• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skivefjedre

Resultater for

Skivefjedre - Import eksport

 1. MÜHL GMBH BEFESTIGUNGSMATERIALIEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Firmaet MÜHL i Leopoldshöhe er en kompetent virksomhed, når det gælder innovative befæstelsesteknikker. Uddannede salgsspecialister rådgiver dig og sikrer en hurtig og økonomisk fordelagtig realisering af den foreliggende opgavestilling. MÜHL tilbyder et interessant program af normale og specielle skrueforbindelser i alle udførelser og materialer. Takket være en hurtig ordreafvikling i 24-timers service. Herunder har produktkvaliteten højeste prioritet.

 2. LESJÖFORS INDUSTRIAL SPRINGS & PRESSINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lesjöfors-gruppen er en global producent af tekniske fjedre og en af verdens største. Produktprogrammet inden for fjederteknik omfatter tråd- og båndfjedre, stansede og bukkede emner samt gastrykfjedre. Vores erfaring som fjederfabrik går tilbage til 1852. I dag sørger mere end 1800 engagerede medarbejdere for, at alt forløber gnidningsfrit og professionelt lige fra fjederberegning til forsendelse. Takket være vores mange års erfaring inden for fjedre, stanseteknik og bukketenik viser vi vores kunder skræddersyede løsninger, som takket være vores fleksible produktionskapaciteter hurtigt kan leveres. Når det gælder globalisering, er vi repræsenteret internationalt. I dag har vi produktions- eller salgsafdelinger i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Holland, Storbritannien, Slovakiet, Letland, Rusland, Kina, Thailand, Singapore, Mexico og USA.

 3. PRESSIRESSORT

  Frankrig

  Undersøgelse, design, fremstilling og salg af alle typer fjedre til industrien, rumfart, nuklearsektoren, den mekaniske branche, transport, fjedre til skibsreparation, petrokemi, fødevaresektoren og medicin. PRESSIRESSORT er også leverandør til hydroelektriske dæmninger. Vi tilbyder fjederproduktion efter mål og computerstøttet design. Kalibrering af fjedre. Fabrikation af nåle, betastifter, ringe, spiralfjedre, metalfjedre, trådfjedre og formede plader. Materiale: stål, rustfrit stål, inconel, phosphorbronze, kobber, beryllium og andre. Udvikling af højteknologiske løsninger med fjedre til beregning af prototyper eller dele til små og store serier. Vores indkøbere, teknikere og rådgivende ingeniører har specifik viden inden for produktdesign og fantasifulde nye løsninger. : Fra enkeltdele til store serier i tråd på 0, 2 til 50 mm.

 4. HEWEI DISC SPRING MANUFACTURING CO., LIMITED

  Kina

  HEWEI har haft fokus på forskning og fremstillling af skivefjedre siden 1984. Vores fabrik er ISO9001: 2008 certificeret. Vi har en række forskellige materialer, herunder 50CrV4, 30W4CrVA, SUS301, SUS304, SUS316, 17- 4PH, 17-7PH, 15-7Mo, Inconel 718, Inconel 750, Nimonic 90, H13. I de sidste 30 år har vi fremstillet Optimum skivefjedre i henhold til DIN2093 standard- og inch-serie belleville skiver til flangebolte og kugleleje skivefjedre, og tilpassede skivefjedre i enhver mængde.

 5. ALEXANDER PAAL GMBH

  Tyskland

  Paal står for kvalitet, du kan stole på, og fremragende service. Siden grundlæggelsen i 1945 har vi stillet store krav til vores virksomheder, og den stadige vækst viser, at vores strategi er rigtig. Som kunde hos os garanterer vi dig service på højeste plan og en uovertruffen kvalitet. Kravene til kvalitet begynder ved fremstillingen og fortsætter frem til, at produktet er leveret til kunden.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TESSMA

  Tyskland

  Virksomheden TESSMA, er en Distributør, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Skivefjedre, og Skivefjedre brancherne. Den er baseret i Welzheim, Tyskland.

 2. TIEIG INDUSTRIAL PRODUCTS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TIEIG INDUSTRIAL PRODUCTS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skivefjedre branchen. Den opererer også inden for akrylklæbemidler brancherne. Den er baseret i Neuss, Tyskland.

 3. SMW SCHRAUBEN- UND METALLWARENHANDEL AG

  Schweiz

  Virksomheden SMW SCHRAUBEN- UND METALLWARENHANDEL AG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Skivefjedre branchen. Den er baseret i Züberwangen, Schweiz.

 4. YAYSE SPRING MFG. COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden YAYSE SPRING MFG. COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådfjedre branchen. Den opererer også inden for Skivefjedre, bremsefjedre, profilerede fjedre, og Skivefjedre brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 5. HÄUSSERMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HÄUSSERMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skivefjedre branchen. Den er baseret i Esslingen-Mettingen, Tyskland.

 1. STÖBER INGENIEURBÜRO DIPL.ING. VOLKER STÖBER

  Tyskland

  Virksomheden STÖBER INGENIEURBÜRO DIPL.ING. VOLKER STÖBER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den opererer også inden for Skivefjedre, Skivefjedre, og vingemøtrikker brancherne. Den er baseret i Heroldsberg, Tyskland.

