• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skure- jern og stål

Resultater for

Skure- jern og stål - Import eksport

 1. SCHOBELI DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schobeli Group – i de mere end 20 år som Schobeli Group har eksisteret, har vi gennemført mere end 400 projekter i hele Europa. Vores ydelser er meget forskelligartede, og tilrettet en langsigtet løsning. Begyndende med generel projektledelse til komplet montage- og byggetilsyn, får vores kunder en komplet løsning fra os som dækker deres respektive behov. Vores 24/7 service er hurtigt på stedet, uanset tid – hvor som helst i Europa. Vi er ved din side efter selve ordren, via vedligeholdelse og reparationer. Med vores smarte reparationsproces reparerer vi overfladeskader usynligt og forholdsvis billigt. På grund af det intensive samarbejde med vores partnere og leverandører verden over, bruger vi altid den seneste tekniske viden og de mest moderne materialer.

 2. GIESERS STAHLBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GIESERS STAHLBAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den er baseret i Bocholt, Tyskland.

 3. HANSA BAUSTAHL HANDELSGES. MBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HANSA BAUSTAHL HANDELSGES. MBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 4. RÖGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RÖGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den er baseret i Dillenburg, Tyskland.

 5. HTS INDUSTRIEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HTS INDUSTRIEBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den er baseret i Kefenrod, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LAGERTECHNIK STEGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LAGERTECHNIK STEGER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den er baseret i Mühlau, Tyskland.

 2. DEUTSCHE INDUSTRIEBAU GESELLSCHAFT FÜR SCHLÜSSELFERTIGEN INDUSTRIEBAU LIPPSTADT + GESEKE MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DEUTSCHE INDUSTRIEBAU GESELLSCHAFT FÜR SCHLÜSSELFERTIGEN INDUSTRIEBAU LIPPSTADT + GESEKE MBH, er en Distributør, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den er baseret i Lippstadt, Tyskland.

 3. DHF DÄCHER, HALLEN, FASSADEN GESMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DHF DÄCHER, HALLEN, FASSADEN GESMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den er baseret i Salzburg, Østrig.

 4. STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den opererer også inden for Broer, metal, Trapper, nød-, Stålstillads, Konstruktion af fabrikker, lette strukturer, Broer, metal, balustrader, Trapper, nød-, og industrielle skeletter brancherne. Den er baseret i Döbeln, Tyskland.

 5. ZÖLSMANN BETRIEBSEINRICHTUNGEN & AUSSENANLAGEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZÖLSMANN BETRIEBSEINRICHTUNGEN & AUSSENANLAGEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den er baseret i Stollberg, Tyskland.

 1. QINGDAO NEW STRONG IMP. & EXP. CO., LTD

  Kina

  Qingdao New Strong IMP. & EXP. CO., LTD er førende producent af telte og læenheder i Kina. Produkter: telte, carporte, bådehuse, lager, værkstedsbygninger, containerskure, drivhuse, hangarer mv. Som den første og professionelle virksomhed af læskure med mere end 20 års erfaring i at designe og producere er vores produkter blevet eksporteret til Nordamerika, Europa, Japan, Australien osv. og er anerkendte af forbrugerne. Vi har følgende fire fordele: 1- Vi har vores eget designteam: Alle produkter er tegnet af os selv. Vi kan stolt sige, at billeder og modeller fra andre firmaers hjemmesider, der tilbyder samme produkter som vores, er uden tvivl kopier af vores design. Vi kan designe efter kundens behov og designe specielle modeller, som andre ikke kan håndtere. Vores produkter har bestået CE-test og ISO 9001. 2-Vi har to store fabrikker selv.3-Direkte fabrikssalg med konkurrencedygtige priser. 4-Vi tilbyder altid højeffektiv og professionel service. Alle er velkomne til at besøge vores fabrikker! Vi ser frem til et samarbejde med dig.

