• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skovle og grabber- kran-

Resultater for

Skovle og grabber- kran- - Import eksport

 1. NEGRINI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Negrini producerer mekaniske og hydrauliske gribeskovle, hydrauliske bejdsemidler, mekaniske, radio, miljømæssige, tipvogne til membraner, tipvogne med indhalingslinje. Vores tekniske afdeling er altid klar til at tage tekniske problemer op og løse dem og præsentere og forklare de passende løsninger. Om nødvendigt bruger Negrini ingeniører, når det gælder om at finde en løsning på komplekse problemer. Produkterne kontrolleres af kvalificeret personale.

 2. MASKINFABRIKKEN JST A/S

  Danmark

  Vi laver redskaber til læsse- og gravemaskiner og har et stort udvalg af disse til entreprenørbranchen og landbruget i hele Europa. Vi tilbyder et af markedets største udvalg af skovle og redskaber til læsse- og gravemaskiner og fremstiller også custom-made skovle og redskaber. Vi har stor erfaring med heavy duty og extra heavy duty skovle. JST skovlene og redskaberne lavet i Danmark og vi fremstiller også selv næsten alle delene til vores skovle og redskaber. Dette giver os fuld kontrol over kvaliteten og produktionsprocessen, og hjælper os til at fremstille nogle af de bedste skovle og redskaber på markedet. Vi udvikler og forbedrer løbende vores produkter, så de passer til de udfordringer, som vores kunder har.

 3. 123MANUTENTION

  Det Forenede Kongerige

  123Manutention har specialiseret sig i salg af udstyr til materialehåndtering og opbevaring til professionelle og tilbyder et komplet sortiment af materialehåndteringsudstyr: transportkasser, gaffelstablere, sækkevogne, stablere, vogne, løfteborde, kraner. 123Manutention tilbyder især et stort udvalg i transportkasser til opmagasinering: tipvogne, automatiske tipvogne, transportkasser med bund der kan åbnes, transportkasser til beton, transportkasser til sand, osv. Tøv ikke med at besøge vores hjemmeside.

 4. TECHNOPARK IMPULSE LLC

  Rusland

  LLC Technopark Impulse er en del af en alsidig industriel gruppe af virksomheder, Tradicia. Technopark Impulse fremstiller beslag til specialudstyr til virksomheder inden for vejkonstruktion, kommnunel drift, mineindustrien og landbruget: hydraulisk udstyr, konstruktionsmaskiner, vejlægning - maskiner og udstyr, udvindingsmaskiner og udstyr - mineraler og årer, maskiner til vejrensning, skovle og grab, kranredskaber. Virksomheden anvender et stort udvalg af løsninger – fra udvikling og produktion af redskaber til deres levering, service og teknisk support. Fabrikken udfører en fuld produktionscyklus. Alle fremstillede produkter udvikles på et specifikt designkontor, og produktionen af alle komponenter og den endelige montering af de færdige produkter, udføres på virksomhedens produktionsfaciliteter.

 5. WINKELBAUER SCHWEIZ AG

  Schweiz

  Winkelbauer GmbH er et maskinteknikfirma med hovedkvarter i Anger/Weiz, Styria. På et produktionsareal på ca. 60.500 m² er der omkring 90 højtkvalificerede medarbejdere der behandler mere end 3.000 ton stål om året til højkvalitets arbejdsredskaber og udstyr til byggemaskiner (op til 150 tons). Virksomheden deler sine aktiviteter i 4 store områder, som muliggør optimal support og brug af synergier for kunden: entreprenørmaskiner, komponentproduktion, tænketank. Fire tæt forbundne forretningsområder gør det muligt for kunden på den ene side at trække på ubegrænsede ressourcer, og på den anden side have sikkerhed for, at blive behandlet perfekt af en professionel. For vores kunder udvikler og producerer vi ikke kun højkvalitets arbejdsredskaber og udstyr til byggemaskiner på op til 100 tons. Vores alsidige maskinpark og det høje niveau af lodret integration gør os til en professionel partner, når det gælder applikationsorienterede løsninger til særlige udfordringer

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VOLQUETES PONFERRADA SL

  Spanien

  Specialfremstilling af alle typer påhængsvogne til lastbiler og særlig påhængsvogne op til 14 m længde. Forhandler af kraner af mærket HMF.

 2. DS TRANS HANDELS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DS TRANS HANDELS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skovle og grabber, kran- branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 3. BMF HYDRAULICS

  Holland

  Virksomheden BMF HYDRAULICS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skovle og grabber, kran- branchen. Den opererer også inden for Cylindre, hydrauliske, støbning stål, takker til gravemaskiner, Cylindre, hydrauliske, og transport af skrot brancherne. Den er baseret i Barendrecht, Holland.

 4. AFA AG FÜR ANBAUGERÄTE

  Schweiz

  Virksomheden AFA AG FÜR ANBAUGERÄTE, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Skovle og grabber, kran- branchen. Den er baseret i Buchrain, Schweiz.

 5. COMECA INDUSTRIES

  Frankrig

  Virksomheden COMECA INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skovle og grabber, kran- branchen. Den opererer også inden for Kedelarbejde, krus, Kedelarbejde, og Maskiner, specialbygget brancherne. Den er baseret i Castres, Frankrig.

 1. GECO MANUTENTION

  Frankrig

  Virksomheden GECO MANUTENTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skovle og grabber, kran- branchen. Den er baseret i Montrevault-Sur-Evre, Frankrig.

 2. SECATOL

  Frankrig

  Virksomheden SECATOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skovle og grabber, kran- branchen. Den opererer også inden for betonspande brancherne. Den er baseret i Saint-benoit Cédex, Frankrig.

 1. EUROBEN

  Frankrig

  Virksomheden EUROBEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skovle og grabber, kran- branchen. Den er baseret i Annezin, Frankrig.

 2. THE BUCKET MANUFACTURING

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden THE BUCKET MANUFACTURING, er en Multi-Category, der opererer inden for Skovle og grabber, kran- branchen. Den opererer også inden for Gribere og skovle, stenslibere, spray, og apparater til rensning af rist af vandledning brancherne. Den er baseret i Chepstow, Det Forenede Kongerige.

 3. NORD BENNE

  Frankrig

  Virksomheden NORD BENNE, er en Distributør, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den opererer også inden for Skovle og grabber, kran-, Skovle og grabber, kran-, montering af kraner, indretning af varevogne, og industrielle bundrammer brancherne. Den er baseret i Loos Cedex, Frankrig.

 4. SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR

  Tyskland

  Virksomheden SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR, er en Engrossalg, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Nedrivning - maskiner og udstyr, Skovle og grabber, kran-, Nedrivning - maskiner og udstyr, og Skovle og grabber, kran- brancherne. Den er baseret i Oelsnitz, Tyskland.

 5. SCREENPOD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SCREENPOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skovle og grabber, kran- branchen. Den er baseret i Dungannon, Det Forenede Kongerige.

 6. BIG BENNES

  Frankrig

  Virksomheden BIG BENNES, der opererer inden for Skovle og grabber, kran- branchen. Den opererer også inden for Kompaktorer og knusemaskiner, Affaldstransportering, Dekontaminering af industriaffald, Sigtemaskiner, Kompaktorer og knusemaskiner, Affaldstransportering, og Dekontaminering af industriaffald brancherne. Den er baseret i Soignolles-en-brie, Frankrig.

 7. PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Byggepladsinstallationer og udstyr, Kraner og portalkraner, Skovle og grabber, kran-, Løftning - køretøjer, Byggepladsinstallationer og udstyr, Kraner og portalkraner, Skovle og grabber, kran-, og Løftning - køretøjer brancherne. Den er baseret i Erdmannhausen, Tyskland.

 8. BENNES DALBY

  Frankrig

  Virksomheden BENNES DALBY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldscontainere til industrielle køretøjer branchen. Den opererer også inden for Skovle og grabber, kran-, og Skovle og grabber, kran- brancherne. Den er baseret i Saint-antoine-de-ficalba, Frankrig.

 1. CRACO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CRACO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Skovle og grabber, kran-, Båndtransportører, Sigtningssystemer, Vibratorer, industrielle - installationer, Skovle og grabber, kran-, Båndtransportører, Sigtningssystemer, og Vibratorer, industrielle - installationer brancherne. Den er baseret i Atzelgift, Tyskland.

 2. HEDA LIFT

  Tyrkiet

  Virksomheden HEDA LIFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skovle og grabber, kran- branchen. Den opererer også inden for Elektriske krantrucks, sakseelevatorer, elektriske elevatorer, og løfteplatforme brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 3. ASS MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ASS MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skovle og grabber, kran- branchen. Den opererer også inden for apparater til robotteknik, hurtig fremstilling af prototyper, sættevogne, og robotiseret automation brancherne. Den er baseret i Overath, Tyskland.

 4. PCM HANDLING & TRANSPORT EQUIPMENT

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PCM HANDLING & TRANSPORT EQUIPMENT, er en Distributør, der opererer inden for Skovle og grabber, kran- branchen. Den er baseret i Northamptonshire, Det Forenede Kongerige.

 5. ARMADOR CONSULTANCY MACHINERY LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden ARMADOR CONSULTANCY MACHINERY LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skovle og grabber, kran- branchen. Den opererer også inden for bor til boremaskine, og fondamentspæle brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 6. JAVACPRODUCTION

  Tjekkiet

  Virksomheden JAVACPRODUCTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skovle og grabber, kran- branchen. Den opererer også inden for Gribere og skovle, og Dræg brancherne. Den er baseret i KRNOV, Tjekkiet.

 7. SPEED BENNE

  Frankrig

  Virksomheden SPEED BENNE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skovle og grabber, kran- branchen. Den opererer også inden for grusdepot, affaldsindsamling, og containerlastibler brancherne. Den er baseret i Brenouille, Frankrig.

 8. TRAMAC

  Belgien

  Virksomheden TRAMAC, er en Distributør, der opererer inden for Skovle og grabber, kran- branchen. Den opererer også inden for hydrauliske gravemaskiner til jordarbejde brancherne. Den er baseret i Alleur, Belgien.

 9. GIMBRE

  Frankrig

  Virksomheden GIMBRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skovle og grabber, kran- branchen. Den er baseret i Saint Macaire, Frankrig.

 10. AGRIGNIA

  Belgien

  Virksomheden AGRIGNIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Skovle og grabber, kran-, Knuse- og formalingsmaskiner, Skovle og grabber, kran-, og Knuse- og formalingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Darion, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis