• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skinner - ikke-jernholdigt metal

Resultater for

Skinner - ikke-jernholdigt metal - Import eksport

 1. FATIH WROUGHT IRON

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. blev etableret i 1983, for at kunne levere en masseproduktion af dekorative smedejernsprodukter. De var den første virksomhed i Tyrkiet inden for denne branche. Virksomheden anvender ISO 9001 kvalitetssikringssystemet og blev certificeret tilbage i 1999, hvormed de var den første producent af smedejernsprodukter i verden, som blev certificeret i henhold til ISO 9001. Virksomheden har et omfattende netværk, takket være deres 250 forhandlere som findes i ethvert område i Tyrkiet. Takket være deres dedikeres maskinfremstillingsområde, er virksomheden i stand til at; -fremstille særlige maskiner -opbygge masseproduktionslinjer -fremstille/forny blæk som bruges i produktionen -udføre vedligeholdelse og reparationer af alle maskiner. Takket være at designafdelingen er under samme tag, kan vi levere; •STØBE SPROSSER •BUEDE SPROSSER •VARMESTØBT JERN •VARMESTØBTE ELEMENTER •VARMESTØBTE SPYD •LETTE OG TUNGE BAROKKER •STØBTE GELÆNDERE/PROFILTER •TOPPE TIL STOLPER •DEKORATIVE BLADE •DEKORATIVE PLADER •METALPLADER •FORMEDE METALPLADER •MONTERINGSTILBEHØR •METALKUNST (PIRUDEM) Kontakt os for flere oplysninger!

 2. PATRY

  Frankrig

  Patry er specialist i godshåndtering på skinner. Mere end 5000 professionelle bruger vore unikke kompetence verden over. Vi leverer skræddersyede løsninger, der er tilpasset dine krav og projekter. Patry tilbyder levering af skinner og montagetilbehør og designer og fremstiller af alle typer for rullende materiel på skinner. Vi tilbyder en bred vifte af skinner, hjul, bogier, specifikke vogne og lokomotiver.

 3. GOLDSCHMIDT THERMIT GMBH

  Tyskland

  Gennem vores 23 selskaber verden over tilbyder vi produkter og tjenester inden for konstruktion, reparation, vedligeholdelse og modernisering af jernbaneanlæg. Takket være det tætte samarbejde mellem selskaberne i gruppen og vores samarbejdspartnere verden over kan vi levere til det internationale vækstmarked inden for skinnebundet trafikal infrastruktur. Uanset om det drejer sig om konstruktion, vedligeholdelse eller modernisering af jernbaneanlæg – så kan du stole på os.

 4. SCHOCK GROUP

  Tyskland

  Virksomheden SCHOCK GROUP, er en Multi-Category, der opererer inden for Skinner - jernholdigt-metal branchen. Den opererer også inden for specielt profilstål, Metalforarbejdning, fabrikation af støbeforme, og konstruktion af redskaber brancherne. Den er baseret i Urbach, Tyskland.

 5. JSC GLOSS & REITER

  Belarus

  Virksomheden JSC GLOSS & REITER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinner - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for håndklædeholder brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GLEISBAU FÜLLBERG GESELLSCHAFT FÜR BAU UND LIEFERUNG VON GLEISANLAGEN ALLER ART MBH

  Tyskland

  Virksomheden GLEISBAU FÜLLBERG GESELLSCHAFT FÜR BAU UND LIEFERUNG VON GLEISANLAGEN ALLER ART MBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skinner - jernholdigt-metal branchen. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

 2. CHAIN LINK FENCE & GRASS FENCE

  Tyrkiet

  Virksomheden CHAIN LINK FENCE & GRASS FENCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinner - jernholdigt-metal branchen. Den opererer også inden for Gartneri og havebrug - udstyr og materiel, Hegn i kurvepil, Gartneri og havebrug - udstyr og materiel, sikkerhedsbarrierer, og dekoration af haver brancherne. Den er baseret i Izmit / Kocaeli, Tyrkiet.

 3. VOSSLOH FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden VOSSLOH FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Skinner - jernholdigt-metal, og Skinner - jernholdigt-metal brancherne. Den er baseret i Rueil-Malmaison Cedex, Frankrig.

 4. FEICHTINGER GMBH

  Østrig

  Virksomheden FEICHTINGER GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Skinner - jernholdigt-metal branchen. Den er baseret i Köstendorf, Østrig.

 5. STE DE PROFILAGE DU POITOU

  Frankrig

  Virksomheden STE DE PROFILAGE DU POITOU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Skinner - jernholdigt-metal, Skinner - jernholdigt-metal, og skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i La Creche, Frankrig.

 1. KAMPMANN GLEISSICHERUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Virksomheden KAMPMANN GLEISSICHERUNGSGESELLSCHAFT MBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skinner - jernholdigt-metal branchen. Den opererer også inden for Byggemaskiner, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Entreprenører til offentlige arbejder, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, og Entreprenører til offentlige arbejder brancherne. Den er baseret i Hannover, Tyskland.

 2. DIPL. ING. DINSTL & RESINGER & CO. GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden DIPL. ING. DINSTL & RESINGER & CO. GESELLSCHAFT M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinner - jernholdigt-metal branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Jernbanemateriel og -udstyr, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Jernbanemateriel og -udstyr, Bygningsarbejde, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

 1. KGT GLEIS- UND TIEFBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KGT GLEIS- UND TIEFBAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Skinner - jernholdigt-metal, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Skinner - jernholdigt-metal, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 2. GLEISBAU SABRODT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GLEISBAU SABRODT GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Skinner - jernholdigt-metal, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Skinner - jernholdigt-metal, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Elsterheide, Tyskland.

 3. KOMANDITGESELLSCHAFT EMS GLEISBAU GMBH & CO.

  Tyskland

  Virksomheden KOMANDITGESELLSCHAFT EMS GLEISBAU GMBH & CO., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Skinner - jernholdigt-metal, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Skinner - jernholdigt-metal, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Seevetal, Tyskland.

 4. WALTER GASTHAUS GLEIS- UND TIEFBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden WALTER GASTHAUS GLEIS- UND TIEFBAU GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skinner - jernholdigt-metal branchen. Den opererer også inden for Byggemaskiner, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Entreprenører til offentlige arbejder, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, og Entreprenører til offentlige arbejder brancherne. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 5. JOSEF HELL BAUUNTERNEHMEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden JOSEF HELL BAUUNTERNEHMEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skinner - jernholdigt-metal branchen. Den opererer også inden for Industrirørføring, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Industrirørføring, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Bad Kissingen, Tyskland.

 6. KNAPE GRUPPE HOLDING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KNAPE GRUPPE HOLDING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinner - jernholdigt-metal branchen. Den opererer også inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Byggemaskiner, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Bygningsarbejde, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Byggemaskiner, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, og Bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Kirchheim Bei München, Tyskland.

 7. XAVER PITTRICH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden XAVER PITTRICH GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Skinner - jernholdigt-metal, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Skinner - jernholdigt-metal, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 8. BALFOUR BEATTY RAIL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BALFOUR BEATTY RAIL GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skinner - jernholdigt-metal branchen. Den opererer også inden for Byggemaskiner, Jernbanemateriel og -udstyr, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Byggemaskiner, Jernbanemateriel og -udstyr, Bygningsarbejde, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Halle, Tyskland.

 1. SIEMENS AG

  Tyskland

  Virksomheden SIEMENS AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Skinner - jernholdigt-metal, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Jernbanemateriel og -udstyr, Bygningsarbejde, Skinner - jernholdigt-metal, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Jernbanemateriel og -udstyr, og Bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 2. TECHENERGOPROM LTD

  Ukraine

  Virksomheden TECHENERGOPROM LTD, er en Distributør, der opererer inden for Skinner - jernholdigt-metal branchen. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 3. AUGUSTA GLEISTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AUGUSTA GLEISTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Skinner - jernholdigt-metal, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Skinner - jernholdigt-metal, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Augsburg, Tyskland.

 4. GLEISBAU GMBH & CO. KG THÜRINGEN-SÜNNA

  Tyskland

  Virksomheden GLEISBAU GMBH & CO. KG THÜRINGEN-SÜNNA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Skinner - jernholdigt-metal, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Skinner - jernholdigt-metal, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Sünna, Tyskland.

 5. CARLO VANOLI AG THALWIL

  Schweiz

  Virksomheden CARLO VANOLI AG THALWIL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Skinner - jernholdigt-metal, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Skinner - jernholdigt-metal, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Samstagern, Schweiz.

 6. SCHWEERBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden SCHWEERBAU GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Skinner - jernholdigt-metal, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Skinner - jernholdigt-metal, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 7. SENDOGAN BAHNDIENSTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SENDOGAN BAHNDIENSTE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skinner - jernholdigt-metal branchen. Den opererer også inden for Jernbanemateriel og -udstyr, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Entreprenører til offentlige arbejder, Jernbanemateriel og -udstyr, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, og Entreprenører til offentlige arbejder brancherne. Den er baseret i Recklinghausen, Tyskland.

 8. BALFOUR BEATTY RAIL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BALFOUR BEATTY RAIL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinner - jernholdigt-metal branchen. Den opererer også inden for Byggemaskiner, Jernbanemateriel og -udstyr, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Byggemaskiner, Jernbanemateriel og -udstyr, Bygningsarbejde, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Braunschweig, Tyskland.

 9. SCHNEIDER & SCHNEIDER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHNEIDER & SCHNEIDER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Skinner - jernholdigt-metal, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Skinner - jernholdigt-metal, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Winsen, Tyskland.

 10. KAMPMANN GLEISSICHERUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Virksomheden KAMPMANN GLEISSICHERUNGSGESELLSCHAFT MBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Skinner - jernholdigt-metal, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Skinner - jernholdigt-metal, Byggemaskiner, Bygningsarbejde, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Seevetal, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Skinner - ikke-jernholdigt metal - Import eksport

Antal resultater

4.183 Virksomheder