 2. GOKSAN OTOMOTIV LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden GOKSAN OTOMOTIV LTD.STI., er en Distributør, der opererer inden for Skivefjedre branchen. Den opererer også inden for skivefjeder, og specialklæbestoffer brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 1. BELLEFLEX TECHNOLOGIES, LLC

  Forenede Stater

  Virksomheden BELLEFLEX TECHNOLOGIES, LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skivefjedre branchen. Den opererer også inden for spændskiver, og tallerkenfjedre brancherne. Den er baseret i Freeport, Forenede Stater.

 2. SCHNORR GMBH NIEDERLASSUNG ENGEN

  Tyskland

  Virksomheden SCHNORR GMBH NIEDERLASSUNG ENGEN, der opererer inden for Skivefjedre branchen. Den opererer også inden for Befæstelsesindretninger, og Befæstelsesindretninger brancherne. Den er baseret i Engen, Tyskland.

 3. ALCOMEX SPRING WORKS, S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden ALCOMEX SPRING WORKS, S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skivefjedre branchen. Den opererer også inden for Fjedre, Spiralfjedre, Fjedre, og Spiralfjedre brancherne. Den er baseret i Moravany U Brna, Tjekkiet.

 4. TFH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TFH GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Skivefjedre branchen. Den er baseret i Gilching, Tyskland.

 5. GREWIS S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden GREWIS S.R.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Skivefjedre, og Skivefjedre brancherne. Den er baseret i Plumlov , Tjekkiet.

 6. NEPTUNE MARINE SHIPREPAIR B.V.

  Holland

  Virksomheden NEPTUNE MARINE SHIPREPAIR B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Skivefjedre, og Skivefjedre brancherne. Den er baseret i Aalst Gld, Holland.

 7. INSTALHO B.V.

  Holland

  Virksomheden INSTALHO B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Skivefjedre, og Skivefjedre brancherne. Den er baseret i Werkendam, Holland.

 8. SCHNORR ESPANA S.L.U.

  Spanien

  Virksomheden SCHNORR ESPANA S.L.U., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Skivefjedre, og Skivefjedre brancherne. Den er baseret i Figueras, Spanien.

 1. RENOWN SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Det Forenede Kongerige

 2. SCHNORR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi fremstiller tallerkenfjedre, låseskiver, spændeskiver, bølgefjedre og stansedele af fjederstål. SCHNORR® produkter er førstevalg overalt, hvor metal gennem kraft og form skal opfylde krævende funktioner i forbindelse med bevægelse, affjedring og sikring. Som pioner inden for tallerkenfjederanvendelser grundlagde Adolf Schnorr den indehaverledede familievirksomhed i 1908. I dag er SCHNORR® vokset til en internationalt førende problemløser på området tallerkenfjedre og skruesikring, med globalt forgrenede salgsafdelinger. Ud over de mange års erfaring med stansning og drejning anvender virksomheden også finskæringsteknologi og har knowhow inden for fremstilling af værktøjskritiske tallerkenfjedre samt endnu en produktgruppe – bølgefjederen som tegningsdel.

 3. MASCHINENTECHNIK PRETZSCHENDORF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi producerer mekaniske forbindelseselementer, maskindele og CNC-fremstillede tegningsdele. Vores produktprogram omfatter blandt andet: - CNC-fræsede emner efter kundens tegning - Pasfeder i henhold til DIN 6885 - Indlægskiler i henhold til DIN 6886 - Tangentialkiler i henhold til DIN 271 - T-notmøtrikker i henhold til DIN 508 og Rombe-notmøtrikker- Hagekiler i henhold til DIN 6887 - Kærvsøm i henhold til ISO 8746 (DIN 1476), ISO 8747 (DIN 1477) - Rørnitter i henhold til DIN 7340, DIN 7339 på anmodning - Skivefeder i henhold til DIN 6888. Næsten alle DIN-emner kan også i ændret udformning fremstilles som tegningsdel. Følgende bearbejdningsmetoder er mulige: Savning, fræsning, boring, sænkning, gevindskæring (også tommegevind og amerikanske gevind), fladslibing, trovalisering. Vores emner anvendes inden for meget forskellige brancher, f.eks. maskinbygning, elektrisk industri, elektronikindustri, gearkonstruktion, byggeindustri m.m.

 4. ADRIATICA MOLLE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Adriatica Molle er grundlagt i 1977 som et familieforetagende. På lidt mindre end et årti har virksomheden gjort sig stærkt gældende på det italienske marked inden for sektoren til produktion af fjedre og bearbejdning af metaltråd. Virksomhedens engagement i forskning og projektering og dens teknologisk avancerede anlæg har gjort det muligt for Adriatica Molle at imødekomme behovet i de mest forskellige varesektorer hurtigt og effektivt og levere passende, konstruktive løsninger.

 5. METALFOLD SRL

  Italien

  Avantgarde udstyr inden for metaldele til motorcykler, sport, camping, legetøj, dekoration.

 6. TOURSOR

  Frankrig

  Virksomheden TOURSOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for skivefjeder brancherne. Den er baseret i Veron, Frankrig.

 7. FA.BE.RO.

  Italien

  Virksomheden FA.BE.RO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for SMÅ METALDELE branchen. Den opererer også inden for Spændeskiver, skivefjeder, og Spændeskiver brancherne. Den er baseret i Palazzago, Italien.