• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skruefjedre

Resultater for

Skruefjedre - Import eksport

 1. TEVEMA

  Holland

  Verified by europages badge

  TEVEMA blev oprettet i 1936 og har utvivlsomt slået sig fast som en absolut autoritet inden for tekniske fjedre, hvad end det drejer sig om standardprodukter eller kundetilpassede løsninger. Vi tilbyder en bred og alsidig vifte af produkter over hele verden og kan derved imødekomme behovene fra en lang række industrier. Udvalget fra TEVEMA er ikke blot komplet, men også fleksibelt, med en unik kombination af standardfjedre samt muligheden for at fremstille særlige kundetilpassede fjedre for at tilfredsstille ethvert individuelt krav fra kunden. Denne smidighed i produktionen og kundetilpasning gør TEVEMA til en uomgængelig partner i projekter, som nødvendiggør specifikke og skræddersyede løsninger inden for tekniske fjedre. Virksomheden, der er fast forankret i traditioner og erfaring, men som stadig er meget lydhør over for kravene fra nutidens kunder, står for kvalitet og pålidelighed på markedet for tekniske fjedre. Derfor er valget åbenlyst: For alle behov inden for tekniske fjedre, TEVEMA er en pålidelig partner. Alsidigheden og soliditeten ved produkterne fra TEVEMA er i dag lige ved hånden. Skynd dig at udforske potentialet ved fjedre fra TEVEMA, og påskøn den høje kvalitet og den knowhow, der har kendetegnet virksomheden siden 1936.

 2. PIERON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1925 har PIERON – en familievirksomhed i 4. generation – produceret tekniske fjedre til næsten alle industrielle områder. Spidskompetencen ligger inden for bil-, elektronik- og sportsbranchen. På hovedsædet i Bocholt beskæftiger virksomheden mere end 270 medarbejdere på et driftsareal på ca. 20.000 m², hvor der konstant arbejdes med nye løsninger til ring-, tryk- og drejefjedre samt stanse-, bukke- og trådbukkedele. Specialdele og komponenter afrunder vores produktsortiment. De mest moderne produktionsprocesser sikrer, at produktionen opfylder de strengeste krav.

 3. DIETZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fjederproduktion kræver højeste præcision for at leve op til krav til komplekse strukturer og tilhørende funktioner. På grund af stigende kvalitetskrav videreudvikler vi hele tiden arbejdsmaterialer og produkter. Deres funktionsdygtighed sikres ved hjælp af permanente kvalitetskontroller. Kontrolresultaterne stiller vi naturligvis gerne til rådighed. Ved fremstilling af fjedre og bøjelige tråddele garanterer vi, at vores produkter overholder det, vi lover. Vores mål er højeste forsyningssikkerhed og så lidt besvær som muligt for vores kunder. Dette forfølger vi med vores databasebaserede lagersystem, som både omfatter lageret for råstoffer og lageret for færdige dele. Takket være vores smidige strukturer og processer er vi i stand til at reagere yderst fleksibelt på dine logistiske krav.

 4. SCHNORR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi fremstiller tallerkenfjedre, låseskiver, spændeskiver, bølgefjedre og stansedele af fjederstål. SCHNORR® produkter er førstevalg overalt, hvor metal gennem kraft og form skal opfylde krævende funktioner i forbindelse med bevægelse, affjedring og sikring. Som pioner inden for tallerkenfjederanvendelser grundlagde Adolf Schnorr den indehaverledede familievirksomhed i 1908. I dag er SCHNORR® vokset til en internationalt førende problemløser på området tallerkenfjedre og skruesikring, med globalt forgrenede salgsafdelinger. Ud over de mange års erfaring med stansning og drejning anvender virksomheden også finskæringsteknologi og har knowhow inden for fremstilling af værktøjskritiske tallerkenfjedre samt endnu en produktgruppe – bølgefjederen som tegningsdel.

 5. MONNINGER FEDERN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 75 år har Monninger været DEN bedste kompetence indenfor fjedre i stål og rustfrit stål. Her har erfaring, kundeforhold og kvalitet altid dannet grundlag for succes. I 1994 blev vi for første gang ISO 9001 certificeret. I 2012 gik vi ind i en ny æra, idet vi blev certificeret i henhold til ISO TS 16949, hvilket har kendetegnet vores virksomhed. Vores virksomhed er for længe siden blevet til et anerkendt mærke, som er velkendt blandt vores kunder og i fagkredse. Vores gode omdømme skyldes vores konstante principper - som stammer fra vores grundlæggelse i 1945, og indtil i dag: Præcision. Dynamik. Ingeniør opfindsomhed. Anvendelse af dynamik. Vi har brugt mere tid på at udvikle disse kernekompetencer, at forberede virksomheden til fremtiden på en strategisk måde, og dermed skabe en synlig position på markedet. I tæt samarbejde med marketingsbureauet solldesign, har Monninger skabt en markedskendskab med en klar identitet og tilstedeværelse.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RÖHRS, DR. WERNER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1919 har vi været kendt i hele verden som specialist inden for tekniske fjedre til krævende opgaver. Vores produktportefølje indeholder fjedre i enhver form og type. Til vores produktionsprogram hører især trykfjedre i rund- og fladtråd, tallerkenfjedre, skruetallerkenfjedre, flertrådsfjedre og mange andre fjedre. Produkter: blad-, flad- og formfjedre, dæmpningsfjedre, trykfjedre, fladtrådsfjedre, flertrådsfjedre, nivelleringssko, skruefjedre, tallerkenfjedre, torsionsfjedre, wirbulatorer og mere.

 2. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Præcisionsfjedre, Specialdesignede fjedre, Trådfjedre, fjedre efter tegning, torsionsfjedre, Præcisionsfjedre, fjedre i rustfrit stål, Specialdesignede fjedre, og præcisionsfjedre brancherne. Den er baseret i Selvazzano Dentro, Italien.

 3. LE RESSORT INDUSTRIEL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LE RESSORT INDUSTRIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Spiralfjedre, Bladfjedre, trykfjedre, trækfjedre, torsionsfjedre, skruefjedre, fjedre i rustfrit stål, fladfjedre, og Spiralfjedre brancherne. Den er baseret i Geispolsheim, Frankrig.

 4. OESCH GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden OESCH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hængsler branchen. Den opererer også inden for Spænder, Skruefjedre, Spiralfjedre, trykfjedre, Fjedre til tekniske formål, Spænder, bøjler, Skruefjedre, og Spiralfjedre brancherne. Den er baseret i Magden, Schweiz.

 5. E. RAMSEIER WERKZEUGNORMALIEN AG

  Schweiz

  Virksomheden E. RAMSEIER WERKZEUGNORMALIEN AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Skruefjedre branchen. Den er baseret i Wangen, Schweiz.

 1. SPRING GROUP S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SPRING GROUP S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Trådfjedre, Skruefjedre, Bladfjedre, Trådfjedre, Skruefjedre, og Bladfjedre brancherne. Den er baseret i San Giovanni In Persiceto, Italien.

 2. ANAMAS SPRING MANUFACTURING AND MACHINE TRADING LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden ANAMAS SPRING MANUFACTURING AND MACHINE TRADING LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruefjedre branchen. Den opererer også inden for fjedre til landbruget brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 1. METALPOL SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden METALPOL SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for fjedre til landbruget, og skruefjedre brancherne. Den er baseret i Mielec, Polen.

 2. UNITED SPRINGS SAS

  Frankrig

  Virksomheden UNITED SPRINGS SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Skruefjedre, trykfjedre, torsionsfjedre, fladfjedre, og Skruefjedre brancherne. Den er baseret i Charmes, Frankrig.

 3. RUGÓCENTER KFT.

  Ungarn

  Virksomheden RUGÓCENTER KFT., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruefjedre branchen. Den er baseret i Újszilvás, Ungarn.

 4. LE RESSORT

  Frankrig

  Virksomheden LE RESSORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Skruefjedre, Skruefjedre, og gardinstænger brancherne. Den er baseret i Herimoncourt, Frankrig.

 5. BM - SPRING

  Bulgarien

  Virksomheden BM - SPRING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruefjedre branchen. Den er baseret i Apriltsi, Bulgarien.

 6. FEDERN RÜTER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FEDERN RÜTER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Spiralfjedre, Bladfjedre, Trådfjedre, Skruefjedre, Spiralfjedre, Bladfjedre, Trådfjedre, og Skruefjedre brancherne. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

 7. VANEL TECH LIMITED SPÓLKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA ODDZIAL W POLSCE

  Polen

  Virksomheden VANEL TECH LIMITED SPÓLKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA ODDZIAL W POLSCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruefjedre branchen. Den opererer også inden for Fiksering - maskiner til produktionen, fjedre, ringe, kuglelejer, og Fiksering - maskiner til produktionen brancherne. Den er baseret i Kostrzyn Nad Odra, Polen.

 8. MUELLES CROM

  Spanien

  Virksomheden MUELLES CROM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruefjedre branchen. Den opererer også inden for fjedre, og mekaniske tætninger med flere fjedre brancherne. Den er baseret i Granollers, Spanien.

 1. STANDART YAY SANAYI VE TICARET A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden STANDART YAY SANAYI VE TICARET A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruefjedre branchen. Den opererer også inden for trykfjedre, og stålfjedre brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. BULTZAKI S.L

  Spanien

  Virksomheden BULTZAKI S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for skruefjedre, og Formning af tråd brancherne. Den er baseret i Vitoria Gasteiz, Spanien.

 3. COLOMBI MOLLIFICIO S.P.A.

  Italien

  Virksomheden COLOMBI MOLLIFICIO S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Trådfjedre, Skruefjedre, Trådfjedre, og Skruefjedre brancherne. Den er baseret i Valmadrera, Italien.

 4. ANTECON S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ANTECON S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Trådfjedre, Skruefjedre, Trådfjedre, og Skruefjedre brancherne. Den er baseret i Sovico, Italien.

 5. AIREDALE SPRINGS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AIREDALE SPRINGS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruefjedre branchen. Den opererer også inden for Bladfjedre, Fjedre, Spiralfjedre, Spiralfjedre, Bladfjedre, Fjedre, Spiralfjedre, og Spiralfjedre brancherne. Den er baseret i Keighley, Det Forenede Kongerige.

 6. BACCHETTI SAS

  Italien

  Virksomheden BACCHETTI SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruefjedre branchen. Den er baseret i Padova, Italien.

 7. MOLLIFICIO BO-MOLL

  Italien

  Virksomheden MOLLIFICIO BO-MOLL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Trådfjedre, Skruefjedre, Trådfjedre, og Skruefjedre brancherne. Den er baseret i Sant'agata Bolognese, Italien.

 8. LE MOLLE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LE MOLLE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Trådfjedre, Skruefjedre, Trådfjedre, og Skruefjedre brancherne. Den er baseret i Cusano Milanino, Italien.

 9. NUOVO MOLLIFICIO RHODENSE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NUOVO MOLLIFICIO RHODENSE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Trådfjedre, Skruefjedre, Trådfjedre, og Skruefjedre brancherne. Den er baseret i Lainate, Italien.

 10. KERN - LIEBERS - ITALIA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden KERN - LIEBERS - ITALIA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Trådfjedre, Skruefjedre, Trådfjedre, og Skruefjedre brancherne. Den er baseret i Settimo Torinese, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis