• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skruer og møtrikker- specialfremstillede

Resultater for

Skruer og møtrikker- specialfremstillede - Import eksport

 1. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1995 er KALELILER FASTENERS en førende producent af stålfastgørelsesanordninger som er beliggende i Ankara i Tyrkiet. Vi leverer førsteklasses produkter og er den foretrukne globale leverandør af fastgørelsesanordninger. Med en produktionsfacilitet på 14.000 m2, som omfatter et afdækket område på 10.000 m2 i Ankara/Saray, kombinerer vi vores enorme viden med en kundecentreret tilgang. Hos KALELILER FASTENERS er kundetilfredshed i fokus. Vi leverer bolte, hovedbolte, ankerbolte og møtriksbeskyttelser med varme smedningsmetoder og kolde støbningsmetoder. Vores ekspertise omfatter forskellige typer af stålfastgørelsesanordninger, og vi tilbyder elektrogalvaniserede og varmdyppede galvaniserede belægninger. Vi specialiserer os også i belægninger med geomet og zinknikkel, ved at fokusere på større bolte og særlige fastgørelsesanordninger gennem varm smedning. Vi leverer til forskellige industrier såsom energi, konstruktion, industrielle dele, stålkonstruktion, lufthavnskonstruktion, raffinaderier og maskinbranchen. Vores avancerede maskiner og udstyr gør os i stand til at fremstille en enestående kvalitet af vores skræddersyede dele. Vores kapacitet omfatter automatisk skæring, varm smedning, kold formning, maskinbearbejdning, gevindrulning, varmebehandling, belægning og kvalitetskontrol. Under KLR-mærket leverer vi bolte og skruer fra M12 til M80 i diameter, gevindstænger og bolte fra M8 til M220 mm og møtrikker fra M20 til M80 i længde. Vi tilbyder også ankerbolte, U-bolte og J-bolte og har en omfattende lagerbeholdning af forskellige fastgørelsesanordninger. Kontakt os for flere oplysninger!

 2. ARTAFAST SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Certificeret virksomhed. Artafast de Sovico (MB) har siden 1980 være specialiseret i fabrikation af møtrikker i rustfrit stål og hærdet stål, fra M3 til M12. Virksomheden producerer desuden firkantede rammemøtrikker til massekontinuitet, rammemøtrikker med ribber og rammeskruer med ribber.

 3. SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM

  Belgien

  Verified by europages badge

  SFSB: Din hovedpartner (20 års erfaring) for alle typer bolte, gevindtappe, møtrikker med hurtig/ kort leveringstid med materialecertifikater EN 10204 3.1, iht tegning/spec, i alle materialer. Offshore, energi, petrokemiske produkter og tungindustri; hasteopgaver. Specialdele: i løbet af timer/dage: sourcing muligheder i hele Europa. Ikke tilknyttet en bestemt producent. ASTM gevindtappe, turbinebolte, høj temperatur-bolte, DIN 2510 alle typer. Alle diametre, længde, type materiale.

 4. NINGBO FRIMA INDUSTRY CO. LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Virksomheden NINGBO FRIMA INDUSTRY CO. LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sedan branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede, CNC-drejedele, dele til motorcykler, præcisionsdele til maskiner, maskindele aluminium, dele i messing, maskindelel rustfrit stål, cnc maskindele, og cnc-fræsede dele brancherne. Den er baseret i Ningbo, Kina.

 5. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASSOCIATED NORM+DREH GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Spiralfjedre branchen. Den opererer også inden for Skruer, Skruer og møtrikker, specialfremstillede, Rundjern, gevindskårne, Skruer, Skruer og møtrikker, specialfremstillede, møtrikker, Rundjern, gevindskårne, CNC-drejedele, og Drejedele med flere spindler brancherne. Den er baseret i Velbert, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SONDERSCHRAUBEN GÜLDNER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SONDERSCHRAUBEN GÜLDNER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede branchen. Den er baseret i Niederstetten, Tyskland.

 2. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Har du brug for en OEM-producent? Eller har du brug for en leverandør af højere kvalitet? Du kan finde en løsning via os! Grimm Industries Pte Ltd har samarbejdet tæt med vores fabrikker i Kina siden 1995. Vi fokuserer på kundetilpassede produkter med rimelige bearbejdningsomkostninger. Vi lægger vægt på god kommunikation og sørger for, at alle krav er fuldt forstået, før produktionen påbegyndes. Vi leverer vores produkter til Europa, Skandinavien, Australien, Sydøstasien og Amerika. Vores produkter anvendes i bilindustrien, byggeriet, søfartsindustrien og i raffinaderier.

 3. AXXATRONIC GMBH

  Tyskland

  AXXATRONIC GmbH er blandt de førende leverandører af elektromekaniske komponenter. I mere end tre årtier har virksomheden arbejdet fremtidsorienteret. Vores omfattende sortiment består af egenproducerede afstandsbolte og elektronik-kabinetter, kabelbindere og tilbehør fra den velrenommerede kabelbinderproducent PANDUIT fra USA, stik og yderligere komponenter såsom sikkerhedsafbrydere, endestopafbrydere, sikringer og sikringsholdere, etiketter, kantbeskyttelse osv. Endvidere arbejder vi tæt sammen med CamdenBoss fra England, der fremstiller kabinetter og komponenter. AXXATRONIC er din partner, både når det gælder små og store projekter: Ud over vores standard-sortiment fremstiller vi også vores afstandsbolte efter tegning. Vi tilbyder kundespecifik bearbejdning af vores elektronik-kabinetter og/eller påtryk eller helt anvendelsesspecifikke kabinetter efter dine anvisninger.

 4. MASSARD SAS

  Frankrig

  Massard & Cie: løsningen til stangdrejning. Fabrikant af stangdrejede dele efter tegning og specialist i lange dele, fra Ø 2 til Ø 60 mm i stænger og indtil Ø 200 mm i jernstykker: Nitter, trækstænger, indsatse, fittings, propper. Vi bearbejder alle typer drejekomponenter. Aktiviteter: Stangdrejning - gevindstænger, øskener - indsatse til støbning eller selvskærende gevind - meget højtydende industribefæstelser (motor mv.) - bolte, skruer i specialstål, rustfrit stål, titanium, inconel, polymer.

 5. I.C.F. SRL - VITERIA E MINUTERIE METALLICHE

  Italien

  Virksomheden I.C.F. SRL - VITERIA E MINUTERIE METALLICHE, er en Multi-Category, der opererer inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede branchen. Den opererer også inden for SMÅ METALDELE, SMÅ METALDELE, specialskruer og -møtrikker, Skrueartikler, og standard skruer brancherne. Den er baseret i Origgio, Italien.

 1. SMG INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden SMG INDUSTRIE, er en Underleverandør, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede, specialskruer og -møtrikker, Skrueartikler, og Skruer og møtrikker, specialfremstillede brancherne. Den er baseret i Neyron, Frankrig.

 2. SFC (EUROPE) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SFC (EUROPE) LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede branchen. Den er baseret i Wolverhampton, Det Forenede Kongerige.

 1. VEDIA GROUP

  Tyrkiet

  Virksomheden VEDIA GROUP, er en Engrossalg, der opererer inden for Tasker branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede, Tapper og stifte, Skruer og møtrikker, specialfremstillede, kuffertsæt, og Tapper og stifte brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. ZOPPELLETTO S.P.A.

  Italien

  Virksomheden ZOPPELLETTO S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede branchen. Den opererer også inden for kølepropper, ringe, og kontakter brancherne. Den er baseret i Torri Di Quartesolo, Italien.

 3. DELMON TRADING LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DELMON TRADING LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede branchen. Den opererer også inden for friske pistacienødder, og pesto med pistacie brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 4. ETS THEVENIN COMPAGNIE

  Frankrig

  Virksomheden ETS THEVENIN COMPAGNIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede, Skruer og møtrikker, specialfremstillede, befæstelse, Bolte og møtrikker - maskiner, og Bolte og møtrikker i titan brancherne. Den er baseret i Thilay, Frankrig.

 5. MCS KELEPCE VE HAVLUPAN

  Tyrkiet

  Virksomheden MCS KELEPCE VE HAVLUPAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede branchen. Den opererer også inden for rørbøjler, metalclips, og bolte brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. ZOBEL

  Frankrig

  Virksomheden ZOBEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede branchen. Den opererer også inden for specialskruer og -møtrikker, og Petrokemisk-klasse skruer og bolte brancherne. Den er baseret i Fleurbaix, Frankrig.

 7. BOLT KING

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BOLT KING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede, Skruer og møtrikker, specialfremstillede, og specialskruer og -møtrikker brancherne. Den er baseret i Telford, Det Forenede Kongerige.

 8. BOULONNERIES ET VISSERIES DE SABLE

  Frankrig

  Virksomheden BOULONNERIES ET VISSERIES DE SABLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede, Nitter, Skruer og møtrikker, specialfremstillede, og Nitter brancherne. Den er baseret i Sablé-Sur-Sarthe, Frankrig.

 1. BECK TECHNOLOGIES

  Frankrig

  Virksomheden BECK TECHNOLOGIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede, Stål og metaller - bearbejdning, Skruer og møtrikker, specialfremstillede, fæstningsartikler, spændanordninger, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Aillevillers-Et-Lyaumont, Frankrig.

 2. INFA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden INFA S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, SMÅ METALDELE, Skruer og møtrikker, SMÅ METALDELE, og fabrikant af propper brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 3. BROOKS FORGINGS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BROOKS FORGINGS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede branchen. Den opererer også inden for Husholdningsartikler, metal, og Husholdningsartikler, metal brancherne. Den er baseret i Cradley Heath, Det Forenede Kongerige.

 4. WAGENER & SIMON WASI GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden WAGENER & SIMON WASI GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Fjedre, Befæstelsesindretninger, Skruer og møtrikker, Skruer og møtrikker, specialfremstillede, Fjedre, Befæstelsesindretninger, Skruer og møtrikker, og Skruer og møtrikker, specialfremstillede brancherne. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 5. COMMERCIAL FASTENERS SRL

  Italien

  Virksomheden COMMERCIAL FASTENERS SRL, er en Distributør, der opererer inden for Rundjern, gevindskårne branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Skruer og møtrikker, specialfremstillede, skruer og bolte, rustfrit stål, Skruer og møtrikker, og Skruer og møtrikker, specialfremstillede brancherne. Den er baseret i Ostra Vetere (fraz. Pongelli), Italien.

 6. RATTAN INDUSTRIES (INDIA)

  Indien

  Virksomheden RATTAN INDUSTRIES (INDIA), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede branchen. Den er baseret i Ludhiana, Indien.

 7. WESTBOLT, UAB

  Litauen

  Virksomheden WESTBOLT, UAB, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Befæstelse, metal-, Rundjern, gevindskårne, Skruer og møtrikker, specialfremstillede, Befæstelse, metal-, Rundjern, gevindskårne, og Skruer og møtrikker, specialfremstillede brancherne. Den er baseret i Kaunas, Litauen.

 8. UNION FASTENERS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden UNION FASTENERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede branchen. Den er baseret i Wednesbury, Det Forenede Kongerige.

 9. RM MINUTERIE SRL

  Italien

  Virksomheden RM MINUTERIE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede branchen. Den er baseret i MONTE MARENZO, Italien.

 10. BOLZENSCHWEISSTECHNIK HEINZ SOYER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BOLZENSCHWEISSTECHNIK HEINZ SOYER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede branchen. Den opererer også inden for Svejsning, lodning og slaglodning - udstyr og materiel, Svejsning, lodning og slaglodning - udstyr og materiel, Boltsvejseudstyr, og svejsetappe brancherne. Den er baseret i Wörthsee, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis