• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skinke

Resultater for

Skinke - Import eksport

 1. THE FAMILY BUTCHERS GERMANY GMBH

  Tyskland

  The Family Butchers (TFB) er Tysklands anden største pølseforarbejdningsvirksomhed med otte produktionslokaliteter, 2.400 medarbejder og en årsomsætning på 720 mio. euros. Familievirksomheden har både mange års erfaring og kompetence som produktionsspecialist for handelsmærker og som mærkeproducent for kendte mærker som Reinert Bärchen (Reinert Lille bjørn), Reinert Sommerwurst Reinert sommerpølse), Reinert Chambelle, Reinert Schinken Nuggetz (Reinert skinkenuggets) og Reinert HerzensSACHE (Reinert HjerteSAG). Tanken om innovation er i den forbindelse fast forankret i virksomheden: Således har TFB med Reinert Bjørne-pålæg med succes opfundet segmentet pølseprodukter til børn og har med HerzensSACHE (HjerteSAG) lanceret det første pølsemærke fra opdræt, som er 100 % fri for antibiotika på det tyske marked. Hvert år produceres mere end 660 millioner selvbetjeningsprodukter, i den forbindelse omfatter sortimentet alt fra klassiske pølseprodukter - rå, der skal koges eller er kogte til kreationer med hensyn til krydderivarianter og hybridprodukter til selvbetjeningsreolen, men også til betjeningsdisken.

 2. EMBUTIDOS LA HOGUERA SA

  Spanien

  Vi dyrker vores egen jord og avler grise.Vi arbejder med svineracen DUROC, som er kendt for sin fantastiske kødkvalitet, der blandt andet skyldes en naturlig kost bestående af lokale kornprodukter samt upåklagelige hygiejneforhold på svinefarmene, der ligger i enestående omgivelser. Vi har dermed de bedste råvarer til fremstilling af vores PØLSER, MARINERET KØD OG SKINKER.

 3. AURELIO CASTRO Y GONZÁLEZ SA

  Spanien

  Skinker og iberisk kødpålæg. Vores iberiske produkter afspejler det miljø, de kommer fra: De naturskønne græssletter, hvor vores unikke grise lever og vokser, hvilket resulterer i de allerbedste iberiske produkter. Hos Castro y González er prioriteten at værne om dette miljø på en bæredygtig måde, og vi er klar over, at hvert vandløb, hver sten- og korkeg, hver slette og græsningsareal danner fundamentet for vores produkter.

 4. XARCUSPAIN S.L.

  Spanien

  XarcuSpain er en virksomhed, der eksporterer delikatesseprodukter, lokale produkter, helse- og økoprodukter fra Spanien. Vi er specialister i tørret kød (skinke-chorizo-lomo), men vi tilbyder mange andre produktkategorier i vores katalog. Honning, trøffelprodukter, likører og forskellig slags kød. Vores aktivitet er koncentreret omkring HORECA, og selvom vi samarbejder med distributører, er vi i stand til at foretage personlige leveringer over hele sektoren.

 5. DETRY

  Belgien

  Vi har siden 1963 tilbudt et udvalg af lækkert kødpålæg, der er anerkendt for en unik smag og for vores slagteres knowhow. Fra skinker og blodpølser til forskellige patéer og ferske kødprodukter, vores 9 produktkategorier bliver stadig mere og mere velsmagende ! Ønsker du at introducere mærket AUBEL i din forretning? Eller at købe vores kødpålæg en gros eller pakket under dit eget mærke? Kontakt os, så vi kan diskutere dit projekt.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JAMONES PESÓN

  Spanien

 2. CÉSAR NIETO

  Spanien

 3. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

  Spanien

 4. JAMONES EUTIQUIO

  Spanien

 5. VAN DER JEUGT BV

  Belgien

 1. SALUMIFICIO MERLOTTI SRL

  Italien

 2. AIMARETTI SPA

  Italien

 1. JOKO GASTRONOMIE

  Frankrig

 2. MONICA E GROSSI SPA

  Italien

 3. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

  Italien

  Pålægsfabrikanten Salumificio Bovo, som ledes af Bortolazzi Massimo, i Vérone, tilbyder håndværksprodukter som f.eks. soppressa (hvidløgspølse), pølser, rullepølse, salamella (pølsespecialitet), cotechino (kogt pølse), fersk kød, lagrede specialiteter. Salumificio Bovo tilbyder et stort udvalg til alle dem, som vil tilbyde deres kunder kvalitet og maksimal smag, for her er kunden i højsæde, og her tilbydes et stort udvalg af pølser af bedste kvalitet.

 4. CAMPO & BADAJOZ

  Spanien

  Den bedste skinke fra Extremadura. Fødevarevirksomheden ligger i Estremadura og er specialiseret i fremstillingen af kvalitetsrige iberiske skinker fra Estremadura. Fremragende kvalitet. Konkurrencedygtige priser. Salg af iberisk svin, pattegrise og eksport af levende dyr. Vi producerer desuden olivenolie, vin og mineralvand.

 5. CÁRNICAS SÁNCHEZ MARTÍN

  Spanien

  Hos Cárnicas Sánchez Martín er service og rådgivning vores garanti over for kunden. Hos Cárnicas Sánchez Martín er service og rådgivning vores garanti over for kunden. Det bedste forhold mellem kvalitet og pris og vores professionelle personale er den bedste garanti for vores produkter. Besøg os, og konstater det for dig selv.

 6. IBERICOS GUILLEN

  Spanien

  Manuel Guillén, S.A. forener traditionen fra de store mesterslagtere med de mest moderne og avancerede faciliteter, som giver skinker og iberisk saltet kød af højeste kvalitet. Alle faser, fra avl af svin til udvikling og distribution af produkterne er genstand for særlig omsorg og opfylder de strengeste kvalitetskontroller.

 7. SADEPOR

  Spanien

  EMBUTIDOS OBRADOIRO fremstiller bearbejdede produkter, som markedsføres under mærket Sadepor. Virksomhedens formål har lige fra starten været at tilbyde et udvalgt af kvalitetsprodukter. De produkter, som markedsføres under Sadepor, er fremstillet af de bedste råvarer fra moderselskabet og i henhold til de traditionelle bearbejdningsmetoder i Galicien.

 8. EMBUTIDOS Y JAMONES LUENGO MARTÍN

  Spanien

  Vores lille familievirksomhed har eksisteret i to årtier, og vi arbejder med stor omhu for at kunne tilbyde vores kunder et godt produkt. Produktion og tilberedning af iberiske produkter. Iberisk charcuteri og skinke fra Guijuelo. Iberisk skinke. Skinke fra Guijuelo. Iberisk charcuteri. Charcuteri fra Guijuelo. Frisk kød.

 1. EMBUTIDOS ARÉVALO

  Spanien

  I vores familievirksomhed er det lykkedes at etablere en harmonisk balance mellem erfaring og moderne teknologi, således at der opnås et traditionelt produkt, der er en forædling af vores arbejde og vores ønske om hver dag at blive lidt bedre. Lækre og traditionelle produkter og hverdagsprodukter (skinker, lomo, chorizo) fremstillet med stor omhu og i henhold til en streng kvalitetskontrol, hvor produkterne bliver anbragt i moderne tørremaskiner for at opnå en fremragende kvalitet.

 2. ELJAMONCITO.COM

  Spanien

  Online butik med iberiske skinker og pølser fra svin opdrættet på agern og Pata Negra, produceret på græsmarker i Andalusien og Extremadura. Distribution i Europa (Spanien, Italien, Benelux, Frankrig, Portugal, Tyskland, Østrig, England, Norge, Schweiz &), Latinamerika, Rusland og Kina. Vores produkter er af mærket "Selección Jabugo Nature, SL ."

 3. JOSÉ ANTONIO GARCÍA S.L.

  Spanien

  Familiedrevet virksomhed fra begyndelsen af dette århundrede overgivet fra far til søn, beliggende i Guijuelo, med speciale i modning af skinke og charcuteri.

 4. NIETO MARTÍN

  Spanien

  Iberiske produkter fra Guijuelo. Slagterudsalg af kødpålæg og iberiske skinker: Skinker, fladbrød, chorizo, fileter.

 5. MARTÍN MARTÍN BLÁZQUEZ

  Spanien

  Skinkefabrik, slagtehus og udskæringsrum, butik.

 6. EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA

  Spanien

 7. FUMEIROS DA GUARDA

  Portugal

 8. PERTUS PROSCIUTTI COTTI SNC DI LISSONI RICCARDO & C.

  Italien

 9. LUSITANIA FOOD

  Spanien

 10. CAS'AIACCINA

  Frankrig