• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skrueskæring - stål og metaller

Resultater for

Skrueskæring - stål og metaller - Import eksport

 1. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA er en portugisisk virksomhed grundlagt i 1996, som specialiserer sig som den bedste outsourcingpartner inden for produktion og fremstilling af præcisionsmekanik – 3, 4 eller 5 skårede stykker (aluminium, stål eller rustfrit stål). Vi leverer CNC-præcisionsmaskinbearbejdning til Central- og Nordeuropa, svejsning, projekter fremstillet til mål, skræddersyet outsourcing, produktion af mellemserier, CNC-præscisionsbehandling af komponenter i legering, projektudvikling og montering. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO har et teknisk hold af eksperter som giver din virksomhed hurtig levering og kundesupport under hele rejsen. Kontakt os i dag for at lære mere!

 2. BORNEMANN GEWINDETECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BORNEMANN GEWINDETECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skrueskæring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Delligsen, Tyskland.

 3. DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Skrueskæring - stål og metaller, Producenter af luftfartsudstyr, SNC-fræsebearbejdning, CNC 4-akset fræsearbejde, Skrueskæring - stål og metaller, præcisionsbearbejdning, drejerarbejde tremmer, Producenter af luftfartsudstyr, og design af dele til luftfart brancherne. Den er baseret i Vimieiro Braga, Portugal.

 4. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Valsning - stål og metaller, Boring - stål og metaller, Skrueskæring - stål og metaller, Gevindskæring - stål og metaller, SMÅ METALDELE, Stål og metaller - bearbejdning, Finmekanik, Aluminium og aluminiumslegeringer, og mekanisk præcisionsbearbejdning brancherne. Den er baseret i Pisogne, Italien.

 5. GEWINDE SCHIRRA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEWINDE SCHIRRA GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skrueskæring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Illingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KEBA FASTENINGS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KEBA FASTENINGS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelse, metal- branchen. Den opererer også inden for Skrueskæring - stål og metaller, Skruer og møtrikker, skruer til plast, Skrueskæring - stål og metaller, CNC-drejedele, selvbremsende, tekniske skrueartikler, fastgørelser i metal, og galopskrue brancherne. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 2. WILHELM MEIER SPINDELN U. DREHTEILE GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Firmaet er en mellemstor industrivirksomhed, der producerer efter store stænger efter kundernes tegninger, seriefremstillinger, drejede og fræsede emner; især trapezskruer og møtrikker med trapezgevind. Producenter er partner i adskillige virksomheder, der blandt andet opererer inden for mekanisk konstruktion, fremdriftsteknik og fremstilling af rotorer i Tyskland og Europa. Produktionsteknikker: - Valsning, hvirvling, drejning og skæring og tilpasning af GEVIND; - drejning: på fleraksede CNC-maskiner og konventionel; - Fræsning: på firaksede CNC-centre og konventionel; - forarbejdning på flerspindelmaskiner: 6 spindler efter tur og automatik; - overflader: brunering, polering, finishing. forarbejdningszone: - store spindler op til 130 mm i diameter og 6.000 mm i længden - serieforbundne spindler op til 36 mm i diameter og 3.300 mm i længden - komplekse emnerdrejede og fræsede emner op til 65 mm over stangen - forabejdning af mandriner op til 400 mm - overfladebehandling med slibning, polering, finishing, kromering osv. ”Tysk kvalitet”siden 1952.

 3. CELO FIJACIONES SL

  Spanien

  Virksomheden CELO FIJACIONES SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skrueskæring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 4. HILALSAN

  Tyrkiet

  Virksomheden HILALSAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skrueskæring - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Metalforarbejdning, højtryksrensere til industrielt brug, og skæring type saks brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. OMIP S.R.L.

  Italien

  Virksomheden OMIP S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Valsning - stål og metaller, Skrueskæring - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, og Skrueskæring - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Roccapiemonte, Italien.

 1. WALZKRAFT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WALZKRAFT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skrueskæring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 2. PAUL KUOLT FEINMECHANIK GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden PAUL KUOLT FEINMECHANIK GMBH & CO.KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skrueskæring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Deilingen, Tyskland.

 1. PROST DECOLLETAGE

  Frankrig

  Virksomheden PROST DECOLLETAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Skrueskæring - stål og metaller, robotafgratning, og Skrueskæring - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Morez, Frankrig.

 2. GRADEL BAUDIN

  Frankrig

  Virksomheden GRADEL BAUDIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Skrueskæring - stål og metaller, Skrueskæring - stål og metaller, og blikkenslagerartikler brancherne. Den er baseret i Magland, Frankrig.

 3. GERBO FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden GERBO FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Finmekanik - bærbart maskinværktøj, Skrueskæring - stål og metaller, Finmekanik - bærbart maskinværktøj, Skrueskæring - stål og metaller, og industriel bearbejdning brancherne. Den er baseret i Sarreguemines-Remelfing, Frankrig.

 4. NOLOT SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Virksomheden NOLOT SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skrueskæring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Saarbrücken, Tyskland.

 5. O.M.P. PICCINELLI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden O.M.P. PICCINELLI S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Valsning - stål og metaller, Skrueskæring - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Skrueskæring - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, og mekanisk præcisionsbearbejdning brancherne. Den er baseret i Darzo Di Storo, Italien.

 6. BROVEDANI GROUP SPA

  Italien

  Virksomheden BROVEDANI GROUP SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Skrueskæring - stål og metaller, Vertikal shaping - stål og metal, Finmekanik, maskindele, Skrueskæring - stål og metaller, og Vertikal shaping - stål og metal brancherne. Den er baseret i San Vito Al Tagliamento, Italien.

 7. A2M - ATELIER MÉCANIQUE DES MAUGES

  Frankrig

  Virksomheden A2M - ATELIER MÉCANIQUE DES MAUGES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gear branchen. Den opererer også inden for Skrueskæring - stål og metaller, pinjekerner, Skrueskæring - stål og metaller, prægning, og retning af tænder brancherne. Den er baseret i Neuvy En Mauges, Frankrig.

 8. HANS BAYER

  Tyskland

  Virksomheden HANS BAYER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skrueskæring - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Gevindskæring - stål og metaller, Gevindskæring - stål og metaller, og gevindskæring brancherne. Den er baseret i Pottenstein, Tyskland.

 1. MULTISTATION

  Frankrig

  Virksomheden MULTISTATION, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Management rådgivning branchen. Den opererer også inden for Skrueskæring - stål og metaller, Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner, Skrueskæring - stål og metaller, udboringer, og Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Dinard Cedex, Frankrig.

 2. FILETAGES INDUSTRIES

  Frankrig

  Virksomheden FILETAGES INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skrueskæring - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Slibning - stål og metaller, Slibning - stål og metaller, og Afretning flader og cylinderformet brancherne. Den er baseret i Bornel, Frankrig.

 3. FIBRO

  Frankrig

  Virksomheden FIBRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Handelsorganisationer branchen. Den opererer også inden for Skrueskæring - stål og metaller, Boring - stål og metaller, Fræsning - værktøjsmaskiner, Skrueskæring - stål og metaller, Boring - stål og metaller, og Fræsning - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Schiltigheim, Frankrig.

 4. DURUM SA

  Frankrig

  Virksomheden DURUM SA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skrueskæring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Saint-Victor, Frankrig.

 5. SEDC INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden SEDC INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skrueskæring - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Indsatser og værktøjer til gevindskæring, og gevindskæring brancherne. Den er baseret i Cluses, Frankrig.

 6. ETS CARRE

  Frankrig

  Virksomheden ETS CARRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Skrueskæring - stål og metaller, bearbejdning af kobber, og Skrueskæring - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Ouarville, Frankrig.

 7. UNIMEX FORMDRILL

  Frankrig

  Virksomheden UNIMEX FORMDRILL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skrueskæring - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for metalindsatser, og Bor til boremaskiner brancherne. Den er baseret i Aulnay Sous Bois Cedex, Frankrig.

 8. ALGI INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden ALGI INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Skrueskæring - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Gevindskæring i stål og metaller, gevindskæring, og Skrueskæring - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Marignier, Frankrig.

 9. NOLOT SAS

  Frankrig

  Virksomheden NOLOT SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Skrueskæring - stål og metaller, Rundjern, gevindskårne, Skrueskæring - stål og metaller, maskiner til produktion og bearbejdning af gevind, skruer, bolte, møtrikker og nitter, og Rundjern, gevindskårne brancherne. Den er baseret i Etang-Sur-Arroux, Frankrig.

 10. CO.ME.R. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CO.ME.R. S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Valsning - stål og metaller, Skrueskæring - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Skrueskæring - stål og metaller, og mekaniske bearbejdninger brancherne. Den er baseret i Rossano Veneto, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Skrueskæring - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

30.745 Virksomheder