• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skure- byggeplads-

Resultater for

Skure- byggeplads- - Import eksport

 1. SANI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SANI GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Borgstedt, Tyskland.

 2. SÄBU MORSBACH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SÄBU MORSBACH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Morsbach, Tyskland.

 3. BERNHARD PILZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BERNHARD PILZ GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 4. CSS CONTAINER SYSTEME SCHWABEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CSS CONTAINER SYSTEME SCHWABEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Tamm, Tyskland.

 5. MOBAZON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MOBAZON GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Neuwied, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PORTAKABIN MOBILRAUM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PORTAKABIN MOBILRAUM GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Bartholomä, Tyskland.

 2. XQM GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden XQM GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Mainz, Tyskland.

 3. MBS RAUMSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MBS RAUMSYSTEME GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Altenkirchen, Tyskland.

 4. HEINER MIET- & VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEINER MIET- & VERTRIEBS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Hannover, Tyskland.

 5. CLEAN TECH SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CLEAN TECH SERVICE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Hohenbrunn, Tyskland.

 1. DEFOXX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DEFOXX GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Dresden, Tyskland.

 2. CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  CONTAINEX - specialist for containere og mobile rumsystemer - En virksomhed i WALTER GROUP - Over 30 års erfaring inden for containerhandel - Over 150 udleveringsdepoter i hele Europa - € 310 mio. årlig omsætning 16/17 - 277 medarbejdere - Kunder i hele Europa får leveret kontor-, mandskabs- og sanitetscontainere, lager-, emballerings- og søcontainere - Moderne containerterminal i Wien/Wiener Neudorf - Containerdepot og reparationsservice - Førsteklasses kreditværdighedsbedømmelse via internationale oplysningsbureauer: D&B (nr. 30-042-9354): 5A1 Creditreform (nr. 911.0056346): Kreditværdighedsindeks 153 KSV1870 (nr. 37207): Rating 175 Virksomhedsprincipper: - Udelukkende finansiering fra optjent cash-flow - Ingen bankkreditter eller anden fremmed finansiering - Kooperativ ledelsesstil med størst muligt eget ansvar for medarbejderne - Decentral Profit-Center-organisation - Fremme af en familiær holdånd i virksomheden

 1. JYDSK FYNSK PAVILLONER

  Danmark

  Med en pavillon fra Jydsk Fynsk er der lagt vægt på kvalitet og fleksibilitet. Indeklimaet er præget af en lys og venlig atmosfære og alle indvendige installationer så som el, vand, varme og ventilation er gennemtestet og fungerer optimalt. En beboelsespavillon er sammensat af moduler, hvilket gør det muligt at skabe den helt rigtige og individuelle løsning til hver enkelte opgave. Jydsk Fynsk blev etableret i 1999 i forbindelse med en fusion mellem 2 firmaer; Jydsk Skurvognsudlejning fra Jylland, etableret i 1962 og Stjerne Materiel fra fyn, etableret i 1986 - deraf det nuværende navn. På baggrund af dette har Jydsk Fynsk derfor stor erfaring, viden og kompetence med skurvognsmoduler, sammensætning heraf og pleje af materialet skurvognene er produceret af.

 2. PREFABRI S.L.

  Spanien

  Præfabrikerede moduler - Modulære containere - Bærbare kontorer - Præfabrikerede, modulære bygninger - Modulære bygning til indkvartering af arbejdere i bygge- og minesektoren - Skoler - Lægecentre - kontorer - Toiletter og garderober. Vi tilbyder forskellige serviceydelser tilpasset det enkelte projekt: fra simpel levering af vores præfabrikerede elementer til nøglefærdige løsninger til indlogering af minearbejdere, kontorer, skoler, lægecentre, kantiner, sanitært udstyr..

 3. NOVOBOX SRL

  Italien

  NOVOBOX har i over 50 år arbejdet inden for præfabrikeret isoleringsmateriale. Vi producerer præfabrikerede bokse, monoblokke og byggecontainere, isolerede strukturer til kontorer, badekabiner og boliger og vi fremstiller strukturer efter mål med individuel efterbehandling. Vi tilbyder også udlejning af præfabrikerede monoblokke. Fra enkle moduler til store strukturer med flere etager til skoler, hospitaler, kontorer og store byggepladser med bekvemmeligheder og faciliteter af enhver slags.

 4. BARUZZI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BARUZZI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den opererer også inden for bokse til byggepladser, præfabrikerede båse, isolerede præfabrikata, og præfabrikerede monoblokke brancherne. Den er baseret i Cesena, Italien.

 5. A - ZIEBUHR CONTAINER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden A - ZIEBUHR CONTAINER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Plettenberg, Tyskland.

 6. THOMAS TREUDE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden THOMAS TREUDE GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Celle, Tyskland.

 7. CBH-CONTAINER-BAU HOLZWICKEDE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CBH-CONTAINER-BAU HOLZWICKEDE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Holzwickede, Tyskland.

 8. RAUMSYSTEME GROB

  Tyskland

  Virksomheden RAUMSYSTEME GROB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Gersthofen, Tyskland.

 1. ERWE-CONTAINERYSTEME GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ERWE-CONTAINERYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Baden-Baden, Tyskland.

 2. SILOCO GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden SILOCO GMBH & CO.KG, er en Distributør, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 3. CONTAINERLAND D/M/S GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CONTAINERLAND D/M/S GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Friedrichshafen, Tyskland.

 4. FERIENDORF STODERTRAUM

  Østrig

  Virksomheden FERIENDORF STODERTRAUM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hotel branchen. Den opererer også inden for Skure, byggeplads-, turistlandsby, feriehuse, og Skure, byggeplads- brancherne. Den er baseret i Gröbming, Østrig.

 5. BLOEDORN CONTAINER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BLOEDORN CONTAINER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

 6. WEITERSHAGEN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden WEITERSHAGEN GMBH & CO KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Engen, Tyskland.

 7. MODULE

  Tyskland

  Virksomheden MODULE, er en Engrossalg, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Wackernheim, Tyskland.

 8. CARU TECH

  Tyskland

  Virksomheden CARU TECH, er en Engrossalg, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den er baseret i Sindelfingen, Tyskland.

 9. ARMODUL

  Spanien

  Virksomheden ARMODUL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den opererer også inden for modulære bygninger, præfabrikerede huse, og skilte i metal brancherne. Den er baseret i Chiclana, Spanien.

 10. TECHNIFLEX

  Frankrig

  Virksomheden TECHNIFLEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skure, byggeplads- branchen. Den opererer også inden for Overdækninger og telte til begivenheder, υπόστεγα αποθήκευσης, markiser, og veranda brancherne. Den er baseret i Le Perray-En-Yvelines, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis