemtestede løsninger og dybdegående kendskab til forarbejdningsprocesserne. Carnitechs tilbyder udstyr til slagterier, hvor udstyret anvendes indenfor kødforarbejdning, videreforædling samt håndtering og lagerstyring, og desuden til fiske- og skaldyrsindustrien, såvel ombord på trawlere som på landfabrikker. Carnitech tilbyder et bredt og varieret program af transportører, standardlifte og svinglifte, specielt designet til kundernes krav og ønsker. Alle lifte og transportører fremstilles med henblik på tidens krav om effektivitet, fleksibilitet, hygiejne, ergonomi og ikke mindst sikkerhed. Herudover tilbyder Carnitech højkvalitetsservice worldwide.

 4. ROBOT FOOD TECHNOLOGIES GERMANY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ROBOT FOOD TECHNOLOGIES GERMANY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagteri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for væskepåfyldningsmaskiner, aftapningsmaskiner, og automatiske pakkemaskiner brancherne. Den er baseret i Wietze, Tyskland.

 5. PERMIS DE CONDUIRE

  Frankrig

  Virksomheden PERMIS DE CONDUIRE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for ansøgning om tilladelse brancherne. Den er baseret i Sainte Denise, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BANSS SCHLACHT- UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BANSS SCHLACHT- UND FÖRDERTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Biedenkopf, Tyskland.

 2. CAMREY - EQUIPAMENTOS FRIGORÍFICOS

  Brasilien

  Virksomheden CAMREY - EQUIPAMENTOS FRIGORÍFICOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Sao Jose Do Rio Preto-Sp, Brasilien.

 3. GASER

  Spanien

  Virksomheden GASER, er en Distributør, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Slagteri - maskiner og udstyr, anlæg og udstyr til slagterbutikker, Slagteri - maskiner og udstyr, og levering til slagterhandlere brancherne. Den er baseret i Salt-Girona, Spanien.

 4. TRANSNATIONAL AGRI PROJECTS B.V.

  Holland

  Virksomheden TRANSNATIONAL AGRI PROJECTS B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Forarbejdning af kyllinger, maskiner til slagterier, anlæg og udstyr til slagtning, og maskiner til slagtning af fjerkræ brancherne. Den er baseret i Wissenkerke, Holland.

 5. GROS JERZY GROBAREK

  Polen

  Virksomheden GROS JERZY GROBAREK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagteri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Pszczyna, Polen.

 1. EMATIKA

  Frankrig

  Virksomheden EMATIKA, er en Distributør, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageri - maskiner og udstyr, Slagteri - maskiner og udstyr, afkølede udstillingsvinduer til forretninger, barer, restauranter, Bageri - maskiner og udstyr, og Slagteri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Corbie, Frankrig.

 2. TERMET SOLEFI

  Frankrig

  Virksomheden TERMET SOLEFI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Champagné, Frankrig.

 1. AMB FOOD TECH S.R.L.

  Italien

  Virksomheden AMB FOOD TECH S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Slagterier - maskiner og udstyr, Slagteri - maskiner og udstyr, Kødhakkemaskiner og -kværne, Slagterier - maskiner og udstyr, Slagteri - maskiner og udstyr, behandling af kød, og Kødhakkemaskiner og -kværne brancherne. Den er baseret i San Lazzaro Di Savena, Italien.

 2. TRIANTAFYLLIDIS EQUIPMENT IKE

  Grækenland

  Virksomheden TRIANTAFYLLIDIS EQUIPMENT IKE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Skydra, Grækenland.

 3. CLASS MEISTER SARL

  Rumænien

  Virksomheden CLASS MEISTER SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kassebygning branchen. Den opererer også inden for Slagterier - maskiner og udstyr, og Slagterier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Tirgu Neamt, Rumænien.

 4. EUROPA IMPORT

  Grækenland

  Virksomheden EUROPA IMPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Slagteri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til slagterbutikker, professionelle knive, anlæg og udstyr til slagtning, og slibemaskiner brancherne. Den er baseret i Thessaloniki, Grækenland.

 5. MAPA BLADES S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MAPA BLADES S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for slibning klinger, slibemaskiner, og fabrikation af værktøj efter tegning brancherne. Den er baseret i Cinisello Balsamo, Italien.

 6. BOBET MATERIEL

  Frankrig

  Virksomheden BOBET MATERIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner til agroindustrien, og automatisering levnedsmiddelindustrien brancherne. Den er baseret i CHAMPAGNE, Frankrig.

 7. ABATTOIR EQUIPMENT SUPPLIES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ABATTOIR EQUIPMENT SUPPLIES, er en Detailsalg, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for slagterier, anlæg og udstyr til slagtning af kvæg, maskiner til slagterier, og anlæg og udstyr til slagtning af svin brancherne. Den er baseret i Clevedon, Det Forenede Kongerige.

 8. DSHING

  Kina

  Virksomheden DSHING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagteri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Zhuhai, Kina.

 1. SCERIA

  Frankrig

  Virksomheden SCERIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Sablé Sur Sarthe, Frankrig.

 2. NORMAN - NORMANDIE MANUTENTION

  Frankrig

  Virksomheden NORMAN - NORMANDIE MANUTENTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Vimoutiers, Frankrig.

 3. SARL ATELIERS DE LA QUEILLE

  Frankrig

  Virksomheden SARL ATELIERS DE LA QUEILLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Slagterier - maskiner og udstyr, transportbånd, Slagterier - maskiner og udstyr, og elevatorer brancherne. Den er baseret i Tonneins, Frankrig.

 4. GARBY ANKA S.A

  Grækenland

  Virksomheden GARBY ANKA S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagteri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Skrællemaskiner og rivejern, Blandere og kværne til fødvareindustrien, Hakkemaskiner til institutionscatering, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Skrællemaskiner og rivejern, Blandere og kværne til fødvareindustrien, og Hakkemaskiner til institutionscatering brancherne. Den er baseret i Ag.i. Rentis, Grækenland.

 5. INDUSTRADE

  Frankrig

  Virksomheden INDUSTRADE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for slagtning af kød brancherne. Den er baseret i Schiltigheim Cedex, Frankrig.

 6. BRUGUERA I CODINA, SL

  Spanien

  Virksomheden BRUGUERA I CODINA, SL, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Pålæg og tillavet kød - maskiner og udstyr, Slagteri - maskiner og udstyr, Pålæg og tillavet kød - maskiner og udstyr, skæremaskiner, decimalvægte, og Slagteri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Manlleu (barcelona), Spanien.

 7. TREIF MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TREIF MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Slagteri - maskiner og udstyr, Klippemaskiner, Maskiner til ostefremstilling, Slagteri - maskiner og udstyr, Klippemaskiner, skæremaskine, og Maskiner til ostefremstilling brancherne. Den er baseret i Oberlahr, Tyskland.

 8. MAJA-MASCHINENFABRIK HERMANN SCHILL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden MAJA-MASCHINENFABRIK HERMANN SCHILL GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Slagteri - maskiner og udstyr, Klippemaskiner, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Slagteri - maskiner og udstyr, Maskiner til ispinde eller ispailletter, og Klippemaskiner brancherne. Den er baseret i Kehl, Tyskland.

 9. A.I. GUIDOVIE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden A.I. GUIDOVIE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagteri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for styreskinner til slagterier, og reoler til kølerum brancherne. Den er baseret i Marghera, Italien.

 10. MEAT ASSISTANCE

  Belgien

  Virksomheden MEAT ASSISTANCE, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Pakhuse - køle-, Slagterier - maskiner og udstyr, Opskæring af kød, industriel hygiejne, Pakhuse - køle-, Slagterier - maskiner og udstyr, og Opskæring af kød brancherne. Den er baseret i Sautin, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Slagteri - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

22.023 Virksomheder