• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skuring - stål og metaller

Resultater for

Skuring - stål og metaller - Import eksport

 1. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  EZM Edelstahlzieherei Mark fremstiller ved koldbearbejdning trukket, slebet, poleret blankstål, standardprofiler og tegningsbundne specialprofiler i stort set alle stålmaterialer. Kvalitetsprodukterne anvendes først og fremmest i anlægs- og maskinkonstruktion, på området automotive og inden for energi- og medicinalteknik. På fabrikken i Werdohl, som hører til EZM Edelstahlzieherei Mark, fremstilles tromlefarvemaskiner og fjederfremstillingsmaskiner af mærket Proll & Lohmann samt anlæg til varme- & kemisk overfladebehandling af mærket BAK. EZM Metallbearbeitung og Service GmbH bygger bl.a. spindellejringer, rettemaskiner til rund- & profilmateriale med drevne retteruller samt i udførelser efter kundeønske. Den innovative kombination af gløde-, sandblæsnings-, rette-, fræse- og høvleprocesser hos EZM Profil Bearbeitung i Rohr/Thüringen er et billigt og konkurrencedygtigt alternativ til traditionelle produktionsteknologier.

 2. E. MOGGE BEIZ- UND REINIGUNGS-SERVICE FÜR INDUSTRIEANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med Clean & Save-systemerne fra Mogge GmbH bliver det lettere for dig at drive din virksomhed. Alle aspekter vedrørende bejdsning, kemisk. rengøring af anlæg i alle størrelser, materialer og konstruktionstyper, samt behandling af anlæg og systemer til senere brug med ilt, samt bejdsning, olieskylning og konservering af hydrauliske reguleringskredse. For med Clean & Save-systemerne opnås ikke bare en perfekt og optimal, efter dine behov tilpasset forbehandling, bejdsning og efterfølgende forebyggelse mod korrosion og således mod slitage. Med en betragtelig omkostnings- og tidsbesparelse er dine anlæg og systemer hurtigere og billigere klar til brug og dermed væsentligt mere effektive i den daglige drift. I over 40 år har verdenskendte virksomheder og koncerner stolet på specialisterne fra Clean & Save - Systeme E. Mogge Beiz- und Reinigungsservice für Industrieanlagen GmbH.

 3. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Tre virksomheder med en filosofi. "Schwarzarbeiter"-gruppen er en traditionsrig, mellemstor håndværksvirksomhed, der blev grundlagt i 1921, og som i 30 år har specialiseret sig i forarbejdning af rustfrit stål og specialmaterialer. I denne tid har Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH ikke bare udviklet sig til en internationalt anerkendt specialist inden for beholder-, anlægs- og apparatfremstilling, men også til en velanskrevet producent af anlæg inden for siliciumfremstilling. Schwarz Systems GmbH er din specialist og serviceyder, når det gælder overfladebehandling af rustfrit stål, serieproduktion af beholdere, omformningsteknik, robotsvejseteknik og bearbejdning af store emner. Som yngste medlem af gruppen fremstår AMP GmbH som din serviceyder og servicevirksomhed på områderne ikke-destruktiv materialeprøvning, laserudmåling og service.

 4. FRITZ WEVER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRITZ WEVER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skuring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 5. HACKBARTH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Vi fremstiller bejdse- og galvaniseringsanlæg, apparater og beholdere, røggasvaskere og komplekse rørledninger til krævende kunder verden over. Efter ønske kan vi transportere og montere færdige anlægsdele udført af det faste team hos Hackbarth Kunststoffverarbeitung sammen med pålidelige logistik- og montagepartnere. Konstruktionen på vores virksomhed sker efter egne strenge krav, og byggepladsen overvåges af særligt erfarne medarbejdere, der også kan kommunikere på engelsk, hvis det er nødvendigt. Vi råder over en moderne maskinpark med enhver form for bearbejdning inden for moderne kunststofteknik. Vi er en certificeret virksomhed iht. §19 i den tyske 'Wasserhaushaltsgesetz', og vi kontrolleres fortløbende af TÜV Rheinland. Vores kvalificerede personale har alle påkrævede svejsebeviser inden for kunsttofforarbejdning. Vi efteruddanner alle medarbejdere ifølge de gældende retningslinjer for arbejdssikkerhed.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NABU-OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  "Vi tænker i generationer" – dette motto har lige siden grundlæggelsen været vores rettesnor hos NABU-Oberflächentechnik GmbH. Hos os vægter solid vækst, konservative værdier og realistiske løfter altid tungere end hurtige og smarte løsninger. Vi føler os tæt knyttet til regionen og til de mennesker, der bor her, og derfor ser vi det også som vores fornemmeste opgave at bevare den lokale tilknytning. Vi mener, at en innovativ tænkemåde er nøglen til varig succes. Derfor investerer vi løbende i videreudviklingen af virksomhedens langsigtede samarbejde – med vores kunder og vores medarbejdere. Det er det, der tæller hos os!

 2. ARCUS EDELSTAHL GMBH

  Tyskland

  På vores fabrik i Weilerswist løser vi dine problemer med bejdsning af rustfrit stål. Spørg os, når det gælder bejdsning som underleverance og mekanisk bearbejdning af dine rustfri ståldele. Vores produkter: Pudsearbejde, skydeventiler, bejdsning af rustfrit stål, bejdsning af metaller, rustfrit stål, rustfri stålrørbøjninger, rustfri stålrør, fittings af rustfrit stål, fittings (rørforbindelsesstykker), flanger af rust- og syrebestandigt stål, flanger og kraver, flangeventiler, gevindfittings, kløpperbunde, ledningsrør.

 3. RKV OBERFLÄCHENTECHNIK INH. HANS-PETER RUBERG

  Tyskland

  Virksomheden RKV OBERFLÄCHENTECHNIK INH. HANS-PETER RUBERG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skuring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Schwäbisch Gmünd / Bargau, Tyskland.

 4. WEIDNER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WEIDNER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skuring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Herten, Tyskland.

 5. WOLFGANG MERSI GESMBH

  Østrig

  Virksomheden WOLFGANG MERSI GESMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skuring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 1. FORM-ON GMBH - LOHNFERTIGUNG

  Østrig

  Virksomheden FORM-ON GMBH - LOHNFERTIGUNG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skuring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Amstetten, Østrig.

 2. UNIONSTAHL NORD GMBH

  Tyskland

  Virksomheden UNIONSTAHL NORD GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Skuring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 1. RPPI REVETEMENT PEINTURE INDUSTRIEL

  Frankrig

  Virksomheden RPPI REVETEMENT PEINTURE INDUSTRIEL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skuring - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Maling - entreprenører, og Maling - entreprenører brancherne. Den er baseret i Saint-André-Le-Gaz, Frankrig.

 2. KOVINSKA GALANTERIJA NBM, MAGOVAC ČOKEŠA BISERKA, S.P.

  Slovenien

  Virksomheden KOVINSKA GALANTERIJA NBM, MAGOVAC ČOKEŠA BISERKA, S.P., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trækning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Skuring - stål og metaller, Skuring - stål og metaller, og tig brancherne. Den er baseret i Metlika, Slovenien.

 3. ABL TECHNIC ENTLACKUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ABL TECHNIC ENTLACKUNG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skuring - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for højtryksvask, Overfladeforbehandling, og Sandblæsning, underleverance brancherne. Den er baseret i Leutkirch, Tyskland.

 4. SODECTRA

  Frankrig

  Virksomheden SODECTRA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Skuring - stål og metaller, dekapering, anlæg og maskiner til afsyring af metal, pyrolusit rensning, og Skuring - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Chaingy, Frankrig.

 5. LECOUFFE DARRAS - DECAPAGE INDUSTRIEL ET TRAITEMENTS DE SURFACE

  Frankrig

  Virksomheden LECOUFFE DARRAS - DECAPAGE INDUSTRIEL ET TRAITEMENTS DE SURFACE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skuring - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for hærdning med metalkorn, Mekanisk svejsning, og sandblæsning brancherne. Den er baseret i Genech, Frankrig.