 2. DEVA STEEL CORPORATION

  Rumænien

  Virksomheden DEVA STEEL CORPORATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Svejsning - stål og metal, Metalskelet, Haller, metal-, Skure, jern og stål, Svejsning - stål og metal, Metalskelet, Haller, metal-, og Skure, jern og stål brancherne. Den er baseret i Hunedoara, Rumænien.

 1. GLOBAL-STEEL

  Tyskland

  Virksomheden GLOBAL-STEEL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den er baseret i Emden, Tyskland.

 2. FRIEDRICH METALLBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden FRIEDRICH METALLBAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den er baseret i Coesfeld, Tyskland.

 3. REVOKON GMBH REALISIERUNG VON KONSTRUKTIONEN

  Tyskland

  Virksomheden REVOKON GMBH REALISIERUNG VON KONSTRUKTIONEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den er baseret i Kreuztal, Tyskland.

 4. SIEGFRIED MAYER TECNO ENGINEERING

  Tyskland

  Virksomheden SIEGFRIED MAYER TECNO ENGINEERING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den er baseret i Dietmannsried, Tyskland.

 5. AREA LEICHTBAU IHN.MICHAEL SULZ

  Tyskland

  Virksomheden AREA LEICHTBAU IHN.MICHAEL SULZ, er en Engrossalg, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den er baseret i Nersingen, Tyskland.

 6. LP METALLBAU

  Tyskland

  Virksomheden LP METALLBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den er baseret i Hilpoltstein, Tyskland.

 7. PKP STROIEX

  Ukraine

  Virksomheden PKP STROIEX, er en Engrossalg, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 8. BFI STAHLBAUSYSTEME GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden BFI STAHLBAUSYSTEME GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den er baseret i Warburg, Tyskland.

 1. PNB - PEDRO NUNO BASTOS, UNIP. LDA.

  Portugal

  Virksomheden PNB - PEDRO NUNO BASTOS, UNIP. LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den opererer også inden for aluminiumsfacader, og metalstrukturer brancherne. Den er baseret i Fiães, Portugal.

 2. HAUSEMANN GMBH INGENIEUR- & MONTAGEBAU

  Tyskland

  Virksomheden HAUSEMANN GMBH INGENIEUR- & MONTAGEBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den er baseret i Suhl, Tyskland.

 3. HARTUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HARTUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den er baseret i Unterwellenborn, Tyskland.

 4. HÖCKER · RAUM FÜR IHRE IDEEN JÖRN HÖCKER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HÖCKER · RAUM FÜR IHRE IDEEN JÖRN HÖCKER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den er baseret i Bad Salzuflen, Tyskland.

 5. ANGAR STRUCTURAL STEEL PLANT, LLC

  Ukraine

  Virksomheden ANGAR STRUCTURAL STEEL PLANT, LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den opererer også inden for hangar brancherne. Den er baseret i Kremenchug, Ukraine.

 6. BIG LIMES GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BIG LIMES GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den opererer også inden for Konstruktion af erhvervsbygninger, forarbejdning af jernprodukter, og Konstruktion af erhvervsbygninger brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 7. INTERMAT

  Frankrig

  Virksomheden INTERMAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den opererer også inden for Metalkonstruktioner, modulære skriveborde, haveskure og huse i samlesæt, og læskure til campingvogne brancherne. Den er baseret i Illats, Frankrig.

 8. WOLF & SOFSKY FERTIGBETONWERK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden WOLF & SOFSKY FERTIGBETONWERK GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den er baseret i Zweibrücken, Tyskland.

 9. LTN STAHL- UND HALLENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LTN STAHL- UND HALLENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den er baseret i Neulehe, Tyskland.

 10. PLANUNGSBÜRO HOFFMANN

  Tyskland

  Virksomheden PLANUNGSBÜRO HOFFMANN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skure, jern og stål branchen. Den opererer også inden for modelbygning i 3D, og bygningsdesign brancherne. Den er baseret i Bodenwöhr, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis