• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skruer og møtrikker- specialfremstillede

Resultater for

Skruer og møtrikker- specialfremstillede - Import eksport

 1. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Tyrkiet

  Grundlagt i 1995 er KALELILER FASTENERS en førende producent af stålfastgørelsesanordninger som er beliggende i Ankara i Tyrkiet. Vi leverer førsteklasses produkter og er den foretrukne globale leverandør af fastgørelsesanordninger. Med en produktionsfacilitet på 14.000 m2, som omfatter et afdækket område på 10.000 m2 i Ankara/Saray, kombinerer vi vores enorme viden med en kundecentreret tilgang. Hos KALELILER FASTENERS er kundetilfredshed i fokus. Vi leverer bolte, hovedbolte, ankerbolte og møtriksbeskyttelser med varme smedningsmetoder og kolde støbningsmetoder. Vores ekspertise omfatter forskellige typer af stålfastgørelsesanordninger, og vi tilbyder elektrogalvaniserede og varmdyppede galvaniserede belægninger. Vi specialiserer os også i belægninger med geomet og zinknikkel, ved at fokusere på større bolte og særlige fastgørelsesanordninger gennem varm smedning. Vi leverer til forskellige industrier såsom energi, konstruktion, industrielle dele, stålkonstruktion, lufthavnskonstruktion, raffinaderier og maskinbranchen. Vores avancerede maskiner og udstyr gør os i stand til at fremstille en enestående kvalitet af vores skræddersyede dele. Vores kapacitet omfatter automatisk skæring, varm smedning, kold formning, maskinbearbejdning, gevindrulning, varmebehandling, belægning og kvalitetskontrol. Under KLR-mærket leverer vi bolte og skruer fra M12 til M80 i diameter, gevindstænger og bolte fra M8 til M220 mm og møtrikker fra M20 til M80 i længde. Vi tilbyder også ankerbolte, U-bolte og J-bolte og har en omfattende lagerbeholdning af forskellige fastgørelsesanordninger. Kontakt os for flere oplysninger!

 2. HEINRICH KIPP WERK

  Tyskland

  HEINRICH KIPP WERK er producent inden for spændeteknik, standardelementer og betjeningsdele. Virksomheden producerer på sin fabrik i Tyskland med en bred vifte af maskiner. Produktsortimentet omfattet mere end 65000 artikler, der hurtigt er tilgængelige fra vores onsite logistikcenter. KIPP er derfor en pålidelig partner inden for fabriksindustrien og maskinkonstruktion. KIPP udvikler produkterne og tester dem ved intern kvalitetskontrol. Gennem omfattende produktionsressourcer kan standardelementer og enkeltdele realiseres som specielle løsninger. Under udviklingen af KIPP-driftsdelene lægges der særlig vægt på ergonomi og stabilitet. HEINRICH KIPP WERK har eksisteret siden 1919 og siden 1950 har man lagt vægt på selvudviklede klemværktøjer som det klassiske KIPP spændehåndtag. firmaet har mere end 480 ansatte og er til stede i mere end 50 lande.

 3. ARTAFAST SNC

  Italien

  Certificeret virksomhed. Artafast de Sovico (MB) har siden 1980 være specialiseret i fabrikation af møtrikker i rustfrit stål og hærdet stål, fra M3 til M12. Virksomheden producerer desuden firkantede rammemøtrikker til massekontinuitet, rammemøtrikker med ribber og rammeskruer med ribber.

 4. SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM

  Belgien

  SFSB: Din hovedpartner (20 års erfaring) for alle typer bolte, gevindtappe, møtrikker med hurtig/ kort leveringstid med materialecertifikater EN 10204 3.1, iht tegning/spec, i alle materialer. Offshore, energi, petrokemiske produkter og tungindustri; hasteopgaver. Specialdele: i løbet af timer/dage: sourcing muligheder i hele Europa. Ikke tilknyttet en bestemt producent. ASTM gevindtappe, turbinebolte, høj temperatur-bolte, DIN 2510 alle typer. Alle diametre, længde, type materiale.