 6. BACOVO

  Belgien

  Virksomheden BACOVO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skuring - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Svejsning - stål og metal, Gravering, industriel - stål og metaller, laserskæring, Svejsning - stål og metal, Gravering, industriel - stål og metaller, og laserudskæring af rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Lint, Belgien.

 7. CP GROUP

  Italien

  Virksomheden CP GROUP, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skuring - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for polering af stål, pudsning af metal, og bejsning rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Truccazzano, Italien.

 8. FIDES MASCHINEN

  Tyskland

  Virksomheden FIDES MASCHINEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skuring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Juechen, Tyskland.

 1. NITTY-GRITTY S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NITTY-GRITTY S.R.L., er en Detailsalg, der opererer inden for Skurings- og dekaperingsmaskiner til metal branchen. Den opererer også inden for Skuring - stål og metaller, Dekapering (metaller) - maskiner, Skuring - stål og metaller, og industriel markering brancherne. Den er baseret i Spilamberto, Italien.

 2. ABBEIZZENTRALE-DENKTE

  Tyskland

  Virksomheden ABBEIZZENTRALE-DENKTE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Skuring - stål og metaller, Galvanisering - stål og metaller, Konstruktion af erhvervsbygninger, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Skuring - stål og metaller, Galvanisering - stål og metaller, og Konstruktion af erhvervsbygninger brancherne. Den er baseret i Denkte, Tyskland.

 3. K&S EDELSTAHL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden K&S EDELSTAHL GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Skuring - stål og metaller, Tårne, metal-, Skotblæsningsmaterialer, Bearbejdning af stål og metaller, Skuring - stål og metaller, Tårne, metal-, Skotblæsningsmaterialer, og Bearbejdning af stål og metaller brancherne. Den er baseret i Querfurt, Tyskland.

 4. SOCIETE JR

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE JR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Skuring - stål og metaller, Elektrolytisk forzinkning, Skuring - stål og metaller, Overfladebelægning - stål og metaller, Elektrolytisk forzinkning, og fosfatering brancherne. Den er baseret i Argenteuil, Frankrig.

 5. THERMO-CLEAN NIEDERSACHSEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden THERMO-CLEAN NIEDERSACHSEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Skuring - stål og metaller, Galvanisering - stål og metaller, Konstruktion af erhvervsbygninger, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Skuring - stål og metaller, Galvanisering - stål og metaller, og Konstruktion af erhvervsbygninger brancherne. Den er baseret i Hatten-Munderloh, Tyskland.

 6. ELEKTROLYSE AG

  Schweiz

  Virksomheden ELEKTROLYSE AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skuring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Sins, Schweiz.

 7. GWE PUMPENBOESE GMBH - WERK RENCHEN

  Tyskland

  Virksomheden GWE PUMPENBOESE GMBH - WERK RENCHEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Skuring - stål og metaller, Galvanisering - stål og metaller, Konstruktion af erhvervsbygninger, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Skuring - stål og metaller, Galvanisering - stål og metaller, og Konstruktion af erhvervsbygninger brancherne. Den er baseret i Renchen, Tyskland.

 8. EHME LAMMERS ABBEIZTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EHME LAMMERS ABBEIZTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Skuring - stål og metaller, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Skuring - stål og metaller, Konstruktion af erhvervsbygninger, og Metalkonstruktion, letvægts- brancherne. Den er baseret i Melle, Tyskland.

 9. POLYLASE

  Frankrig

  Virksomheden POLYLASE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skuring - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, rensning, Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, og Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning brancherne. Den er baseret i Limoges, Frankrig.

 10. S. EMAMI

  Tyskland

  Virksomheden S. EMAMI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Skuring - stål og metaller, Galvanisering - stål og metaller, Konstruktion af erhvervsbygninger, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Skuring - stål og metaller, Galvanisering - stål og metaller, og Konstruktion af erhvervsbygninger brancherne. Den er baseret i Bonn, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Skuring - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

30.714 Virksomheder