• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger

Resultater for

Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger - Import eksport

 1. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fra nøjagtig slicing med korrekt vægt samt fleksibel ilægning og emballering af salami / kødpølser, ost og fersk produkter. ; Weber Machinery er en af de førende systemudbydere til slicning / udskæring af applikationer samt automatisering og emballering af ferske produkter. Virksomhedens centrale mål er at gøre livet lettere for vores kunder med fremragende, individuelle løsninger og at gøre det muligt for dem at betjene deres systemer optimalt gennem hele livscyklussen. Weber group er der ialt ansat 1.450 mennesker fordelt på 22 lokationer i 18 lande og det er deres engagement og lidenskab, der bidrager til den samlede succes for Weber Group hver dag. Fra starten har virksomheden været familieejet og ledes i dag af CEO Tobias Weber, den ældste søn af virksomhedens grundlægger Günther Weber.

 2. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Italien

  Verified by europages badge

  Opskæremaskinen af model S220/AF, der er lavet af anodiseret aluminium, er ensbetydende med hurtig vedligeholdelse og absolut hygiejne. Den kan finjusteres til skæretykkelser på mellem 0 og 15 mm og ned en tiendedel af en millimeter. Slibemaskinen er nem at montere, hvilket gør arbejdet nemmere for brugeren og garanterer en perfekt og effektiv skæring af produktet gennem tiden.

 3. URSCHEL DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden URSCHEL DEUTSCHLAND GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger branchen. Den er baseret i Ober-Mörlen, Tyskland.

 4. AG. WORK SOLUTION DI GALASSI CLAUDIO

  Italien

  Mærket AGWS og virksomheden AG. WORK SOLUTIONs formål er at bringe PROFESSIONALISME og KVALITET til hjemmene og italienske virksomheder, uden at undervurdere OPSPARING. AGWS klarer det gennem sit valg af forretningsløsninger og kan tilbyde meget konkurrencedygtige produkter til en fornuftig pris og just-in-time levering og et omfattende netværk med assistance og udveksling. AGWorkSolution er det rette valg, og hundrede kunder benytter sig allerede af vores produkter og tjenester, og alle er fuldt ud tilfredse.

 5. ALL FOOD MACHINES

  Belgien

  Virksomheden ALL FOOD MACHINES, er en Engrossalg, der opererer inden for Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger branchen. Den er baseret i Nazareth, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. E.E.G. SLACHTHUIS MECHELEN

  Belgien

  Virksomheden E.E.G. SLACHTHUIS MECHELEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger branchen. Den opererer også inden for slagtervarer brancherne. Den er baseret i Mechelen, Belgien.

 2. CARNES MURCIA 1981

  Spanien

  Virksomheden CARNES MURCIA 1981, er en Distributør, der opererer inden for Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger branchen. Den er baseret i La Vall D'uixó, Spanien.

 3. LA COUTELLERIE SUÉDOISE

  Belgien

  Virksomheden LA COUTELLERIE SUÉDOISE, er en Detailsalg, der opererer inden for Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger branchen. Den opererer også inden for Slagterier - maskiner og udstyr, slagterkniv, kødøkser til slagtere, og Slagterier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Gingelom, Belgien.

 4. POWINOX

  Tyrkiet

  Virksomheden POWINOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 5. ITALIAN SLICERS

  Italien

  Virksomheden ITALIAN SLICERS, er en Distributør, der opererer inden for Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger branchen. Den er baseret i Cura Carpignano, Italien.

 1. FABER SERVICE

  Italien

  Virksomheden FABER SERVICE, er en Detailsalg, der opererer inden for Vægte branchen. Den opererer også inden for Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, elektroniske butiksvægte, skæremaskiner, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, og eftersalgsservice og reparation brancherne. Den er baseret i Firenze, Italien.

 2. MANCONI & C. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MANCONI & C. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger branchen. Den opererer også inden for elektrisk skinkeskæremaskine brancherne. Den er baseret i Sumirago, Italien.

 1. CORTAFIAMBRES LONCHER

  Spanien

  Virksomheden CORTAFIAMBRES LONCHER, er en Distributør, der opererer inden for Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger branchen. Den opererer også inden for hakkekniv brancherne. Den er baseret i Sant Quirze Del Valles, Spanien.

 2. POLZOT GIUSEPPE

  Italien

  Virksomheden POLZOT GIUSEPPE, er en Engrossalg, der opererer inden for Vejnings- og doseringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Belluno, Italien.

 3. VETTA MACCHI SRL

  Italien

  Virksomheden VETTA MACCHI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger branchen. Den opererer også inden for skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Oggiona Con Santo Stefano, Italien.

 4. ROMANO MASSIMO

  Italien

  Virksomheden ROMANO MASSIMO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger branchen. Den opererer også inden for vægte, og skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Brescia, Italien.

 5. SALURE

  Holland

  Virksomheden SALURE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger branchen. Den er baseret i Gouda, Holland.

 6. SIRMAN S.P.A.

  Italien

  Virksomheden SIRMAN S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Curtarolo, Italien.

 7. BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S.

  Italien

  Virksomheden BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S., der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Casale Monferrato, Italien.

 8. DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE

  Italien

  Virksomheden DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE, der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Verbania, Italien.

 1. A.C.R. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden A.C.R. S.R.L., der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Gallarate, Italien.

 2. CAGNONI ENRICO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CAGNONI ENRICO S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Opvaskemaskiner til institutioner branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Gallarate, Italien.

 3. CAVAZZA CARLO

  Italien

  Virksomheden CAVAZZA CARLO, der opererer inden for Vejnings- og doseringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Sasso Marconi, Italien.

 4. BOTTARI DI SARTOR FRANCESCO

  Italien

  Virksomheden BOTTARI DI SARTOR FRANCESCO, er en Detailsalg, der opererer inden for Vejnings- og doseringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Oderzo, Italien.

 5. FUSI DI FUSI GABRIELE

  Italien

  Virksomheden FUSI DI FUSI GABRIELE, der opererer inden for Vejnings- og doseringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Lucca, Italien.

 6. MEETING S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MEETING S.R.L., der opererer inden for Vejnings- og doseringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Pollenza, Italien.

 7. SAMMARTANO GIANLUCA

  Italien

  Virksomheden SAMMARTANO GIANLUCA, der opererer inden for Vejnings- og doseringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 8. MAVIC S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MAVIC S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Hakkemaskiner til institutionscatering, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Hakkemaskiner til institutionscatering brancherne. Den er baseret i Oggiona Con Santo Stefano, Italien.

 9. VE.BA. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden VE.BA. S.N.C., er en Engrossalg, der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 10. O.M.S. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden O.M.S. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Jerago Con Orago, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis