• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skruefjedre

Resultater for

Skruefjedre - Import eksport

 1. DR. WERNER RÖHRS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Siden 1919 har vi været kendt i hele verden som specialist inden for tekniske fjedre til krævende opgaver. Vores produktportefølje indeholder fjedre i enhver form og type. Til vores produktionsprogram hører især trykfjedre i rund- og fladtråd, tallerkenfjedre, skruetallerkenfjedre, flertrådsfjedre og mange andre fjedre. Produkter: blad-, flad- og formfjedre, dæmpningsfjedre, trykfjedre, fladtrådsfjedre, flertrådsfjedre, nivelleringssko, skruefjedre, tallerkenfjedre, torsionsfjedre, wirbulatorer og mere.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. MONNINGER FEDERN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  I mere end 75 år har Monninger været DEN bedste kompetence indenfor fjedre i stål og rustfrit stål. Her har erfaring, kundeforhold og kvalitet altid dannet grundlag for succes. I 1994 blev vi for første gang ISO 9001 certificeret. I 2012 gik vi ind i en ny æra, idet vi blev certificeret i henhold til ISO TS 16949, hvilket har kendetegnet vores virksomhed. Vores virksomhed er for længe siden blevet til et anerkendt mærke, som er velkendt blandt vores kunder og i fagkredse. Vores gode omdømme skyldes vores konstante principper - som stammer fra vores grundlæggelse i 1945, og indtil i dag: Præcision. Dynamik. Ingeniør opfindsomhed. Anvendelse af dynamik. Vi har brugt mere tid på at udvikle disse kernekompetencer, at forberede virksomheden til fremtiden på en strategisk måde, og dermed skabe en synlig position på markedet. I tæt samarbejde med marketingsbureauet solldesign, har Monninger skabt en markedskendskab med en klar identitet og tilstedeværelse.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. PIERON GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Siden 1925 har PIERON – en familievirksomhed i 4. generation – produceret tekniske fjedre til næsten alle industrielle områder. Spidskompetencen ligger inden for bil-, elektronik- og sportsbranchen. På hovedsædet i Bocholt beskæftiger virksomheden mere end 270 medarbejdere på et driftsareal på ca. 20.000 m², hvor der konstant arbejdes med nye løsninger til ring-, tryk- og drejefjedre samt stanse-, bukke- og trådbukkedele. Specialdele og komponenter afrunder vores produktsortiment. De mest moderne produktionsprocesser sikrer, at produktionen opfylder de strengeste krav.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. DIETZ GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Fjederproduktion kræver højeste præcision for at leve op til krav til komplekse strukturer og tilhørende funktioner. På grund af stigende kvalitetskrav videreudvikler vi hele tiden arbejdsmaterialer og produkter. Deres funktionsdygtighed sikres ved hjælp af permanente kvalitetskontroller. Kontrolresultaterne stiller vi naturligvis gerne til rådighed. Ved fremstilling af fjedre og bøjelige tråddele garanterer vi, at vores produkter overholder det, vi lover. Vores mål er højeste forsyningssikkerhed og så lidt besvær som muligt for vores kunder. Dette forfølger vi med vores databasebaserede lagersystem, som både omfatter lageret for råstoffer og lageret for færdige dele. Takket være vores smidige strukturer og processer er vi i stand til at reagere yderst fleksibelt på dine logistiske krav.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. FEDERNFABRIK SUBTIL GMBH - (SUBTIL GROUP)

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Med mere end 360 ansatte fordelt på tre lokationer, producerer Subtil Group alle slags tekniske fjedre såsom trykfjedre, trækfjedre, torsionsfjedre, låse-/fjederhylser, formede tråddele samt stemplede og bøjede dele af højeste kvalitet. Sammen med vores højtydende partnere inden for efterbehandlingstjenester som f.eks. overfladebehandling, tilbyder vi vores kunder en bred vifte af produkter inden for disse områder fra en enkelt kilde: Trykfjedre fra 0, 10 mm til maks. 12 mm tråddiameter. Træk-/torsionsfjedre fra 0, 20 mm til maks. 12 mm tråddiameter. Trådformdele i wire fra 0, 20 mm til maks. 12 mm tråddiameter i rund- og profilwire. Bånd-/stansedele i bånd fra 0, 20 til 3 mm materialetykkelse, og op til en materialebredde på 100 mm

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. SCHNORR GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi fremstiller tallerkenfjedre, låseskiver, spændeskiver, bølgefjedre og stansedele af fjederstål. SCHNORR® produkter er førstevalg overalt, hvor metal gennem kraft og form skal opfylde krævende funktioner i forbindelse med bevægelse, affjedring og sikring. Som pioner inden for tallerkenfjederanvendelser grundlagde Adolf Schnorr den indehaverledede familievirksomhed i 1908. I dag er SCHNORR® vokset til en internationalt førende problemløser på området tallerkenfjedre og skruesikring, med globalt forgrenede salgsafdelinger. Ud over de mange års erfaring med stansning og drejning anvender virksomheden også finskæringsteknologi og har knowhow inden for fremstilling af værktøjskritiske tallerkenfjedre samt endnu en produktgruppe – bølgefjederen som tegningsdel.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. LE RESSORT INDUSTRIEL

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. MOLLIFICIO SCASSA MAURO - MOLLE BRESCIA

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. MOLLIFICIO SCASSA MAURO - MOLLE BRESCIA

  Italien

  Verified by Europages badge
 5. E. RAMSEIER WERKZEUGNORMALIEN AG

  Schweiz

 1. SPRING GROUP S.R.L.

  Italien

 2. ANAMAS SPRING MANUFACTURING AND MACHINE TRADING LTD

  Tyrkiet

 3. METALPOL SP. Z O.O.

  Polen

 4. UNITED SPRINGS SAS

  Frankrig

 5. LE RESSORT

  Frankrig

 6. BM - SPRING

  Bulgarien

 7. FEDERN RÜTER GMBH

  Tyskland

 8. STANDART YAY SANAYI VE TICARET A.S.

  Tyrkiet

 9. MUELLES CROM

  Spanien

 10. AIREDALE SPRINGS LTD

  Det Forenede Kongerige

 1. M.S. AMBROGIO S.P.A.

  Italien

 2. ESSADOL SARL

  Marokko

 3. IL MOLLIFICIO BORRONI S.R.L.

  Italien

 4. MOLLIFICIO LECCHESE S.R.L.

  Italien

 5. NUOVO MOLLIFICIO RHODENSE S.R.L.

  Italien

 6. MOLLIFICIO BO-MOLL

  Italien

 7. ANTECON S.R.L.

  Italien

 8. INVEL PLUS SPOL. S R. O.

  Tjekkiet

 9. TECHNOSPRINGS ITALIA S.R.L.

  Italien

 10. MICROMOLLE DI D'AGOSTINO ING.VLADIMIRO & C.

  Italien