 5. NINGBO FRIMA INDUSTRY CO. LTD.

  Kina

  Virksomheden NINGBO FRIMA INDUSTRY CO. LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sedan branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede, CNC-drejedele, dele til motorcykler, præcisionsdele til maskiner, maskindele aluminium, dele i messing, maskindelel rustfrit stål, cnc maskindele, og cnc-fræsede dele brancherne. Den er baseret i Ningbo, Kina.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ASSOCIATED NORM+DREH GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Spiralfjedre branchen. Den opererer også inden for Skruer, Skruer og møtrikker, specialfremstillede, Rundjern, gevindskårne, Skruer, Skruer og møtrikker, specialfremstillede, møtrikker, Rundjern, gevindskårne, CNC-drejedele, og Drejedele med flere spindler brancherne. Den er baseret i Velbert, Tyskland.

 2. SONDERSCHRAUBEN GÜLDNER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden SONDERSCHRAUBEN GÜLDNER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede branchen. Den er baseret i Niederstetten, Tyskland.

 3. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Har du brug for en OEM-producent? Eller har du brug for en leverandør af højere kvalitet? Du kan finde en løsning via os! Grimm Industries Pte Ltd har samarbejdet tæt med vores fabrikker i Kina siden 1995. Vi fokuserer på kundetilpassede produkter med rimelige bearbejdningsomkostninger. Vi lægger vægt på god kommunikation og sørger for, at alle krav er fuldt forstået, før produktionen påbegyndes. Vi leverer vores produkter til Europa, Skandinavien, Australien, Sydøstasien og Amerika. Vores produkter anvendes i bilindustrien, byggeriet, søfartsindustrien og i raffinaderier.

  Alle produkter for "skruer og møtrikker- specialfremstillede"

 4. AXXATRONIC GMBH

  Tyskland

  AXXATRONIC GmbH er blandt de førende leverandører af elektromekaniske komponenter. I mere end tre årtier har virksomheden arbejdet fremtidsorienteret. Vores omfattende sortiment består af egenproducerede afstandsbolte og elektronik-kabinetter, kabelbindere og tilbehør fra den velrenommerede kabelbinderproducent PANDUIT fra USA, stik og yderligere komponenter såsom sikkerhedsafbrydere, endestopafbrydere, sikringer og sikringsholdere, etiketter, kantbeskyttelse osv. Endvidere arbejder vi tæt sammen med CamdenBoss fra England, der fremstiller kabinetter og komponenter. AXXATRONIC er din partner, både når det gælder små og store projekter: Ud over vores standard-sortiment fremstiller vi også vores afstandsbolte efter tegning. Vi tilbyder kundespecifik bearbejdning af vores elektronik-kabinetter og/eller påtryk eller helt anvendelsesspecifikke kabinetter efter dine anvisninger.

 5. MASSARD SAS

  Frankrig

  Massard & Cie: løsningen til stangdrejning. Fabrikant af stangdrejede dele efter tegning og specialist i lange dele, fra Ø 2 til Ø 60 mm i stænger og indtil Ø 200 mm i jernstykker: Nitter, trækstænger, indsatse, fittings, propper. Vi bearbejder alle typer drejekomponenter. Aktiviteter: Stangdrejning - gevindstænger, øskener - indsatse til støbning eller selvskærende gevind - meget højtydende industribefæstelser (motor mv.) - bolte, skruer i specialstål, rustfrit stål, titanium, inconel, polymer.

 1. I.C.F. SRL - VITERIA E MINUTERIE METALLICHE

  Italien

 2. SMG INDUSTRIE

  Frankrig

 1. KALELILER CIVATA A.S / FASTENERS

  Tyrkiet

 2. SFC (EUROPE) LTD

  Det Forenede Kongerige

 3. VEDIA GROUP

  Tyrkiet

 4. ETS THEVENIN COMPAGNIE

  Frankrig

 5. BROOKS FORGINGS LTD

  Det Forenede Kongerige

 6. INFA S.R.L.

  Italien

 7. BOLT KING

  Det Forenede Kongerige

 8. ZOPPELLETTO S.P.A.

  Italien

 1. MCS KELEPCE VE HAVLUPAN

  Tyrkiet

 2. RATTAN INDUSTRIES (INDIA)

  Indien

 3. COMMERCIAL FASTENERS SRL

  Italien

 4. ZOBEL

  Frankrig

 5. DELMON TRADING LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 6. RM MINUTERIE SRL

  Italien

 7. TOV "UKRGAZPROMSERVÍS"

  Ukraine

 8. MKF SERVICES

  Det Forenede Kongerige

 9. SHETH BROTHERS

  Indien

 10. WESTBOLT, UAB

  Litauen

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis